MÄTT

Och Beeeeeeelåten! Har ätit typ 5 tallrikar buffée ikväll så nu behöver jag inte äta på en vecka!! Fick en avskedspresent av Ann, ett springlinne med inbyggd sportbh. MERCI!!

De har annonserat att det ska bli thunderstorms inatt, det ser vi fram emot. Imorrn är det strålande sol och 31+ i bilen till Paris, yammie!!!

GODA NYHETER::

BILEN ÄR SÅLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen!! Sista gången här.... SNYFT!!!

Merci la France pour tout et au revoir, à la prochaine!!

Se hela bilden

Sista måltiden

Känns nästan så. Har sjuk resfeber nu. Mår illa tom. Antar att jag oroar mig för hur Sixten ska hantera flygresan. Var hos veterinären idag och gav han avmaskningspiller och gjorde klinisk kontroll. Han är i toppform. Men han led av de 30 graderna på vägen dit så han bad om att få bli buren stackarn. Veterinären frågade om jag skulle ge honom lugnande eller nåt men sa samtidigt att det är bäst om man kan undvika det så han  får inget. Jag tror nog att det ska gå bra, det är nog jag som kommer må pest och pina.

Vi var ut igår med jobbgänget och drack ett par öl. Slog slint direkt, man är inte i form nu... Vaknade kl 03 i morse och kunde sen inte somna om så jag har varit vaken sen dess. Har varit på stan och tagit en schweppes med min mams för sista gången, hon gav mig ett gäng skraplotter och 200 spänn i avskedspresent, hon är för rar. Precis när vi satte oss på uteserveringen så börja det det regna så vi gick in. Då sekunder senare så vräkte regnet ner, och då menar jag verkligen VRÄKTE ner. Sen kom det en skvätt hagel och åska och blixtrar. Det var för nästan en timme. Det vräker ner än. Mamma var tvungen att åka så vi sprang till hennes bil och hon körde mig hem. Jag är genomsur, tom handväskan är dyngblöt. Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag kom in i hissen och såg mig själv. Det är humor, jag älskar att bli dyngsur i regn när man bara kan gå in och klä av sig sen.

Ikväll ska vi ut och äta kina med Ann och Nicolas, ska bli så gott, jag är döhungrig redan. Sen imorrn efter hundpromenaden blir det att gå till banken och tömma kontot som jag inte gjort idag. Chefen mailade idag och sa att slutlönen var på väg in så jag hoppas den hinner in tills imorrn. Sen är det bara att få ordning på resväska och handbagage och åka när Himself kommer vid lunchtid.

Jag ser så mycket fram emot att komma hem och träffa alla. Men det känns ledsamt att lämna sitt hem och liv här på samma gång..... Räknar med att grina en rejäl skur inom en snar framtid så jag får minskat tryck i skallen sen, haha.

Hoppas ni har det bra, vi ses snart!!

Kramen

Vive la Bretagne

Sol, 30+, hagel och åska!! JAPP!!!


Söderling-Federer 14.00 idag!!

Japp, jag ska kolla tennisen!! Har ALDRIG var intresserad av tennis men som med de andra sporterna så tycker jag det är bra när det är svenskt och framför allt när det är en verklig insats och bra gjort!

Idag ska jag hinna sola lite på balkonen och gå till veterinären för avmaskning. Ikväll ska vi ut på stan och dricka avskedsöl för mig. Fick en inbjudan från en kollega till Himself, Ibrahim the skating terrorist. Han är så rar som arrangerar allt!!

Alla människor jag träffat sen Sixten kom ner har sprungit efter oss ute för att få önska oss allt gott inför framtiden och för att säga hejdå. Det är verkligen som i hundtricket, fast utan kärlek kärlek. Man är anonym utan hund. Samma visa med barn. Man träffar mer folk så.  

Imorrn ska jag gå till banken och tömma mitt konto men hopp om att min slutlön hunnit in oxå. Men tror inte det. De är ju så dukiga och betalar ut lönen runt den 5 varje månad och inte den sista som DE SKA. Kul för de med räkningar... not!!

I övrigt är jag klar, tror jag. Ska bara mosa ner allt i väskorna jag ska ha med mig, det gör jag på onsdag morgon. Det som inte får plats får gå ner i en kartongs som står och väntar. Jag känner mig lugn. Sixten har accepterat sin flygbur riktigt bra oxå och går in i den titt som tätt och dessutom går han och dricker i vattenbehållaren som sitter i dörren, han är kul. Känner ändå nån typ av resfeber nu. Jag är inte nervös eller ledsen eller stressad eller nåt sånt. Snarare full av LACK of PATIENCE! Jag känner hur bristen av tålamod bubblar i mig. Jag verkligen HATAR att vänta :) Sen vet jag ju att det blir stress när man kommer hem. Måste till skatteverket och skriva in sig i sverige. Fixa adressändring och f-kassan. Till banken och fixa in pengarna. Köpa fästinghalsband och registrera hunden. Kolla på och köpa bil, fixa försäkring. Ska till löplabbet och fixa ilägg så jag kan springa, förhoppningsvis. Sen ska man hinna träffa hela familjen och alla vänner oxå!

Näe...nu blev det e novell igen, fan vad less jag blir! Men tack blogguppfinnaren, det är skönt att få skriva av sig!!!

Kram på er

Wikipedia

Tålamod betraktas av många som en
moraliskt eftertraktansvärd egenskap. Tålamod är förmågan att kunna utstå väntan, förseningar eller svårigheter med bibehållet lugn. En tålmodig person kan hantera yttre stress utan att hänfalla åt okontrollerade känslosvall. Inom vissa religioner framställs tålamod som en dygd, det nämns både i Bibeln och i Koranen. I Bibeln är däremot inte tålamodet en av de fyra kardinaldygderna eller de tre teologiska dygderna.


Gårdagen i bilder

Det var de godaste musslorna jag ätit igår, jag är fantastiskt nöjd! Dock var det löjligt varmt även igår kväll så man lämnade en pöl efter sig på stolen när man reste sig och gick!!! :) Hade min nya svarta klänning på mig som jag tycker är så söt. Försökte ta ett kort på mig själv och det gick sådär som ni kommer att se på resultaten. Däremot lyckades jag fånga mig själv från nån sjukt bra vinkel för jag ser inte i närheten av så plufsig ut som jag känner mig, man tackar! För musen över foto för min fotokommentar...

Hoppas ni har det bäst i värmen!!

SÅ mkt fick jag med den klänningen haha! HAHA, gick inte så bra nu heller! Himself & Hoegaarden på vår gård!  Jag & Hoegarden med vår fina port i bakgrunden :) MMMMM Moules Frites med bacon och äpple i gräddsås!! Till det serveras den traditionella majonäsen med dijon senap i! Till Moules dricker man en pichet med cider, namnam!
Lägg märke till de kladdiga prinskorvsfingrarna i bilden, haha!!
Ett stycke galen karl 
Ett stycke galen kvinna VM i skorsten!!

Moules Frites

Har varit en extremt varm och solig dag... har legat på playen efter lunch men orkade bara ett par timmar, pust! Sen var vi ut och kollade rean. Jag shoppade beställda väskor till Cleofe och hrm, 1 obeställd till mig själv :) SHHH Himself vet inte att den ena var till mig..... Får väl skippa hunden och fylla hans bur med handväskor... NOT!!

Ska snart ut på stan och äta musslor och pommes frites. SÅ JÄKLA gott. Det lär ju dröja ett tag till nästa gång....

Ha sommarjobb kirrat :) Skönt att slippa ha ångest över för mycket ledig tid haha!!

Frieda, utgång lördan när jag kommit hem. FF hos Cissi, du är självskriven!! Jag har inte dansat på ett år du fattar att jag behöver ånga av mig lite va?!!!!

CANT wait to see u all!!!

PUUUUSS

Just det. Hittade en livlös kille under ett par granar när jag var ute med Sixten i morse. Han väckte mig vid 07 och ville ha frulle och utgång! Tack Sixten för att jag inte längre kan sova bort hela dagarna, du är bäst!! Hur som helst så kom jag inte så nära killen, Sixten vill inte det. Han skällde och så och vi fick ingen reaktion. Jag försökte se om bröstkorgen rörde sig så han andades men såg inte säkert. Så jag ringde brandkåren när jag kom hem. Det är de man ringer här, ambulansen kör taxi, ja, ni hörde rätt. "sjuktransporter". Hur som helst så fick de liv i killen och han hade bara slocknat på väg hem från krogen. Kände mig lite dum efteråt men vad tusan. Hellre det. Han låg på mage och hade han blivit dålig och kräkts så hade han kunnat kvävas i spyorna.

Jag kommer ihåg en viss brorsa, HEMPA, som spenderat natten i bakluckan på en bil en gång. Och i en cykelbane sandlåda. Det är orginellt, han är sjukt kul!!

Hej svejs!


FREE at last

Så var då sista arbetsdagen i Frankrike avklarad. Vemodigt minst sagt. Det är givetvis hur skönt som helst att sluta på jobbet, hade inte orkat en dag till (det var en som bajsat i en dusch idag). Det är snarare det faktum att den här epoken i mitt liv strax är över. 3 år som varit allt annat än lätta. Jag har lärt mig mycket, och jag har träffat människor för livet som jag nu ska säga hejdå till. MEN, jag har gjort det förut så det ska går bra. Blandade känslor iallafall. Jag vet ju hur det blir. När första snön faller i höst så kommer vi ångra att vi ens tänkte tanken att lämna Frankrike över huvudtaget.

Killen kom och tittade på bilen igår iaf, med sin PAPPA och inte mamman :) Han var ingen 40 årig oskuld heller, hade ju varit kul. Han var nog inte ens 25 år fyllda. Han blev mkt intresserad och ska höra av sig idag eller imorrn. HÅLL ALLA TUMMAR OCH TÅR!!

Min tårta igår då, VILKEN PANNKAKA. Tårtan blev i princip klar. Gjorde lemoncurd, skalade och hackade pistagenötter, tvättade och skivade jordgubbar och FÖRSÖKTE vispa grädde. DEN FÖRBANNADE GRÄDDEN I FRANKRIKE går inte att vispa, den är för mager. FAN vad less jag blev. Så jag har en ihop satt tårta med halvvispad vaniljkrämsaktig grädde i mitten och INGENTING alls på! Var fiffig och sprayade ner hela tårtan med sprutgrädde. Hur bra gick det då? SKITEN RANN JU AV EFTER 5 MINUTER!!! Katastrof!! Nåja. De hade börjat med Princessbakelser på IKEA så köpte ett gäng och tog med det till jobbet idag. De puckona trodde jag hade bakat själv, bara för de blivit så impade av mina tidigare verk. Jag orkade inte ens bry mig om att rätte de. WHATEVER. De sa att det var jättegott men inte ett TACK man fick. Snikna jävlar. Inbördeskrig på jobbet de sista veckorna, skönt att slippa det nu!
Morsan däremot började grina :) Hon fick en Ikea Svensk mat och tradition bok, massa svensk choklad som hon älskar. Snören och Ahlgrens bilar till sina barnbarn. Choklad dalahästar, älgpasta och pepparkaksformar i älgformat mm. + ett inramat studiofoto på sin dotter (mig).  Henne kommer jag verkligen sakna!!

Har precis tagit en semester öl, för det är ju semester jag har nu. Och pang bom så blir jag toktäpt i näsan. Vin, javisst, men AV öl?!!! Im not like others.....

R.I.P Michael Jackson, the greatest of the great! Tycker det är fruktansvärt att behöva se hans ansikte med syrgasmask på när man vet att han redan där var död. Let the man rest in peace. Det är som Andy Roddik sa. Oavsett var du själv har för åsikt om Michael så förändrar det inte han revolutionära framsteg och det han har gjort för musiken och för världen. Han är den störste, utan tvekan.

Nähe, nässpray da kanske!!!!

Trevlig helg!

Strange day

Vet inte om jag hallucinerar eller om folk verkligen är så konstiga som det verkar. På väg hem från jobbat gick jag förbi en byggarbetsplats och såg en 50 årig gubbe i så tighta shorts så klockspelet inte kunnat synts tydligare om han var näck. Hur skönt kan det vara? och att jobba i dessutom!

Strax efter kom jag in i mataffären där jag skulle köpa resten till tårtan jag ska färdigställa idag. Döm om min förvåning när jag såg en 60 årig Amy Winehouse look alike, MED SIN HUND I KUNDVAGNEN! På en MATAFFÄR!!! Hon stank dessutom gammal inrökt bag in box kärring så jag kan ju bara gissa hur mycket lungcancer hennes hund har och att det är anledningen till att den inte kan gå själv. Men varför tar man med hunden till affären??

Så har vi då den sista av dagens än så länge konstiga händelser. Killen/Gubben som inte kom igår och tittade på bilen ska komma idag och titta på bil. Hans icke så unga mamma ringde nämligen och sa det tidigare, HANS MAMMA!!!! Why not do it yourself? Är han så gammal att han får köra bil så bör han väl kunna ringa oxå. Han hördes nämligen i bakgrunden när mamman ringde. Slår fan alla rekord. En 40 årig oskuld som bor hemma hos mamma. Kan inte va nåt annat. Kanske mamma ska spendera lite av det kommande arvet och köpa en fin bil till sin son. De kanske tom har ett förhållande. Näe men allvarligt, man börjar ju fundera!!

Näe gott folk. Här ska bakas tårta!!!! En citron och jordgubbstårta med pistagenötter!!!!

 

No show

Killen som skulle komma och titta på bilen kom inte idag! JÄKLA MUPP! Fan vad less jag blir på folk som säger att de ska göra saker och inte gör det! Jag hade ju ställt in dagen på stranden och dagen på marknaden i stan (andra största i hela frankrike) bara för att jag skulle kunna vara hemma när han kom. Stressade som f-n på jobbet för att kunna sluta tidigare och kunna sitta ute med Sixten ett tag, han älskar ju att bara ligga i parken och glo. Så lite soltid fick jag, Sen träffade jag Ann och Nicolas på våran resto i hörnet och drack lite rosé vin och väntade på han som inte kom. Summa summarum så blev dagen kanske ok ändå, men klart man är besviken, vi vill ju få bilen såld.

Nu sitter jag och kollar klart på filmen jag tittade på igår men inte såg, haha. Paul Blart, Wall Cop. SÅ jäkla kul! Jag ska bli som han :) Har tänt på vattenpipan oxå, det var många veckor sen nu, där ser du Petra, man blir inte beroende som av ALLT annat!! Måste göra slut på tobaken innan jag åker.

Imorrn ska jag köpa de sista ingredienserna till fredagstårtan så jag får den klar imorrn. Sen blir det en tur till Ikea för att köpa hejdå presenter till jobbet. Hoppas jag hittar nån älg eller nåt :) Utöver de svenska flaggorna på pinne som jag ska tömma hela stället i entrén på. Älgkorv blir det iaf och kanelgifflar och marabou choklad.

Mailade gällande 2 bilar jag är intresserad av i sverige igår, inget svar än. Vore skönt om jag kunde få napp nånstans. Vill verkligen få ett köp klart till nästa helg.

Näe, nu ska tvätt hängas och filmen ses klart. Vi ska gå och möta Himself vid tåget sen.

Tjingeling


Underbara sol!

Har legat vid sjön och solat efter jobbet (med Sixten som låg i skuggan) Solade typ 1.5 timme framsida och 30 min baksida. Tror ni inte jag brände baksidan då? Kommer ha fin frossa natt :) Men vad gör man inte för att slippa vara likmask haha.

Sixten har varit jätteduktig idag. Han har jagat bort massa äckliga gubbar som varit på hans mamma :) Kommer sakna att få känna mig så snygg (men jag kommer inte sakna uteliggarna som mina beundrare HAHA) Det första fyllot sprang vi på i morse kl 7.30. Han pratade som Linus på linjen och pekade ivrigt på några fina och sönderrivna bilder i en ca 3 år gammal tidning. Sådär ja! Såg ut som en normal kille i 30 års åldern men det var han alltså inte. Jag sa med min finaste ryska dialekt " I djont speak freeench". Oh, sa han. IIIIIINglish. Yes sa jag varpå han fortsatte prata som Linus på linjen fast på franska. Då tittade jag på honom och han var smart nog att komma på sig själv och sa på franska, "just det, ingen franska, bara engelska" Varpå jag höll på att göra bort mig och svara honom att ALLDELES RIKTIGT. Men hann inte så långt innan han drog på med nästa ramsa och tog ett steg närmre mig. DÅ FICK SIXTEN RABIES OCH GICK TILL ATTACK. Shit, jag visste inte var jag skulle ta vägen när killen formligen flyger 2m bakåt av rädsla och chock. Sixten är ju trots allt hela 40 cm lång och 20 cm hög, vem blir inte rädd för en sån?? Jag höll på att dö av skratt och kunde bara ge en Silvia vink och ett leende till killen och säga "Hrm Guard Dog", innan jag gick. Min lilla vovve förtjänar varje godis han får!!

I övrigt är Himself borta igen och i morgon kommer en kille och kollar på bilen. Får väl se till att klä mig så läckert jag kan och formligen pracka på honom bilen så jag kan känna att jag gjort nåt bra sen. Här det tydligen vida känt med diverse olika bedrägerier i samand med provkörning och bilköp så jag är nöjd om jag kommer in levande efter. 

Sanna: Frågan är inte Vad Vi Lider Av utan snarare Vad Vi INTE Lider av,hahaha!! We'll make it together babe!! Så fort jag fixat mina sulor den 6 juli så ska jag starta en liten löpcirkel, även om det bara är vi som deltar, sen jävar blir vi smärta och snygg (atleast in our minds= the most important) Vi ska la må bra iaf!!

Är det förresten någon som har en liten, billig och välfungerande bil att sälja?? Eller som känner någon som vill sälja sin?? Vill helst ha en från första helgen i juli.

Nu ska jag ta lång"rask"prommis med Sixten. Tog en på 45 min i gårkväll.. inte lätt för kotten när han har svårt för värmen men han kämpar på. Tyvärr märks det på lilla maggen att han inte orkar så mkt i värmen så vi måste kämpa nu!

Puss på er




 

Hopp

Service killen kom 16.45 och gick 17.00. Har alltså suttit inne hela em för att vänta på det. FINA FISKEN.

Har pratat med Löplabbet om mina problem och har en dejt bokad till början av juli för utrednin och ilägg. Ska bli så himla skönt att kanske få ordning på eländet och kunna springa igen. Jag hoppas hoppas hoppas att det kommer gå (springa) vägen sen så att jag kan gå ner de kilona jag nu gått upp och komma i form igen rent konditionsmässigt. Bli lite tight helt enkelt. Inte nödvändigtsvis smal för det är en omöjlighet. :)

Ser ljust ljust på framtiden, det finns hopp!!

Har lagat en löjligt lätt middag. 1 pkt bacon, 1 lök, 1 burk lätt creme fr. Fräs lök och bacon. Ha i creme fr. Spä såsen med 1/2 till 1 burk vatten (skölj ur sista creme fr'en) Krydda lätt med salt och peppar. VOILA, allt som allt klart på 10 min med pasta till! Vill man kan man byta bacon mot kassler eller annan skinka om exempel.

Ha en trevlig kväll!!


Uttråkad...

Sitter här och väntar på att Savelys ska komma och göra service på gasapparaten. Man får en lapp i brevlådan där det står att det här datumet kommer vi, fm eller em. Vi fick em. Detta betyder alltså att man mellan typ 12 och 18 inte kan lämna lägenheten. DEN ÄR FIN. Jag var så förbannad för Himself skulle ha tagit det sa han. Men så i fredags innan han åkte på festivalen och jag påminde honom om det så OUPS, hade han glömt det. OVANLIGT. Man får som sagt vara glad för att han kommer ihåg vägen hem. Inget som inte rör hans jobb fastnar  den annars så smarta skallen. Jag hade dessutom sett på vädret att det skulle vara fantastiskt idag av alla dagar. SUCK. Nåja, tog 1 timme i parken med lilleman på morgonen, efter att jag varit på stan för att göra bank och social security utan framgång (öppet lördag fm när jag jobbar, stängt måndag heldag när jag är ledig, underbart). Har bakat en sockerkaka till tårtbotten inför hejdåfikat på fredag. Har tvättat två maskiner och skurat Sixtens flygbur och lagat flygburdynan som jag fick sprätta upp häromdan efter att den blivit tvättad och tyget krympit men inte skumgummit. My luck! Nu sitter jag här och pillar navelludd. Ingen service kille på plats och ingen sol kvar att ens njut av på ballen.

Jo förresen. När jag var på väg hem från den stängda banken så tog jag vägen genom gallerian och inte runt den, bad choice. Nu sitter jag här med ett par nya skor igen. FAN vad jag är duktig. Så nu får jag väl utöver övervikt på resväskan även betala övervikt för mig själv när jag kommer klädd i 3 par byxor, 7 jackor, 15 handväskor och 4 par skor. Jag blir så grymt imponerad av migsjälv. Varför lär jag mig ALDRIG??

PHD in shop-a-holism!



Gjorde precis ett test för att se om jag är shop-a-holic. Vissa svarsalternativ var lite överdrivna så där tog jag bättre svar :)Här är resultatet:

Testresultat: SHOPOHOLIC?

 

Ditt score: 33


Av svaren att döma kan det var så att du har en tendens till köpberoende.

Fråga dig själv var är det du saknar? Vad fyller shoppingen för tomrum?Vilka andra saker skulle tillfredställa dig lika mycket som shoppingen. En del av de klienter som vi kommit i kontakt med på Comunicera har haft annan problematik depression, ångest eller bipolär. Andra har varit diagnostiserade med tvångs syndrom (OCD) men har inte varit lika vanligt, Med tålamod, disciplin och professionell hjälp kan du få ditt handlande under kontroll. Om du har några frågor får du gärna ringa till Någon av våra experter kostnadsfritt.

Som tack för att du gjorde vårt test får du en gratis bok av Jonas Gåde från Grannfejden TV3. Ladda hem Servicemanual till ett bättre liv bok gratis (man tackar)




Se där ja, det där var ju inte speciellt farligt! Det finns de som har det värre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Mission completed

Japp! Är typ färdigpackad som sånär.Bara min resväska som ska packas och det som inte får plats efter det ska ner i kartong. Skönt som attans! Har kört ner allt och organiserat i garaget. Har även rensat skafferiet och skurat kylen. 4 av 6 innedörrar är oxå skurade och tv spelen nerpackade i kartonger. SÅÅ skönt att vi inte FÅR packa ömtåliga saker.

Nu ska jag bara gå med tomglas och sopsorteringen sen ska jag ta n långt och skönt bad. Skulle ha färgat håret oxå men orkar inte, det får bli en annan dag.

Himself ringde nyss och åker hem från festivalen nu. Han hade huvudvärk och fotvärk och har sett allt som är kvar för kvällen. Dessutom skulle Europe spela i en hel timme utan annat intressant på andra scener så han visste inte hur han nånsin skulle stått ut med de. Hm, jobbigt...öööööö.

Har by the way bestämt mig för att snarast skaffa uppbyggda sulor till löpskorna, för att så småning om gräva fram mina ilägg alternativt fixa nya, så tror jag ev att jag kan springa sen. Tror mitt ben är en följd av benhinneinflammationerna. Jag vill hoppas att det är så enkelt iaf. Jag ska ju springa så asfalten glöder i sommar ju!!

Usch, smakade på en sked nylagad risotto för en stund sen, den var så het så jag brände mig i munnen. Nu känner jag att jag tom fått brännblåsor, AJ.

Ha en trevlig kväll!!

/ Bränn-Blåsan (tidigare kallad Fest-Blåsan)

Packåsna




Grymt imponerad av mig själv. Klev upp 9 och tog en timmes promenad med Sixten. Åt frukost och satte på en "Stefan & Krister typ fars" Oroligt het och skrattade gott under frukosten. La mig ner för att kolla lite till innan jag satt igång med arbetet. Sixten och jag låg sked i soffan. VAKNADE 12.30. HOPPSAN! Packade och kånkade ner kartonger till garaget, packade ner min golfbag i resefodralet oxå. Är skapligt nöjd med mitt arbete. Sen gick Sixten och jag ut i parken och kastade pinne och drack kaffe i solen. Fortsatte lite på min Colin Forbes Bloodstorm oxå. Det var skönt. Sixten fick jucka med två kompisar oxå så han är belåten.

Ska packa lite till nu och vika tvätten från igår. Sen ska jag rensa skafferiet har jag tänkt, på saker som ska slängas så Himself slipper det dilemmat. Han har för övrigt sparat saker sen 2000 typ. Sen ska det dammsugas oxå. Himself kommer hem i natt efter 3 nångång och ska upp och jobba imorrn. Grattis! Imorrn ska jag gå till banken och inkassera min check för köket och sen i fortsätta tömningen av kontot. Sen ska jag skriva mig ur landet samt gå till veterinären och boka tid för avmaskning. Sen är det bara att få plats med allt i resväskan oxå. Vilket dilemma jag har med skor och kläder. Hur vet man vad man kommer behöva i Sverige under juli månad tills flyttlasset kommer upp? Önskar jag bara kunde knäppa med fingrarna så allt var gjort.

Näe, hepp hepp, här finns ingen tid att spilla!!

Trötter

Jobbade i morse, sen har jag packat, promenerat hund, tvättat och givetvis spelat massa Flowerz på msn med syrran, never ending story spel, typ. Man kan ju fråga sig om vi har ett liv.......

I övrigt har solen skinit plenty men det har varit kalla vindar trots 22+. Tror gud straffar mig, bara för att jag inte  packat klart så får jag inget 100% bikiniväder. Likmask till Sverige alltså!!!

Har precis tittat på en SJUK och sjukt kul film, Extreme Movie. Sexualkunskap för ungdomar med humor, HAHA. Jag skrattade så jag grät emellnåt. Kanske var det vageln i ögat ellr bubblet i glaset, no one knows!!

Nu ska jag promenera min hund som idag har tröstätit lika mycket som jag. Fan vad jag hatar att vänta. Den som väntar på nåt gott väntar VERKLIGEN ALLDELES för länge, ett faktum. Jag har inget tålamod. BLÄ

A plus, bonne nuit


Jaa vad säger man... Glad midsommar!!

Kanske den konstigaste midsommaren någonin men helt klart en av de skönaste...  Sitter hemma själv med Sixten. Himself är på metalfestival och kommer hem måndag morgon, DET SKA FAKTISKT BLI HUR SKÖNT SOM HELST att bara få rå om sig själv och packa. Ena syrran är sjukskriven för tillfället så vi spenderar "min" lediga tid med att spela spel på msn över videosamtal, hur kul som helst. Men fråga mig inte hur det går med packningen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sitter och lyssnar på Carola "Evighet", Haddaway "What is love" och Scissor Sisters "I dont feel like dancing" och allt jag vill göra är att dansa mig svettig!!!! FLURRAN DEN 4 JULI FÖR ALLA SOM ÄR INTRESSERADE!!! Dansgolvet är till för de som inte har råd att hänga i baren säger de, ELLER FÖR DE SOM ÄR GRYMMA PÅ ATT DANSA, säger jag :)

Puss i påsk



Haha, det här hittade jag nu, på Aftonbladet. Hur kul som helst. Hösten 2007.hade glömt att vi var där jag och min älskade Cissi. När jag tänker efter så hade jag nog glömt att vi ens gick ut, moaha, kul i vanlig ordning! Här på Seven= People av alla ställen, har man polers i dörren så har man!!! :)


Drummerboy...

.... träffade jag på metron idag. Killen glassar in i vagnen med sin stora kalufs. Hinner knappt slå ner baken på sätet mittemot mig innan han börjar trumma vilt med händer och fötter, på allt han kommer åt inkl. MINA FÖTTER. Chockad som jag är börjar jag fundera hur jag ska ta mig ur situationen. Den här killen är ju en typisk mördarpsykopat, det förstår ju vem som helst! Jag kunde dock inte sluta fundera på vilken typ av musik han lyssnade på. Tror han fattade att jag kommit på honom så han vred sig mot framrutan och började trumma på räcket (förarlösa tåg) samtidigt som han glodde på mig i blänket från fönstret. Sen började han rota i sin väska, och jag var SÄKER på att han skulle ta upp en kniv och sticka ner mig eller nåt. Döm om min förvåning när det var ett snytpapper han tog fram, haha, FRANKRIKE och deras SNOR!! Sen var det dags för mig att gå av och jag hann förvånas ytterligare. KILLEN HADE INGA HÖRLURAR I, HAN LYSSNADE ALLTSÅ INTE PÅ NÅN MUSIK!!

Det var dages mest spännande iaktagelse.....

Hoppas ni har det bäst!! GLAD MIDSOMMAR

Bakslag

Gav mig ut för att springa korta 4km i värmen, mest för att hålla igång träningen. Det gjorde så förbenat ont att jag sprang och haltade 4 km. Nu efteråt har jag såååå ont i benet så jag bara vill grina. Kan knappt stödja på det. Hur kan det vara så att man INTE ska få göra den enda sak man tycker om, är någorlunda bra på och som dämpar den ständiga ångesten av att vara för "fet" (läs felformad) och "otränad" och inte duga? ORÄTTVIST.

(Missförstå mig rätt nu. Jag vet att det finns de som har det värre. Jag vill bara få känna mig bekväm i mig själv)

Imorrn ska jag ringa min läkare i sverige och försöka få en tid så snart efter hemkomsten som möjligt. Men vad ska jag göra till dess?? Cykla? Jag hatar att cykla och det ger mig inget. Jag blir inte ens svettig för jag tar slut i benen innan, min cykel är värdelös som annat än transportmedel. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad ledsen jag blir.

Nu ska jag titta på senaste Wallander och göra allt för att hålla modet uppe....


SKIT

Är den mildaste svordomen jag kommer på!! Hade skrivit ett fullmatat inlägg och tryckt på spara och publicera och VAD F*N HÄNDER? JO SKITEN FÖRSVINNER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

(Jag skrev dessutom om det och samma sak händer igen, inget vill sparas och publiceras. Hmm...kanske ett tecken från ovan på att jag ska sluta blogga??)

Se hela bilden

Im so **f** happy!!

Det ser ljust ut, väääääldigt ljust!!!

:)

Stiltje i bloggvärlden

Jag verkar inte vara den enda i sällskapet som har bloggtorka :) Jag försöker och försöker men jag kommer inte på enda mening att skriva, bättre då att låta bli. Inte tycker jag att det händer nåt kul eller.... bläääääääääääääää!!

Sprang 1.1 mil i fredags på 5.30/km. Fick ont som sat*n i benet efter. Vilade lördag, söndag och sprang 6.3km igår på 6MIN per kilometer, vet inte när jag senast hade en så dålig tid, men jag fick bara inte till ett smärtfritt steg. FY bubblan vad jag HATAR mitt onda ben. Är skapligt less på att käka värktabletter och träna med ont......... SESÅ, HÄCK VÄCK VÅT FLÄCK DUMMA BEN!! Ska be mamma ringa och boka till hos husläkarn så jag får nåt gjort direkt när jag kommer hem. Min älskade FRIEDA torskade ett vad med sin chef häromdan så hon ska springa Tjurruset i höst, 1 mil i terräng. ASKUL! Jag funderar på att haka på.

I övrigt sa jag ju tidigare att jag skulle hålla igång träningen till hemresan. Well, gissa hur det har gått?! Åt ett paket bacon till lunch idag dessutom. BRA DÄR LATMASK! Dör jag idag så dör jag välsmord iaf. Det gäller att se saker positivt trots att man är så störd i huvudet som jag. Som nu tex, allt jag vill är att träna och packa inför hemresan men inte ett skit bir gjort. Jag äter mig till döds istället och skiter i packningen. BRA DÄR!!!

NÄE mina vänner, blir ordning och reda på det där!! Slänger ångesten åt pipsvängen NU, varför skulle man INTE få unna sig nåt emellanåt???

Näe, nu ska jag spöa skiten ur syrran i TIC-A-TAC POKER på msn, ASKUL!

Hej svejs

solstollarna2


Grattis Jossan!

Önskar jag fick vara med på party hemma hos dig ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUUUUUUUUUUUUUUUUSS

Har inte varit på blogghumör de senaste dagarna. När jag haft nåt att skriva så har jag inte varit nära datorn. När jag satt mig vid datan har jag glömt vad jag skulle skriva!

Skulle ha kommit med en ny fredagsfråga igår, och svaret på den förra, men tar det typ i morrn eller nåt. Too tired now!! har jobbat idag, sen varit på stan och shoppat och sen varit och handlat. Har börjat shoppa på mig saker som ska gå i flyttlasset hem=Happy med FATTIG! Sen fick Sixten sin flygbur idag oxå och mera tandkräm med kycklingsmak!!

Nu smuttar jag på nåt kallt och gott, snart ska vi börja med maten. Ska bara berätta nåt kul från när vi var på stan.....

När vi gick hemifrån i em så slogs vi av hettan ute, typ 27+ så vi sa att vi skulle stanna på vägen och ta en liten kall öl innan vi gick upp på stan. Så vi satte oss på en trottoarservering och tog en liten. När vi sitter där så kommer ett Tour de France lag på cykel passerandes. De glor allihopa och säger typ "kolla snyggingen". Vi dör av skratt och ler och vinkar, sådär som drottning Silvia brukar göra (fast utan stelopererat botoxansikte, jag har mina rynkor kvar). De är ju som sagt inte blyga av sig i det här landet, snarare sjukt påflugna ;) Hur som helst. Vi gick upp på stan i typ 2 timmar eller nåt och på vägen tillbaka tyckte Himself att vi skulle ta en öl till för att det var så varmt och vi var trötta. Det var sjukt mkt folk å stan. Så vi stannar iaf på samma ställe som innan och hinner inte mer än sätta oss och få in ölen så kommer SAMMA TOUR DE FRANCE gäng IGEN, åt andra hållet!! De höll ju på att smälla av när de såg oss och en skrek "MEN, sitter ni här fortfarande?!" Vi lika chockade vi och fulla i skratt ropar "Jajjemen" tillbaka och sen är de försvunna. Snacka om sammanträffande. Det var kul! Strax efter kom det en tant på 200 år i vita trasiga strumpbyxor och nackkrage (som grannen i Beck) på cykel fram till oss och börjar prata om små gubbar. Hmm.... överbelastning på psykhemmen??

Näe, nu är det dags att börja med maten. Klockan är 20....

Hej svejs

GODDAG YXSKAFT!

Jag har en fråga. Har precis varit i tel med SAS för tredje gången sen igår. Min fråga lyder:

Hur är det möjligt att på ett och samma företag få olika svar från 3 olika personer gällande samma fråga? Bara undrar....

Nu ska jag ta och skura fönstervolées och fönster och tvätta. Imorrn kommer de första och tittar på lägenheten!!! Sa jag det förresten att hyresvärden köper köket?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En problem mindre att ta i tu med. Tur att vi i sverige har kök i våra boenden!!

Just det. Kommer precis från posten. Mötte en snubbe på vägen som gick och slog och sparkade i luften samtidigt som han skrek fula ord, helt normalt. 1. Vem bråkade han med? 2. Vad var det han gick på? JAG VILL OXÅ HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hope u'r having a nice day out there!!


Home sweet home!

Eller ja, inte hemmet i sig! Men mina vänner och familj ser jag fram emot att få träffa igen!!!! I MISS U SO! 3 veckor kvar idag, om tre veckor sitter jag på planet och oroar mig för hur Sixten har det i bagaget :) Bokade resan idag så nu är det FOR REAL, happy is the word!

Ska försöka hålla igång träningen till hemresan så jag har nåt som tar udden av otåligheten lite. Tålamod är inte min styrka!! Jag är som en unge i en bil. ÄR VI FRAMME SNART? ÄR VI FRAMME SNART? ÄR VI FRAMME SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART?


Braj-Babianer

Va på posten idag. Inte nog med att jag fick köa hur länge som helst för att få en kassa, i kassan sitter planetens yngsta och mest inkompetenta personal. Efter att han lagt mitt brev på vågen fick jag förklara för honom vilket tillvalt med följt brev jag ville ha. (alltså kunna följa brevets färd via internet) som rek men billigare. Jag får ALLTID förklara för posten personalen vad jag vill ha och att DET FAKTISKT existerar. Helt otroligt egentligen! Hur som helst det var inte det jag skulle berätta...

Posten här i stan ligger precis på en metro station, den mest centralen. Vid stationen hänger alltid en massa BRAJ-BABIANER med rasta frippa och tofflor, vinter som sommar. En sådan banan, förlåt BABIAN hoppade på mig idag och började tjabba på ett för mig okänt språk. Kan ha varit BRAJ oxå. Jag sa vänligt tack men nej tack, jag har bråttom och är inte intresserad. Då börjar han springa bredvid mig. Snacka om desperat att få
1. Sälja mig braj.
2. Slita in mig i en gränd och våldta mig.
3. Råna mig.
Hade kunnat vara nästa fredagsfråga men jag hade för bråttom och var för omotiverad to find out the answer. Sorry! Fattar inte att jag är sån mongomanet. Det är ALLTID jag som får psykfallen på mig på bussen, blir jagad av galningar på stan, eller knallar in i hotellrum där det ligger folk och jökar. Jag fattar inte,

WHY ME GOD??

(Idag fick jag tom gnida bort jordens snorkråka från en vägg. Ja ni hörde rätt. Vad är det för idioter??)

3 weeks left....then im out of here!!

Om 3 veckor...

...... mina vänner... DÅ SMÄLLER DET!!!!!

Supersöta baby badkläder

Har shoppat lite till nytillkomlingarna i släkten idag. URSÖTA badkläder till tjej och kille, kolla här!! Jag älskar de färgerna de använder!! Här är fram och baksidor...

Maillot de bainMaillot de bain

Maillot de bainMaillot de bain
Maillot de bainMaillot de bain

Maillot de bainMaillot de bain

Grand Chelem (läs slem)

Franska språket har gjort det igen! Under Söderling-Federer igår hörde jag Grand SLEM 248 gånger, MINST. Asså hur kan man göra ett språk så gayigt?? Våra hyresvärder var här och kollade på köket i lördags. De sa att fransmännen är sämst i världen på att lära sig andra språk. I WONDER WHY!!!

GRATTIS PIRATPARTIET!!!!

SKIT

Moderna muséets installationer bli alltmer svårförståeliga

Champagnekväll

Japp, vi firar idag istället, Himselfs skriftliga kontrakt som kom med posten idag!! Miam Miam Sen blir det middag ute, IGEN!!




Hoppas ni därute har en fantastisk lördag!!

HUMOR



























Helt klart en av de bästa:







Här är typ den bästa:



Och den här är typ bäst oxå:


Jodå, badet och Baileys'en gjorde susen, jag ser ljust på tillvaron igen :) Ljusare om inte annat...


Trevlig helg!


FrågeFredag!

Har haft en riktigt skit dag på jobbet, är helt slut, ögonen går i kors. Ska ta ett varmt och långt bad efter tennisen (som jag förövrigt hoppas Söderling plockar hem) och sen blir det Champagne ikväll för att fira Himselfs sverige kontrakt som han har skriftligt nu! Jobbar imorrn igen, är skapligt sugen på det, or not. Vet inte hur jag ska lyckas motivera mig själv att orka gå till jobbet den sista tiden.

Innan badet nu så har jag en fredags fråga att ställa er, mest för skojs skull och för att jag är så tom i bollen att jag inte kommer på nåt annat att skriva!! Här kommer den:

"I morse när jag cyklade till jobbet så hamnade jag BAKOM 10 st (JA 10st) löptränande brandmän i små korta och TIGHTA tights. Jag tog mig aldrig förbi de, VARFÖR?"

1. Kunde inte slita ögonen från de tighta muskulösa akterbufféerna jag hade framför mig länge nog för att cykla förbi de och inte in i de.

2. Jag vågade inte plinga. Tänk att cykla förbi med vetskapen om 20 brandmansögon i nacken. Jag riskerade att cykla ner i ån bara vid tanken av det.

3. ORKADE helt enkelt inte. Jag cyklade ju ändå till jobbet, orka cykla fort dessutom.



Good luck!!


Tjejmilen 2009

Japp, då var det bokat ÄNTLIGEN ÄR DET PÅ RIKTIGT!! 30 aug så springer jag så sulorna ryker, även om det innebär ev rullstol efter, nu JÄKLAR!!!

Sanna, häng med. Vi är anmälda i kvartett, 2 på tidtagning, 2 på fun run, och vi ska picknicka med rödtjut efter!! Anmäld dig du oxå och häng med oss, Cissi bla ska med som hejjarklack!!

Glömde en annan kul sak från dagen. Min franska morska bråkade med sin kille. Han hade varit hemma hos en gammal tant, en vän till morsan och hjälpt henne hem med matkassar för att hon är gammal (och för att han ville snylta en drink efter det). Morsan skällde ut han efter notor och sa att VAD SKA HENNES BARN SÄGA OM DE SER ATT DET RÄNNER EN SVART MAN HEMMA HOS HENNE?! Hallå, vaddå ha fördomar om din egen "pojkvän", hon är inte sann! :)

Puss

Rencontres occassional

Igår strax innan jag gick ut och sprang så ringde min mobil, skyddat nr. Jag svarade och en fransman sa att han ringde gällande annonsen. Sen bröts samtalet. Jag gick ut och sprang. När jag kom in hade jag 5 missade samtal, återigen skyddat nr, inget meddelande på min franska tel svarare. Senare under kvällen ringde det igen, jag hade ljudet av sen löprundan (för hundens skull). I morse fortsatte det ringa när jag var på jobbet. Tog telefonen på mig och hann svara på ett av samtalen tillslut. Följande sades:

Jag: Hallå? (typ OUI ALLO)
Han: Hej, ursäkta att jag ringer och stör. Jag ringer gällande annonsen på XXXXXXXXX. (Varför ringer man ens om man inte vill störa in the first place??)
Jag: Ursäkta, vilken annons?
Han: Eeeeh jag vet inte, men den hos XXXXXX  "TILLFÄLLIGA FÖRBINDELSER" (Här börjar tankarna snurra)
Jag: Jag är ledsen men det är inte jag, jag har ingen annons ute.
Han: Men det var det här numret!
Jag: Du måste ha sett fel, jag har inte lämnat ut mitt nummer nånstans, hur som helst ÄR DET INTE JAG!  ((I wish! Är du snygg? Man kanske skulle tjäna sig en hacka)
Han: Okej, ursäkta att jag störde. (Återigen, why did you call in the first placem damage already done?)
Hejdå!
Jag: Tack ändå, hejdå! (Morsan och jag ligger dubbelvikta av skratt och hennes första fråga -LÄT HAN SNYGG??)

AAAAH, VAD SÄGER NI? HUR OFTA RINGER DET EN FRÄMLING OCH VILL LIGGA MED EN?? Händer bara i France!!



AOOOOOOOOOOOOO

Mördande ont i benet idag. Nästa gång ska jag springa 1 mil, ska jag ändå ha ont efter varje gång kan jag lika gärna göra det ordentligt! Sen ska jag köpa inlines nu oxå, har velat det ett tag men inte fått arslet ur vagnen so to speak. Alternativ träning är bra träning, allra helst om den gör mindre ont!

Nu ska jag iväg till jobbet. Sixten ville inte gå in efter morgonpromenaden som ändå var längre än vanligt idag. Han älskar att ligga under en parkbänk, sin parkpänk som han kallar den, och bara glo på förbipasserande. Där är vi oerhört lika han och jag. Bortsett från att jag inte får plats under en parkpänk!

Have a smashing day everyhopa

Nike+Ipod back in business (again and again)

27+ i skuggen, gassande sol och helt vindstilla. Vad gör man? Heter man Alexandra Widén så tar man sitt onda ben och går ut och springer 5.2km på 27.30. Helt okej ändå, jag är nöjd. Såhär nöjd:




Lägg märke till V tecknet för SEGER!! Däremot blir det sådär bilder med en vinklad spegel, ganska schysst vinkling av päronet ändock!! :) Lägg även märke till min hund i bakgrunden, han ska va med på allt, helt uppenbart!

Såg en ganska drunknad höna i kanalen, undrar vad den gjorde där.....

Nu ska vi åka och lämna Himselfs gamla cykel på jobbet som jag sålt till en kollega. Fick behålla stålersen själv för besväret, man tackar! = 1st shopping utan ångest coming up!!!!! Undrar vad jag ska köpa den här gången.....

Över och ut

Äggkastning

Haha, jag måste ju bara berätta, och ingen novell den här gången. Vi var och handlade på förkvällen. Framme i kassan så krashade Himself ett 10-paket med ägg genom nån typ av jonglering. HAHA, jag tror jag dör! Ett gäng ägg klarade sig i kartongen, andra gick det sämre för, dels på golvet, dels i hyllorna vid kassan. Det var sjukt kul när de ropade i högtalarna att "STÄDPATRULL ÖNSKAS TILL KASSA 29, OMGÅENDE". Där stod vi med dumstrut på huvudena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Träsktroll

Jo, hrm. Jag skulle ju med Sixten upp på playan idag. Smart som jag var kollade jag givetvis ut vilka stränder man var välkommen med hund på. Grattis Alexx. Jag tog hunden och mitt pick och pack och drog. Hittade fram utan större problem men kände mig lite vääääääl ute på landet för en badstrand. Men TOPPEN tänkte jag, vardag som det är så kanske bli blir ensamma oxå. Mmmm underbart!!!


DÄR SKET JAG EN GUL LÖK, OCH STOR VAR DEN!! Det var ju såklart ingen badstrand, det är ju därför man är välkommen med hund!


Så här såg det ut när vi kom fram




Det ser ju nästan helt normalt ut på bilden. Men faktum är att den där tunna blå linjen strax innan himlen börjar är HAVET och det är en sisådär 248 mil bort, för det är LÅGVATTEN!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hur puckad får man va! Jag skulle ju såklart kollat det innan jag åkte, men inte visste jag att det var en musselodlingsstrand vi skulle till!! Nåja, inte gråta över spilld mjölk, har man suttit i en varm bil i över en timme för att få sola så lär man ju göra det. Tog en 1 timmes rask strand promenad med Sixten i gassande sol. Det fläktade så härligt så jag svettades inte ens trots 26+. Sixten var helt galen av lycka, han ÄLSKAR att springa på stranden! Såg massa fina snäckor och döda krabbor och levande krabbor och musslor. För att inte tala om gamla ölflaskor, kalsonger etc. Den som söker han finner!

Strax innan vi vände höll Sixten på att flämta ihjäl sig så jag skulle bada honom i det närmsta vatten vi kom till vilket var som en liten bäck mitt i ökenstranden. JAG HÖLL PÅ ATT PÅ HJÄRTSNURP. Det var ju för tusan kvicksand med kvickgegga runt vattnet!! Jag såg fotavtryck hela vägen fram, men inga därifrån hehe. Nåja, jag är ju ingen vandrande pinne direkt så den geggans ska va himla kvick óm den ska kunna slurpa i sig mig! Sagt och gjort, med gegga upp till knäna, döende av garv, tar jag oss fram till vattnet som var 2 dec högt, haha! Har aldrig varit så lycklig över lite vatten! Sixten fick plaska och jag fick blaska av mig. Men säg den lyckan som varar, hann knappt komma därifrån så går jag rätt ut i ett geggträsk till! BEING BLOND IS GREAT!!

Nåja, Sixten var nöjd och glad efter sitt dopp, han började springa med pinnar han hittade och jag stapplade tillbaka på geggklackskor. Nåja, fötterna har fått sig en ansiktsbehandling iaf! Hade tyvärr lämnat kameran i bilen, skulle kunna mörda för bilder, jag kan inte ha sett klok ut!

Åkte tillbaka hem och ut till sjön för att sola lite ordentligt. Nu är jag grillad i fram oxå så nu är brännskadan jämn :) Vet inte vad jag ska sola i morrn em, man måste ju passa på, sen skulle det bli lite molningt mot slutet av veckan.

Nöjd solkille;



Nu väntar Kebabpaj!!

Hej svejs


Playan

Idag blir det havet och playan i St Malo, UUUUUUUNDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEERBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART!!!


Packar och rensar

Jobbade i morse, svetten rann. Skönt att kunna säga det utan att ha slitit ihjäl sig :) Nu packas det för fulla muggar... 6 kartonger uppe i lägenheten är i princip klara. Så skönt att slippa göra allt i ett svep. Eftersom det är en firma som ska sköta flytten så FÅR vi INTE packa ömtåliga saker, GRYM SKÖNT. Det innebär ju att man slipper packa nästan ALLT i köket!!

I övrigt har jag haft ett tel samtal idag om ett ev jobb. Håll alla tummar och tår är ni snälla, ME WANT!!

Har ni förresten sett på nyheterna idag om det försvunna Air France planet?? Hur läskigt är inte det på en skala???

Hej svejs

RSS 2.0