Snart långhelg

Jobbar idag sen är jag ledig Tor, Fre, Lör, Sön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helt seriöst så ska jag försöka deala med chefen så hon stannar hemma imorrn så jag kan jobba. Får se hur det går.

På fredag ska jag upp till stallet och rida Lilleman <3 Sen ska vill på hockey, Almtuna-Leksand, spännande! På lördag blir det kryssning med syrran och sen avslutas helgen med Hem & Villa mässan (eller vad den heter) på stockholmsmässan.

Fick höra en B rolig historia i förrgår.....

Det var två tyska tomater som var ute och gick. Så skulle de gå över en väg och då blev den ena tyska tomaten överkörd. Då säger den andra tyska tomaten:

-Kom nu Heinz så går vi.

Den var väl rolig XD

Placering

Golftävlingen avklarad. Med laget kom vi 2.a av 3. Individuellt så kom jag 3.a av 15. Jag är supernöjd. Det var JÄTTEKUL!!! Jag och en kollega till mig var såååå himla nervösa ända fram till första utslag så vi höll på att kräkas :) Precis när jag skulle slå en av de sista bollarna på rangen innan så gick min spoon/träklubba sönder. BÄSTA klubben. Den gick rakt av ovanför klubbhuvudet. Tur att det inte var när den var i luften så någon fick den i huvudet. Fick åka hem och hämta reserven i all hast. Hann inte ens övningsputta innan utslag. Hamnade i en bra boll med två andra. Vi hade kul hela rundan och spela väldigt jämnt. Jag slutade bäst i bollen med 34 poäng. Spelar man på handikappet så ska man ha 36 på en 18 hålsrunda. Supernöjd alltså!

HS är i Göteborg över natten så Sixten och jag har kvalitetstid. Det blir alltså ryggläge på soffan framför TVn nu :)

Have a nice evening folks!

PS: Däcket står sig bra, det ser ut som jag slipper pyspunkan nu!! DS


Golftävling

Jahapp, däcket håller på bilen, GULD! Håller på och packar färdigt inför dagens golftävling på Arlanda Stads Mastersbana. Vi är 15 personer och jag har högst handikapp. Jag är the underdog of the day alltså. Detta innebär att jag måste spela som en gud och ge de rackarna en match för Krusenberg ska vinna, det bara är så!!! :)

Håll en tumme!

Stor tjej, kan fälv!

Kände när jag åkte till jobbet tidigt i morse att det lät lite skumt i bilen emellanåt. Inget jag kunde sätta fingret på. När jag kom ut till bilen efter jobbet så var däcket platt. Har ju left med pyspunka sen jag köpte bilen, inte så allvarligt dock, det håller några veckor åt gången.

När jag kom ut så var det iaf platt. Jag drog fram en däck på burk flaska och började operera. Tänkte ta vägen förbi Knivsta och blåsa i lite luft och sen ta motorvägen hem så jag kunde tanka på Jet på vägen. Soppamätarn var i botten. Blåste i 2 kg ungefär.

Hinner precis upp på motorvägen och över Walloxen och sen börjar bilen skaka och skramla som FAN. Fick slita för att hålla den i got sånär rak bana tills jag fick stopp på den. Kliver ut och ser att det bara sprutar om däcket. Det visar sig senare vara en spik jag fått i skiten.

What to do. Jag gräver upp bagageluckan, sliter fram reservdäcket och hoppas finna en domkraft. Det gjorde jag. Går och sätter upp varningstriangeln och sätter igång. Tyvärr hade jag ingen reflexväst. Det rekommenderar jag ALLA att ha i sin bil, inte i bagaget utan i handskfacket så att man kan ha den på sig redan när man kliver ur bilen. Fattar inte hur jag kunnat glömma det.

Börjar slita i bultarna iaf och 1 sitter som berg. Får springa fram och tillbaka för att hålla mig undan när det kom stora bussar och lastbilar. För ni ska ju inte tro att det var speciellt många som bytte fil trots att de såg mig stå där. Närå, de brassade förbi i 120 precis bredvid mig.

Till slut fick jag iaf loss den sittande bulten och kunde byta däcket. Blev glad när jag såg att det var ett riktigt däck och inte ett vanligt reservdäck. Det betyder ju att jag kan fortsätta köra på det och slänga det andra.
Lite trist var det bara när jag släppte ner domkraften och insåg att det däcket var plattare än det med spiken i :) Det med spiken i hade en böld istället!! Fick krypa i väggrenen i 30km/h hela vägen till Märsta. Bra träning för mitt tålamod!! Men det gjorde kanske att soppan räckte till Jet oxå :)

Nu blir det soffläge resten av kvällen. Har så ont i axlarna efter golfen igår och imorrn är det golftävling så då måste jag vara i form, för mitt lag och hotell ska vinna, det har vi bestämt!!!

Hej svejs!


Nästan frisk

Är man sjuk så har jag bästa botmedlet, JOBBA!! Känner mig nästan frisk nu efter morgonens superkur med dubbel Treo, dubbel kaffe, Ipren, dubbel Otrivin Menthol och 1 stor Red Bull. Mår prima!

Fick en trippel kur med Takida i brevlådan när kom hem från jobbet. Gjorde dagen ännu bättre. Fattas gör bara mobilen, NÄR SKA DEN KOMMA????

Nästa helg blir det dagskryssning med syrran mfl, ska bli really nice att bättra på parfym och öl förrådet.

Sitter och tittar på Superstars på 3an, Stenmark är allt en mycket imponerande man!!

Nu är det snart kvällsprommis med doggen, han kör tidiga kvällar nu när det är mörkt... ljuset är hans mat och sov klocka.

Natti natti


Jobba, hurraaaaa!

Jag har ringt och tjatat på jobbet och chefen idag så jag får jobba imorrn!!!!!!!!!!! Jag sa som det var, att jag aldrig blivit så mobbad i mitt liv och att det vore fruktansvärt grymt att INTE låta mig komma tillbaka. Jag är ju inte döende direkt. Snarare mördande uttråkad!!

Back in business again and so happy about it!

Ingen...

....kickar fotboll som han, Zlatan, jag säger Zlatan!!! Grymt bra fotboll igår, Messi och Piqué var givetvis stjärnor oxå. Messi allra helst. Helt klart en av världens bästa spelare. Vem offrar sig för en glidtackling för att få ut bollen till inkast istället för inspark/hörna etc? Inte Zlatan iaf!

Idag vaknade jag utan feber, hurra hurra hurra, kanske kan jobba imorrn. Ska nog göra det beroende på snoret. Kan inte stå bland folk och snora, det ser inte bra ut! Men jag tror jag håller, sen jobbar jag fram till tor nästa vecka!

Näe, nu är det ryggläge på soffan som gäller!!

Have a great day! 

Another stone off my shoulders

Mina söta hundpromenerare Eivor kom precis förbi. Hon har ju gått med Sixten även fast jag är hemma för att hon tycker att jag är sååååååååååååååå sjuk och mååååååååååååste stanna inne. SÅ RAR!

Nu kom hon iaf för att säga att hon fått en snilleblixt. Hon ska börja ta in Sixten till de om dagarna så att han och Fanny, hans tjej, får umgås lite mer om dagarna och så att Sixten slipper vara själv lika länge. Hur snällt är inte det?? Häromdan var jag på henne igen för att diskutera hur mycket pengar hon ska ha och hon vill verkligen inte ha några pengar ALLS. Så det blir till att ersätta henne på annat vis, snälla människa!!!

Vi har tur jag och Sixten!


Blääääääääää

Fy jag är så uttråkad. Det är så trist att vara hemma. Skönt på sätt och vis att bara ligga på soffan och gosa med doggen och titta på dåliga serier på tv. Men dagarna rullar ju bara på och man får inget gjort. Skulle man vara ledig såhär mycket så skulle man ju iaf kunna gjort något av tiden.

Dagens bedrift har varit att sätta på 1 maskin tvätt. Nu ska jag försöka orka hänga den. Har precis proppat i mig nya tabletter och näsdroppar så nu kanske man orkar sitta eventuellt stå upp en stund. Har nog fått infuensan, jag hoppas den är utan svin.

I övrigt längtar jag efter min nya mobil, det tar alldeles för lång tid för den att komma. Snyft.

Näe, tvätt var det.

Hej svejs

VHB Våga Hata Baciller

Fy fabian vad risigt jag mår. Feber, ont i hela kroppen och superförkyld. BLÄ Jag hatar att vara sjuk och jag hatar att vara hemma från jobbet.


Jobb

Så har man precis kommit hem från jobbet för att ägna kvällen hemma åt att jobba lite mera :) Tjejen vet hur hon fixar för sig! Men det är skönt, 3 år i frankrike har gjort att man tappat den inbyggda tv tablån för veckan så jag missar allt jag nånsin velat se på tv iaf.

Tack gode gud för webb-tv!

I övrigt står det kebabrulle på kvällens meny. YAMMIEEEE. I morgon är jag ledig, YUMMIE igen. Skulle varit 3 dagars ledig efter 10 arbetsdagar men får rycka in på lör fm iaf. På söndag ska vi spela golf. Den 28 är jag inbokad på en golftävling via jobbet. Ska bli kul som sjutton. Jag som bara spelat 2ggr i år!!

Såg en karl i fillingar på jobbet idag, 2 gånger tom. SAMMA KARL! Första gången var när han drog av sig skinnstället i deras konf lokal. Andra gången var när han drog på sig brallorna utanför chefens kontor. Där sitter för övrigt den kvinnlige chefen med dörren öppen utan att märka NÅGONTING! Karln säger iaf till mig:

-Tänk att varenda gång jag står med brallorna nere så är det du som kommer!!

Jag har en inbyggd radar för just neddragna brallor sörrö!!!




Over and out

Nyhet


Trodde ni att jag skulle säga att jag ska gifta mig eller nåt??? NEJ VA!!

Läste idag att receptfria Apoteksvaror ska börja säljas på ICA i slutet av året. Det tycker jag är sjukt bra! Då kan jag få njuta av Citrus Treo whenever, wherever!!!!! Å du Frieda, du slipper släpa 13 Otrivin Menthol i handväskan! :)

JIPPPPPIIIIIIII

-3kg

Sa jag det förresten? Att jag gått ner 3kg sen sista augusti!! Im so happy!! Och mer ska det bli!! Stress är bra!!!

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

1. Kom på vad jag glömde säga när jag skrev om mina senaste drömmar. Jo jag var ju själv hemma och det var mörkt när jag kom hem. Inte ens Sixten var hemma, min bodyguard så det var lite läskigt. Tog inte många sekunder innan jag började fantisera om fönster tittare och sånt. Sen blev jag så jäkla skärrad så jag vågade inte öppna kylen för jag trodde att det skulle ligga ett huvud på ett fat där inne!!! Så JÄKLA smart tjej :) Jag hinner ju bara tänka tanken på att tänka nånting så har jag redan tänkt alldeles för mycket!! SUCK

Igår hade vi p möte efter jobbet och och en get-together där vi fick testa lite spabehandlingar hos oss och bada vedeldad bastu och i Mälaren. Till det blev det lite vin och sen en god kyckling och pasta sallad. Hur trevligt som helst!!

Är helt slut i kroppen efter all stress i veckan så nu ska jag faktiskt ta mig en nap. På fredag ska jag träffa en gammal gymnasie kompis som jag inte sett sen den tiden, ska bli jättekul. Hon bor här i Märsta.

Har precis fixat svenskt golf-id så nu får jag spela golf i sverige med!

Herregud vad med info ni fick nu, grattis!!! VM i menlöst vetande :D


Hysteri

Shit vad tiden går. Jag hinner knappt komma ur sängen på morgonen så är det dags att gå och lägga sig igen.... fattar inte att tiden kan gå så fort.... Men det är kul. Nu har jag börjat med mina bröllopssysslor oxå så jag har verkligen mer jobb än tiden räcker till, VARJE DAG. Men som sagt, jag trivs!!!!

Har haft en massa sjuka drömmar på sista tiden. Ena natten drömde jag att HS höll på med nån typ av skärmflygning/uppskjut i bungy lina. Och det var dessutom på skyskrapstak. Jag stod och tittade på och jätteorolig. WHY?
Sen en natt drömde jag om masskrock mitt i stan där det låg mosade människor överallt och brand och -ambulansbilar krockade med varandra och det satt människor i brinnande bilar. DubbelWhy?
Sen efter det så var jag ute på golfbanan med HS och vi satt och åkte golfbil. Stötte på Enrique Iglesias och hans tjej som för övrigt inte var Anna Kournikova. Och de åkte oxå golfbil. Det slutade med att jag och Enrique flörtade med varandra. Och jag som verkligen inte gillar honom, han är ju SUPERtönt. TRIPPEL-WHY? Snacka om mardröm!
Sista drömmen som var den som kom på att jag drömt en massa och skulle skriva det här, den kommer jag inte ihåg nu bara för det. Quadruple tönt!!

Dags att sova kanske. Skulle ha slutat 21 idag, det blev 23. Skulle ha varit ledig imorrn, åker in till 8. Kanske dags att sova? Nu när jag ändå är superpigg och i mitt esse.

Hs är på kick-off och inte det minsta social och sms'ar med mig. Fyllskalle och MEGAtönt!! Våga hata mobbare!

Hej svejs!

Trött o beeeelåten

Blåbärssylten blev utmärkt och svampmiddagen delicious!!! Ridturen på Lilleman var toppen den oxå. Han var pigg och glad och började trava i alla nedförsbackar. Superkul! I like that man!!

Nu sitter jag här framför nya serien på 4an "Överlevarna" med mina svampar. DET TAR ALDRIG SLUT! Tänk om de kunde räcka lika länge sen när man tillagar de, som de tar tid att rensa :)

BSB bokat. WOHOOOOO!

Hej svejs!


Back in business

Så var den här helgen över... Kom från jobbet 22.45 i fredags istället för 21, fullt ös kan man säga. Åt middag när jag kom hem och sen slocknade jag i soffan.

Upp vid 8 i lördags, packade och gav oss av till dalarna. Lämnade tillbaka den lånade bilen, spelade golf på urusla poäng, tog en sväng förbi ett födelsedags barn och sen blev det middag med vin och kortspel. Upp 8 igen i lördags, frulle bulle och hemfärd. Var hemma 12, bytte om och åkte till jobbet 12.30. Kom hem vid 22 igår kväll.

Puhu

Nu har jag gjort blåbärssylt och ska börja rensa svamp. Tack Sundbergs för blåbär och svamp, UNDERBART gott! Ikväll blir det grillad hönökaka med smörstekt svamp och ost till middag. Sen blir frysen full till framtida stuvningar och såser. YAMMIE!!!! Sen ska jag och lilleman bege oss till stallet med en tur förbi apoteket på vägen.....sen har den här dagen gott oxå.

Ska boka Back Street Boys och gå med syrrorna, kult! Ska bli sjukt kul med en trip down memorylane!!!

Tack lilla söta Danielle för kaffemuggen, den är hemskt god att dricka ur!

Svamparna kallar.... Over and out!

Full rulle

Fullt ös medvetslös, sorry bloggen, värre blir det. Jobb idag till 21, upp och åka till dalarna imorrn bitti för att lämna tillbaka en bil och spela golf och hälsa på folk (hur ska allt hinnas med?). Har inte bestämt till 100 än om jag verkligen åker med. Ner igen sön morgon och sen ska jag jobba 13-20. Det var den helgen!! Ska trimma Sixtens tassar och nos ikväll tänkte jag och sen bada honom oxå.

Jorå, nog har man att stå i allt!!

Trevlig helg!!


RSS 2.0