God fortsättning!!


Hoppas ni har haft en bra jul allesammans för det har jag!! Igår var vi uppe på julafton i dalarna med HS familj. Jag fick en fabulous julklapp, en SOLSEMESTER!! Till GranCan bär det av i April :DSen har jag fått jättefina underkläder, HS är grym på det! En massage grej och lite strumpor och lotter. Nu bär det av till syster yster för fortsatt firande med min fam. Har precis gjort 1kg köttbullar och 2 hästlimpor.

God fortsättning på er!!

Pics


Här ska strax bakas... tänka slänga upp lite snöbilder från vårt köldhål! När vi åkte hem från julbordet igår så skiljde det 5 grader mellan Krusan och hemma. Vi hade det kallaste alltså.... -15. BRR

Våran i vanliga fall JÄTTEFINA julgran. Här ser man ju knappt att det är en gran, än mindre en belyst.Här ser man snömängden som kom under natten.Och slutligen en snönivå högre än en 3 äpplen hög Sixten! Och det gäller inte bara det plogade.Äh, måste slänga till en bild på vår fina gran på jobbet...Thats all folks....

Ciao

Förresten...

..... så tycker jag att det är fantastiskt med all snö. Jag som hatar snö och kyla har fått ny energi av denna vita massa. För att inte tala om hur glad jag är för alla barn som får en vit jul! Det var trots allt 14 år sedan! 1995


Im alive

Hoppsan... det var visst ett tag sen jag skrev. Lots of things have happened but i believe that all things happen for a reason.

Lets turn the page....

Turned.

Lets start over....

Sådär jag. Det var det.

Jo jag sa väl att BSB konserten var den bästa någonsin? Det var den. Förr förra veckan var vi på Bandit most wanted in concert på Debaser, Medis. Det var oxå grymt bra. Hade Markus Fagervall bredvid mig, fast det förstod jag inte då. Trodde det var en gammal skolkompis. STUPID!! Dags att blondera håret igen tror jag och gå i Mrs Ankas fotspår, jag menar, hon är ju så JÄVLA smart!

Ikväll blir det julbord på jobbet med grannarna som går med hunden. Kan tv bönder och prinsar äta hos oss så kan väl jag!!

Dags för en sväng på byn. Over and out!Destination Paradise

Jajjemen, kolla här. Om 1 år är resan över :)

http://www.aftonbladet.se/resa/kryssningar/article6197192.ab?service=galleryFlash


BSB

Bästa konserten någonsin! Om so happy I went to see them!

Update

Ojojoj vad jag har varit bra på att blogga... NOOOOOT! Men rätt skönt har det varit. Har haft fullt upp. Var ju på Takida i lördags. GRYMT bra måste jag säga!!! Fast det började mindre bra. Jobbade på dagen så syrran och systerdotter kom till jobbet och åkte med mig hem. Så käkade vi och så innan vi fick skjuts av HS till pendeln. Kom in till stan och skyndade på tunnelbanan. Väl på tunnelbanan inser jag att jag inte hade biljetterna med mig.

BLONDES HAVE MORE FUN (tåls att säga over and over)

Tror mitt sällskap fick en smärre hjärtsnurp medans jag mest tyckte att det gjorde det hela mer spännande.

DET LÖSER SIG ALLTID!!

Och det gjorde det. Vi gick in i Globen gallerian och allt var typ stängt utom baren. Så jag stolpade in där till första bästa hovis och frågade om det fanns nåt ställe i området med dator och utskriftsmöjligheter. Häng kvar sa han, ska bara haffa nån som kan lösa mig här. Sen tog han med mig in på deras kontor så jag fick låna deras dator och skriva ut biljetterna på nytt. Hade de ju på mailen.
Så var det med det. Inte så spännande egentligen men det var hemskt trevligt att få möta en så vänlig själ. Fler såna till folket tack!! Försökte betala för mig men han tyckte vi skulle ta nåt att dricka innan konserten så det blev en cider och sen bar det av! Oh what a night!!

Samma kväll fick jag ett sms från "min" kompis bilmeken. Han skrev och frågade hur det gick med bilen. Tack bra svarade jag och då kom det.......

"Kan vi träffas och dricka kaffe och prata i morgon"?

Jag dog av skratt. Syrran oxå för den delen. Ska ligga lågt på fixa bilen fronten ett tag. Herregud man behöver väl inte bli bästisar för att man är lite trevlig??

I söndags var vi på Adventsfika på jobbet. Mycket trevligt med en stor fika buffe med ostar och kex, kakor och bullar och tårtor och frukt. Fikat avslutades med en historisk guidning med entusiasten Mats. Han är SÅ duktig!! Ett tips till den som vill ha en myssöndag med familjen utan att bjuda på mat hemma. 225:- per vuxen, 50:- för barn, gratis för de allra minsta.

I övrigt längtar jag till Nagelutbildningen!!

Imorrn blir det repa konferens med god mat och övernattning på Lejondals slott. Sen väntar BSB och Hovet på fredag och sen är det jobb resten av helgen. Eller ja, fram till onsdag nästa vecka iaf.

Hej och hå, kämpa på!!

RSS 2.0