Nytränad

Ikväll blev det ett 45 min body tone pass med Zumba. Känner av det i hela kroppen, jätteskönt. Perfekt träning. Det gör inte ont på samma råa sätt som annan träning kan göra. Det är precis lagom. Blev svettig oxå. Lite styrka på det så är det ett perfekt pass. I dagens pass ingick maraccashantlar. Det var ett kul inslag och ett riktigt test för koordinationsförmågan. Jag skulle dö av skratt om jag en gång fick stå på utsidan och kika in på mig själv genom fönstret. Hoppas nån granne sett mig, det skrattet bjuder jag lätt på!!

Rätt lugnt på jobbet idag så jag har jobbat ikapp 100%. Ligger steget före på bröllopsfronten. Gästenkäterna är klara för oktober och presentationen också. Har sparat en engelsk bröllopsinfo till imorrn att skriva sen jäklar har jag inget att göra. Fick äntligen min uniform igår så den har jag invigt idag, lovely. Flera på jobbet frågade varför jag var så snygg idag, haha, fatta vilken slumdog jag måste ha sett ut som men skjortan utanpå sen augusti.

Näe, sorry, skriver ju bara en massa ointressant skit igen. ENOUGH!!

Blev precis inbjuden till vinkväll med snygga puffrorna i helgen. Sing Star och puben inräknat. Tåls att tänka på:D

Hej svejs!

Hälsofrulle, igeeeeen

RIKTIGT gott med nyttig mat. Jag brukar föredra ingen mat alls. Det går ju snabbast! Men det förstör väl mest också antar jag.... Allt som man själv tycker är bra och gott är ju sällan nyttigt på något vis :)

Idag blir det styrketräning efter frukost. (Jo jag vet att man helst ska göra det innan frukost men men). Har varit ute på 30 min rask promenad med hunden innan frukost. Blev hungrig :) Så nu blir det styrka efter frukost. Man glömmer lätt att dessa promenader faktiskt är motion, och jag gör de 2-4 gånger per dag. Jag känner mig värdelös mest varje dag när jag inte gör någon "vanlig" träning så att säga men får skärpa till mig. All träning är bra träning!

Ska komma igång med löpträningen snart också. Slita färdigt mina skor och pronationssulor under vintern och sen i vår investera i ett par ordentliga skor med specialgjorda pronationssulor för MINA fötter och sen jäklar ska jag springa som jag vill, UTAN smärta! YAY Lagom till 30 års dagen kanske man har den där kroppen och styrkan man ville ha när man var 20 HAHA!

En liten parentes: Efter denna nyttiga frukost med frön och puffar och grejer (ica maxi självplock müsli) så smakar det havre i munnen. Håller jag på att bli häst?

Have a nice day!


Nytränad

Har kört ett Zumbapass på morgonen och känner redan var jag kommer ha träningsvärk. Det är jättekul men vissa steg är lite svåra i början. Eller det är inte stegen som är svåra det är väl snarare att komma in i takten, gunget, rytmen. Man är inte född gummimänniska direkt. När jag kommit igång ordentligt sen så tänkte jag köra Zumba party hemma hos mig, som en träningscirkel, vi behöver varandra för motivation och support att orka hålla träning och kost uppe!

Nu är det make up som gäller och sen jobbet för resten av dagen.

Grattis Madde på födelsedagen. Nu sitter vi i samma båt. The final countdown :)

Ha en bra dag everyhopa!!


Update

Fullt ös medvetslös. Så har senaste tid sett ut. HS har ju varit i Frankrike och jag har jobbat för fullt vilket har inneburit mkt pusslande med hund och jobb. Ser fram emot en förhoppningsvis lugnare vecka på jobbet. Börjar veckan med 3 kvällar. Skönt med sovmorgon och skönt för Sixten med kortare dagar.

Har fått lämna tillbaka min Everest jacka då främre delen av båda armarna var dunlösa. Måste åka till Väsby eller Uppsala för att leta på en som är ok. SUCK.

Min beställda telefon kommer inte för att mupp TELIA inte håller koll på sitt arbete. Så nu struntar jag i att beställa en ny då leveranstiden nu gått från 4v till 7v. Får väl vänta till efter nyår. Dessvärre får vänner och kollegor och JAG leva med att min mob inte funkar något vidare. SORRY!

Takida är bokat och klart för den 28 nov. YAMMIE! Bandit most wanted bokas i veckan för december i sthlm!

I tis var Cissi här på myskväll med övernattning. Checka här, hur gott ser inte detta ut?? Ruccola, paprika, majs, rödlök, oliver, lufttorkad skinka, varm chevre med honung och pinjenötter!!!!



Igår var vi på en FANTASTISKT trevlig fest. Svåger Martin 40 år. Utöver den SUPERGODA maten som bestod av lax och räkor och rotfruktsgratäng och rostbiff och kycklingklubbor och massa annat gott så bjöds det även på SUPERTREVLIGT sällskap och GRYM underhållning. Inte bara från showgruppen Stage 4 you och Peter Wahlbeck utan min ÄLSKADE SYSTER bjöd på underhållning även hon, i form av skönsång à la Sarah Dawn Finer, Heat mm. I publiken hörde man saker som "åh hon är fantastisk, makalös, så duktig och borde vara med i Idol". Vad gjorde jag då? GRÄT GLÄDJETÅRAR, och jag var inte ensam!!

DU ÄR BÄST SYRRAN!!! Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ stolt över DIG!!!

Min kamera tar verkligen inga bra bilder inomhus och i mörker så jag hoppas på att få ta del av en annan svågers bilder sen.



Födelsedagsbarnet. Ett STORT grattis till dig!!







(ganska uppenbart att jag hamnade bredvid precis rätt person) :)



Kvällens yngsta festprisse som hade alldeles för kul för att vilja åka hem! SÖT!!

Nähe, nu ska jag ta en sväng med doggen och sen blir det Zumbaträning för hela slanten!!

Hej svejs!


Talfelet Widén

Förut var jag klumpig och slog i ben och fötter överallt. Det har jag slutat med. Nu rabblar jag osammanhängande meningar med fel ord. Jag tror att jag har en skruv lös på riktigt. Min hjärna har nog inte återhämtat sig efter 3 år i Frankrike där man bara log och sa att man var svensk så var saken biff. Här finns betydligt fler svenskor, no need to say more!!

En kul sak har förresten hänt idag. Jag har fått skälla ut en hjärndöd taxichaufför från Älvsjö. Som saltade en nota från Arlanda till KBH VIA UPPSALA, med en sisådär 300 spänn. Alltså 750kr. Sen när han kommer fram säger han att han inte tar kort. Jag blev tokig och funderade på vem som var bäst att ringa, Polisen eller Robban Aschberg. Frågade taxibolaget om råd och fick till svar att de skulle sätta in 255kr på vårat konto och att de sen hade ordnat fast pris för alla anläggningar i regionen. MAN TACKAR! Sen så sa de förvisso att chauffören normalt tar kort men att han kansk behövde kontanter för att tanka bilen. TANKA BILEN. Näe, skottpengar på idioter vettja!!!

Imorrn kommer Cissi hit. Vi ska äta god mat och snacka massa tjejsnack och sen sover hon över. Ska bli treeeeevligt. Tänkte mig nån god ruccolasallad med pinjenötter, lufttorkad skinka, soltorkade tomater och varm chevré ost. Kom på det nu så får väl läsa bloggen imorrn och skriva handlingslista därefter!

Ska byta min nya Everst jacka imorrn oxå. Har ju upptäckt att framsidan av armarna är helt tomma på dun. Medans övriga jackan är som en nytumlad dunkudde. Går jag i motvind så har jag istappar i håret på armarna. Nåt fel som är trasigt helt enkelt!

En till kul grej nu när jag inte har nån rolig historia på lager... En gång när jag svarade i tel på jobbet idag så hörde jag i luren;

-Hej kexet, är det där du sitter och smular!

HAHA, så kul var det!!

Hej svejs!

  

Söndagsmys!!

Städningen är klar och sängen är dammsugen och nybäddad, ser såååå inbjudande ut! Var upp till stallet och red Lilleman på eftermiddagen. Det började bra men sen var det rådjur överallt så vi var över diken, ut på åkrar och in i skogen över sten och träd. Tvingade honom ner till vägen och tillbaka iaf. Det var som att sitta på en tunna dynamit, jag bara väntade på explosion. Stackars hästar som måste stå ut med den förbenade jakten varje år!

Nu är ljusen tända, tekokaren på g och Sixten ligger på rygg i soffan och snarkar med benen rätt upp mot taket. Playa del Sol väntar och sedan Parlamentet innan det är dags för Wallander och té mys med Linda.

Go kväll!

Städdag

Är väl alldeles strålande att ha en dag som denna?! All överskottsenergi jag har ska väl användas till nåt vettigt. Det blir byte av sängkläder, tvätt och städning idag. I em belönas arbetet med en ridtur på Lilleman!

Enjoy your sunday!

Quotes

An empty room can be so deafening,
The silence makes you wanna scream,
It drives you crazy.
I chased away the shadows of your name,
And burned the picture in a frame,
But it couldn't save me.

And how could we quit something we never even tried,
Well you still can't tell me why.

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what you're looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.
...I can't hate you anymore.

You're not the person that you used to be,
The one I want who wanted me,
And that's a shame but,
There's only so many tears that I can cry.
Before it drains the light right from my eyes,
And I can't go on that way.
And so I'm letting go of everything we were,
It doesn't mean it doesn't hurt.

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what you're looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.

Sometimes you hold so tight,
It slips right through your hands.
Will I ever understand?

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what you're looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore..

************************************

I've been dying inside
little by little
Nowhere to go
I'm goin outta my mind
An endless circle
runnin from myself until
You gave me a reason for standing still

*************************************

Who invented boredom?


Party with myself!

Äntligen en ledig lördag kväll med ledig söndag morgon. Som gjort för lite party. Tyvärr har jag ingen att ha det partyt med så det är jag och Sixten!

Sitter med 1 miljard tända ljus, 1 kall öl, 1st TV och 1st TV-soffa, all to myself! UNDERBART! Tänk att kunna sitta en lördag kväll med valfritt program utan att behöva stänga in sig i sovrummet, fest bara det!!

Strax är det coop-pizzadax. Snacka om att festa till det!
Har Körslaget på för första gången och efter 1a bidraget bestämmer jag att Team Stefan ska åka hem, han är tämligen usel i detta sammanhang. Sådär ja.... dagens kommentatorkvot uppfylld!

Dagens humor är en gäst som frågade mig om jag blivit utredd för mitt annorlunda sifferminne :) Vad säger man om den?? :D

Hej svejs, trevlig lördagkväll alla ni som har vänner och familj att fira den med!


OMG

Oh my vilken dag. Upp 5 för att köra HS till flyget. Hem för att försöka somna om. Gick sådär. Upp 9, rasta och mata doggen, äta frulle, packa och åka till mor och far i stan för att lämna doggen. Skynda till jobbet och kastas in i fullt ös och det höll i sig till 22.30 idag där jag tvångs utstämplade mig. BARA 1.5 timme senare än tänkt. Så var det med det. Skulle ha jobbat i morgon bitti men får åka in på em istället, ännu mera jobb då. Vad hände med min lediga helg då? Vi tackar chefen för bra schemaläggning!

Börjar bli rädd för mig själv och mitt sifferminne. Gästerna hinner inte ens säga rumsnumren innan jag förekommit det. Vad beror det på? Varför kan min hjärna inte minnas nödvändiga och bra saker??? SKÅPMIFFO

Min fina ljusdekoration förresten från igår.... den är inte så fin idag. Löven bestämde sig för en permanent så de är numera lockiga!!

Förövrigt så har jag passerat skämtstadiet, töntigt! Nu är det ordspråk som gäller!! (Dubbelt SKÅPMIFFO)

Kärleken kan uträtta mycket, pengar kan uträtta allt.
Frankrike

LYCKA TILL FRIEDA PÅ TJURRUSET I MORGON. OM DU DÖR SKA JAG SAKNA OCH ÄLSKA DIG FÖR EVIGT!!!

Over and out


Trrrrööööööött

Nu jedrar kommer höst tröttheten. Somnade till fotbollen igår, vaknade inte ill klockan idag. Knark tack!!

Har tillverkat en höstdekoration med ljus idag;



Sen har jag myst i mina nya vantar, färg svart, som köptes med nya jackan. SÅ SKÖÖÖÖÖÖNA!!!



I övrigt har jag gett en massa trevliga presenter till hundpromeneraren. Det var uppskattat! Nu fryser jag som en tok så nu blir det ett bad. Först dagens humor:

- Kan du tänka dig att Peter kallade sin fästmö "mitt lilla påskägg".
- Ja det stämmer precis. Hon är både hårdkokt och målad.

Imorrn kör jag ut HS till flyget vid 05. Yammie. NOOOOOT! Det postitiva är väl att få vara själv i 1 vecka!! :) Jag hade iofs gärna sluppit jobbet 1v, fått glassa i Frankrike och äta flotta middagar och shoppa. Men men....

Hej svejs!!


Heja Sverige, buu för Portugal!

Chansen är minimal men hoppet är ju det sista som överger en..... Vore lite kul iaf med några VM matcher även om man vet hur det slutar...

Idag åkte jag hem och hämta Blixten. Sen åkte vi och hämtade Jessie som sällskapade oss i stallet. Red Lillis på banan och det gick strålande. Inga vilda djur idag. Han var sig själv och fick slita lite. Blir mörkt SÅÅÅÅ fort nu, hur ska man stå ut ett halvår till i mörker och kyla???

Har inte hört ett ljud gällande min tel. SUCK! Pratad med en gäst från Telia idag som sa att han hört rykten om att det är ytterligare några veckors väntetid på den telefonen. SANSLÖST!! Han bekräftade iaf att webben är den snabbaste kanalen att köpa via. Några har frågat mig varför jag inte köpte den i butik...han sa att butikerna har ännu längre väntetid....Nåt positivt iaf!!

Imorrn eller på fredag ska Blixten åka och sova hos mormor och morfar. Jag ska försöka rida och sen är det jobb som gäller. Fick på mig ett pass på lördagmorgon idag...BORING!! Är inte jätteförtjust att bli frågad dagarna innan. FRAMFÖRHÅLLNING TACK!!

Nu till dagens roliga:

En norsk helikopter rapporteras ha störtat mitt i en kyrkogård. Hittills har man hittat 2411 döda...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Frieda: Säg att du fattade den!?! :D

Natti natt


Brr kyla

Så här kommer lite värme i form av dagens humor. ALLA BARNEN HISTORIER!!! :)

Alla barnen jagar tjuven, förutom Ella, för det var hon som var den kriminella!

Alla barnen åt haj utom Greta, det var med henne dom meta.

Alla barnen lekte på tågtaket förutom Janette, för hon trampade snett.

Alla barnen dricker läsk förutom Sten, som dricker fotogen.

Alla barnen körde rally, förutom Rolf, han låg under en Golf.

Alla barnen var äcklade förutom Håkan, han åt upp snorkråkan.

Här kommer mina två favoriter från när jag var i Alla Barnen åldern...... Den första tyckte jag var rolig att köra själv, den andra tyckte jag var mindre kul att få höra själv XD

Alla barnen stod och tittade in i mikrovågsugnen utom Rut, hon tittade ut!

Alla barnen hade vita byxor, utom Linda, hon hade glömt att sätta på sig binda.


Ha en bra dag, nu ska trynet på till Våra Bästa År :) 


Booooring

Fy vad tråkiga inlägg jag har. Nu får det bli ändring. Så här kommer lite roliga historier. Börjar med blondinskämt. Som en hyllning till den blonda hårfärgen, with what you can get away with anything :D

Blondiner och blinkers

 

- Vad säger blondinen när man frågar henne om blinkersen är på?
- Den är på, den är av, på, av, på, av...

Blondinen och pusslet

Varför var blondinen så glad när hon hade lagt klart pusslet på 6 månader?
Det stod 1-2 år på kartongen.

 

Blondinen och grodan

 

En blondin kommer in till doktorn med en groda på huvudet.
- Jaha, vad kan jag hjälpa dig med? frågar doktorn
- Jo, det är den här vårtan i baken, svarar grodan.

   
 

 

Pimplande blondin

 
 

Det var en gång en blondin som skulle ut och pimpla. Hon köpte all utrustning som hon skulle behöva, sen begav hon sig till närmaste is. Efter att hon hade gjort ett hål i isen, så hörde hon en röst.
- Du kommer inte att få någon fisk där! Hon blev lite förvånad, men gjorde som rösten sa och satte sig en bit bort. När hon hade gjort ett nytt hål i isen så hörde hon samma röst.
- Du kommer inte att få någon fisk där!
Hon blev lika skärrad som förra gången, men hon gjorde åter igen som rösten sa. När hon hade gjort ett nytt hål för tredje gången, så hörde hon rösten igen.
- Du kommer inte att få någon fisk där!
Blondinen var fortfarande lika skärrad och frågade med darrig röst.
- Ääär d..du G..g..gud??
- Näe, men jag är vaktmästare här i ishallen!


Haha, sjukt kul!! Imorrn blir det nåt annat.

Hej svejs!!

Blä för älgjakt

Älgjakt är inte kul när man håller på med hästar.

När jag kom till hagen för att ta in Lilleman så ville inte han komma in. Detta yttrade sig genom att han drog brallrace fram och tillbaka i hagen så leran jag plöjt igenom för att komma fram till honom yrde. Så fort jag kom i närheten av honom så åkte öronen bak och han körde full makaron genom hela hagen och bockade sig och greja. Han tror nog att han är superhingst. Sen att hans sto fick åka i morse på tävling och han inte fick följa med gjorde väl sitt till. Det slutade med att jag fick hämta en burk med lite havre och och skramla med. Sent om sides fick jag tag på eländet som jag kallade honom då :)

Inne i stallet brottas jag med all lera han har på sig. Fick spola av benen för att det hängde stora kakor efter racet. Han var hispig i början och jag börjaade ana oråd. Hmm...rida ut nu.....

Han blev lugn och jag fick klar honom iaf. På slutet verkade han vara sitt gamla jag. Men ack den glädjen som står sig. Kom ut på banan och hann väl rida i en sisådär 15 min max. Sen blev han som förbytt. Troligen var det en stressad älg ute i skogen som han kände lukten av. Plöjde över hela banan med mig på ryggen, helt hysterisk. Han var på väg genom staktet när jag fick stopp på honom. Frustade och kastade sig fram och tillbaka. Fick hoppa av innan jag åkte av, för att försöka lugna honom. Ville inte sitta på över staket och upp i skogen så att säga. Och för att öppna banan och komma ut måste jag ändå av. Kom inte i närheten av öppningen, han var helt galen hästen. Så rädd som jag sett en häst i verkligheten typ. Och att han väger 600kg sen... Har träninsgvärk i axlarna nu efter allt jag har hållit emot. Fick upp honom till stallet och sen var det bara att slita av sakerna och ställa honom i boxen. Han var som förbytt stackarn. SÅ MYCKET FÖR DEN STALLVECKAN! VÅGA HATA ÄLGJAKT!

Nu ska jag inviga min nya fina jacka på en hundpromenad!

Ps: Frida: Hoppsadeln var verkligen en blodiga skavsår i röven sadel. FY FABIAN!! :) Ds

Spending my money

2 shoppingdagar senare börjar det tryta på kontot... Igår blev det golftävling (har inte fått resultatet än) och det gick sådär, men det var kul. Efter tävlingen bjöds det på buffée och sen gick vi till shoppen och spenderade. Ett par shorts till HS och 2 tröjor och en handske till mig.

Idag har jag varit hos käftis och gick därifrån utan hål i tänderna, bara i plånboken. Sen blev det en tur till Eurostop och där shoppade jag mascara och concealer mm. Sen blev det en Everest dunjacka, 1 par tjocka täckvantar och lite prylar till Sixten. Sen har jag tankat oxå. Nu väntar jag bara på min mobil, som borde komma vilken dag som helst. Sen är månadens shopping klar. Förutom diverse presenter och sånt då.

Har precis avslutat en yummy lunch som bestod av halvkokt tortellini med en gnutta smör. Jag HAR ätit godare så att säga. Bara att koka de längre gör rätt stor skillnad. Men ORKA vänta!!

Nu ska jag värma mig med lite kaffe och sen ska Sixten och jag åka till stallet och jag ska rida Lilleman i en tydligen oskön hoppsadel. Får la se hur det går!!

Have a great day folks!!

EVEREST W DOWN JKT F09 RED


Heja Sverige!!

Tror vi åker på stryk bara för att, men hoppas kan man ju!

Ikväll har det blivit supergoda Västerbottenbollar med ölkorv/paprikaoliv i. JÄTTEGOTT! Till middag blir det tjock och blodig oxfilé med pot gratäng och bea sås. Sen blir det morotskaka med glasyr till dessert. Måste fetta på oss ännu mer idag så vi klarar kylan och regnet på golftävlingen imorrn.

Bröllopet/elddopet är över nu. Gick bra, jag är nöjd och alla gäster var mer än supernöjda. 80% av gästerna är själva i hotell och restaurang branchen så det var ju extra viktigt att vi gjorde bra ifrån oss. Jag tycker det var superkul att ha stenkoll på allt. Hur många gäster är vana vid att receptionisten kan deras namn och vet vilka de är redan när de kommer in genom dörren?

Näe, ölen kallar. avspark snart!!

Hej svejs!

På väg tillbaka

Till livet alltså. Till slut blir ju allt bara så tråkigt så man inte orkar ha så tråkigt mer och då får man göra något åt det.

Jobbar imorrn igen sen är det golftävling på söndag. På måndag är jag ledig men måste ev åka in på p möte på jobbet. Annars har jag ett trevligt besök hos käftis inbokat och cellprov på det. Tänkte i övrigt försöka rida Lilleman så mkt som möjligt i veckan när K är på Flyinge. Happy Happy :) Det är kul att vara i stallet. Hoppas jag hinner med det i veckan. HS åker till frankrike 1v på fre morgon. Funderar på att spendera helgen hos Frieda i sthlm iom Tjurruset. Får la se. Sixten och jag ska hålla alla tummar och tår för K och prima ballerinan! Håll håll håll....

Näe, Idol nu för en gångs skull, heja Erik, han va grymt bra ikväll!

BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla

Nöjd nu Frieda? Nu har jag bloggat igen...................

Är helt slut i kropp och själ. Orkar verkligen inte med nån blogg just nu för jag har verkligen INGENTING att skriva, SORRY!!

Har mitt jumbobröllop i huset iaf, mitt elddop, första arrangemanget. Det är hur kul som helst och jag trivs som fisken i vattnet!

I övrigt är jag less på att allt går i ett. Samma elände dag ut och dag in. Upp, stressa, mata och gå ut med hunden. Lämna den stackars hunden, skynda till jobbet. Stress på jobbet hela dan och hoppas att man kan sluta när man ska. Hem från jobbet 1.5 timme efter utsatt tid. Hem till den stackars hunden, ut med honom, mata honom. Skita i att äta själv när klockan ändå är efter 20 på kvällen. Titta på ett halvt tv program, ut med hunden, ta en dusch, gå och lägga sig. Hoppas på att få se ett halvt tv program till, om än ett annat än den första halvan. Klockan är helt plötsligt 23.30 och man inser att man ska upp om 6 timmar och MÅSTE sova. Sen var det dags att gå upp igen.....

Vad hände med träningen? Vad hände med ungänget med vänner eller ens kontakten med vänner? Familj? FUN?

Where did life go??


Värdelöst....

....det är vad allt är just nu. Så en paus från allt är precis vad jag tar.

Puss på er!!

Almtuna-Leksand 5-0

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HS BIG looser
ME BIG winner för jag är från Uppsala och håller bara på det vinnande laget!!

Det var superkul i stallet idag. Lilleman var taggad till tusen och riktigt glad över att bli ompysslad. Väl ute på vägen så var han så taggad att han "blev" rädd för precis ALLT och INGET. Mitt i alltihop så skulle han vända och gå hem tyckte han så han drog rakt över ett dike och rätt ut på en åker. Jag hade varken ridvantar eller spö men skam den som ger sig, vi kom upp på vägen och kunde fortsätta i rätt riktning. SÅ kommer vi ner på till stora vägen och så är det några totalt urblåsta polacker som gör svartjobb där och skiter fullständigt i att vi kommer. Jag tvingade Lilleman att gå så långt som jag ville för att jag skulle känna att jag vunnit, sen vände vi. De idioterna körde rally med bil och släp och jag vet inte vad.

Nu ska det packs inför morgondagens kryssning. Det blir övernattning i stan för jag orkar inte kånka allt på tåg fram och tillbaka.

Trevlig helg!

Heeeeeeeelg

Fått massor avklarat på jobbet idag. Alla de administrativa bröllopsbitarna jag har på mitt ansvar är kirrat. Nästa helg kommer elddopet. Ett jumbobröllop med 100 pers i 2 dagar att hålla ordning på. Ska bli superkul!!

Nu är jag ledig 3 dagar... Hinner väl knappt blinka så är helgen över men ändå. Imorrn ska jag upp och rida Lilleman som ska igång efter sjukdom och skada. Ska bli mysigt. Längtar som tusan till kryssningen med syrran på lördag. Har inte bestämt än om jag stannar i stan efter eller om jag åker hem. Borde passa på att ha lite kul också kanske. Jag gör ju inget annat än jobbar, går med hunden och är hemma känns det som. Boring!!

VILL HA MIN TELEFOOOOON NU så jag har nåt att leka med.... Bilen håller iaf...eller däcket.. Så tack gode gud för punkan du gav mig, nu slipper jag pumpa däck så ofta!!¨

Nä fy bubblan.. nog med tråk...det ska bli ändring på det!!

Hej svejs

RSS 2.0