Nike Ipod - Im so happy

Jag är såååå glad och sååååå stolt över mig själv. Kickade mitt hjärnspöke så hårt i röven idag så jag tror inte han (hon såklart) kommer bother mig nåt mer. Inte i det här ärendet iaf. För övriga ärenden, ta en kölapp säger jag bara!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det blev 7.2km och en ny gratulation av Lance Armstrong, längsta sträcka denna gång. Skilde väl nån meter från förra :)  Kubbade om ett gäng poliser ute på träning på vägen, skönt, haha!! Bör väl säga att vi bor vid polishuset och de tränar ju på arbetstid vilket innebär att det i princip ALLTID är poliser ute och springer... NICE VETTJA!!

Har varit en tung vecka på jobbet så jag var totalt slut och omotiverad när jag kom hem. Sa till mig själv att "Det kommer aldrig bli lättare att ge sig ut så BITE THE PILLOW" Sagt och gjort.....

Klantade mig rejält när jag kommit hem från jobbet och skulle ut med Sixten. Tog med mig sorterade soporna ut till soprummet och gick in med kassen i porten igen efter, att lägga i postboxen tills vi kom tillbaka från rundan. Sixten strövade omkring utanför på gården medans jag gjorde detta. När jag stod i postboxen såg jag honom börja springa "SHIT, PANIK, vad händer" Släppte allt jag hade för händerna och drog ut. Där stod han i godan ro och luktade på fasadväggen och undrade vad jag ville. NYCKLARNA SATT KVAR I POSTBOXEN INNANFÖR DÖRREN!!! Jahapp tänkte jag, kul utmaning, var är GUNDE?

Tänkte att Gud kan ju vara på min sida... sänder nån bara sådär att öppna porten... Efter ett par minuter insåg jag att det kommer aldrig att hända. Så det var bara att bita i det sura äpplet, fukta den torra strupen och börja ringa på alla porttelefoner.... Sagt och gjort, efter mycket peppande så började jag ringa på ALLA porttelefoner. MEN INGEN VAR HEMMA!

Väntade väl en 10-15 min sen kom det en stackare upp för garagetrappan, hon öppnade till oss trots att Sixten skällde ut henne efter notor (ja nån måste man ju skylla på).


JUST SO YOU KNOW IT, nästa veckas fredag den 13e SKITER JAG I, jag har gjort mitt!!!


Kom ut till gatan och över övergångsstället när en bil tutade och gubben (ja han var över 50) vevade ner rutan och sa nåt. Jag frågade "VAD?" - FIN HUND! Sa han... -OCH DU OXÅ, sa han sen och log!

Me VS France 4-0

Glömde ju berätta en annan grej från besiktningen jag var på (läkarundersökningen). Man skulle ju ha med sig kiss i flaska från apoteket (kiss från mig, flaska från apoteket). Grannapoteket va stängt dagen innan så jag skippade flaska (apoteksflaska). Gissa om läkaren blev förvånad när jag gav henne mitt kiss I EN EVIAN "FRANSKT KÄLLVATTEN" FLASKA. Haha, rena Mohammed karikatyrerna juh... HOHOHAHAHHEHE. Jag sa, här har du svenskt källvatten i franska flaska!!!!

Me VS France MINST 10-0


Unnade mig efter löpturen ett underbart bad igen, I FEEL GREAT, luktar som nybakat bröd! Här kommer produkterna jag använde! (Tryckfels Nisse (jag=stavfelsnisse) har varit framme såg jag i efterhand, men tror ni fattar)

Puss o kram och trevlig helg, sug och svälj!!!


Kommentarer
Postat av: Therese

Hahaha... duktigt att låsa in nycklarna :-D riktigt kul!

Tur det kom en vänlig själ tillslut!

Krams

2009-03-08 @ 10:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0