Snoriga ungar och håriga gubbar

Japp, det stämmer. Välkommen till ett franskt badhus. Intressant upplevelse. Jag föredrar svenska. För att kort beskriva badhuset så var det gemensamt omkläd och dusch för män och kvinnor!!!! Nu kan jag ser framför mig karlar som hoppar och skriker av lycka bara vid tanken att få se en avklädd kvinnokropp (idioter).

På vägen in i omklädningsrummen så passerade man en "sluss" en rad små kabiner där man bytte om innan man kom fram till skåpen där man la in sina saker. Sen ut i duschen, kvinnor och män åt varsina håll men på öppen yta. Så det var badkläder på. Tycker jag är bra. Jag uppskattar inte nakna kroppar på så sätt, feta, bleka, håriga.... hua.
Jag från min duschstolpe såg åt vänster, uppraddade små badbyxor (size small ja, välkommen till Frankrike), håriga ryggar och ben (då menar jag Chewbacka, återigen, välkommen till Frankrike). Det fanns ju såklart pissoarer bredvid duscharna....... Till höger såg jag de små badbyxorna och de håriga framsidorna och simglasögonen duscha.

Sen gick man då ut till badet. Min första lycka var ju jacuzzin. Den var även min första olycka. STÄNGD. Den rymde för övrigt 6 personer. Inget Fyrishov där inte. Och lyssna på detta :

BARN UNDER 18 ÅR ÄGA EJ TILLTRÄDE UTAN VUXET SÄLLSKAP. MOAHA, undrar hur många 13-17 åringar som åker och badar med mamma och pappa :)

Sen skulle vi då på rutchbanerace...trodde vi ja...
1. Man KÖAR absolut inte vid toppen av rutchbanan, NEJ förstår ni. Man står nedanför och väntar på att en blå lampa ska tändas, sen går man fint uppför trappen. Endast en i taget, tänk på det!! Vi visste inte det från början för skyltarna satt uppe i trappen och inte vid början där man skulle förväntas vänta. MEN VAD GJORDE DET, badpolisen kom och skällde på oss innan vi ens hunnit av banan. Hade bara fattats en böter oxå, jävla idiot, skaffa dig ett liv!!
2. Rutchbanan leder inte till en POOL och inte får man upp nån fart heller. Nej gud nej, nån måtta på det roliga får det vara.  Den planar bara ut liksom, i 3dm högt vatten. Nästa gång ska jag ta med mig en åra så kanske man tom kommer fram till slutet.
3. I "lekpoolen" så att säga (alltså inte barnpoolen) var det såklart 3 miljarder människor och 1.30 djupt som djupast. Jag gick på knä i övriga delen, ska komma ihåg knäskydden oxå, nästa gång.
4. 99% av badarna hade simglasögon på sig. Likaså ALLA av manligt kön. Kändes JÄTTEBEKVÄMT, eller INTE!
5. När vi för 3e gången blivit passerad av en unge med slimigt snor hängandes från näsan som hon dessutom blåste bubblor med, så kände vi att antingen kräks vi, eller så SKITER vi helt enkelt i det här med att bada. Sagt och gjort!!!!

Nåväl, jag fick dyka lite, sparka på lite gamla kärringar och halvt dränka jävliga ungar. Jag är nöjd! Det är ju inte för inte man blir som Rheborg i "HJÄLP" efter 1 timme bland barn som får betee sig hur som helst, fast det är nästan så gamla kärringar är värre. Kul var det iaf, jag höll på att ta kål på mig själv när jag fick prova Cedrics alltför långa simfötter moaha. 

Efter badhuset åkte vi till Decathlon och provade rollers (rollerblades) som vi ska köpa. Anna rev ner en hel hylla i sina tappra försök att ta sig framåt, det var oxå kul. Den bästa glädjen är skadeglädjen!!!!!!!!
 
Nu håller Himself på med sin fantastiska kebab paj, DEN ÄR SÅÅÅÅ GRYM! Han hänger tvätt oxå efter att ha packat upp matkassarna. Jo, han har sytt endel i dag oxå. Närå, jag är inte alls nöjd med en sån karl!!!

Trevlig helg gott folk!!!

Vovven frisk - Matte dödstrött

Japp så är det.... han har inte kräkits nåt mer och han har ätit och busat, jag är så lättad. Men oxå dödstrött. Ska ta mig en nap nu sen är det helg, lördag, söndag, måndag!!!!!!!! Ska på bio i helgen och sen ska jag va barnrumpa och åka på äventyrsbad, ska bli skitkul. Anna och jag ska ha rutchbanerace och göra vattenkonster haha!!!

Trevlig helg gott folk!!


Kräkis

Gomorron Gomooooooorrron....... Eller inte!

Kom hem 23.30 igår, hur mätta och belåtna som helst. Den franska middagen var toppen. Lilleman kvicknade till framåt eftermiddagen och fick tom i sig lite mat, jag blev sååååå glad. Men det varade inte ens över natten. Hos våra goda vänner så skulle han som alltid ut på balkongen. De hade glömt att de lagt ut smörgåsar där till fåglarna, MED OST OCH SKINKA PÅ....öööööö. Sixten va snabb och tröck i sig 2st och var hur glad som helst efter. Dock hade han ju precis ätit middag innan efter en hel dags fasta så det blev lite mkt.

Hann komma hem och lägga oss och sen strax innan midnatt började han kräkas, kaskader. Det blev väl en ca 15 gånger fram till strax efter 02. STACKARS LILLEMAN. Sista gångerna var han så matt så jag fick bära honom till badrumsmattan. Han hade så fint kräkts ner alla 3 mattor vi äger + min ena mysjacka, 15 olika högar, så vad gjorde väl en hög till. Alexandra ska tvätta idag!

Till slut fick han i sig lite vatten att späda ut gallan med och sen somnade han. I morse vaknade han hör och häpna, som sig själv. Han har skuttat omkring och tom ätit lite mat och druckit mängder med vatten. Så nu ska vi ut på morgonpromenad. Det känns utan tvivel som det blev för mkt och för fett för herrn igår med mackorna han sopade i sig.  Jag hoppas vi är klara med kräksen nu!

Ha en bra dag!!!

Frankrike - STREJK landet nr 1

Idag är det en nationell strejka mot vad du vill dag i Frankrike. Skitsamma om du egentligen har några problem eller om din yrkesgrupp eller bransch verkligen är utsatta, GNÄLL PÅ BARA. Säga vad man vill men när det strejkas så gör det det ordenligt. IDIOTI kan jag tycka. HUR många såna här dagar har de inte per år här och till VILKEN nytta, det blir ju vardagsmat. Jag stod inne på min bank när den total vandaliserades med målarfärg överallt, på uttagsautomat och allt. Folk skrattade gott och stannade och tog kort. IDIOTER FINNS DET GOTT OM.

Nog om det. Märks det att idag inte är nån bra dag? Slog ihjäl ena armbågen på jobbet idag så jag kan inte böja på armen, ska bli lagom skönt att jobba imorrn. Jag såg stjärnor och höll på att spy efter så smällen var rätt kraftig.
Sen kom jag hem och skulle ta den vanliga promenaden med lilleman. Näe då är han jättekonstig så det slutade med att jag fick bära hem honom och sen spydde han när vi kom in (han åt gräs ute). Han har inte ätit nån mat på hela dagen. Nu ligger han och sover. Känns ju sådär. Ska gå till veterinären och boka tid för vaccination imorrn, ska be de kolla honom då om han inte återgår till det normala innan.

Drömde en sjuk dröm inatt igen by the way. Här kommer den;
Jag var med 2 oidentifierade vänner. Vi skulle åka buss och jag klev på nån hållplats före de och tänkte ta plats. Hittade 2 lediga 2 säten bredvid varandra som jag tyckte blev perfekta. Hann bara tänka tanken så kom det en karl och tog ena två sätet. Återigen minns jag hur jag tänkte att han var en jävla idiot som snodde mina säten. Jag gjorde som vi kvinnor gör, suckade och stönade högt och ljudligt, tog mina väskor, kastade en ilsken blick på tönten och gick längst bak i bussen. Där hade ju då alla lagt sina väskor på hög så vi fick sitta på de. JÄTTESKÖNT. (Vad är det med mina bussdrömmar?)

Nu kommer det sjukaste:
Kompisarna klev på och vi satt där i bak på väsktravarna. Åkte på en asfalterad typ av ökenväg. Passerade ett enplanshus med 3 flaggstänger utanför, en amerikansk flagga, en europeisk och en okänd. Den europeiska flaggan var på halvstång. Jag sa till de andra att jag alltid velat bo i USA. (fråga mig inte varför) Jag frågade om nån visste om nåt hade hänt europa eftersom flaggan var på halv. Näe, det var det ingen som visste något om. Sen ser vi den amerikanska flaggan åka ner till halv oxå. (bussen måste ha kört väldigt sakta med allt vi hann se) Sen hörde vi sirenerna och mötte en hel rad med amerikanska polisbilar, vi var alltså i USA, JIPPIE!  Sen såg jag en flygplans kropp stå på en åker, med blod på bakpartiet. Polisbilarna åkte åt andra hållet så det var alltså inte det. (helt normalt Alexx)

Nästa sak jag minns är att vi svänger in vid ett världshus. En kvinna kommer ut och möter och en av tjejerna som var med på bussen går fram och pratar svenska med kvinnan.. WOW tänkte jag, den tjejen jobbar här, jag vill oxå bo och jobba i USA, tänkte jag igen. (vadan denna USA besatthet?) Sagt och gjort, tanten sa att jag visst det fick jobba hos henne. Men hur skulle jag göra med Sixten frågade jag? Jo han kunde vara med hennes son sa hon, som hör och häpna var Anna Höök's bror från TV serien i 1an. WOOOOOW, en kändis, nästan!! Jag var osäker, jag vill inte lämna min vovve till nån varken han eller jag känner juh! Hon tyckte vi skulle vänta och se hur det gick, Sixten sprang redan hack i häl på sonen och verkade gilla honom. Han gick och pysslade i "trädgården". Jag fick syn på några björkar och tyckte de luktade så gott. Hon sa att det inte alls var björkar utan citronträd och att de ser ut som björk, gå fram och lukta. Sagt och gjort jag gick fram och luktade på stammen och mycket riktigt så luktade det citron! (men hallå!!)

Helt plötsligt hörde vi ljud från skogen (vad hände med öknen?), tanten gick för att kolla och sonen sa att hon skulle vänta och låta han kolla. Hörde skrik att det var en VARG (nu har det spårat ur för länge sen). Min första tanke var att ta SIxten och dra, aldrig att en varg skulle få ta min hund. Sonen fick tag på tanten som tydligen blivit vargbiten i magen och i form av en hammare (oden eller tors minns jag). Om man pressade ihop såret så öppnades det och var hål rakt in i magen. Här insåg jag nog även i sömnen hur sanslöst sjuk drömmen var. Så det sista jag minns är att jag tog Sixten och sprang. Vad som hände vännerna på bussen och Europa, har jag ingen aning om!

Jag vet, jag är verkligen störd. Men I LIKE IT!! Jag är iaf så frisk i skallen att jag kan förklara var jag får allt i drömmarna ifrån. Sen att min vardag uppenbarligen är så tråkig att hjärnan själv hittar på historier för att underhålla sig själv är väl en annan sak...

Näe nu ska vi på Fransk försenad julmiddag och äta Gåslever och Ostron och dricka Champagne, YUMMIE!!!!!!!!

Huvudet upp och fötterna ner!!Regn Regn Regn

Det bara vägrar sluta regna. Känns lagom muntert men vad gör man. Ska ta mig en nap med vovven nu och hoppas det slutar regna en stund så vi kan gå ut sen. Jag har både regnställ och stövlar så jag har inget emot att vara ute i regn men det är värre med hunden, regnjacka or not, han stannar hellre inne!

Sen blir det träning med gummiband för axlar, rygg och armar. Utfall och mera magövningar. Det blir skönt för maggen, jösses vilken träningsvärk jag haft i den idag. Lekte med magtränaren igår för första gången på länge. Den är sjukt bra men man får SÅÅÅÅÅÅÅN sjuk träningsvärk, har ont i flera dagar efter. Å andra sidan ger det resultat!

Idag köpte jag fler bilder till mitt fotbollsalbum (jaaa jag vet, jag är 28), har väl bara något över 400 kvar att samla. Billigt och bra, or not. Men jag känner mig som ett barn igen och det gör man inte tillräckligt ofta!!

Hej svejs

En kebabrulle på Panorama tack!

Jajjemen, tvärtom leker funkar bra, eller tjaa sådär. Jag fick ju egentligen både äta och spara kakan, kanske inte så bra. Men ändock!! Det blev faktiskt både situps och armhävningar efter stretchningen oxå, hon är på G puffran!

På tal om träning så påminner det mig om min och Friedas briljanta påfund som utspelade sig för ett par år sedan in a little village called KNIVSTA.

" Frieda och Alexandra hade länge och väl tjatat och gnällt över hur feta, fula och otränade de var och HUUUUR mycket de nu ville ändra på det.

Sagt och gjort, glada i hågen störtar de ner till Hälsohuset (dåvaranda träningsställET i Knivsta) för att skaffa sig ett varsitt halvårskort till gym och bassäng. De hade även planerat att inviga kortet med en sväng i bassängen.

Frieda och Alexandra kom ner till Hälsohuset och fyllde med stor möda i formulär etc för att slutligen få det GYLLENGRÖNA kortet i sin hand, ready to go. MEN.... MEN, nu var det så att Frieda och Alexandra var så pass fit, att bara detta varit ett ansträngning. Så de beslutade sig för att formulären varit träning nog och att de istället borde fira de nyköpta träningskorten med en kebabrulle på Panorama. Japp, ni hörde rätt, KEBABRULLE!! Dock var de smarta nog att komma fram till att det inte skulle låta så bra för omgivningen så de kom överrens om att fila lite på sanningen och säga att det iaf var en kebabrulle UTAN SÅS (fast det givetvis va sås på). Att tillägga är även att de båda flickorna tog bilen mellan Hälsohuset och Panorama (ett avstånd på MINST 200 meter).

Den vackra historien tar sedan slut med att de där träningskorten mest var en fin prydnad i plånboken och nåt att skryta med att man iaf HADE. Hade alternativet funnits så hade vi nog hellre köpt ett kebabrulle kort på Panorama. Behöver jag tillägga att jag tom hade en pizza där döpt efter mig? "Alexandra special"= Tomatsås, kyckling, lök, jordnötter, ananas, ost och bearnaissås! MUMS FILIBABBA!!

Nä nu kurrar det i buken, finns väl inget annat att göra än att dela en marsipangris till med Sixten. Är det kalas så är det!

Grattis SIXTEN på 3-års dagen!!

Sixtens bästa kompis Danielle 4 år har skickat paket till honom som han har öppnat nu på eftermiddagen! Han blev SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glad så TACK SNÄLLA säger han! Och tack Nina för gratulationen!
Utöver 2 jättefina teckningar som Danielle ritat och ett grattiskort så fick han han ett halsbandssmycke, marsipangrisar (som jag inte ALLS har smakat på (med honom såklart)), Rodeo snurror och kyckling och levergodis!

Sen har han även fått 2 hamstrar av "mormor och morfar" som han tycker hemskt mycket om att leka med. Sen att det egentligen är kattleksaker spelar ingen roll, han har tom alldeles själv dragit i snöret idag så de åker själva!!! Han är en riktigt bright kille! Får se hur länge hamster nr 2 håller. Hamster nr är numera motsatsen till lindrigt handikappad. Han har inga ögon eller nos kvar och snöret är bortdraget och han har hål i baken hamstern. Han kan så bra vovven, lika rädd om sina saker som jag var när jag var liten :)

För övrigt har jag lovat jobbet här att stanna kvar till sista maj. 3 av 5 anställda ska under februari och hela april och maj ta ut resterande semester från 2008 så jag ska ersätta de 3's pass i reception! 2 veckor i feb kör jag både städ och reception för att täcka upp, då blir det många timmar och långa dagar=pengar! Sista veckan i februari har jag semester då 4 personer från Anders familj kommer och hälsar på. Då blir det fullt ös på flera sätt :)

Måste ju säga att det går strålande bra med fettodagen. Slutade tidigare idag så Himself hämtade mig på sin lunch så åt vi en Quick lunch tillsammans på endast 1300kcal (som Mc Do). Detta för min del innebär ju att dagens kalorier på långa vägar är intagna så why stop here?!! VARFÖR VARFÖR VARFÖR, ska snabbmat var så förbenat fett och sött? Det är faktiskt inte ens gott i min mening, bara väldigt smidigt när man har ont om tid. BLÄ!

                      
Presenterna                    Hittat marsipangrisarna           Menande blick :)

Sovdags!

Har tittat på film ikväll..... Disturbia med bla Carrie Ann Moss. Skitbra. Både drama, komedi och skräckis, en helt normal film. Såna gillar jag även om det innebär att grannen bredvid kan vara en massmördare :) (inte i mitt fall för den tantan är inte en dag under 100, hur skulle hon orka??!!)

Nu är det dags att krypa isäng, jobbdag i morgon och Lilleman fyller 3 och ska ha kalas och öppna paket. Han är världens bästaste, sötaste och roligaste vovve, MITT HJÄRTA!!!!


Helt ospontan fettbränning or not!

"Råkade" sopa i mig en påse pistagenötter till lunch idag. Hela kostcirkeln, JAG VET! Så så mycket för den lediga dagen. I morgon ska jag tamme 17 vräka i mig allt jag kommer över, jag ska äta tills jag spyr. Tänkte testa tvärtomleken ett tag. Suck, jag är allt för lik ett barn. När man säger att jag inte får, bör eller ska (i detta fall är det jag som säger det till mig själv) äta så mycket snask utan kanske träna lite mer, då gör jag helt tvärtom. DET BARA GÅR INTE JUH! Så imorrn ska jag röra mig så lite som möjligt och stoppa i mig så mycket onyttigt som möjligt, så får vi se om det inte blir en långrunda och sallad!! Värt ett försök, tycker ni inte??!! Om inte annat så låter det ju som en skön dag!!

Sixten Blixten Mc Queen och jag har pga av ovan nämnda påse och en viss jultallrik till herrn på julafton som satte sina spår (ja inte spår som tallriksformad mage, för det var ju mat han fick), tagit en lång och rask promenad i solen på eftermiddagen. 1 timme och 20 minuter blev det, himla skönt trots att den kändes påtvingad och helt ospontan. Jag upptäckte dessutom en helt ny slinga att lägga till våran hemma springrunda, ska bli kul att prova den. Synd att jag inte kan göra det imorrn, jag har ju fettodag då!!!! :)

Nu ska jag njuta av en varmt kopp kaffe... See you later!

Ledig trallalaaa!

Solen skiner!!!!

Har upptäckt att texten på nuvarande layout blir väldigt grötig, sorry för det. Vet inte vad som är bäst. Grötig text eller "snyggare" sida.....

Jobbade kväll i repan igår. Hade 2 ankomster när jag kom, 0 inhouse. Resultatet av kvällen blev 1 ankomst, 1 no-show och 1 walk-in. Fantastiskt händelserikt!! Skurade 15 rumsdörrar, insida, utsida, ovansida, tröskel och automatiska dörrstängaren på. Allt ska vara superskuret för fr.o.m mars eller dylikt ska vi börja med en ny rutin. 1 person ska dagligen kontrollera ALLT i rummen. Glödlampor, lysrör, strömbrytare, kontakter, tv dosa, madrasskydd, sängkläder mm=RUBBET. Lätt och inte alls tidskrävande, OR NOT. Sen ska man tydligen ha nån typ av switch på dörrarna som man flippar på done varje dag efter kontroll oxå vet man att det är fixed. Sjukt bra för ett budget hotell, inte ens fyrstjärninga hotell i sverige gör väl sånt? Accor accor! Här är mitt jobb och jag är dessutom med i reklamen :)

Sorry Sorry, bilspelet jag infogat funkade visst inte så ni fick inte se mig som reklammodell haha :)

För övrigt är jag löjligt glad nu. Himself rinde precis och sa att han fått samtal från sverige gällande framtida hemflytt och jobb. En boll är äntligen i rullning så snart kanske jag kan börja söka jobb hemma med, hurra hurra, håll tummarna!!!

Nu ska jag hjälpa min inte så hightech vän Cecilia med inställningar på FB, hon är blond hon oxå :) Love her!!!!

Puss o kram gott folk!

Back in town

Sådär ja, då var vi tillbaka i stan igen då. Planen var väl egentligen att vila och ta det lugnt men jag kom tillbaka mer trött än nånsin.... vad kan det bero på?? JO The Man Upstairs ordnade regn och storm till minisemestern! Var jag inte tom i bollen redan innan så blev jag det nu om inte annat. Ännu än ursäkt... "Jag är inte bara blond, jag är tom-bolla oxå"!!!!

Hur som haver så hade vi det bra. Brest är ju som nämnt i tidigare inlägg en betongstad sedan hela staden bombats sönder under världskrigen. Den ligger jättefint till vid havet och hela staden går upp och ner som en berg-och-dalbana men den ser riktigt "skabbig" ut med alla dessa betonghus. Vissa har de målat i ljus-blått, -grönt, -rosa och -gult så det såg snarast ryskt ut. De allra flesta byggnader som ursprungligen var vita är numera mest skitiga, synd! Stan var alltså snabbt avklarad. Vi tog en tur längst kustremsan och tittade på fyr, hav och militärbaser. Sixten fick en kompis att busa med så han var oxå nöjd. Igår hann vi med en 9-hålare oxå som gick väldigt bra med tanke på att jag inte spelat sen i somras. Igårkväll åt vi fantastisk god mat på en tex mex restaurang, så illa som vi mådde efteråt så är det svårt att ge annat är toppenbetyg, verkligen. Jag ska inte äta på 1 vecka nu!!!!!!!!!!! Vi hade som omväxling vädergudarna på vår sida. För det mesta var det uppehåll när vi befann oss utomhus. Frånsett morgonens hundpromenad där jag kom tillbaka till hotellet barfota, JAG HAR VADAT!! Han som drev golfbanan igår frågade oss om vi kunde simma innan vi gick ut, jag förstod varför 20 minuter senare när jag landade i en bunker. Det var över en halvmeter djupt om jag så säger......

Näe, nog seriöst. Travel biten avklarad. Nästa inlägg blir roligare. Bifogar lite bilder från minisemestern! Må gott!!

Ps: Försökte ta oss genom snåren fram till ovan nämnda fyr. Tyvärr låg den på en militärbas så vi kom inte in. Hur som helst passerade vi en hel del äckelhörn i snåren. Folk åker uppenbarligen upp dit i ett syfte. FÖR ATT HA SEX. Ta alla kondomer i världen ni kan tänka er på ett och samma ställe. Lägg även på avlagda kläder osv..... buerk!!! Ds


Brest

Nu är det helg för herrskapet. I morgon bär det iväg till Brest i nordvästra Bretagne där vi ska äta gott, sova gott och förhoppningsvis spela en runda bra golf. Lillkillen ska givetvis följa med, Globetrotter som han är!

Brest är en stad i departementet Finistère i Bretagne i nordvästra Frankrike med cirka 145 200 invånare (2005). Den ligger vid en bred och djup vik av Atlanten och har en av Europas förnämsta naturhamnar. Sedan 1600-talet finns här en viktig flottbas, numera använd av NATO.

Efter franska revolutionen 1789 förvaltades staden av gironden. Hamnen förlorade i betydelse under kontinentalblockaden. Under Napoleon byggdes Canal de Nantes à Brest för att undgå blockaden. 1865 byggdes en järnvägsstation i Brest, och staden låg nu endast 18 timmar med tåg från Paris.

Under första världskriget var Brest en viktig hamn för att kunna skeppa in de amerikanska soldaterna i Frankrike.

Under andra världskriget hade tyskarna en ubåtsbas i Brest, och där fanns även en av de viktigaste stödpunkterna i atlantvallen. Brest förstördes totalt under andra världskriget av allierade bombningar; förstörelsen var så total att endast tre byggnader fanns kvar vid krigets slut. Efter kriget fick den Västtyska regeringen betala flera miljarder dollar för att bekosta återuppbyggnaden för de hemlösa och svältande civila i staden. Den återuppbyggda staden består till stor del av enkla granit- och betongbyggnader.


Julklapp

Surfade precis på Aftonbladet och kändisbilder. Såg en bild på Eva Mendez i Calvin Klein underkläder. Döm om min förvåning när jag insåg att det var precis ett sånt set jag fick av min karl i julklapp. Bland det skönaste jag nånsin haft, inga skavande lappar, spännen eller resår, . HAN KAN SÅ BRA, PUSS TILL HONOM!!


HeppHepp!

Nyss hemkommen från jobbet och har promenerat hunden i solen. Vi har 11+ och strålande sol på blå himmel, riktigt vårväder! Jag sitter därför och kastar i mig sallad till lunch för att hinna springa sen innan det blir försent, tänkte låta vårkänslorna vara motorn under joggingturen. Vovven äter oxå sallad med matte, grönsallad och gurka. Han tänker på bikiniformen han med :)

Jobb agencien i vårat hus (typ Manpower) hade fått sina rutor krossade såg jag i morse. Undrar om det är samma marodör som springer och rycker i dörrarna om nätterna...känns inte bra. Jag måste komma med en plan, så här kan vi inte ha det. Himself säger att det räcker om jag släpper en fis i trapphuset om kvällarna så håller alla sig borta. Fast det finns gott om nojiga kärringar i området som ringer brandkåren vid minsta tendens till gasutsläpp så jag får nog knipa. Å andra sidan, det finns väl ingen av kvinnigt kön som fiser?? VI SYSSLAR JU INTE MED SÅNT!!!

Btw, tack för kommentarerna om min fina chokladmask igår. Den var skön och hunden satt på bakbenen och tiggde när jag smetade på den, så bra betyg fick den. Får väl erkänna att snålvattnet rann på mig med. Men läste man det finstilta på förpackningen så innehöll den faktiskt lera oxå och jag vet inte hur gott det kan vara, om än smaksatt. Det var iof lera från Medelhavet, vad vet jag om hur den smakar!?! Jag får ha det som experiment till nästa gång.....
Hur som helst var masken skön...åtminstone tills den stelnade. Himself hade nog önskat att jag smetat över munnen oxå, det var ju rena klistret och det är inte ofta jag är tyst. Nåväl, han sa att jag såg ut som 14 efter så den måste haft den föryngrande effekten förpackningen utlovade, toppen! Eller var det finnarna på besök han menade?

Moi Mukulat-Hej små knattar!!


Träskpadda!

Ger mig själv lite SPA-feeling med en mitt-i-veckan-mask. Ska passa på att söka till Shrek 4, Shrek goes to Africa!!


Slapphög!

Hemma från jobbet och klar med alla amerikanska tv serier och svensk webbtv som måste klaras av varje dag innan man blir människa igen :) 2 st av alla program de visar på de ca 300 kanalerna vi har på den riktiga tv'n, går att se på engelska och det är CSI och Gray's Anatomy! Inte fy skam, men vaddå, kan ju inte sjunga Singstar resten av timmarna på dygnet, grannarna skulle gå mental!!!  TACK SVT och TV3 bla som har det mesta på webb-tv. Allt RIS i världen till snåla TV4 som inte vill att en som betalat tv licens hela livet ska få tillgång till deras kanal under 3 år utomlands. FY PÅ ER!

För övrigt har dagen varit mkt bättre än den såg ut att bli. Bortsett från en dam utan tunga som ringde för att boka ett rum på hotellet som jag knappt begrep ett ord av och från en illaluktande gubbe på metron hem som psykade mig så fort jag vred huvudet åt höger, så har allt gått min väg! Solen skiner och det är för närvarande 8.5 grader varmt.. Det har bara regnat när jag varit inomhus idag, precis vad man önskar sig när man har träningsvila!

Slapphög som jag är så ska jag ta min slapphög till hund och vila lite.... look at the picture and there is no need to say more!!!!

(Himself (sambon alltså) satt och jobbade hemma en dag när jag jobbade borta :) och hunden ville ju supporta husse så han fick ligga i sin bädd på matrumsbordet. Det var  bara det att husse glömde tala om för Sixten att man är vaken  när man supportar, i normala fall vill säga) Trött

Ugh Ugh blekansikte!!

Fy f-n vad jag är trött idag! Höll precis på att somna strax efter 23 igår (ovanligt tidigt), när det smäller till i dörren och hunden börjar leva apa. Återigen är den nån dum jävla idiot jävel rent ut sagt som slitit i portdörren tillräckligt länge för att få upp den (den som var nylagad), och alltså tagit sig in i huset för att gå runt och känna på alla dörrar. Förmodligen som förra gången, en full påtänd jävel som inte bara saknar hjärna utan pengar oxå. JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD! Det känns ju måttligt upphetsande att gå ut med hunden om kvällarna när en så där kan lurka utanför hissen eller i trappen.....

Whatever you do.... KEEP YOUR DOORS LOCKED!!

Att tilläggas bör även att vi precis kollat på Halloween innan sängdax......

Dags att dra till bussen... det regnar by the way och vi har 3+. Dagen hade kunnat börja bättre :)

Puss mina kära

Mina älskade vänner...

...betyder så mycket för mig! Jag blir så glad att ni följer mig i min blogg...jag känner mig inte så far away då. Lova att jag får era bloggadresser oxå, ni som har några!!!

SAKNAR ER SÅ DET GÖR ONT!!!!

PUUUUUUSS

Efter regn kommer sol.....

....stämmer tyvärr så jag hade inget val. Det var bara att ge sig ut! Som grädde på moset, en liten hälsning från han däruppe fick jag inte bara storm att springa i, utan med halvkilometern kvar börja det även att regna! Som om det inte var nog med storm, geggamoja och enorma vattenpölar, nä då, skit ska skit ha!!! Det är inte bara en rejäl fylla som ger dagen efter smärtor, fantom eller inte, utan även 6 kilometarn igår har satt sina spår. Man är inte purung längre :)

Nu är det dags för lite Hawaii PGA tour golf och en varm kopp mint thé.....

To be continued......

PS: Frieda, du är ingen vidare bloggare...man kan inte blogga sönder en blogg om man inte bloggar!! Du får sjukskriva dig eller nåt så du hinner hålla oss uppdaterade om dagarna, I feel lonely!! DS

Regnet det bara öser neeeer....

HAHA, jag har vädergudarna på min sida! Hann bara ut från shoppingcentret på vägen hem så rent ut sagt pissar det ner!! Himla osis, får skjuta på joggingen några timmar till då..... Tar en kaffe och trallar lite B.J Thomas sålänge ;)

Raindrops keep fallin' on my head
But that doesn't mean my eyes will soon be turnin' red
Cryin's not for me
'Cause I'm never gonna stop the rain by complainin'
Because I'm free
Nothin's worryin' me


Ledig!

Ledig dag, skönt skönt skönt. Ska ner på stan en sväng och jaga födelsedagspresent till kära kusins 30 års dag!!! Sen står det en joggingtur på att göra listan oxå, vet inte hur jag ska lyckas undvika den. För nån som verkligen vill komma i form så är motivationen i botten måste jag säga. Eller.. jag vill ju verkligen och det är sååå skönt efter ett träningspass. Men det är det där att verkligen byta om och ge sig ut. Skulle behöva nån som tvingar ut mig när Himself inte är hemma och gör det. Likväl som jag gärna skulle ha nån längs slingan som baddade den svettiga pannan, gav mig vatten och nåt som snöt mig emellanåt. I det fallet är jag avundsjuk på karlarna som helt utan vidare blåser ur näsan whenever werever längs vägen och sen bara torkar av sig på kläderna. BUERK!

Så här ser vädret ut hos oss idag;

Today

Jan 19
Details
SprinklesSprinkles

Hi: 10° Lo: 1°

Day: Drizzle. High 9C, humidity 70%. Winds WSW at 25 to 30 mph. Air Quality: NA, UV Index: 0

80%

Night: Cloudy skies. Low 1C. Winds SW at 15 to 20 mph.

55%

Prognosen lovar regn dagligen i ungefär 1v framåt.... jag hoppas ju såklart att det regnar ordentligt just varenda gång jag ska ut och springa men vi får väl se! Att hitta på ursäkter för att undvika löpning likväl som playan i sommar känns enklare än att ta sig i kragen. Btw så har inte jag någo

Boring!

Jag har löjligt tråkigt för mitt i filmen vi kollar på så ringde tel, OCH DET VAR INTE TILL MIG! Så nu måste jag såklart blogga, I love it!

Tänkte bara säga att jag, DAMP ALEXX har i mitt vuxna liv lagt 2 pussel under julhelgen!! 1 la jag helt själv. Helt otroligt. Jag som går i bitar om saker inte går tillräckligt fort. Här nedan har ni beviset, duktiga jag!! Himself påstår att jag inte har nåt tålamod..... Karlar! Tålamod är till för amatörer, såsom dansgolvet är till för de som inte har råd att hänga i baren = jag!

       

To be continued....

Löpning avklarad!

Sådär ja, hon kan ju! 6km kuperad terräng avklarad på 31.30, alltså en kilometertid på 5.15, helt ok för en slapphög som Myself, jag är nöjd, skiten är gjord!! Vid 2 km bad jag Gud om att få snubbla och bryta ett ben, eller iaf stuka foten åtminstone, skäl nog att avbryta rundan, men jag antar att han hade viktigare saker för sig!

Nu säger Himself att vi ska åka till Rangen och slå några hinkar. HUA, jag som inte golfat sen i somras, hur ska det gå? Bra träning är det iaf, och bra för axlarna är det ju oxå, or not. Hunden ska vi ta en långprommis med oxå, det blir skönt. Maximal träningsdag, perfekt när det finns en fet halv potatisgratäng kvar att äta till middag, YUMMIE!!!!!

See you later alligator!!

Här i den fina parken är det vi springer. Det finns flertalet sjöar och mycket grönt. Vill man så finns det uppställt cementgrillar för BBQ med! Uppmätt 3km och 5km.


Dags att få arslet ur vagnen!

Jahapp....söndag igen och hur ser träningsstatistiken ut för den snart avslutade veckan då????  Jo, den rosa elefanten har inte tränat nåt överhuvudtaget!!!!!!!!!! Ju mer jag vill träna desto mindre träning blir det. Allt sitter i hjärnan, suck. Men nu så, nu ska det bli av. Så snart Abu Dhabi golfen är slut på tv så ska vi dra iväg. Idag får det bli en 6km runda. Vi har 10.8+ och sol bakom en disig himmel. Kan nog blir agréable som de säger på franska. Jag återkommer om det.

I övrigt hade jag återigen en sjuk dröm inatt, jag drömmer otroligt konstiga drömmar och jag kommer oftast ihåg allt oxå. Inatt var det dags att flyga igen. Från nån del av frankrike till en annan=Nantes skulle jag flyga. Kom inte på första planet utan fick ta ett till Mayhem, var nu det ligger, inte i Frankrike iaf. Kom på ett plan som såg ut som en buss, man passerade piloten som i detta fall var kvinna, när man klev på. Och det fanns ett liknande långt "baksäte" som på en buss oxå. Detta var taget av en tjej i min ålder, som utöver sin packning hade valt att ta med sig 70 x 1kg strösockerpaket på planet...HELT NORMALT!  Pga av dennes socker så var planet för tungt lastat för att kunna lyfta så vi taxade runt på alla närliggande vägar i försök att få upp fart, men utan att lyckas. Att tilläggas är då att planet blivit fullt och jag hade i mitt knä, min förstånshandikappade syster på 120kg!! SKÖNT!!  Piloten bad slutligen sockertjejen att kasta ut ett paket socker genom fönstret för att underlätta starten, notera att 1kg socker skulle räcka!! I sätena bakom mig hade jag btw ett gäng transvestiter, blonda med enorma bröst. Jag kommer ihåg att jag hade en fundering på om inte deras bröst vägde mer än 1kg socker, hade ju varit lämpligare att kasta ut de genom fönstret!!!
Hur som helst så lessnade jag på detta taxande och insåg att vi nog till slut skulle krasha iaf om vi mot alla odds kom upp i luften. Så jag gick till piloten och pratade allvar med henne= JAG VILL AV, SLÄPP AV MIG NU!! Sagt och gjort, av kom jag och befann mig då i skogarna runt Östuna och Lagga utanför Knivtsa Uppsala. HELT NORMALT DET OXÅ!
Jag hade tur, ekonomichefen på Nova Park Conference, herr oink oink Ax hade uppenbarligen vägarna förbi och erbjöd mig skjuts in till Uppsala dit jag skulle till mina föräldrar. Tjejen med många järn i elden. Historien är inte slut där. Innan jag kom iväg med honom så var jag vid ett tågspår, det fanns visst ett mellan Östuna-Uppsala. Här stod då hundra människor och väntade på Lännakatten som skulle passera med svenska fotbollslandslaget som hade en open air show på den. KANSKE DET MEST NORMALA!! Här tog drömmen slut, jag vaknade av att min hund satt och psykstirrade på mig. Han brukar göra så när han vill att man ska vakna!! Mission succeed och dröm slut!!

Nu tjatar Himself på mig att jag ska byta om så vi kan komma iväg och springa...suck, ingen chans att komma undan!

Ill be back!!!!

Rea

Jag måste säga att det här med blogga är kul. Det lär väl bara sluta med att nån ber mig lägga ner bloggen, jag kommer skriva som jag pratar=Alldeles för mycket!!!

Här i Rennes är det Rea från 7 jan till typ 12 feb eller liknande. HUR BRA SOM HELST! Jag började rean med att belöna mig själv för träning jag inte utfört. Belöningen bytte namn till morot. Det blev hur som helst 2 par Morgan jeans, 1 Morgan "party" top och en plånbok oxå på Morgan. Blev hur nöjd som helst och ändast 800:- fattigare isället för 1900:-, det kallar jag bra affär!

Idag skulle jag ner på stan för att spana mjukisbrallor (i all ära). Döm om Himselfs (min sambos) fejkade förvåning när jag kliver ut ur butiken med en sprillans ny handväska i handen!!! Han sa att han såg fram att se den på, moaha!! Jag och handväskor, eller snarare jag och svarta handväskor, de har tagit över mitt liv! Återigen har jag belönat mig själv på bekostnad av träningen. SKÄRPNING ALEXX. Imorrn får det bli ordning på torpet!!!

Första inlägg!

Att blogga innebär tydligen att man måste skriva oxå. Jag trodde kanske att det räckte med att ha en blogg......NÖT!!
Har precis spenderat flertalet timmar av min lördagkväll med att frisera min skitiga och håriga hund. Här kommer en bild på resultatet. Nu ska här potatisgratäng och kött tillagas....

Fortsättning följer....


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0