Tjafs Tjafs Tjafs

Japp, så ser det ut. Tjafs hela tiden, underbart or not. Ska aldrig mer ha semester, annat än med mig själv. Mentalsjukhuset nästa är vad jag behöver. Ska ta en överdos nu så skriver jag mer i morgon!!

PS: Tror nog "Malene" gått och väl kommer gå och vinna.... cool variation om inte annat. Piloterna annars var ju snygga....bara man slapp höra finskan :) And Agnes och Sarah..... Me love these beautiful, talented women!!!!! DS

Pöss o kramen

Snart slut på semestern

Imorrn åker besöket hem och det är dags att återgå till det normala. Visst är det trevligt med besök men det är lite drygt att vara 6 personer och 1 hund i en 70kvm lägenhet :) 1 toalett och 1 dusch.

La Rochelle är underbart fint, där skulle jag kunna bo. Hade gärna åkt ut och gått i land på Fort Boyard (fångarna på fortet fortet) men de andra var inte så sugna på en halvdag till det och den summan de nu skulle ha för turen. Vi åkte iaf ut på Il de Ré, en några mil lång ö full med åsnor och stränder... Ska slänga upp lite kort sen. De hade eget vin där som jag köpte.

Har haft underbart väder med 10+ och sol. Fått fin färg i ansiktet. Idag ska vi få upp till 15+, och det alltså i skuggan. Har under två dagar ätit i kortärmat på uteserveringar, HUR UNDERBART ÄR INTE DET???? Med ca 20+ i solen, eller mer.

Ikväll blir det melodifestivalen och iaf 2 av gubbarna ska på pubrunda då. Ska ladda hem med en sista semester bag in box på 5 liter idag, haha!

Nu ska jag styrketräna och stretcha, har ont i nacken, sen blir det shopping!!

Kram Everyhopa och FRIEDA: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN I FÖRSKOTT!!!!


Trött....

....på semestern, vill tillbaka till jobbet!! Går upp tidigare nu än vanligt och dagarna är längre, hopplöst. För att inte tala om all frisk luft man får i sig. GUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Idag har vi varit vid Mont St Michel. Det såg precis ut som förra gången vi var där :) Och det var precis lika invaderat av busslaster japaner som förra gången :)

Sol, blå himmel och 11+= UNDERBART! Besökarna ser inte fram emot att åka hem till -10 i Dalarna....

Imorrn bär det av till La Rochelle över natten....

Over and out

Frieda: BS (tror jag) hotels är nån typ av bokningskontor för hotell världen över. Typ som det Best Western kontor jag jobbade på i Dublin. Nån typ av förmånliga priser men inte en hotellkedja. Antar att det är frivillig anslutning. De sökte amv personal/praktikant/arbetspraktik etc. Alltså vill de ha gratisarbetare. Tänkte om det va nåt du kände till i stan. PÖSS


Bröllop i kungahuset!

Hur länge har nyheten varit ute? Hur less är jag inte redan?? Alla ni som är så "lyckliga och glada" för deras skull... Hur kommer det sig?? Helt ärligt. De har varit tillsammans i hur många år?? Ja, inte allt förlänge. Konstigare saker har hänt än att ett förhållande hinner ta slut fram innan "försommaren 2010". Och sen då?

DET ÄR VI SKATTEBETALARE SOM SKA KOSTA PÅ DERAS BRÖLLOP FÖR EX ANTAL MILJONER, ELLER KANSKE HUNDRATALS MILJONER. Helt ärligt, vad får du och jag ut av det??????????? Inte nog med att tidningarna är fulla i skiten idag...så här kommer det hålla på fram till "försommaren 2010". NÄE NOG!!!

Grattis Victoria och Daniel, jag är upprikigt glad för eran skull. Men jag önskar även att ni fick uppleva er egen dag utan att hela världens befolkning ska syna er i sömmarna och ha sina åsikter. Jag önskar även att hela Sveriges befolkning slapp betala erat bröllop, med tanke på att man inte får se det annat än på tv. Sen önskar jag att ni slapp alla krav och åtaganden oxå. Nu har ju trots allt inte Victioria valt att födas i en kungafamilj.

I övrigt har vi haft en skön dag idag. Jag har dammsugit och tvättat. Vi har tagit en sväng i Thabor parken jag och Elle och hon blev helt sjuk i hur långt utslagna alla växter är jämfört med vintern i sverige.

Imorrn blir det  Mont St Michel och på torsdag blir det La Rochelle.

Puss o kram allihopa!

Ps: Frieda, I love your dreams, du är minst lika sjuk i huvudet som jag. Inatt drömde jag att Sixten kissade och bajsade i trappen efter att vi varit ute. Sen fick vi massa presenter skickade från Himselfs gamla kollegor i sverige. Bla nåt flygplansskit från BA, hur normalt är det? Inte bara skitflyg utan skitpresenter oxå, haha!!!!
Btw Frieda, vad känner du till om BS hotels??? Ds



Skönt med semester!

Idag fick jag något sånär sovmorgon. Sixten har gapat och låtit under natten så fort nån har gått upp på toalletten. Pallrade mig upp innan 9, då hade alla andra ätit frukost och karlarna var ute med Sixten, tack och bock.

Var hemma och softade till lunch och sen gick vi ut på stan. Karlarna + svärmor vände fort hemåt och Elle och jag tog en tur på stan. Tanken var en öl på uteservering, eftersom Elle o Tobe åkt från -20 i Dalarna och vi har +10-15 här. Sagt och gjort, uteservering blev det med ett glas varmt rött vin med kanelstång, apelsin och citron, SÅÅÅÅÅ GOTT!! Sen passerade vi ett par butiker på vägen hem och hoppla, Alexx har shoppat 1 par skor, 1 topp, 1 bikini, 1 par party jeans "shorts" eller vad man ska kalla det, lösnaglar, Occitan tvål mm. 700 spänn totalt. Jag är grym på att shoppa. Bilder kommer på skorna åtminstone som btw passar perfekt till min senaste handväska :)

Efter det varma vinet blev det 1 öl, 2 shots turkisk peppar, 2 irish coffe och nu 1 öl, GODDAG YXSKAFT! Nu ska vi ut på restaurang!! Imorrn åker nästan hela gänget till Le Havre och kollar på krigsstränder osv. Jag och Elle gör en egen tur med Sixten och sen ska vi planera La Rochelle resan.

Have a nice evening gott folk!!

Ps: Frieda smsade och skrev att hon drömt att jag utöver denna blogg även hade en sex-blogg där jag svarade på människors frågor, haha. Kanske skulle ha en sån!! Sen skrev hon visserligen att hon sjöng i sömnen när hon vaknade oxå... helt normalt babe!!!! :) Ds

Ps2: (inte playstation alltså :) ) Petra har messat och bokat grymma platser till Pink på hovet 10 nov, vi ska dessutom på förfesten!! JAG ÄR GRYMT GLAD! Det ska bli sjukt kul att se grymt snygga, "fitta" och duktiga Pink med Petra och Therese! Ds2

Mupp-dag!

Japp... helt hysteriskt på jobbet igen...fattar inte att det händer mig... Hade repan + 20 frukost i morse (gör alltså frukosten själv här). Råkade trilla ner 10 pers som inte betalat för frukost=det var inte förberett för dem med bröd och så. Så i ett svep så hade DHH (de hungriga huliganerna) tömt nästan rubbet. Det är ingen myt, fransmän äter verkligen Nutella och Sylt med baguett till frukost (alltså inte tvärtom, baguett med sylt och nutella) Det doppar man dessutom i en djup tallrik med varm choklad, rena hälsokosten. Skit kul med kladd everywhere. Monique=morsan, fick således lämna rummen hon höll på att städa och åka och handla med baguetter. Så nu har jag 4 rum att städa när jag åker tillbaka och öppnar hotellet kl 17. Plus ett kök och en frukostmatsal att städa, DAMN, jag som skulle glida räkmacka idag så jag hann hem i tid till främmandet!!

Spelade ms röj med Frieda på msn igår. Jag var grymt bra btw (sorry frieda, men du fick ju vinna 1 gång på det iaf) :) Hon bad om min adress för hon skulle skicka paket till mig sa hon. SKITKUL JUH!!!! Idag har jag fått inlägg här på bloggen att hon glömt vad hon skulle skicka!! 1st blondin+1 halv öl=A SMALLER DISASTER! Bat aj löööv ju anywäjs Sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiida!! HAHA Kul att det är fler som har muppdagar!

Ps: Hon har visst kommit på vad det var hon skulle skicka nu så JIPPI, det kommer paket i veckan!! Ds

En annan kul sak. När jag kom hem från jobbet idag så tittade vi på golf till lunchen. När den var slut så gick Sixten till sin leksakslåda (ja jag vet, han är en hund och inte ett barn, men han beter sig som ett). Där stod han och pep och ville ha nåt han inte nådde ner till (jo jag vet, han är bortskämd bebis-hund oxå). GUESS WHAT, han ville ha sin GOLFBOLL!! Det måste ju betyda att han kollat på golfen på tvn oxå och blev sugen.... ELLER?? Grymt smart hund!!

SANNA: Tack för din kommentar! Underbart vad vi tjejer genomlider för våra killars skull. Undrar egentligen hur många metalkillar det finns i sverige som tex börjat gilla Carola och Schlagers för sina tjejers skull....?!?! Kan vi lära oss gilla något så måste väl de, eller? Upp till enkät!! You've gotta fight, for you right, to paaaaartay! Puss tebax bejb :)

Pussar till alla andra vänner och de som jag inte känner!! Nu ska jag lägga på mitt Pokerface (Lady GAGA, me love) och pallra mig iväg till jobbet. Nej just det, Himself har ju satt mig i arbete oxå, vattenfilter ska bytas och sängkläder ska tas fram till gästerna!!!

Hej svejs!

Ps 2 (som man skrev när man var liten) JAG SKA FÅ CHAMPAGNE OCH JORDGUBBAR EFTER JOBBET IKVÄLL!!!!Ds 2

Glömde....

.....att säga att jag ju faktiskt köpte Ipod springskorna med dosa och case till armen idag! Passade på att fynda en vindlöpar jacka oxå!! Im so happy, Im som happy (Rob de Niro, Im so pretty, typ) Tänkte btw att jag skulle gå ner ett halvt kilo för varje hundring jag spenderat idag. Wish me luck you schmuck!

Das ist allez folks! Hur man nu stavar...men who gives a damn, really????

Melodifestivalen....

...sög hästballe ikväll, helt ärligt!! Nu är skiten äntligen över för den här veckan, och vad händer då? Ingen mjuk bomull i öronen här inte, näe, Himself går omkring med sin Ipod på och lyssnar på sin JÄVLA METAL SKIT och knäpper med fingrarna och trummar på allt i närheten. Som att det inte räcker med att musiken skrålar i hans örlurar ändå liksom.

PROBLEMBARN!!!!

Pöss!


Städ och klippdag, snart semester!

Främmande på besök imorrn och idag är min lediga dag. Känner mig inte direkt motiverad att spendera den med att städa, bada och klippa hund och handla etc. Men vad gör man..... Karl gick iaf upp 6 i morse och åkte och spelade golf. Skönt att man slapp honom ett tag iaf, lite lugn och ro i ensamhet!! Lilleman ligger och snarkar i sin fåtölj så han är ur vägen haha. Ska läsa lite nyheter och ta en kaffe till sen har jag nog inget val, bara att sätta igång!!

Planen för veckan ser för närvarande ut att resa söderut längst "västkusten" så att säga. La Rochelle och Bordeaux. Ser ut att bli fortsatt fint väder med sol och 10+ så vi håller tummarna för det!

Trevlig helg!!

            



Bordeaux med St Emilion=trevligt vin och pretty trevliga stränder!!



 

La Rochelle, en fin stad med finfina båtar och finfina stränder :)



Sen ska vi givetvis besöka Mont St Michel igen...


Ny design!

YES I MADE IT!!!!

Har precis som alla andra ny bloggare sett hur andras bloggar är så fina med bilder och så, utan att själva fatta hur man gör det liksom! Har äntligen tack vare en Brandman (tror jag) i norra sverige lyckats ändra headern iaf! Detta innebar för mig behov av lite nya program i datorn som jag nu då laddat ner. Tog all evighet att få till allt men nu så, kan det bara gå snabbare i framtiden. Jag har tänkt ändra lite mer i bloggdesignen men det får komma allt eftersom...

Nu ska jag ta och göra mig klar inför jobbet... ska hinna ut med lilleman oxå innan det är dax att gå till bussen!!

Ska bara lägga in en rolig historia som min syster Nina sms'ade till mig idag, me like, tack Nina!!!! :)

Ett medelålders par i Pajala längtar en kall vinter till värmen på Mallorca där de gifte sig för 20 år sedan. Mannen åker av olika skäl ner dagen före hustrun. När han checkat in på hotellet upptäcker han att hotellrummet har dator med internet. Han beslutar sig för att skicka ett mail till hustrun.

Tyvärr stavar han fel i mailadressen och i cyberrymden innebär ju det att mailet hamnar hos någon annan. I detta
fall hos en prästänka i Sörmland, som just kommit hem från makens begravning. Sonen finner henne avsvimmad vid datorn och läser detta på skärmen;

" Till min älskade hustru! Jag har precis kommit fram. Jag förstår att du är förvånad över att höra från mig, men de
har datorer och internet här numer så jag ville passa på att maila. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser
fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min.

Ps: Det är verkligen hett här nere......"

Den var rolig tycker jag. Tyvärr händer nog liknande saker alldeles för ofta med dagens teknik. Senast jag hörde nåt så var det en kompis till mig som fick snoppbilder med nasty text till sin mail, FELSKICKAT!! :D

Bon week-end!

Snart semester!

Jobbar 16-21 ikväll, 7-12+17-21 på söndag och sen har jag semester i 1 vecka!! Skööööönt! Däremot blir ju semester här, hemma, med lite utflykter bara. Hade ju kanske hellre haft en solsemester. Men semster som semester eller hur!! Himselfs föräldrar och bror med sambo kommer på besök, för tredje gången faktiskt. BRA JOBBAT!!!

Har haft det riktigt kul på jobbet de senaste dagarna. Roliga gäster och massa  komplimanger haha. Det är toppen att vara blond svenska i Rennes :)

Ikväll har vi 15-20 rum bokade och nästan alla känner varandra. Det är nåt sportarrangemang för barn i trakten så det var väl sisådär 15 ungar som skulle trilla in med föräldrar, Party Party Party med andra ord :)

I morgon är jag ledig, Himself ska kliva upp vid 6 snåret för att åka iväg och spela golf. Sen ska vi storhandla inför besöket, hunden ska badas och klippas ordentligt och slutligen ska jag äntligen köpa nya springskor så jag kommer igång ordentligt. Det blir ett par Nike Air Pegasus Ipod skor med dosa till. Dosan i skon som är synkad till Ipoden mäter distans, tid och kalorier och dessa förs över till datan varje gång man laddar eller synkar ipoden i den. Perfekt!!! Sen är det ju Melodifestival imorrn oxå, det ska ses, och i samma veva går mina 2 Tradera auktioner ut så det blir spännande!

Näe, nu ska jag kolla på Efterlyst och styrketräna. Ska dessutom plocka fram min barnsliga sida (ha, som om det behövs), så jag är redo att härja med alla ungar ikväll!!!

Have a nice weekend folks!!


Fyllon och charmörer- I love my job

Japp... så var ytteligare en kväll passé. Inte lika hysterisk dock tack och lov. Men samma typ av idiotiska samtal. Det ringde en gubbe 4 gånger. 1a gången var det för att säga att han skulle komma lite senare, typ kl 20. 2a gången var det för att säga att han skulle komma lite senare, typ kl 20 (ja ni läste rätt). 3e gången var det för att säga att han skulle äta oxå innan han skulle komma. 4e gången, trodde jag var för att säga att han skulle skita oxå efter maten, innan han kom, men där hade jag fel! 4e gången var för att säga att han ringt till fel hotell de andra 3 gånger! Grym humor, GUBBJÄVEL! Behöver jag säga att jag hörde att han var full redan i 1a samtalet? Och att han dessutom körde bil samtidigt..... Välkommen till Frankrike. Det är visst inte bara hantverkare som har fylla på arbetstid.

Sen glassade det in 2 italienska herrar mer humor! Den ena pratade lite franska den andra bara italienska, Tillsammans pratade vi franska, engelska, italienska (som jag inte kan, men ändå, har väl läst en Madonna bok va!) och spanska! Grymt bra jobbat av Widénskan!! Sen kom en annan italienare med humor. Fasen, inte visste jag att italienarna var så kul. Jag har mest hört att de är håriga som fransmännen, har samma små fula badbyxor som fransmännen och är Don Juans som spanjorerna! Där ser ni, man ska inte lyssna på dynga!!

Nu ska jag ta och stretcha morgonstretchen. I em blir det träning oxå!!!

Have a nice day folks!

UTMANING!

Jag har blivit utmanad av Linda

REGLER
1. Länka till den som utmanade dig.
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade!

Så här kommer då 7 sanningar
1.
  Jag är löjligt lat och jag hatar det. Men ju mer jag vill göra nåt som sluta äta godis eller träna mer, desto mer försöker jag slippa. =Dålig karaktär!
2.  Jag är grym på att fisa :)
3.  Jag är fjantig med mina händer. Kan knappt titta på ett dörrhandtag utan att vilja tvätta händerna. Tar inte i offentliga handtag som till parkeringshus eller dörrar till köpcenter med händerna. Försöker öppna med armen istället, haha.
4.  Jag inser mer och mer för varje dag att jag håller på att bli väldigt lik mina föräldrar, ju äldre jag blir. Precis som man alltid sagt att man aldrig ska bli.
5. Jag är kanske för ärlig emellanåt.
6. Jag har extrem åldersnoja. Känner mig gammal vid snart 29. Jag vill vara 25 hela livet.
7. Vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor!

Jag utmanar:
Martina
Jossan
Frieda
Rebecca
Sanna
Sara
Nettan

Sådär ja, det gick ju bra tillslut!!

Trötter

Puhu... har haft en helt kaotisk kväll på jobbet.... Började kl 15 med lite pappersarbete, fick in ett par bokningar inför kommande mässa och det innebär byråkrati på franskt vis. Kontrakt och och förskottsfakturor och Gud vet allt. Sen sa det pang och telefonen började ringa i ett och slutade aldrig. Samtidigt kom alla väntade gäster... Trodde skallen skulle gå i bitar, HALLÅ, inte är väl jag van att behöva slita så hårt för lönen haha!! Fick i vanlig ordning massa beröm för min vackra svenska accent i min korrekta franska, moaha. Märks att folk dricker mer här än hemma :) Jag hade ju som ett exempel lyckats få ett företagsnamn till Saumur istället för Limousin, sug på den ni!! Gästen skyllde på sin förkylning, vad hade jag att skylla på? Att jag är svenska, och det gjorde jag. Alla fransmän har ju sett vårt eget stolpskott Victoria Silvstedt som programledare för Lyckohjulet här så..... Inget kan ju vara värre!!!

Sen hade jag ett par av de sjukaste samtalen. En karl som ringde och frågade var han hamnat, efter att jag i inledningsfrasen sa ......HOTEL..... Jag svarade att han mkt riktigt hamnat på ett hotell. Då frågade PAPPSKALLEN vad vi sysslade med där.... JA VAD GÖR MAN PÅ ETT HOTELL? Jag svarade så trevligt jag kunde mitt i det incheck jag var av 5 personer med att -"VI SÄLJER HOTELLRUM"... kanske helt normalt eller? Han frågade ytterligare en gång vad vi gjorde, denna gång lät han helt oförstående.... Vaddå säljer hotellrum..... JÄDRA NÖT! Gästerna jag hade framför mig höll ju på att garva ihjäl sig.  3e gången gillt så fattade idioten och jag kunde lägga på, för han ville ju såklart inget.

Sen ringde nästa. Han ville veta vad vi tog för ett rum i augusti och augusti just. Jag gav han de priser vi har nu för vardag och helg, inkl vistelse skatt och frukost. Han frågade om vi inte skulle höja priset till Augusti då. Jag funderade på att svara med att fråga hur mkt han ville att vi skulle höja det med. Han skulle iaf boka för 10-15 dagar (hoppla) och ville vara ute i god tid. -"Smart drag Mr, kan vi lägga på nu?" Det kunde vi.
Tog väl 5 min, sen ringer samma gubbe igen och frågar samma frågor igen, som om vi aldrig pratats vid tidigare. SER JAG UT SOM EN NÖTMAGNET??? Jag är svensk för tusan, man måste vara snäll med mig och inte terrorisera mig med dumma frågor, på FRANSKA. Jag har inte tillräckligt frätande svar att ge :)

Utöver ovan konstigheter så hade jag 3 rum att städa oxå. Varav 2 var såna Bånka Bäver rum i vanlig ordning, utan dildo dock. Igår btw hade jag en inkommande 3-kant vid 8.30 på morgonen. Influgna rätt från krogen vilket i det här landet är  HELT NORMALT!!

Näe, nu ska varva ner med nåt gott framför TVn....

UGH UGH blekansikte, tack och godnatt, over and out!



Bonne St Valentin!!

Yes, Happy Valentines Day from France!! Fick croissant's till frukost idag och en bukett röda rosor. Jag höll på att trilla av stolen. Var ju helt 100 på att vi inte skulle fira något dyligt..... BLOOPER!!

Nåväl... det var jag som köpte blommor på våran årsdag i dec och det var Himself som glömde den så man kan väl säga att vi är even!!

Sen hade Himself planerat in middag för kvällen oxå så det blir ett smördegsknytte med Chevre till förrätt... Inbakad Oxfilé (1.3kg haha) till varmrätt med potatiskaka och rostade grönsaker. Och Litchi sorbet hjärtan till dessert. Till maten serveras ett gott spanskt vin, vilket har vi inte bestämt än. Jag har lovat Himself en valfri CD skiva som bot. Han är ju musikfreak (läs metalfreak) så det passar!

I övrigt har jag sprungit 5 km idag, styrketränat och stretchat, WOHA!! Nu ska jag läsa lite nätet blaskor så jag håller mig uppdaterad på nyheterna!!!

Have a good one everyhopa!!!


HELG

I en hel dag=i morgon. Oxå måste det vara den bläkiga Alla Hjärtans Dag oxå. Årets mest överskattade dag. Inget fan, kanske märks?! Nåväl...det är mysigt att skicka hälsningar och byta presenter med nära och kära men love hysterin är bara för mkt!

Hade ett lugnt arbetspass. Körde heltäckningsmattvätt i hela trapphuset, uppifrån och ner. Luktar äpple nu! Sen städade jag två bånkabäver rum. Tror tom att det var en sån som tog betalt i det ena, i det andra var det bara vanliga "dödliga" otrogna. Att inte folk bara skiljer sig liksom... orka smussla hela livet!! MUPPETS

Sen kom det en hög vitryssar/ryssar/polacker som ville ha rum. De sa att de var 6 personer och tog 2 rum. Jag sa att jag stängde 21. När vi satt i bilen och var på väg att åka från jobbet så kom det 4 fullproppade bilar..... 8 personer hann jag se innan jag gick...vet inte om det slutade där.... Lycka till, säger jag till de... bara grabbar i 2 sängar per rum!!!!

Fick precis sms från min kära Frieda som är i Egypten. Hon dricker drinkar och är brun skrev hon. BLIR SÅ AVIS!!! Men unnar såklart henne en skön semester så som hon sliter på sitt jobb!

Fick en paket med posten idag! Från kära kusin Therese och hennes dotter Danielle!! TACK SNÄLLA OCH HAPPY VALENTINES TILL ER OXÅ! Fick svensk gott godis... marabou lakrits choklad J'ADORE, marabou daimchoklad och pollychoklad, ett halsband och flera teckningar från Danielle, världens sötaste unge!!! Här är hon, lilla marodören :)


FREEEEEDAAAAAG!

Fredag=Ledig dag i morgon!! Jobbar 16-22 (ev 21) ikväll, med 1 ankommade gäst, ledig i morgon och sen jobbar jag 7-12 och 17-22 på söndag, WOHA!! Skulle ha jobbat nu på morgonen oxå men vi hade så få gäster igår så det behövdes inte, tack och bock för det!

Igår jobbade jag 9-18.... det var lugnt mellan telefonsamtalen så jag skurade heltäckningsmattorna i 14 rum. Idag har jag trasiga blåsor i händerna, aj aj aj. Men jag tror att det gav träning iaf för det kändes i mage och armar!! THINK POSITIV! Och det här kan väl även kallas att THINKa OUTSIDE THE BOX!!

En annan kul grej... min franska morsa på 58 hittade en dildo på ett rum igår... hon trodde det var EN HÅRBORSTE så hon tog i den med sina bara händer.... IUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEE! HAHA

Det var strålande sol och blå himmel för en liten stund sen när jag var ute med Sixten... nu har det redan dragit ihop sig och är grått igen...SÅ TRÅKIGT!

Inatt drömde jag att jag vann en jättefin och praktisk bil i en typ av postkodslotteri. Dessvärre var det i nån typ av alpby (kanske ditt fel Jossan) så nu vet jag inte var jag ska hämta ut bilen... Jag behöver ju verkligen en bil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOSSAN HÖR UPP!! Ser du en svenskregad bil där du är nu så är det min och du kan ta med den hem till mig! Tack snälla, tiden är knapp!

Igår bjöd Anders på thé och pain chokolat efter middagen. Gott skit skulle man kunna säga och PAIN som i pejn får man ju i hjärnan när man tänker på att det bara var torsdag och man redan glufsade gotte....

De visade WALLANDER på M6 igår. FRANSKDUBBAT givetvis! Fantastiskt dåligt. Det är ju helt omöjligt att en fransk kärring på 50 år kan göra sig som Johannas (r.i.p) röst. Hur svårt kan det vara för de att ha svenskt tal och fransk text tex?
 
Näe, nu ska jag stretcha, annars kommer Petra med piskan!!!

Pöss o kramen och trevlig helg!


Sovdax..

Stängde hotellet 22 ikväll med. Alla gäster incheckade och klara klockan 20 och sen ska man sitta och vänta av tiden i princip...kuuuul!! Skurade väggar och lister och steg i hela trappen upp till 2an och vek en sisådär 3 miljarder handdukar. Soft pass... fattar inte hur de tänker när de säger att vi egentligen ska ha öppet till 23. SANSLÖST lättförtjänta pengar!!!

Nähepp..nu är det dags att borsta gaddarna, stretcha och hoppa isäng! Visst är jag duktig Petra???

SnippSnappSnut så var SaganSlut!

Pissgubbe & Träning

Helluuuu everyhopa!! (everyhopa och everyhopa) Jag kan räkna de jag lämnat ut bloggadressen till på mindre än 2 händer:))

Idag är hon på G (jag alltså)! Har stretchat som syster ordonnerat samt styrketränat. Gummiband och Hantlar samt body shaper'n för magen!! Får se om jag kommer upp ur sängen i morgon, brukar göra grymt ont i magen efter :) Har dessutom gått 25+45 min rask promenad oxå, bättre än inget även om promenader inte är nån vidare fettbrännare! Imorrn ska jag hjälpa till på städ innan reception så det blir ju träning i sig! Åt min supergoda frunch (frukostlunch) idag igen. Lättfil med citron yoghurt och fintness fruktflingor, samt 2 wasa fiber knäcke med babysallad, groddar och paprika. I LOVE GRODDAR! Tanken är väl att jag ska se ut som en när kost och träning ger resultat haha. 2 cm lång, nästan genomskinlig, inga armar, inga ben och 1 litet brunt huvud. Som en spermie, SNYGGT!!

Vi har en gammal gubbe här längre ner på gatan. Han är säkert 200 år och ungefär 3 äpplen hög. Han gör inget annat än är ute på ärenden hela dagarna. När helst jag tittar ut eller är ute så ser jag honom på gatan utanför. Antingen har han varit på bageriet och köpt baguett, varit i affären och handlat öl eller cider, eller som i morse, då kom han med en bukett rosor?!?!?!?!. Denna man är iaf min såkallade PISSGUBBE. Han brukar stanna i grönområdet i den enorma "refugen" eller vad man ska kalla det härutanför. Där pissar han på ett av träden. ALLTID när han passerar!! En väldigt pissnödig pissgubbe!!! Han älskar Sixten, tycker att han är så söt. Sixten är mest skeptisk, precis som jag!! Det är nog för att gubben inte har så mkt tänder så man hör inte vad han säger, haha!!

Näe nu ringde Himself och bad mig ta ut Blixten innan jag ska till jobbet så att han kan springa. Inte för att jag fattar varför han inte ska kunna ta ut honom efter, som vanligt. Men men. Min hund=Mitt nöje!

Gick längs kanalen idag i sol. Underbart!!!! Nej nu ska jag sätta fart, puss o kläm!!



Tränat

Tack kära syster Petra för alla stretch tips till mina arma axlar!! Nu har jag varit duktig och gjort massa axel, arm och rygg övningar med hantlar och gummiband och stretchat dessutom. Utfall oxå avklarat. Får vara försiktig med det, räcker med den J Lo but jag redan har, vill ju inte ha en dubbel liksom!! Känns redan bättre... bara man kommer igång så!

Nu ser det ut som vi kommer få sol och 5-10+ dagligen en vecka framöver så utöver långa hundpromenader så ska jag se till att komma ut och springa oxå!! Måste ju njuta av de krokusar och påskliljor vi har som pryder alla gräspartier!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta nån form av middag innan det är dags att fara till jobbet. 19-23 ikväll, förhoppningsvis 19-22. Känns lite drygt att åka till ett jobb för 4 timmar... men ännu drygare blir det fredag och söndag då jag jobbar 9-13 och 7-12 för att åka hem och sedan åka tillbaka till 18-22 respektive 17-22.  Men så lever de här! Får man dessutom vara ledig 2 dagar på raken nångång så är det lyx, tänk på det ni alla slappa svenskar :)


Hej vad det blåser

Lilleman vågar inte gå ut... tänkt att en med hans hydda kan vara rädd för lite vind, haha!! Har nog aldrig upplevt något liknande i vindstyrka... OTÄCKT!

Gick bra att jobba ikväll... det var inte så mkt som trott, men tillräckligt för mig! Jag har svårt att vänja mig vid vissa bitar i hotellsystemet här som är simpelt men samtidigt invecklat för att det blir så mkt dubbeljobb när det inte finns tillräckligt med funktioner.... Tacka vettja, Hotsoft, Techotel och Fidelio!! En fördel med att stänga varje natt är iaf att man kan göra det när alla ankomster är inhouse, så MERCI för att jag fick gå en timme tidigare idag!!

FRIEDA: Du skulle inte kunna jobba i Fols för vi kan inte ladda några priser själva utan de laddas årligen av Fols themselves=Kan inte finnas mkt till Revenue Management här inte!!

Nu ska jag ta en kopp thé och varva ner innan det är dags att försöka sova.....

Natti natti alla pössgurkor

Regn

Det regnar precis hur mkt som helst. Var ute med lilleman i 25 min och vi såg ut som dränkta katter efteråt. Jag hade mitt superba regnställ och gummistövlar på mig, allt det står numer och rinner av i badkaret! Lilleman ligger i sin fåtölj nerbäddad i en filt och huttrar haha.

Själv sitter och jag och motiverar mig inför kvällens arbetspass. Bara det att ta sig till bussen nu känns ju sådär... i uniform... hua. Kommer ha ett par timmar med fullt upp, telefon och incheck..men när det är klart så är det bara att vänta ut tiden innan man kan bomma igen stället och åka hem. Fördelen om det är fullt är att jag slipper ladda inchekningsmaskinen utanför dörren...det är en höjdare när det regnar och är kallt.....NOT!!!

Har kollat på en grym miniserie i 2 delar i helgen. Fransk-kanadensisk produktion. Broadcastad här i oktober, visas i USA i februari. XIII (13)- The conspiracy heter den. GRYMT GRYMT GRYMT BRA!!!

Nähepp... nu ska jag börja göra mig i ordning och förbereda matlåda och sånt....

Have a nice day everyhopa!!

Pizzatime

Ska bli så smarrigt... har varit ute och gått i 55 min med lilleman idag medans Himself sprang 1 mil. Nu är de och hämtar pizza, i cant wait! Idag har himselt oxå för hand klorinat våra dunkuddar (sängen). Nu är de kritvita igen och luktar gott, ska bli skönt att lägga huvudet på de ikväll. Han har dammsugit och strykit oxå. Hmm vad har jag gjort..... Ööööööö.....Eeeeeeh...Nåt måste jag väl ha gjort...eller??? NÄ, INTE ETT NÅGE!!!! Eller jo, jag ringde ju och beställde den där pizzan iaf... han brukar säga det att om jag ringer och beställer så betalar han gärna!!

Imorrn jobbar jag själv i repan 15-23 med 47 (maxantal) incheck. I Frankrike pratar de inte bara INTE engelska utan de ska alltid betala med check oxå... ni hotellmänniskor kan ju tänka er vilken tid ett incheck tar när checken ska fyllas i och stämplas och man ska skriva körkortsnummer på baksidan oxå. Själv använder jag inte mitt checkhäfte... är ju som att släpa runt en bibel eller nåt i handväskan... man kan ju få ont i axlarna för mindre!! 

BTW...måste berätta. Härom dagen var det en karl som kom och bad mig om ursäkt för bajset i toaletten som han inte kunnat ta bort efter sig då det inte fanns nån toaborste på rummet. Jag höll på att skratta ihjäl mig för han såg verkligen skamsen ut.HAN FÅR EN STJÄRNA I HIMLEN av mig!!!  

Nä, nu ska jag ta och duka och förbereda med en film. Min tur att ta kvällprommisen ikväll...ser väl sådär fram emot den, DET ÖSREGNAR!

Have a nice evening gott folk!

Over and Out

Foto-shoot

Gick väl sådär! Det var hemskt kul men vi fick lite datahaveri och fick in 2 tekniker mitt i allt. Många bilder blev tagna medans de försökte få ordning på grejerna i kombination med ljuset och så och då var inte sminket färdiglagt så det blev ju lite sådär. När allt väl var klart så var klockan mycket och vi började bli hungriga och varma så efter ett snabbt ombyte och ett gäng bilder så gav vi upp för att fortsätta en annan gång med en heldag! Fantastiskt vilken skillnad det är på en 1000 (mega)pixels kamera och en 7 (mega)pixels, fantastisk kvalle!! Nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor iaf...... Hobbyfotograf om inte annat!!!!

Här kommer lite osminkade och sminkade bilder på mig och några på Anna och Cedric... 

Merci Anna et Cedric pour cette soirée splendid!!! Je me suis bien amusée, vous êtes les meillures!!!!!!!









STORM

Var precis på väg ut med doglas på kvällspromenad när det dånar i hela lägenheten. Höll på att skita på mig, "PAW RICKTIT". Jordens storm ut, regnet står som spön i backen, balkongmöblerna har blåst över hela balkongen och samlats i en hög i bortre sidan. Soptunnor (svenska villatunnor) ligger över hela gatan. Torsdag är soptömningsdag så de har stått på gatan i väntan. Annars står de i soprummet. Nu vet jag faktiskt inte om jag verkligen vågar gå ut med hunden. Ok...han väger typ 8kg så han lär väl inte lyfta men hur skönt kan det vara? Tänk om man får flygande föremål på sig. Typ en nordafrikan eller åtminstone en "jagfiserpådebakommigirulltrappangubbe", vore ju inte så kul.

Nu måste jag gå. Om jag aldrig mer kommer tillbaka så ska ni veta att jag dog lycklig. Jag har alltid velat kunna flyga!

"Im like a bird"


Me, Myself and I

Jösses vilken skön eftermiddag jag har haft. Lyxade till det med en helkroppsrenovering innehållande;

- Fructis Instant repair masque för håret
- Svalkande Piña Colada gel från Lush för kroppen
- Cool moisturizer masque för ansiktet
- Lip masque (för läpparna såklart)
- Naglarna är filade och nagelbanden rengjorda och klippta och insmorda med mandelolja
- Fötterna är slipade med slipsten och smorda med anti-fatigue kräm

Jag känner mig som en NY människa!!!

Sippar på ett glas vin och planerar för de minst 3 timmarna i fotostudion i morgon, ska bli såååå kul!! Dags att ta fram Brilliance serum till håret och sen är det plattning. Har Sällskapsresan 2 Snowroller på som sällskap, I LOVE.

Btw så har jag råkat shoppa på vägen hem från metron nu 3 dagar på raken. Nagelkit med ny nagelbandsskrapa etc, 2 behåar, 1 mössa, 1 väska, nytt puder, nagellack, läppstift, nya masker för ansikte och hår och jag vet inte vad. Måste börja kliva av på en annan station nu. Dagens I-lands problem!

Busy woman has alot to do so Off She Goes...

Number 9, bend your knees please!!

Gräsänka=Freedom

Japp.... Ikväll ska Himself och jobbet tacka av ett par gubbar som slutat, med en middag ute. SKÖNT!! Jag tänkte påta lite med mina naglar och nagelband och göra de fina inför morgondagens plåtning. Det blir fransk manikyr med fina smycken på eller som jag tidigare tänkt, knallrosa i rockmodell med smycken. ALLT fastnar ju på bild med en toppenkamera.... Vi snackar inte ett tjugotal pixlar utan hundratal. Sen ska håret tvättas och plattas och ansiktsmask läggas. Sen blir det tända ljus och ett glas vin framför webb-tv innan skönhetssömnen. Ska bli sjukt kul att spexa imorrn, sen får man sig säkert ett gott skratt av resultatet oxå!!

Idag fick jag en bild till mitt fotbollsalbum av franska morsan. Hon är snäll hon! Det är min favvisspelare i Rennes. Han är rätt bra på att skjuta båda ovanför och på sidorna av målet men vad gör det när han är rätt snygg?? Man kan ju inte vara bra på altl!!! :) Har honom i plånboken tillsvidare, ska klistra in honom vid ett speciellt tillfälle MOAHA!!

Jag drömde en kul dröm härom natten förresten och har fokuserat hårt på att komma ihåg den för att lägga den på bloggen. Men det är som vanligt med mig. Jag stoppar undan saker för att inte tappa bort de, bara det att jag gör det så bra att jag aldrig hittar de igen!!!

Näe gott folk, nu är det dags för lite Efterlyst, har väntat länge på säsongsstarten!!!

A plus




 

Fisgubbar och vandaler!!

1. GRATTIS ÄLSKADE KUSIN THERESE PÅ 30 ÅRS DAGEN!!! Det måste kännas hemskt att bli så gammal, men oroa dig inte, det går att bli äldre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) PUSS

Lilleman och jag sitter och äter sallad till lunch. Verkligen supergott. Jag valde torkad skinka, parmesan och krutonger idag. GOTT GOTT. Sen var det iofs en lite bizarr balsamvinegrett till som såg ut som blöj-bajs. Men den smakade bättre!! (Alltså inte för att jag smakat såklart, bajs alltså, men hur gott kan det vara?)

Har svinigt ont i mina axlar idag. Det blev inte bättre av att jag fick stå i bakstupa vridläge i rulltrappan upp från metron. Hade en sån där "äckligjagfiserpådenbakommigirulltrappangubbe" framför mig. Jag hade tur och klarade mig dock, DEN HÄR GÅNGEN!!! Men jag är helt hundra på att det var en sån gubbe. Han hade nog dessutom fisig sig själv i håret med innan för det både såg äckligt ut och luktade illa!!

När jag sen gick kissrunda med lilleman så såg jag 1 gubbe som gick och plockade stenar och samlade i en ryggsäck. ÖÖÖÖÖÖ VA!! Nåja, jag har ju en syster som samlar på kapsyler så....
Därefter såg jag 1 annan gubbe som gick och sprayade budskap på domstolsbyggnaden här, VANDALISERADE alltså! 

Jag säger då det.... DAGENS PENSIONÄRER!!!!!!!!!! 

Vårkänslor

Underbar dag med underbar sol och underbar blå himmel och underbara påsliljor. Jag har nog alldeles underbara vårkänslor tror jag!!

Fick schemat för de kommande två vekorna idag. Inte ens det tog kål på mitt glada jag. 43 timmar per vecka, jobb 5 kvällar av 7 + 1 heldag + 2 dagar med jobb morgon och kväll. Fritid, VAD ÄR DET? Pengar, WHAT I'LL GET IN MY POCKET!! (43 timmar är ju inget för en vanlig heltidsarbetare, jag vet, jag brukade i sverige jobba snarare 60 timmar i veckan. Men under åren här har jag trots allt njutit av deltid=20 timmars arbetsvecka så för mig blir det mycket)

Passerade Yves Rocher på vägen hem. Hade massa gratis prylar att hämta ut där så jag passade på att köpa knallrosa nagellack och läppstift till photoshooten på fredag, ska bli såååå kul att leka!!!

Drömde en weird dröm häromnatten igen. Jag var i ett kontorskomplex som var rena (fångarna på) fortet. Tyvärr så payade jag inte allt för stor attention till drömmen i sig för allt jag kunde tänka på i drömmen var fikarummet som fanns på fortet och extremt stora choklad och kokosbollar. Kan det vara veckan med stort V kanske? JAJJEMEN! Så för att råda bot på mitt chokladsug igår så åt jag 5 minipannkakor med NUTELLA!!! SMAAAAAAAASKENS! Men så blev det ju en 2 timmars promenad oxå så ångesten hann inte ens komma innan den var som bortblåst!! Idag blir det hemmaträning med gummiband och magmaskin och hela kitet!

Nu ska jag gå och ta en nap med lilleman och drömma en skön dröm. Har precis tittat  på S6 E16 i One Tree Hill, I LOVE! Blir en sån drömmare av det.... Oxå levde jag lycklig i alla mina dagar......

Over and out

IceAge......

.......skulle man kunna tro att det är. Damn vad jag är genomfrusen, har ingen känsler i händerna trots att jag har haft vantar på mig. Har tom fått se några snöflingor falla men mer än då blev det inte. Jag och Anna har tagit en 2 timmars promenad med Sixten. Gick förbi veterinären och bokade tid för vaccination i mars. Det är den fortsatta alltiallo förebyggande nya typen av valpvaccinationen han ska ha. Får se hur det blir med rabiesvaccination, ev blir det en sån till oxå. Den var han ju tvungen att ha i sverige för att få åka utomlands. I sverige håller en rabiesvaccination 3 år säger man. I frankrike och övriga europa säger man 1 år och då är det exakt samma vaccin vi talar om. Hur är det ens möjligt? Sen är det ju så att vaccinet tar bättre på vissa hundar än på andra men de ska hur som helst ha samma minimumantal antikroppar i blodet för att vara godkända. Så för att kunna stanna här fram till juni eller längre så kanske han måste ha vaccinet igen. Konstigt. Blir spännande att se vad den notan kommer att gå på. Rabiessvaccinering + prov och provsvar kostar i sverige ett par tusen kronor.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra!! Ja jäklar...nu singlar det några flingor igen!!! Tyvärr kommer inte de här heller ligga kvar. Men man vet ju inte det kan ju komma mer men den kylan vi har nu.

Blir Jingle Bells till pannkakorna ikväll!!!!!

Påskliljorna..

.....har kommit upp!!!! I förrgår såg jag bladen sticka upp ur backen, igår såg jag gröna knoppar turning into yellow och idag är de stora gula knoppar!!! De som brukar komma i april-maj annars.... VÅRTECKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crêpens dag

Japp, det är det i morgon. Crêpes (söta dessert pannkakor) äter man inte i hela Frankrike utan det är mer utav en tradition här i Bretagne tillsammans med galettes (salta mat pannkakor). Vi smygstartade idag hemma på födelsedagsfika hos Anna och Cedrik. 2 st i mindre modell med massa god Nutella på blev det. GOTTE GOTTE!

Såg en indisk film på bio i eftermiddag. Slumdog millonaire. Det var faktiskt bra men den beskrevs innan som en komedi och det var snarare ett drama. Det förstörde lite. Jag vill gärna veta vad det är för nåt jag ska se. Säger nån komedi så ställer jag in mig på det. När det sen då är ett drama eller annat så blir jag ju besviken, fast utan att filmen blir mindre bra liksom. Gripande ämne om utnyttjande av barn till tiggeri, med komiska inslag vilket slog av den tragiska innebörden. Rekommenderas!

Idag frågade Anna mig om jag vill bli fotad i studio i veckan. Hennes man är utbildad fotograf utan att jobba med det så att säga. Han mest hobbyfotar nu, i grupper och så. Via jobbet får de utnyttja en fullt utrustad studio med framkallning och utrskrift. Dit ska vi då alltså i veckan och leka modeller för en dag, haha. Ska bli skitkul. Ska leta på alla accessoarer (fransk stavning) jag kan hitta hemma och sen bli barn på nytt i studion. I mitt hushåll är det bara jag som älskar att fota så det blir sällan kort på mig. Riktiga kort är ju alltid kul att ha som man kan ge till föräldrar och så.

På tal om inget så är det hysteriskt med inslag i tidningarna om Knutby. Visst, viktigt för historien, det förstår jag och håller med om. Däremot kan jag tycka att de fått sina liv tillräckligt uthängda i media nu. Och media väljer ju som vi vet att vända saker till det värsta och mest säljande. Människorna i Knutby är av kött och blod och framför allt mycket hjärta de oxå. Min gamla gymnasieklasskompis Emil spelar Helge. Jag är så glad för att det går bra för honom och skulle vilja se honom agera live, kan tänka mig att just denna roll är utan dess like. Jag har besökt församlingens spa och träffat flera ur församlingen och de är fantastiska människor och mig försökte de då inte manipulera in i deras såkallade sekt. Tänk att man inte ska kunna bry sig om andra människor utan att vara inställsam eller försöka få nåt ut av det hela. Förtal och lögner är ett världsproblem liksom de krig vi har och såvida man inte vet nånting om saken tycker jag att man ska va tyst och inte gotta sig i andra människors elände och framför allt inte sprida dynga vidare.

Om människor koncentrerade sig lite mer på att göra sina liv till det bästa så skulle de kanske inte behöva leva av andras lycka och olycka.

Natti natti everyhopa!

En ortodox sving...

Inte nog med Birdie, Eagle och Albatross. Nä, man kan ha en ortodox sving oxå hörde jag på PGA touren igår. Nån som hajjar?? Fett grymt att man kan komma på egna termer sådär. Nästa gång jag golfar ska jag göra en krater, minst 2 blåvalar och för att inte tala om svingen, ska prova på en pannkakssving, rund och platt!! Sug på den ni!!

Pajen var hur god som helst igår, åt tills jag höll på att kräkas. Japp Frieda, du ska absolut få receptet!! Somnade i fåtöljen med en snarkande Sixten i famnen. Gick ut víd midnatt och då var det minusgrader ute. Nu ligger det på nollan. HUA

Bio vid 16.30 med Anna och Cedric. Anna fyller år idag och hon ska utöver choklad och duschlyx få ett par äkta svenska räkmackor som hon efterlyst!!!!

Frieda har skrivit i sin blogg att hon och Pipen åker till Egypten snart, HEMSKT fuskigt och jag är HEMSKT avundsjuk! Ha det bäst älskade vän, sola och drick paraplydrinkar åt mig oxå!!!



RSS 2.0