Helg för mig!

Japp, hela dagen i morgon är det helg och ledig dag för mig, sen jobb lördag och söndag kväll igen. SKIT på ren svenska. Eurovision då? Im my own boss so to speak så ingen jävel kommer in i rum 6, största tvn på hotellet, den ska jag ha på till eurovision, thats that!! HEJA MALENA, HEJA SVERIGE!! Gick åt pipsvängen i tisdags btw, fanns ju inte ett rum ledigt där jag kunde följa spänningen och vi har ett väldigt spärrat internet så jag kunde se på aftonbladet att hon gått vidare men jag kunde inte läsa minut för minut. Suck. Så jag fick vika en hel vagn handdukar till ljudet av folk som harklade slem inne på muggen på kinesrestaurangen som ligger vägg i vägg med vårat backoffice. Mig veteligen så var det säkert kocken som gjorde en kvällens specialité, de är nämligen riktigt vidriga där och polisen själv undrar hur den restaurangen får ha öppet, det ni! OCH DÄR HAR JAG ÄTIT, FLERA GÅNGER! Men det är slut med det, sen jag såg de ha kött hängandes på gamla kundvagnar bland soporna på baksidan, japp, så torkar kineser kött!!

Det är inte det enda äcklet jag blivit utsatt för denna vecka. I förrgår på bussen till jobbet fick jag ett nytt freak bredvid mig, jag fattar inte, de dras till mig som flugor till skit. Kanske för att jag är så duktig och sitter på fönstersätet med väskan iknät och inte på sätet bredvid. Slut på det nu! Jag har inget emot sjuka, utvecklingsstörda eller vanliga konstiga människor. Bara de ger FAN i mig. Den här snubben var ca 1.55 lång, vägde 150 kg och luktade surt av gammal svett och tobak. Ja, har han säkerligen inte tvättats sen födseln och då blev han väl bara avtorkad dessutom. Han satte sig hur som helst bredvid mig och började föra konversation. Jag med hörlurar i öronen försökte ignorera honom men det är ju inte så snällt så jag tog ur de för att höra vad han hade att säga. Spelade ingen roll, han pratade inte samma språk som nån annan på planetet. Jag sa på min bästa ryska, "I dont speak french" på typ 3 gånger och sen satte jag tillbaka hörlurarna. Nä men då börjar han trycka sig emot mig och sätter händerna på ryggstödet på sätet framför MIG och inte framför honom. Där sitter han och håller i sig som om han åkte berg och dal bana. MAN TACKAR. Om jag sedan säger att det finns ca 10 rondeller på väg till mitt och att jag satt på höger sida i bussen, vad säger det er? Jo att LILLA (läsa STORA) jag,satt som en vind-smashad fluga mot fönstret!! SKÖNT! Snäll som man är så håller man ju käften, även om spyan kryper längre och längre upp i halsen. Jag ser hur de andra på bussen kastar medlidsamma blickar. Tro inte att han kliver av nångång heller. NÄE DÅ, terra Alexx vettja. Och inte flyttar fanskapet på sig när jag ska av heller utan jag får klättra över sätet framför, I KJOL! Så var den dagen räddad!!

Efter den hemska upplevelsen så har jag bara drömt mardrömmar, om glömda barn, överflöd av kanelbullar och Gud vet allt.... Traumatised for life, poor me!!

"No use crying in the dark
A SnickersBar won't fix your broken heart
Put down that ice cream cone
It's time to do it on your own"

Här kommer lite foton tidigare nämnda... (för er som inte vet de så får man bildkommentaren presenterad om man sätter muspekaren på bilden)

Nya gold outfiten, brallor från mig själv, tröja från himself. Rönnisch, proud to be swedish!

Jo det gick ju piss på rundan så gladare kan man inte se ut, sorry. Gammal bitter ***** som man är!

Pretty grönt och summerlike även bebisträden.

Bettan, Beda & Hjördis. Hejarklacken! Vänligen notera att Beda är fet som fan och höggravid!

My newest shoes!

BILDBEVISET, min smoothie!!

Näe, nu är jag själv döende av boredom, hoppas ni överlevt! Im not in the mood today!

Btw, borstade tänderna på Sixten idag men hans nya kyclingtandkräm. HAN HATAR ATT
BORSTA TÄNDERNA. Vad tror ni hände. Jo han har pipit hela kvällen och sitter och tigger
nedaför hundväskan. Han vill ha tandkräm!!!!!

Puss o hej




Kommentarer
Postat av: Nina

Herregud vad du får stå ut med mycket. Jag skulle ju dö. Vilka snuskon det finns. Kul att sigge gilla tandkrämen fast det lät inta gott. Kramen

2009-05-15 @ 05:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0