Kursdags

Så var denna helg över... har jobbat hela helgen men det har gått bra. Hade migrän och kräktes igår, halvkul da kan man säga. Men jag fick ju kräkas :D

I morgon börjar etapp ett på Nagelterapeut utbildningen. Ska bli så kul! Framför allt att slippa jobbets do's and dont's och sätta sig vid skolbänken igen. Det blir visserligen långa dagar men det kan man väl leva med. Köpte ett 30 dagars sl kort idag och döm om min förvåning när jag fick välja färg :) Det blev ett lila! För det verkar ju nödvändigt.... haha.

Idag efter jobbet kollade vi när Robert Karlsson vann en golftävling i Qatar, mycket spännande. Sen åkte vi och gick i slottsparken vid Rosersbergs Slott. UNDERBART. Något jag varmt rekommenderar. Perfekta ridvägar i skogen, tyvärr var det inte för häst. Ska prova springa där i vår. Sixten fick bäras bitvis stackarn, fick såna isklumpar mellan trampdynorna.

HS cyklar på kontoret med sin mördarmusik, vet inte vad det är för skit han grävt fram X) så jag har Rix på, på högsta volym, haha. Grannarna måste tro vi är tokiga och Sixten har gått och lagt sig i sovrummet...

Tror jag måste leta på lite Samarin eller nåt för jag mår illa. Och nej, jag är INTE gravid. Tänk förresten att man som tjej mellan 25-30 inte kan säga att man mår illa utan att folk tror att man är gravid :) Konstigt!!

Ha det bra folks!

Finns de som har det värre...

Glömde berätta en sak häromdagen. När jag var på väg hem från jobbet i snöstormen som var häromdagen så mötte jag på gamla stockholmsvägen (255) UPPSALAS CYKELTAXI. Med passagerare dessutom. Han var i höjd med Gurrsta/Mälarkliniken och hade åkt från Märsta. Förstå vad jobbigt det måste ha varit. Och en annan gnäller över en bruten nagel. Sätter saker i perspektiv.....

Har varit ledig idag. Har dammat och skurat köket. Diskhoarna har fått sig en spol med javel så nu blänker stålet. Sen har jag klippt Sixten för trimmern gick sönder. SKIT.

Ringde och bråkade på posten och en skrot i skåne. Skroten påstod att min verkstad beställt ruta med objektnr från hemsidan vilket innebär att meken beställt fel ruta. Jaja, då får han stå för det. Posten hade inte hanterat mitt ärende än utan gör det i början av veckan och då får man även besked per brev. Bara att hålla tummarna. Fick sms igår att ny ruta var beställd och att den skulle komma idag. Jag hoppas han beställt rätt ruta då!!!

Har lämnat Sixten hos sin människo kompis Danielle (5) idag, hon vill vara barnvakt (övernattning). Hundvakt är utan övernattning :) I samma veva skulle våra grannar iväg så vi fick hem deras hund för kvällen (och sedan ägarna oxå), det var skojigt!

Sitter och kollar på Leksand-Sundsvall nu. Det är oxå intressant. Jag gillar självmål :) Fel lag dock!

Jobb imorrn kl 11... better prepare...

Grattis Jenny till vinsten i Frisör skole dm i uppsala igår! Jag håller på dig!!!!

Puss o hej



Så här skulle min Sixten se ut... Sudden likaså. Jag är glad att de inte gört!!!


Ny form

På bloggen alltså. Blev lätt förvirrad när jag loggade in...HALLÅ inte skämta med en blondin så... Kommer ju ta veckor att vänja sig!!!

Idag har varit en kul dag. Hade en vuxen praktikant med mig, vääääldigt trevligt och kul sällskap. Hade en bröllopsvisning vilket oxå var kul... Sen har jag mekat med mitt stora sommarbröllop....damn vad kul det är. Jag ska nog bli bröllop/fest fixare när jag blir stor! När man inte får nåt eget bröllop så får man nöja sig med andras :)

Körde hem Jessica G efter jobbet idag. LOVELY TO SEE YOU BABE! Hon var hemma och hälsade på från L köping. Passade samtidigt på att fika med J och hennes mor (min gamla kollega). Chailatte drack vi. HUR GOTT ÄR INTE DET? Som plåster på ett trasigt knä.

Sen gick min kollega hem med kräksjukan. Man kan ju hoppas man blev smittad idag, så man kräks imorrn och kan läka på 48 timmar sen. Nybantad och snygg till nagelkursen på mån! Men men... jag får sällan det jag drömmer om.... Men tänker jag riktigt hårt så mår jag lite funky... tänker jag lite till så kanske jag kan kräkas :D

Fick sms från meken... Ny ruta beställd, kommer imorrn. Undrar vad det kommer vara för fel på den och hur mkt det kommer kosta. Han inte ringa och bråka med post och skrot idag. Sen var jag på alldeles för bra humör oxå. Får försöka vakna på fel sida imorrn så ska de få äta skit them basterds!!!!!!

Kim: Jag tränar nog inte hälften av vad du tränar i stallet varje dag, och inget barn har jag heller! Så egentligen har du nog både mer energi och träning än mig :)

Sanna: Vad står det på dagens meny? Jag har varken bacon eller lax... Kyckling och feta omelett kanske??

Puss på er!



(Karate-Chicken)


SKIT

Åkte till verkstan efter jobbet idag för att få tejpen bytt mot en ny ruta. Vad får jag höra när jag kommer dit?

JO RUTAN LÅG KROSSAD I FÖRPACKNINGEN DEN KOM I

Skit Posten Sverige AB säger jag bara!!

Så nu är det bara att bo i telefonluren imorrn och ringa runt och försöka kräva pengar tillbaka... Meken ligger i nuläget ute med närmare 1400:- på rutor som är överallt but on my car.

MY LUCK

PS: I övrigt är jag nöjd och glad. Har några stora bröllop på G och det är hur kul som helst att jobba med DS

Hej svejs!

Sanna: Idag blev det bacon med broccoli och äggröra, du med va!! :D

Tisdag, snart är det helg!

Man ska ju vara positiv säger de.....

Sitter nytränad och nyduschad i soffan framför kustbevakarna. Äter lax med broccoli, gröna ärtor och fetaost. Jättegott och JÄTTEnyttigt. Hur smaskigt som helst. Körde 50 min pump and tone på Zumba idag och det känns redan. Man tror inte det men så är det...framför allt axlarna känner jag av, det var heltkropp stryrka på schemat idag.

HS är borta inatt så Blixten Mc Queen och jag ska ligga på soffan en stund och sen gå och lägg oss tidigt. Jag drack kaffe vid 16 igår och kunde inte somna förrän efter 00.30. Har aldrig hänt förr...

Näe shit, det här inlägget var ju hur tråkigt som helst, så jag avslutar här!

Tjing!

Silvertejp är bra tejp

Fick ingen ny ruta till bilen, när jag kom in på verkstan så insåg vi att den rutan de skickat från Örebro var i miniatyr jämfört med den jag inte har på plats nu. FEL alltså. Nåja, han skulle försöka lösa det så får jag åka in på onsdag igen... Silvertejpen sitter bra annars :D

Ja sprang iaf på dagen, skönt som sjutton, 1.5 min snabbare än i lördags, den är fin :D

Köpte nytt proteinpulver oxå till mina mellanmål. Köpte vanilj men den var rosa, oroväckande lik jordgubb XD Får leva med det ett tag...

Ska köra lite med gummibanden ikväll när HS cyklar sen får det räcka för idag. Har fått hem pälstrynet så det blir några promenader oxå ju....

Har kommit på en fiffig grej att springa i såhär vid minusgrader, ska ta kort på det någon dag så ni får se...

Nu är det dags att färdigställa ett par engelska offerter...

Hej svejs...

Ny vecka, nya tag

Helgen svishade förbi på 2 röda och nu är det måndag igen. Jobbar tis-tor, lör-sön så det blir på sätt och vis kortvecka. Sen börjar SPA manikyr utbildingen måndagen efter, 1 februari :) Då är den som vill välkommen att komma och få naglarna gjorda!!

I fredags kom jag iväg från jobbet vid 15.30, åkte hem till Märsta, bytte om, gick med Sixten, tankade och åkte mot Uppsala. Lämnade Sixten i Årsta för hans bästis var hos mamma och pappa. Sen körde pappa ner mig till Linné där jag och patron åt lite buffé och lyssnade på coachen som pratade om kvällens match. Sen åkte vi upp till Fyrishov och kollade på UA-Södertälje. Där vi är svaga är de oerhört starka, det ska de ha all cred för. Men i övrigt var det domarj***a***s fel som blåste för foul var 11-15 sekund, not cool. Ua's coach var ute på plan och slet sig i håret och skrek redan i första quarten, domarna fick säga till honom flera ggr. På slutet så buade hela publiken och spelarna hade för länge sedan visat sitt missnöje.... BAJSMATCH!! Vi torskade med 12-14 poäng så det var jämnt ändå. I like basket, men ska läsa på reglerna lite, fattar inte skillnad på alla fouls...

I lördags var jag ute och sprang 5.5km innan frukost. Det var jätteskönt och inte alls så jobbigt men jag tog helt slut i kroppen (för varmt klädd i -10), låg i badet och på sängen som ett paket resten av dan. Efter att jag petat i mig frukost vill säga. Vi skulle iväg på restaurang och bio på kvällen men det sket sig. Avatar 3D måste vara historiens mest svårbokade film. Vid 21 tiden km iaf en kompis och hämtade och vi hamnade på spelkväll med pubbesök efter. Vi som inte ätit nån middag blev kanske lite mer påverkade än andra :) HS kräktes flera gånger innan vi kom hem haha och han låg hela dagen igår, stackarn. Jag mådde prima, man är ju rutinerad. Jag drack tex bara kaffe och vatten på puben, man ska sluta i tid :D (stolt över vuxenpoängen jag samlar på mig)

Idag ska jag göra klart översättningsjobben åt jobbet så jag kan skicka lite offerter i morgon. Sen ska jag in till stan och hämta min fyrbenta älskling och sen vid 17 ska jag få en ny ruta på bilen!!!

Enjoy your day!


Kommunikation

Shit vilken dag på jobbet. Helt hysterisk, men jag är såå nöjd över mig själv. Åkte till jobbet 6.30 i morse, gick på toan första gången 5.50. Hade 20 min lunchrast inkl promenad till och från lunchen. Stämplade ut 17.45 och gick på toan för andra gången 18.15. Den är fin!!! Mer än 12 timmar och fler glas vatten och koppar kaffe senare...
Nåja, jobbade asset av mig och det bra. Fick en massa FA förfrågningar att åtgärda, kreditar att göra, nya bokningar, ändringar och planeringen för 50 pax fest i helgen och privatgäster samt middagar nästa vecka. På det har jag ett 100 pers bröllop i sommar på tapeten att organisera med flera dagars logi och måltidsarr på det. LOVELY, I like it!

Hade en kul finne på jobbet idag + en på kinden. Skämta som fan med honom (på jobbet), jag hade kul, han fattade inget! Han måste ha TROTT att jag var bombad :), jag VISSTE att han var finne :D  Sen fick jag höra av kursledaren att han hade adhd, på skämt alltså, då insåg jag att vi hade allt för mycket gemensamt jag och han. Skämten är liksom klara och passé i våra skallar innan de ens kommit ut ur munnen... Inga frågetecken (för vår del). Inte undra på att man har kommunikationssvårigheter, hajjar ni? Näe... anade det....

Imorrn ska jag o sheriffen o heja på våra basketkillar igen, UA-Södertälje i viktig match. Kan inte bli annat än spännande. Ska på pre game innan på Linné, jag ska ha ansiktsmålning har jag bestämt :D

Nu måste jag gå ut med Kotten, han har damp som matte idag!

Hej svejs!

PS: Invigde sån scanner på ica maxi idag. Jag var grym. TILLS vi kom i kassan och fick kontroll. Jag hade snott en cashew påse haha. Typiskt. Som mamma alltid sagt sen jag var liten och de såg längden på mina fingrar. Antingen skulle jag bli gynekolog eller tjyv :D DS




Snart helg

Puh, nu börjar jag bli trött på kvällsjobb. Gick upp tidigt idag för att hinna träna efter hundpromenaden. Tidigare uppgång innebär dock att jag måste hinna ut med hunden en gång till innan jag åker till jobbet. Bara stress alltså. Tor och fre jobbar jag dag, SKÖNT. Alla gäster åker vid lunch på fre så jag kan nog tom kunna komma iväg i riktigt bra tid. Behöver ut och springa!!!!!!!!!!

1 vecka kvar på jobbet nu sen börjar nagelutbildningen med långa dagar, mycket plugg och mycket hempraktik. Ska träningen få plats ordentligt också så blir det nog HS som ryker haha! Nåja, inget han dör av, han får ju nåt snyggt att titta på på GranCan...

På fredag ser det ut att bli basket igen med chefen, om hon hinner alltså. Vi lär ju få valuta för halsdukspengarna liksom :)

Oups, nu fick jag plötsligt bråttom....

A plus

Realitycheck

Ny vecka nya möjligheter.. Heter det inte så?!

Var på kick off med jobbet i söndags, åkte buss vid 9 från jobbet och sen var det föreläsningar och prisutdelningar etc hela dan. Jag fick för övrigt pris -Årets Brobryggare- Ställer upp där det behövs :) Mitt under en föreläsning börjar min mobil ringa, som jag för info stängt av ljudet på, jag tryckte på alla knappar jag kunde för att få tyst på den, haha. Sorry JOSSAN, jag ringer tillbaka :D

Sen hade vi en kul aktivitet. Vi var ett lag på 8 personer som vi delade på två. Hälften började ute med pannlampa och kom-radio. Vi andra satt inne och fick lotsa de andra runt via en karta. De skulle hitta kontroller med målade figurer på. Sen skulle de beskriva figurerna för oss och vi skulle RITA de efter beskrivning :D Alla lyckades riktigt bra faktiskt, men vi lyckades INTE bäst :D

Sen skulle vi göra oss i ordning fort som attans och klockan 19.45 var det middag. Notera då att man ätit 1 frukt och en smörgås sen morgonen. Under dagen bjöds på smörgås, frukt och fika. Svårt val med GI. Nåja det gick bra, jag gick ner lite till :D

Helstekt gris till middagen, skitgott, jag åt svål, I LOVE grillad svål!! Sen var det med prisutdelning och mitt kära jobb tog av de 3 hotellen hem årets bästa försäljning!!! Sen kom Ann Westin eller vad hon nu heter. Komikern. SÅ JÄKLA KUL. Tror alla satt och skratta så de grät mest hela tiden. Att rekomendera. Sen körde vi lite eget disco och avslutade kvällen med bad i vak, bubbelpool och bastu. SKÖNT. Har dansat i klackar och har ont överallt, vilken jäkla träningsvärk!!

Viktresultatet för v1 blev iaf 1.5 kg. Det är jag väldigt nöjd med eftersom jag i princip inte tränat alls. Ska försöka komma igång nu i veckan. Jobbar ju mest kväll men får gå upp tidigt och träna. Never happened but there's a first time for everyone!

Nähe, make för jobbet och frisering av hunden!

Ha en bra dag!


Mysstund

Haft lite em mys på stan med Sannisen. JÄTTEKUL att träffa dig igen gumman!!! Dags snart igen!!

Jag som sagt  att jag bara skulle kolla på lite strumpbyxor åkte rejält dit! Har shoppat 4 par strumpbyxor, 1 par leggings, 3 typ klänningar/tunikor, 1 kjol, 2 par trollisar mm. HOPPSAN! ;)

Sprang på farmor och farfar oxå, det var mysigt, de är gamla och söta.

Ska snart sätta ingång och packa inför morgondagen och sen ta ett bad...IGEN... Jag är bad-o-holic. Igår kom övrigt min beställda Marian Keyes bok från england. Lovely! Tror jag skippar den jag läser nu och tar den istället.

Ha en trevlig kväll!


Synd

Idag har jag syndat lite genom att äta "lite" kroppkaka på jobbet till lunch. Det var kroppkakor med rårörda lingon, fläsk och coleslaw. Jodå, hade ju inte gärna kunnat äta bara fläsk och lingon, eller? Fatta formen på magen efter det.... :D Ska inte påstå att jag mådde bra efter. De andra åt dessutom tårta på det, det gjorde inte jag, har verkligen inget sötsug. Har iaf gått ner över 1/2 kg de första dagarna... nu vet jag inte. Så det ger iaf resultat.
 
Imorrn blir det träning först och sen en dag på stan med finaste Sanna. Sen har vi p-konferens med fest på söndag. Blir uppstigning tidigt. Bussen går 9 från jobbet och 8.15 tillbaka på mån morgon. Precis lagom inför en hel arbetsvecka. Val av datum kan diskuteras!!

Nu över till något annat. HAITI. Arma människor (som överlevt) behöver all hjälp de kan få. SMS'a AKUT NU till
72 900 så bidrar du med 50kr. Det har jag gjort, 2 gånger!!

Bon week-end tout le monde!
 

Trötter

Kroppen funkar som en klocka. Jag läste att trötthet och huvudvärk skulle kunna komma krypandes typ igår, och det stämmer. Jag sover som en gris om nätterna och gärna 12 timmar. Bortsett från att Sixten har fått dille på att väcka mig för diverse nattliga aktiviteter. Inatt skulle han gå ut på tomten och där sprang han omkring och pinkade förnöjt och var inte alls stressad över att det var mitt i natten och kallt som attans. Sötis. Ont i huvudet har jag idag, förmodligen för att jag sovit för mkt.

Som svar på din fråga Frieda. Det är lite svårt på jobbet när man bara tex kan äta fisk och sås utan potatis och inte få någon sallad till, man blir inte riktigt mätt. Sen äter man ju ingen lagad middag heller och inte fullt mellanmål så jag äter inte tillräckligt. Men det löser sig nog de andra dagarna. Måste fixa proteinpulver så jag kan göra shakes till mellanmål.

Näe fy bubblan. VM i ointressant inlägg men what the heck. Nu måste jag sätta fart med make och kläder. Är sen!!

Hej svejs!


Dag 3

Dagarna rullar på och det går riktigt bra med ny livet. Igår på invigningen av nya vip rummet på hovet så drack vi bubbelvatten och åt några jordnötter, helt enligt GI :) Det lockade inte ens med vin och snittar. 1 poäng till mig!!

Idag blev det återigen en rask promenad med Sixten och sen har jag ätit äggröra med tomat, lök, paprika och parmaskinka. Yammie! 1 glas c vitamin och nu blir det kaffe.

Jobbar kväll igen så det är bara att sätta igång med kläder och nylle. Har skaplig träningsvärk i vaderna sen dansen igår. 20 min express och det var knäböj och rörelse hela tiden, superbra träning för benen!

Petra: Jag hoppas du blir frisk snart sis, håller tummarna för dig!!!! Tror för övrigt at GI skulle kunna passa dig så du slipper dessa "sluta med" och förbud. Det är precis hur lätt som helst och jag mår redan bättre av det! :D

Sixten har för övrigt lärt sig en sak under sjukdomstiden. Att han kan sätta sig hos matte och väcka henne med att pipa en massa. Var vaken 2 timmar pga honom inatt och jag fattar fortfarande inte vad han ville. Han brukar alltid visa vad han vill när han vill nåt. Typ gå till köket om han vill ha mat, hallen om han vill ha tuggben, altan om han vill gå ut etc. Nu gjorde han inget spec. Kanske bara hade damp som matte och inte kunde sova. Han fick ett par smackos godisar iaf, haha, som straff för att han väckte mig. Han älskar smackos men han blev ju törstig så nu blev han ju tvungen att dricka, för första gången ur sin vattenskål på 1 vecka!!! 1 poäng till till mig!!

Hej svejs!!

Aktiverad

Så har man varit på basket. ASKUL! Det ska jag fortsätta med, sådeså. Sen får man väl aldrig mer sitta på courtside, alltså PÅ plan, men de vanliga vipplatserna ska vi nog kunna leva med oxå ;p

Tog ett steg på vågen, det går nedåt, redan, hurra för GI och ett sunt leverne!!!

Natti natt, dags för Shameless i sängen. Bästa serien!!

Loving it

Dag 1 på nya livet gick igår bra. Inga som helst problem med ev sötsug. Fick inte heller någon trötthetssvacka under HELA dagen. Man brukar ju ha up and downs och det beror uppenbarligen på socker och kolhydrater.

Dagen idag har börjat med en rask 30 min promenad, en liten yoghurt tallrik med nötter, solrosfrön och torkade aprikoser. Gärna 1 kokt ägg till men det hade vi inte hemma.

Till lunch (efter handling) har jag nu ätit en tonfisk och majonäsröra med ägg (2st). Man kan ta med crème fraiche om man inte gillar majo (Frieda). Till detta hade jag gurka. HUR gott som helst var det, och mättande.

Till mellis blir det en smoothie och sen blir det fläskkotlett med ungsbakade grönssaker (blomkål, paprika, lök, glömde squash)

Hade tänkt träna mer, vilket inte är ett måste, men jag har som kramp och ont i ena vaden så jag hoppar det. Fler raska promenader med hunden räcker bra med lite styrketräning.

Har under fm fixat designen på Friedas blogg, header, bakgrund mm. Det är skoj. Sixten har varit duktig kille och bajjat en korv idag. *Stolt mamma* Han börjar bli frisk!!!

Ikväll ska jag på basket i uppsala. Först vip invigning och sen match mot 08-Sthlm. Ska bli kul. Jag som själv spelade och (framförallt) hängde med spelare när jag gick på högstadiet. Just ja, var ju tränare med Agge oxå :D

Har haft muppfel på min Iphone sen igår. Hela displayen var superinzoomad så om jag svarade på ett samtal eller ringde ett tex så kunde jag inte lägga på utan att försöka scrolla och hitta den funktionen. Haha. Var på väg att ta fram hammaren och göra slut på lidandet. (för telefonens skull alltså). Men kära Frieda testade 118 tjänsten där man ska kunna fråga och få svar på ALLT och mycket riktigt så löste det sig. TACK ÄLSKADE VÄN!!

Nähe, dags att fortsätta dagen. Ska sticka vid 17.

Här är formen jag ska tillbaks till!!



På återseende!!


Dag 1 på nya livet :)

Började med en rask 30 min promenad innan jobbet. Dags att börja ta av fettreserverna!

Sedan blev det en omelett på 2 ägg med kantareller, räkor, lök och lite ost. I KNOW, fatta att man SKA äta sånt gotte! Till det serverades 1 glas c-vitamin brus och 1 kopp kaffe. Orkade inte äta upp, verkligen mättade.

I övrigt att Sixten gjort en första hög i korvform :) Han är på bättringsvägen!!!!

Nu är det dags för våra bästa år och lite make up. Sen blir det jobb 12-21.

Have a good day!

Skafferitömning

Asså jag spyr snart.... Man kan ju inte slänga mat. Men man kan ju inte heller ha en massa snask hemma när man ska vara hälsosam.

Idag har jag alltså ätit nachochips rester (botten på påsen) och cloetta sportlunch. Bara SÅDÄR. Nu mår jag illa och har halsbränna. Har såklart inte ätit några mängder men när man bestämt sig och är psykiskt redo och inställd på välmående så känns det såklart som man skjutit sig själv i foten lite. Nåja.

Har kollat av dagens matsedel och det ser riktigt gott ut. Jag blir lika glad varenda gång jag läser mat. Tänk att få stoppa i sig så mycket gott och ändå gå ner i vikt. Slippa självsvält som ändå resulterar i viktuppgång eller psykisk ohälsa.

2010, jag säger det igen... MY YEAR!!!!!



Söndag

Sista söndagen innan man kastas in i allvaret igen. Jag är sååå inte motiverad. Har verkligen ångest över att gå tillbaka till all stress och elände som ett jobb innebär. BLÄ! Vill ha julslapp forever!! 2010 verkar trots tidningarnas artiklar visst bli ett bröllopsår, hos oss iaf. Vilket innebär a whole lot of work for me!

Om 22 dagar STARTAR NAGELUTBILDNINGEN! Blir en liten nystart i livet!

Imorrn börjar mitt GI liv oxå. Ska bli skönt med det som livsstil. Wish me luck.

Igår hade jag och HS spel och partykväll. A night for 2 :) Jag drack bubbel och HS rödtjut. Han spöade skiten ur mig i dubbel Fia med knuff och sen gjorde jag detsamma mot honom i Triominos. YAYH! Sen blev det rotfruktsgratäng oh fläskfille till middag med glass till dessert. YAMMIE!

Sixten blir stadigt bättre, han har inte hållt oss uppe hela natten heller :) Däremot dricker han fortfarande inte själv ur skål.

Näe, nu är det GI plugg som gäller, sen ska jag se Köping på tv. Längtar efter fortsättningen på OTH...

God fortsatt söndag!


Design

Asså vem kom på att jag skulle ha stjärndesignen på min blogg?? Snacka om bombad!! Är det inte konstigt hur man kan tycka att nåt är ok och sen bara avsky det?? Det ska ändras ikväll.

Dvd'n i sovrummet har pajjat så vi ska åka och köpa ny snart och sen behöver Sixten ett nytt koppel. Idag bara VILL jag springa oxå men jag vet inte hur bra det kan tänkas vara i 20 minus....

Frieda, sure thing fixar jag en header. Ge mig en bild eller två och säg hur du vill ha det med ev text och så. Sen måste jag givetvis ha inlogg och grejer till din blogg. Är det några andra färger eller så du vill ändra?

See ya'll later!

Kebab time

Dansen igår har satt sina spår, har så ont i baken så ni anar inte. SWEEEEEEEET!

Nu är HS på ingång med kebab till hockeyn, Leksand spelar idag mot Oscarshamn som ligger sist i serien. Det stå 2-1 till Oscarshamn. ASSÅ seriöst, varför hejar man på Leksand och hur kan de leda serien???

Skulle sluta 16 idag och springa efter jobbet. Kom iväg 17 och var tvungen att åka till posten och hämta ut CDON paket som HS inte fick ut. Sen var det på tok för kallt. Jag har inte drickit något vatten på hela dan så jag känner mig dessutom het uttorkad och slut.

Jobb typ 2 tim imorrnbitti sen helg.

Hej svejs!!

Chockar...

....Med ett inlägg till, samma dag. Det ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska strax ut med pälstrynet igen. Han har piggat på sig lite efter all vätskeersättning jag tvingat i honom idag. Fick i honom lite ris nu på kvällen oxå. Hoppas det inte slår tillbaka så vi får vara uppe inatt oxå. Imorrn måste jag jobba. Då har vi gäster oxå så, endel att förbereda. Doggen ska bli ompysslad hos grannen. De behöver säkert gödning på deras tomt oxå.....

Jobb några timmar lör morgon igen men sen är det helg innan vanliga vardagen är tillbaka. Jan går fort, sen har jag utbildning och fullt upp i feb och mars sen är det Anfi Tauro och Hawaiian Tropic som gäller :D Jaja, en och annan paraply drink oxå.

Idag kom GI boken förresten. Den verkar bra så ska plöja igenom den i helgen och dra igång på måndag igen. För tusan, jag kan leva på bacon ägg och majonnäs :D

Hade förresten lärt mig 3 namn i Leksand... Tror jag har glömt ett så det blir bakläxa. I Almtuna kan jag två, Gusten och Små-Sten, så 2-1 till Leksand. Damn, den där Almtuna tröjan va bra snygg ändå.

Hej svejs!

Bloggdrottning!

NOOOOOOOOOOOOOOOT!

Nåja, man kan inte vara bra på allt XD

Har inte haft något internet på sista tiden, fick igång det idag. Har jobbat också och kommit igång med träningen (löpning utomhus och Zumba) så det har inte funnits mkt tid över.

I förrgår var vi på Almtuna-Leksand. Almtuna spöade återigen Leksand så jag tröstköpte en Leksandshalsduk. Man ska stödja förlorarna!! Min förhoppning är att Leksand ska kliva upp i Elitserien så att jag kan hålla på båda lagen. Eller tjaa... jag gör väl som alltid, håller på det vinnande laget!!! Lättast så.

Idag är jag hemma från jobbet med en sjuk hund. Nu vet jag hur det är att vabba utan vab. Han har fått magkatarr. Så det blir fasta i 24 tim och sen risavkok och till slut ris med fisk. Denna diet kan man få hålla på med upp till en mån om det vill sig illa. Han har hållt oss uppe hela natten med kräkningar och diarré, stackars hund. Barn kan man iaf prata med. Bra med hundar och djur är att de accepterar och finner sig i alla situationer. Det skulle vi lära oss av. Gilla läget och köra på. Nytt motto för 2010. It can only get better!!

Idag är det inga -24 så idag får jag springa igen, hurra hurra! Vi ska ner minst 5 kg till resan i april så det gäller att ligga i. Man vill ju ha något som fungerar och som man kan leva med. Får hem en GI bok idag som jag hoppas ska fungera för mig med min träning. Slippa dutta och hatta fram och tillbaka.

Nähe, nu ska här kokas ris. Kanske skulle sätta mig själv på en risdiet när man ändå är igång :)

Hej svejs!!!

RSS 2.0