Home sweet home

Så var man hemma igen då, i kalla, blöta Sverige. Tjohoooo, NOT!! Närå, visst är det skönt att vara hemma i sitt hem igen och vår och sommar kommer väl tids nog här oxå..... De har sopat upp all sand från vintern här hemma idag, det är väl ett vårtecken nog?!

Semestern i sig var underbar!!!!!!! Vi hade inte kunnat bo bättre. Tavlan och jag i en fantastisk penthouse lägenhet med jacuzzi i sovrummet och på en enorm takterass. En pina colada i bubblet i solnedgången är inte fy skam. Hemresan var det enda negativa men alltid lär man sig nåt. Nästa gång man reser kommer ju kännas som a piece of cake. Nästa resa blir i september ju btw. Ca 4 dagar i Orlando, 2 i Miami och 7 på lyxkryss i karibien :) I cant wait!!

Imorrn ska jag in till jobbet på lite bröllopsfix sen är jag ledig på fredag för att sedan jobba lördag-fredag. Veckan efter är det dagen D. Dagen "life is over". 30 ÅR, hajja det!!!! :)

Gick förresten upp typ 3 kg under semestern, den är fin. Magsjukan sist gjorde ju inte att jag gick ner nåt trots att jag inte kunde äta så det är inte att önska igen. Får hitta på nåt nytt inför beach 2010. Tavlan gick upp 5 kg under semestern, han som gått ner över 5 innan. Summa summarum så kanske man ska skita i att banta inför semestern. Ju mer du går ner innan, desto mer går du upp under och desto större helvete får du efter, haha.

Ät vad ni vill, när ni vill, rör på er och må gott, gott folk!

Over and out (bilder kommer inom kort)


Love y'all

Ville bara säga tack och hej. Inte ens inrikesflygen i sverige får gå, ens mellan Norge och Sverige, men nog fan ska man skeppa hem folk från Gran Can och Malaga, jo då. JAG VILL INTE DÖ!!! Myndigheterna har inte ens öppnat luftrummen men Norwegian bestämmer själva att man ska flyga ändå. Jävla anus, typ. Jag vill INTE hem. Framförallt inte för att jag vilade från solen idag för att bränna mig imorrn. Då hade jag ju kunnat bränna mig idag och åkt ambulansflyg hem till sverige. SUCK.

Tjalle Tvärvigg, SVAR JA!!!!!(Jag ja vet, skittöntigt att vara flygrädd och rädd för döden men va fan snart är vi hemma och it can only get worse)

Paradiset

Jepp, det är där vi är!! Vem hade anat att Gran Canaria satt inne på sådana gudomligheter? Vi vill aldrig åka hem! Vi passerade Puerto Rico och lite annat på väg ner till Anfi Del Mar igår. Fy för att bo där. Näe, charter har man gjort och bott som sardiner med soptunna utan för fönstret. Aldrig mer. Folk går, står och äter på varandra där nere ju. Det får oss att än mer inse vilken resort vi bor på. Jag har knappt lust att gå ner till poolen, jacuzzin på terasset till vår lägenhet är så mycket bättre, med utsikt över bergen, golfbanan, havet och anläggningen. Behöver jag säga att jag mår som en prinsessa?Tjing tjing.. här ska laddas för en golfrunda!

BB Bad Blogger

Sådär ja... så har det gått ett halvår igen då.. Näe men det här med att blogga är min grej... NOT.

Imorrn bär det av till GranCan, cant wait. Värmande sol över hela kroppen, svalkande dopp i poolen, svalkande drinkar för strupen... Yammi!!

Springkläder är med.. 9 par skor likaså.. vet inte vad jag kommer få användning för egentligen... inget jag har med mig iaf... det brukar vara så...

Här ska vi iaf bo den kommande veckan...Och här är villa vi bokat i Orlando för september.... Går att leva med :D

Framsidan

Pool och Luftbalong

Badkaret

Middagsbordet

Queen-size-sängen

Ha en bra vecka gott folk. Vi syns på fejsan!!

Påskägg

Glad Påsk everyhopa!!

Eftersom jag har ett par kg kvar att tappa inför GranCan så blir det inget påskägg med godis för mig i år.
Eftersom jag inte bör äta vanliga ägg efter magsjukan då de är hårdsmälta för magen så blir det inga sådana heller. DÄRFÖR fick jag en fet förkylning i mitt påskägg istället!!! Kul va?! Men det är smart, varför slösa sjukdagar på arbetstid när man kan vara sjuk all ledig tid?!

Mår idag äntligen "bra" igen, dvs fri från magsjukan. En förkylning känns rätt ok mot en magsjuka :)

Ikväll kommer fina Sanna hit och får sina naglar fixade, självbilden boostad (hon ser ju mig) och humöret på topp (det blir ett glas vin). Ska bli fabulous!! Vi ska göra en smarrig sallad att knapra på oxå. Sanna föreslog varsin morot men jag tyckte vi skulle lyxa till det med en hel sallad. Det är ju trots allt påsk!

Jag antar att jag kommer vara död sen men det får det vara värt. Jag är så förbenat less på att vara hemma och sjuk. Jag har inte bara damp utan även ADHD (enligt Tavlan) så då måste det vara illa!!!!

Nähe, nasspray och en dubbel grogg då kanske (2st Treo Citrus) = Livets vatten!!

Trevlig helg!

RSS 2.0