Branchless

Ibland... IBLAND, känner jag mig JÄVLIGT trött på hotellbranschen. Detta speciellt efter en dag som börjar med 2 utskällningar på lösa grunder. Gå och dö, korv me brö känner jag. Typ! I övrigt har jag goa grejer på G!


Upp och ner...

Känns allt just nu. Så mycket för den taggen och motivationen att blogga... Men inget ont som inte för något gott med sig = Jag är snart tillbaka!!
Var på bankett med Uppsala Basket i torsdags. Åt god tapas, drack gott vin i gott sällskap. Vann lite golfprylar på lotto och blev inbjuden till tjej hockey!
I fredags hade jag kaos på jobbet. Det var helt hysteriskt. Hade tänkt slutade tidigare för att ta farväl av farmor och farfar innan jag var bokad som funktionär på basket. Det sket sig. Fullt ös på basketen, stod i kiosken när jag inte tittade på matchen vilken för övrigt var suverän och vi vann med över 30 poäng! Ner på stan med syrran. Mötte ett par tjejer jag träffat på Metal Town i somras i Göteborg. Vad var odsen för det? Kul iaf.
I lördags skulle jag hämta Sixtens nya klippmaskin mm under dagen. Sedan i söndags var det dags för fotbollskval igen. Precis när jag kommit dit får jag sms från pappa att farmor och farfar gått bort, båda två samma dag.
FAN kände jag då och känner än.

Basket time

Nu väntas 2 kvällar fyllda med basket. Bankett med Uppsala Basket ikväll och i morgon kväll är det premiärmatch mot Solna Vikings. Det är ett grymt lag som står redo och taggade inför säsongen. Jag var och tränade med killarna för 2v sen och de var i betydligt bättre form än mig :)


MC

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska ha för motorcykel :)


Honung nån?

Ibland undrar man ju. Honungsvatten ska vara bra när man är förkyld säger de. Jag vet inte vad jag ska tro när jag ser denna ;)


Foooozball (flopp ball enligt iphone)

Idag har varit en rolig dag. Kom isäng sent igår och vaknade tidigt i morse, kunde bara inte sova. Det resulterade i damp såklart och någonstans måste jag ju göra av med energin. Jag har åkt kundvagn, jättegräsklippare och nästan lärt mig jonglera. Allt detta på stundenternas. Damerna vann dessutom första kvalmatchen OCH tillhörande straffläggning. Yay!


Svamp Bob

Det var en 6 årig kille som på fotbollen förra helgen frågade mig om jag gått på Mulle när jag var liten. Nej sa jag. Det fanns inte då. (jag är apgammal).

Idag har jag varit på Mulle! Jag har varit ute med syster, svåger och systerdotter och plockat svamp. Det folk får ihop på en dag plockade vi på 1 timme. Det är bra med en Tarzan till svåger!!!!

Efter svampen skulle jag shoppa. Shoppade tydligen så hårt så jag sträckte en bröstmuskel. Kan inte lyfta ena armen :) Min kära vän Cissi försöker hela mig med drinkar nu. Ack Cissi, tack. Sprit är livets vatten :)


RSS 2.0