Update

Nu var det ett par dagar sen jag skrev sist.... jag har haft bloggsemester!! Närå, inte riktigt, vissa dagar har man bara ingen lust eller motivation ens att terrorisera er med gnäll och antimotivation!

MIN ÄLSKADE PROGRAM FÄRJAN ÄR TILLBAKA, jag är sååå glad, sitter och tittar på det nu!

Igår sprang jag igen efter 2 veckors skadevila. Det gick ok. Behinnorna verkar ha klarat sig, med all voltarensalva och värktabletter. Däremot har jag kramp i högervaden igen, JAG FATTAR INTE. Det sträcker sig upp bakom knät till nederkant av baksida lår. Helt stört. Jag är sjukt noga med att stretcha men det verkar ju inte hjälpa. SNÄLLA GODE GUD, eller nån annan, HJÄLP MIG! Vi har äntligen fått ihop ett lag till Tjejmilen nu och ska försöka anmäla oss inom kort!

Igår träffade jag Anna och Cedric för "sista" gången. De har pga av krisen och arbetsmarknaden flyttat till andra sidan landet, snyft. Nu är jag nästan helt ensam här. Men men, jag lämnar stan snart jag med :)

De tre senaste nätterna har jag drömt en massa igen.

Natt 1: Drömde jag att någon hade lagt en bajskorv i en av städhinkarna på jobbet. YAMMMMIIEEEE

Natt 2: Drömde jag att jag var inne i en klädbutik och tittade på en massa kläder. Bla så såg jag ett trevligt bommulsplagg jag gillade. Ni vet de gamla hängselbyxshortsen som fanns förut (och är på tapeten nu igen, men korta ben). En par såna hittade jag i t-shirt materiel. Vita med just texten Vita på. Snyggt OR NOT. Fatta vad genomskinligt! Nåväl, jag knallade vidare genom butiken. Mitt i gick man igenom en passage med ett tjugotal provhytter. I slutet av passagen så hade någon lagt en spya rakt över gången. BLÄ. Det var dessutom en enorm spya så man kunde inte komma över den (eller under/på sidan av den som mora träsk sjunger) så jag visste inte hur jag skulle bära mig åt. Till min STORA RÄDDNING kom en stor och stark brandman och lyfte mig över spyan!! (fråga mig inte var han gjorde av sina fötter). När han satt ner mig på andra sidan så erbjöd han sig min arm som jag fick hålla medans han ledde mig rakt över hela rummet, DONT ASK ME WHY! Medans vi gick där arm i arm så tog hans kollegor kort på oss och jag hörde en av de säga, kolla vad STOR HON ÄR, NÄSTAN LIKA STOR SOM HONOM. Jo man tackar, dum jävla brandmäns jävlar. Tvär som man är så kapade jag drömmen där, HAHA, skit ska ni ha gubbstruttar!!

Natt 3: Drömde jag att jag hade en ko. Den drömmen behöver ingen vidare utveckling!

JORÅSATTE, jag är helt normal, det är bekräftat!

Kan ju tala om att min hund är helt normal oxå. Idag på efterjobbet turen så passerade vi ett par bänkar bra placerade i solen. Han hoppade upp på en och satte sig där. Glodde på mig som att -VADDÅ? Satte mig en stund och tvingade med honom sen. Vad gör han då? Jo han går till vårat sol och picknick ställe och lägger sig där och tuggar gräs. Jahapp, tack du, hur blev det med min lunch? Blev kvar där en stund och sen fick jag släpa hem honom, han bara vägrade gå. Fattar inte hur han blivit så smart. Häromdan när vi var ute och gick långpromenad och han bråkade med en stor hund så tyckte han att det var synd om honom så han vägrade gå, "bad" mig ta upp honom. SÅ JA, jag fick bära hem honom i jackan på magen. Och vad gör hunden? HAN SITTER OCH SOMNAR PÅ MIN MAGE. Jag försökte tvinga honom gå en bit men han satte sig och vägrade. Ibland funderar jag om man skulle lämna in honom på service.

Näe gott folk. Nu har jag skrivit en novell igen.

På återseende

Hemma och vänder...

Hade ett inhopp på städ i morse. Jobbade 9-13. Igår em var det 20 rum bokade för gårdagnatten så vi la till mig till morsan i tron om att det kunde bli ett par rum till. Jag ska jobba kväll i repan så vi ville inte ha mig inne för länge på dagen. JO TJENA. Kommer in i morse och det var 37 avreserum. FETT SKÖNT, or not. Nåja, en gubbe gav mig 100 spänn i dricks för att han tycker jag är så bra, HAHA, så det var värt slitet. Nu ligger jag på plustimmar igen från att nyligen ha legat på 30 timmar minus!

Jobbar 17-22 ikväll och hoppas INTE på några walk in för jag vill INTE behöva jobba i morgon oxå. Nån måtta får det vara. Veckan efter nästa går ju upp till 43 timmars veckor med 1 dag ledigt per vecka för 2 månader framöver så det minsta man kan begära är väl ändå en sista 2 dagars ledighet (sön+mån)??

Ikväll blir det Tacos till middag efter jobbet och med all säkerhet 1 glas vin. Sen är det väl tack och hej och jag och doggen snarkar ikapp framför en film i vanlig ordning.

Igår spelade vi fotboll med några grabbar på Anders jobb, jag var grymt bra och gjorde 2 eller 3 mål! Jag och the skating terrorist hade grymma framspel. Damn, vad jag vill spela fotboll igen!! Känner fortfarande av höger benhinna, det är himla synd för jag vill börja träna igen.... :(

Igår em och idag efter jobbet så översatte jag en artikel på franska till svenska till min svåger. Han mfl blev intervjuade för en fransk tidning för ett tag sen gällande sveriges framsteg inom användandet av trä som energikälla. Alltså skogsbruk!! Väldigt intressant och det är alltid kul att testa sina gränser inom översättning. Förra dokumentet jag översatte var en patientjournal från franska till engelska gällande en 2 årigt barn med epilepsi. Det är som med allt, man lär sig alltid något!!

Näe, nu ska jag ta en dusch och klä mig i dagens andra uppsättning arbetskläder. I det här landet får man ju ingen uniform utan man får jobba i sina egna kläder som de dessutom har krav för hur de ska vara. Den är fin tycker jag!

Ikväll är det ju Earth Hour. Ett bra initiativ kan jag tycka men å andra sidan är det liiiiiiiiiiiiiiiiiite IDIOTISKT! Om alla människor runt om i världen 365 dagar om året kunde bry sig om djur, natur och varandra så skulle planeten vara mindre förorenad och längre i från undergång. Att man på detta sätt, 1 av dessa 365 dagar ska visa sin respekt, tycker jag bara är fånigt. Som att man ger sig själv fri rygg. Ok, jag har ställt upp den här dagen, då kan jag skita i det och bry mig om nåt annat de andra dagarna. Som det ser ut nu så har ju varje organisation sin dag om året, men sen då?

Ha en bra lördag alla min vänner! Och heja Sverige ikväll (mot allt för snygge Ronaldo)!!

Trötter

Har varit helt slut de senaste dagarna. Kan bero på tabletterna jag tar mot benhinnorna + att det är slitigt på jobbet. Himself kom ju hem i tidags. Fick 700gr Karamellkungen, massa salt lakrits men inte så mkt choklad tyvärr. Hur som helst tog det slut idag, haha, jäklar vilken godisråtta jag är! Sixten gillar Karamellkungen han oxå, punshpraliner :)

Han fick under mötet i måndags några poster att fundera över. Han har kommit fram till vilken han vill ha och skulle ringa och meddela det idag sa han igår. Så nu är det väl i princip förhandling kvar då! Bara att hålla tummarna!!!!

Jag kollade nyss upp skatten. För hösten jag jobbade i sverige 2007 får jag tillbaka 10.000:-. Helt ok när man kommer hem härifrån och ev inte har ett fast jobb.

På tal om inget så berättade min kompis Ann från Singapore att man i Singapore inte går ut med sina hundar. Man toalettränar de från valpstadiet och sen går de stackars hundarna genom hela livet och kissar och bajsar på tidningspapper i badrummet. ÄR DET SCHYSST ELLER? Ok, hundar är som människor. Anpassningsbara. Men ändå. Behöver de inte motion?? Hon sa att när de tar deras hund i bilen så "flämtar" den för att den är så rädd. Jag frågade henne om det inte var så att hunden blir varm kanske med tanke på de 30 graderna de alltid har där. Näe, det trodde hon inte..... ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Sen skrattade hon gott åt Sixten när vi var ute med honom. Hon tyckte att han var så konstig som kissade så mkt..... Dessutom så tror hon att det flyger päls omkring så fort en hund skakar på sig och att har man en hund i knät så sitter pälsen fast i byxorna sen. Hon höll på att smälla av när jag berättade att vi i Sverige har lagar gällande tex hundar som husdjur. Att de ska rastas minst var 4e (valp och gamla hundar) 6e (vuxna hundar) timme, alltid ha vatten framme etc och att man kan bli fråntaget sitt djur om man inte sköter det. Hon är fan inte klok i huvudet.

I Frankrike går de iaf ut med sina hundar men de ser det mer som ägodel och leksak än ett levande djur. Många går ut med hunden utanför dörren bara, 1 gång på morgonen och 1 gång på kvällen. Altlså det borde finnas lagar för vilka idioter som får ha djur, precis som vilka idioter som får skaffa barn.

Min Friedis har iaf bestämt sig för att köpa pollen Tryggve om han går igenom besiktningen. Så jag får en plast bebis!! :)

Näe, nu har jag varit duktig och skrivit några rader, nu måste jag ta mig en tupplur, innan jag storknar här...

Kram o häääj

Måndag - Check

Sådär ja. Då var måndagen i princip avklarad oxå. I morgon kommer Himself hem, då får jag en MASSA gott, typ Treo, Icas citron och apelsin marmelan, Blodpudding och Karamellkungen!!! Tack sötis!!

Mötet hade gått bra idag, det ser ljust ut. Fortsatt kommunikation under veckan här så får vi se vad det blir av det hela.

Har precis ätit middag, stuvade makaroner och FALUballe, det är gott skit! Till det blev det en 3 kr grogg (citrus Treo), det är oxå gott. Hade ju inget strösocker kvar så jag hade pärlsocker i makaronerna, haha. Jag brukar ha både salt och en gnutta socker. He gick bra!

Har varit hos Singapore Ann idag och spelat Wii och knäck deras rekord i slalom och fotbollsnick, skoj skoj. Hon bjöd på Ikea dajmtårta till kaffet, haha, den var kul.

Sen tog vi en tur till sjön och promenerade, Sixten fick galoppera på stranden, han verkligen älskar det. Hur ska han kunna bo mitt i Sverige igen? Och hur ska vi lära oss leva med kylan under vintern i Sverige? Himself var ledsen igår när vi pratade. Han frågade varför  vi vill hem. Förra helgen spelade han golf i t-shirt här och nu höll han på att frysa kulorna av sig i Märsta.....

Btw så är mina behinnor fortfarande kaputt så jag kan inte börja träna än. Bara att bita i det sura äpplet och vila tills skiten går över. Blir så ledsen, super taggat och allt oxå får man inte. Kul att vara 28 och ha en ofungerande kropp.

Nu ska jag kolla på TV så Hej Svejs



Pizza

Bjöd min käre vän Jossan i Uppsala och mig själv på en pizza ikväll. Är det fest så är det och vad är väl en fin måltid utan en fin vän? Du var lätt värd varenda krona Jossan, jag är såå glad att du börjar må bra igen!!

Jag beställde pizzan kl 19.15 på nätet... kl 20.45 ringer han mig och hittar inte adressen. Hans lapp är inte korrekt utskriven. Vänta här nu, har jag missat nåt, är det fredagen den 13e idag oxå??? I fatt nada!!

Tittar på Så ska det låta nu, det är kul. Sixten är mätt efter pizzan, ja vad tusan, har jag ingen karl att dela den med så blir det med 4 fotingen. Han trivs mycket bra i Himselfs säng, men han funderar allt varför han aldrig kommer hem. Han ringde precis förresten, han kände absolut ingenting inför morgonens viktiga möte. Det är synd. Han var inte ens nervös. Jag hoppas det kommer krypande under natten för det är viktigt viktigt och han vill ju flytta hem säger han. Jag ska hålla en eller två eller sju tummar från kl 10 i morgon. Gör det ni oxå är ni snälla!!

Natti natti

Bra ordspråk!



****

Det är bättre med ensam ensamhet

än ensamhet när man är två

****

Aldrig är man så ensam

som när man är två med fel person

****

Jag har (kanske, snart, nästan) blivit med häst

Min bästaste Frieda ska förmodligen köpa nedan vackre man, Tryggve. Mi casa, Su casa, så jag blir alltså med häst!!! HURRA HURRA HURRA Jag har aaaaaalltid velat ha en häst ju!!

Långsökt kan ni tänka...:

1. Jag är lång

Så alldeles riktigt!!


Springande Äggvita

Sixten unt jag har varit ute och gått 1 timme i eftermiddag på ett nytt och fint ställe med skog och vatten. Han är nöjd och trött nu! Ska lyxa till det med en kladdkaka som jag precis ställt in i ugnen! SOM VANLIGT när jag bakar så kollar jag INTE att jag har alla ingredienser hemma innan jag börjar baket så jag blir lika glatt överraskad varenda gång jag upptäcker att nåt fattas. I MITT NÄSTA LIV SKA JAG HA VÄÄÄLDIGT BRA TÅLAMOD nu hinner jag knappt tänka färdigt en tanke innan jag är klar med tankens innehåll liksom. Suck.

Så jag öser in lite smör i mikron, fort ska det gå. Öser i mjöl, so far so good. Kommer till vanlijsocker, BOM, nåja har ju florsocker istället, det får duga som variation. Kakao, inga problem. Socker... SÅDÄR, fattas en halv deciliter. Men socker, det är ju onyttigt eller hur så det kanske bara var bra. Sen var det det här med ägg. Det hade jag ju ett gäng. Smällde ett i bänken i bara farten, slängde ner det i smeten.... BÖRJADE ANA ORÅD. Innehöll ägget bara en gula? Fort skulle det ju gå som sagt så vitan smet, ner mellan spis och bänk, och där håller den till än idag! Himself ska få ett uppdrag som välkomst hem present! Nåja, det fattades ju en halv dl socker, så jag jämnade ut det med att ösa i ett ägg till. Blir nog bra!

Undrar om jag ska slå på stort och beställa hem pizza till mig själv idag.... Tar två på stört, då får man 1 gratis och Himself och jag får lunch på tis när han kommer hem. Vore inte det snällt?? Vill ju inte bli smörig liksom.


Nu blir det så ska det låta, sen jäklar ska jag goffa kladdis med sprut grädde. Enda sprutet jag fått i helgen!


Pöss


Bacon n Egg

Jodå, man passar på att lyxa till det! Åt en liten cheese burgare till lunch igår när jag lämnat Himself vid flyget och gick med hunden samtidigt. Sen blev det ingen middag utan bara lite drick yoghurt så jag slog på stor och tryckte i mig ett paket bacon och 2 ägg i äggröra till frukost!! NAM NAM

Till frukosten drack jag ett glas mineralvatten. HAHA som att äta Mc Donalds med en coca light!!! Sa till Frieda att det var en typisk oss grej. Lika bra som att ta en kebab med sås och säga att det var utan!! Men who gives a damn. Dör jag imorrn så dör jag med god smak i munnen (om jag inte borstar tänderna) och bra smörjolja i magen!

Idag är det grått och kallt. Vad hände med solen som skulle vara här till på Tisdag?????????????????????????????

Skönt iaf, lilleman är slut idag eftersom han var med mig på jobbet igår och skällde ut alla gäster. Han var helt hopplös. Han fattar inte skillnaden på att vara vakthund hemma och bodyguard. SUCK. Hoppas det går att vänja honom av med det. Det var därför jag tog med han. Till slut gick det givetvis bättre. Det blev alltså inget sova för honom under de 5 jobbtimmarna så idag ligger han däck hela dagen så jag kan leta musik på Spotify. Satt uppe med det till 1.30 inatt. Sjukt kul.

SPOTIFY IS THE SHIT som Maria säger.......

Gräsänka

Konsigt men GUUUUUUD så skönt ändå..... När man bor utomlands såhär så lever man ju nästan på varandra så det är inte svårt att gå varandra på nerverna. En välbehövlig egentid åt oss båda denna helg. Tom tisdag faktiskt. Ska bara vara har jag tänkt. Lyssna på min musik. Mysa med vovven. Färga håret. Åka till havet, SJUNGA EN JÄKLA MASSA ILLALÅTANDE KARAOKE and you name it.  Möjligheterna har inga gränser!! (Nu tog jag i lite kanske men det lät ju bra iaf)

Hade några skojfriska herrar på frukosten idag som undrade var man kunde få tag på en kvinna som mig, som serverar frukost 7.30 varje morgon. Jag gjorde åter igen Sverige en tjänst. Jag sa att de fick åka till Sverige för att hitta en sån kvinna. I Sverige är ju inte bara alla kvinnor vackra (det var de som sa det), utan de är äkta hemmafruar som bara lever för sina män oxå, JAJJEMÄN. Vi har inte avskaffat slaveriet och feminism existerar inte. (det var jag som sa det, och jag LJÖG!) Men attans vad skönt det var! Jag känner att Sverige är gräddan för Fransmännen nu, grymt bra juh, eller hur?!

Jag borde få bli utrikesminister nu tycker jag!!!!

Detta läste jag på min käre vän Friedas blogg nyss;

Alexx, I love you! Du är den bästa! Jag längtar ihjäl mig tills du är hemma! Puss!

Frieda: Tack älskade vän. I love you too och längtar ihjäl mig oxå, mest!!! You're my heart, you're my soul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hjulet är i rullning för en flytt hem till sommarn. Vi hoppas att det går i hamn och jag ber er alla hålla en tumme för oss på måndag!! E.T phone home (japp, mitt finger är rött, så mycket vill jag hem)

Näe nu ska jag dricka en 3kr grogg = 1 dubbel Citrus Treo= GÖTT

Just ja, igår var vi ute på en liten barrunda och åt italiensk, HUR GOTT SOM HELST. Tog dock en citron och maräng paj till dessert som var hur sur som helst, jag får kycklinghud bara jag tänker på det, är sträv i munnen idag tom!! Det ni!!

Näe, treo var det!!! Jobb igen 17-21!!

Här är min Frieda och vårat ordspråk som lyder:

Två blonder och en bag in box resulterar oftast i Två blondiner I en bag in box!!




Puss o kram och trevlig lördag

Thank God its friday!

Så äntligen är denna mördande jobbiga vecka slut! Jobbar iofs 7-12 och 17-21 imorrn men det gör inget, det är bara runt 15 rum bokat så. Har haft fullt nästan alla nätter sen i måndags och snorungarna var ju plenty så det har varit ös. Känner det i hela kroppen. Blir skönt med helg! Himself är i sverige lör-tis så jag blir dessutom gräsänka. Underbart det med. Bara njuta av tystnaden och kunna göra vad man vill när man vill det och bara ha sig själv och hundens gå ut tider att göra med..... Ska åka upp till havet nån dag och njuta av solen på stranden med doggen, han älskar att galoppera på stranden, han blir som förbytt när han kommer ut så (jag tror att han tror att han är en häst). Vi ska visst ha strålande sol och runt 15+ fram tom tisdag. Det känns i skuggan nu att det är kallare än tidigare i veckan. Kan tro att det ligger en del nötter ute vid sjön o bikini iallafall.

Ska följa med Himself som smakråd i em när han ska köpa slips (han som aldrig använder slips), sen ska vi äta på en trevlig italiens restaurang efter det, ska bli såååååå gott, de har fantastiska sallader och pasta!

Btw, glömde säga igår att jag försökt lära morsan sjunga Happy Birthday. Det var ju som att köra in i en vägg. Hur mkt jag än försöker uttala det som hon gjorde det så lyckas jag inte. Måste nog vara packad för att det ska gå. Kul hade vi iaf! Jag avslutade lektionen med att lära henne säga SHIT POMMESFRITES, det tyckte hon var hemskt kul efter att jag lärt henne att SHIT betyder kàka (bajs). Så nu säger hon det hela tiden!! Hon är så duktig min tant!! :) Jag känner att jag kommer lämna det här landet nöjd, jag har hunnit lämnat så många bra avtryck!! :)

Nu ska jag titta på webb tv och dricka kaffe, i vanlig ordning. Jag behöver nog gå på avvänjning efter det här. Kommer inte kunde se på vanlig tv.

Bon week-end tout le monde!


Tack

Mina kära vänner för att ni uppskattar min sjuka hjärna :) Ni om några ska ju göra det som mina vänner, men det finns ju falska vänner oxå, som bara låtsas för att komma åt ens pengar tex. Nåja, sånt händer inte mig, för jag har ju inga pengar! **puhu**

Idag har jag varit på playan igen! 20+ och strålande sol, IDAG IGEN! Fan va gött rent ut sagt! Sixten trodde han var Rottweiler och skällde ut alla hundar som passerade. Ibland funderar jag om han är lika sjuk i huvudet som jag. Han är inte helt hundra min lilla älskling. Men det är nog därför jag är så kär i honom, han är bäst!

När vi var på playan så kom det några små grupper från ett gruppboende skulle jag tro. Det var Downs syndrom och lite andra handikapp. DE VAR SÅÅÅÅ SÖTA! Det var ett kärlekspar med oxå och de gick och höll varandra i handen. Jag började nästan grina. Det var så vackert. Ska jag fortsätta vara så här blödig så får jag nog söka för det....

Fick träffa mina finniga 14-isar idag (mina beundrare). De var precis lika finniga och efterhängsna som igår. JÄTTEKUL! Alltså de kan ju inte ha räknat ut att jag skulle kunna vara deras morsa. Det blir ju tom äckligt när man tänker så. Morsan min skrattade gott hon, hon skrattade de tom rätt upp i ansiktet, så kul tyckte hon att det var. Nedrans kärring :) Näe, jag trivs bra här jag där man hela tiden blir flirtad med och får komplimanger och så. Hade jag vetat det tidigare så hade jag lämnat den så kallade sambon hemma och åkt hit själv. Då kanske jag tom hade kunnat prata franska nu MOAHA. Nåja, man kan inte få allt här i världen!! Jag har ju sluppit SNÖ iaf!!

Kom på tal om inget så har jag kommit på varför det inte finns nån EGOISTISKA MÄNS DAG utan bara Int Kvinnodagen och Menlösa barns dag. Det är ju såklart en man som har kommit på de två andra dagarna och tycker såklart att det räcker till oss, sen är resten av dagarna på ett år deras dagar!! Jo, men så måste det ju vara!!

Näe, nu ska Sixten få bada och svalkas lite. Borde klippa honom men det får vänta nån dag till. Är så träligt när klippmaskinen inte funkar som den ska....

Kram och Tingeling Tingeling Jag Fattar Ingenting



Bästa dagen!

Japp, solen skiner och vi har 20+ i skuggan, hur GREAT är inte det???? Har varit ute på picknick i solen med Sixten i dag igen i 1.5 timme. Jag luktar bränt idag med... (hmm...kan det vara för att jag fått använda skallen idag, eller var det solen)

Började morgonen med att försova mig. Skulle kliva upp kl 06 för att hjälpa till på frukosten. Himself säger till mig kl 06.24 "-Alexx, ska inte du egentligen vara uppe nu?" -JO JÄVLAR blev mitt svar, tilkom gjorde oxå -FAN, nu hinner jag inte äta frukost! (mitt underbart trevliga "när jag blir väckt" morgonhumör :)

Upp fort som f-n, fixa kaffe i termosmugg, mata hunden, dra på mig paltor, smeta på happy facet och snabbt trycka i sig yoghurt. Klar för utgång med hunden på 20 min. (Till detta hör att både hunden och jag äter i badrummet)

Himself ligger kvar i sängen och drar sig tills 5 min innan det är dax att åka...  Hmm...varför finns det inte en "ALLA EGOISTISKA MÄNS DAG"? När det finns Internationella kvinnodagen? JA just det, männen går ju under Menlösa barns dag, så var det ja!

I övrigt var det kul på frulle bullen, jag blev åtrådd av en samling män (ca 15st) SAMTIDIGT. Det sitter ju aldrig fel. (Åh grattis tänker ni nu, vad kul för dig)
Tyvärr, ärlig som jag är så måste jag väl klämma fram med att de flesta av dessa män var ca 13 år! (Grattis säger jag, ni kan lägga er ner och dö av skratt nu!!) Nåja, jag är inte den som är den, man ska vara glad för det lilla! Sen är jag glad för att jag jag klarade livhanken, nån hade drällt på golvet vid frukostbufféen så när jag kom och stolpade med 200 fulla brickor och satte foten i klaveret so to speak så hade det kunna gå riktigt illa!! Det var säkert snorungarna som ville få en chans att glutta under min kjol. Jag säger då det. Dagens ungdom!

På vägen hem så köpte jag en present till min moster, som fyllde år igår (ja, jag vet, jag är sjukt snabb). Sen köpte jag 1-års present till Tim som fyller 5 maj. (Egentligen borde jag bojkotta snorungens födelsedag, HAN HAR JU SNOTT MIN!) Det blev Nalle Puh jeans snickarbrallor med en söt vit/orange/grå randig t-shirt samt bruna Nalle Puh Sandaler. SÖTT!

RÅKADE, åka en trappa ner i butike och OUPS, RÅKADE shoppa mig en hög midja kjol och 2 linnen!! Men va tusan, det var bra pris så jag fick de tre plaggen för 150:-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ME LOVE REA!

Näe, nu är det webbtv som gäller!!

TACK SNÄLLA FRIEDA OCH SANNA FÖR TIPSEN :)

Puss o kramen

Ps: Shit, såg nu när jag laddade upp bebbekläderna att jag visst RÅKAT köpa en ny väska häromdagen oxå... Nu får ni se den oxå. Min Le Coq Sportif väska! (Och nej, det är inte den sportiga k-ken, utan sportiga tuppen, 2 skilda saker) :)Ds





Tablett-o-holic

Skojade bara igår när jag skrev att behinnorna var bättre. Haft jäklar så ont på jobbet idag... .Gick förbi Apoteket på vägen hem och fyllde på pillerskåpet så nu jäklar!! Ska inte springa nåt mer i veckan hur som helst, får ta det lite lugnt med cykel oxå eftersom det är både benhinnor och vadmuskler. Ska hålla mig stenhård med kosten tills jag kan löpa igen och sen träna massa styrka. JAG BARA SKA VA FIT OCH REDO TILL TJEJMILEN!

I övrigt var det tråkigt som vanligt på jobbet idag, en brud som spytt i en påse och ställt i en korridor, jodå, man tackar, BITCH! Såg ut som köttfärssås, morsan luktade såklart och sen höll vi på att få en spya till, från mig. Hon är inte klok tanten! We har by the way bestämt att vi ska gå på fotbollsmatch snart, hon och jag, blir nice. Sen efter ska vi ut och äta Moules Frites (musslor med pommesfrites).

Det allra bästa med dagen är solen på den blå himlen och de 18.5+ graderna!!! ME LOVE! Tog med Sixten och en sallad och en bok och gick ut på prommis efter jobbet och hade en liten picknick och mös och solade i 1.5 timme, nu är jag solrosig och luktar bränd hud :)

SKÄNKER EN LITEN TANKE TILL MIN MAMMA OCH HENNES DUMMA OCH OBOTLIGA VÄNSTERÖGA! Kunde jag köpa dig ett nytt öga kära mor så skulle jag! THINK POSITIVE, bättre att ha ett öga att se med än inget alls! Puss till dig!!

Nu blir det charterhjältar och en kopp kaffe!

Herrå

My legs are on fire!!

Shit pommesfrites, eller Kàka pommesfriter eller Skit pommesfrittes kan man väl säga utan att ta i så man spricker (på valfritt ställe)

Har varit duktig och vilat från löpningen både lördag och söndag men vad hjälper väl det. Dessa kramper i vaderna ger sig inte, nu när benhinnorna inte längre plågar mig på samma sätt. Det känns som om mina vadmuskler är ett par ballonger. För varje löpsteg så pumpas de upp, ända fram tills det känns som om de ska explodera. Då är de stela och hårda och det känns som jag har protes från knät och nedåt. Kan nån vara snäll att förklara vad det beror på? SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA (för att citera Af Ugglas, som för övrigt är en kul prick)

Jag käkar anti-inflammatoriskt, smörjer med Voltarengel och Liniment. Alldeles nyss faktiskt, och nu brinner det som attans i benen, man kan tro att jag är på väg Hem. Marken har öppnat sig och Hin Håle (ursäkta stavning) står där och väntar på mig medans jag sakta sjunker ner i hetta.

Näe, wishful thinking Mr, jag ska springa tjejmilen innan jag ska nån annanstans!! Efter den kommer jag nog däremot böna och be för att få komma ner!

17.7+ och strålande sol står det på vädergrejimojen. Strumpbyxor utan fötter (vad heter det?) är på med mina nyinköpta coola och speciella jeansshorts. Summer is in the air!! Himself åker snart från jobbet och då ska vi ut på en liten shoppingtur!!

Have a nice fortsatt dag everyhopa!!

Rosor på kind och humöret på topp

3 timmar på stranden i sol har varit underbart idag. Himself och Sixten och jag tog ett par filtar och varsin bok (nä, ok, inte Sixten)  och åkte ut till sjön och lilla stranden en bit från oss där vi la oss och mös och sen tog en långpromenad. Underbart underbart, det är som försommar!!

Nu kollar jag på Diagnos Okänd och sen ska vi ut och äta kinamat till middag, miam miam (som man säger på franska).

Har lyssnat massor på La Voix idag med. Jag älskar den låten och Malena verkar så rar. Jag är helt övertygad på att hennes låt faktiskt var rätt ensam i startfältet med chans att slå i europa. Vi har sett det förut att boybandpop som Måns trodde han skulle vinna med inte slår i baltstaterna, det är ju trots allt de som äger rösterna.

"Je t'aime amour quand j'entends la voix, Je t'aime ami, c'est jamais sans toi" Lovely!

RÄTT LÅT VANN - ÄNTLIGEN!!!

Im so happy! Jag kommer sova sååå gott!! Äntligen har rätt låt vunnit!!!!

GRATTIS MALENA, DU ÄR GRYM!!!


Kramp men lika glad ändå!

Vaknade kl 4 inatt med jordens kramp i höger vad (den jag hade kramp i när jag sprang igår). Gjorde så JÄKLA ont att jag höll på att börja grina. Som kraftig växtvärk. Har masserat SASCO muskelsalva och voltaren gel hela dan och knaprat piller. Blir ingen träning imorrn inte, det är då en sak som är säker! Men så tänker jag ju att jag faktiskt LÄTT klarade milen igår, och det är jag fortfarande förbannat nöjd och glad över!

JAG KAN OM JAG VILL!!!

Nu är det syrran Nina på msn och Melodifestivalen, sweet! Himself tvättar, bäddar rent och dammsuger, sjukt bra med en sån karl :)

Puss o kram mina kära

Ps: Såg att vi ska få 17-19 grader och sol, hela veckan som kommer! Fasen, så varmt hade vi det nog inte en enda dag i Sverige förra sommarn.... Me happy!! Ds


Sanna hjärtat; Du vill inte springa tjejmilen i Augusti med mig, Kattis och Madde? Pöss :)


1a milen avklarad

Trodde aldrig det skulle vara så lätt!!! Jag är helt sjukt nöjd med min insats, äntligen har jag motbevisat min sjuka hjärna, jag har åstadkommit något!! Har precis sprungit min första uppmätta mil och det på 56.35 minuter, skitbra! Jag höll nästan samma tempo som när jag springer 5km så jag är riktigt nöjd! Jag blev dessutom stoppad av en tanta som frågade vägbeskrivning. Detta ska firas med en öl i solen på balkongen NU. För om jag dör av denna långa springrunda så dör jag iaf med en god smak i munnen!!!! Sen blir det lunch... eller näe, kanske inte, lite sent nu va?! Nackdelen med att sluta kl 13 och inte ha lunch på jobbet. Nåja... jag har precis pillat i mig en stor bit gurka så det får duga sålänge. En fördel med att springa hungrig är att hungern går över, det tycker jag är bra! Man vet ju aldrig, kanske kan den här tjejmilen träningen göra så man tappar ett gram eller två!!

I övrigt är det lite party hos en kollega till Himself ikväll... är halvmotiverad att gå dit... blir bara en massa döbooring snack om deras tråkiga jobba iaf så. Sitter ju hemma själv hela dagarna, så varför inte en kväll oxå?! Lugn och ro!!!

Nu vill Lilleman busa med sitt köttben så det är bäst jag ger mig for now. Ser riktigt mycket fram emot Melodifestivalen imorrn. Hoppas på en riktig skräll, typ Malena, det är nåt som kan slå i baltstaterna (det är ju ändå de som har monopol på röstningen så).

Have a nice weekend everyhopa, snart kan ni räkna i mig i era helgplaner :)

Pöss o kramen


Slut som artist

Den tunga veckan lider mot sitt slut. Hoppas slippa jobba på söndag, isåfall har jag långhelg, lör, sön, mån. Imorrn jobbar jag 06-13 så lär vara lagom störig efter det. Har tänkt springa dessutom. Tabletterna ger resultat, gick 1 timme med Sixten idag och har inte ont som tidigare. Får se hur det går imorrn. Kör lugnt denna vecka med löpning bara varannan dag.

Såg ett kul program på tv igår med ett par på typ 55-60 bast som hade 10 YORKshire terriers. Tanten lämnade huset 1 TIMME varje vecka, för att handla med sin man. Den timmen gick hon omkring i affären och var orolig för hundarna, det enda hon tänkte på var att handla så fort som möjligt för att kunna åka hem till de. Hon städade huset 2 timmar varje dag för hundarnas skull. Hade filtar och kuddar i sofforna som hon skakade och puffade och donade. Hundarna åt dessutom inte hundmat utan de fick samma mat som de. Hon sa att hon smakat hundmat en gång och att det var äckligt så självklart ville hon inte ge det till sin hund!!!! Sedan sydde hon pyjamaser till de 10 hundarna som låg i deras säng om nätterna. Det var i lack, rosa och lila och combat till grabbarna. När de tog hundarna på promenad så hade de en vagn i samma size som en kundvagn, camouflagefärgad med nät, där de satte in hundarna när de fick MÖTE av andra hundar... SMIDIGT! Sist men inte minst, dagens I-LANDSPROBLEM,  hon har en BÄRSELE till en av vovvarna som hela tiden piper och vill att hon skulle bära omkring på henne. Så hon löser det på så sätt, bla när hon städar!!!!

OM JAG NÅNSIN BLIR SÅN MED HUND ELLER BARN; SOMEBODY PLEASE SHOOT ME!!!


Voltarengel & Charterhjältar

Japp, så ser eftermiddagen ut. Har vilat från löpningen lör, sön och tisdag och behinneinflammationen verkar inte vilja ge upp alls. Idag köpte jag anti-inflammatoriska piller att äta och Voltarengel att smörja med. Sittar och kladdar med det nu och hoppas på att kvällens 5km ska gå smärtfritt. Kan ju liksom inte ge upp träningen helt heller. I våras tog det 3 månader innan det gick över och 3 månaders vila är inget alternativ nu.

Har tittat på Charterhjältar på 5an...JAG VILL HA EN SOLSEMESTER!!! Nu blir det Den rätte för Rosing = Underhållning på hög nivå. Hon är ju inte på något sätt den skarpaste kviven i lådan och killarna de hittat till henne, haha, vilket skämt!

Dagens underhållande I-Lands problem;

Just nu har vi en kvinna boende på hotellet som fick hela veckan förstörd av oss, påstod hon. Anledning;
DET FINNS INGA HÅRTORKAR PÅ RUMMEN!

Chefen har således lånat ut sin privata hårtork till den här kärringen. En elchock är det minsta hon förtjänar, enligt min mening. Hon kan behöva uppleva RIKTIGA problem som tar ner henne på jorden lite. Till saken hör oxå att hon har rakt axellångt hår som hon inte gör nåt med, annat än att torka det. Bra sätt att förstöra håret på annars! 

1. Dumt att ringa innan och kolla om detta budgethotell, kan tänkas ha hårfön.
2. Dumt att alltid ha med sin egen hårfön när man reser.
3. Dumt att gå rakt över gatan till shoppingcentret och köpa sig en ny hårfön.
4. Dumt att inte kärringen blivit strypt av en sladd till en hårfön!

Näe, nu ska jag bli road av Rosing och Company!!

Puss o Kläm

Tjejmilen 2009

JAPP, så var det bestämt! Det går av stapeln sön 30 aug (sista iaf) kl 12.00 i Nueva Estocolmo! Ska blir grymt kul och sjukt jobbigt! För min del handlar det om en enda sak;

ÖVERLEVNAD

So far är det jag och Kattis (fd jobbarkompis) som är bestämda och vi ska bilda kvartett= 4 brydar alltså! Var och en får välja om man vill springa på tid (det ska vi givetvis), eller Fun Run som det heter. Har tänkt komma på ett skojsigt lagnamn oxå, any ideas??

WHO WANTS TO GET IN?

Hoppas givetvis på Nattalaja oxå.... still at least one spot left! Kom igen nu bruuuuuuds!!

Nina: I know you pretty well, pöss på dig!!

173 days to GO!!

Kapten klänning....

....såg jag på metron idag. En snubbe på 25 med Tomas Di Leva kalufs och klänning. Det som skilde de åt var att den här killen hade en stor ryggsägg på ryggen och gick och halsade ur en champagneflaska. Grymt tycker jag! Så imorrn ska jag oxå ha klänning, skippa att borsta håret och ta med en champagneflaska på bussen!

Frieda: Jatack, byter gärna en och annan löpdag i veckan mot en ridtur på din häst (vilken det nu blir :)) Sen tycker jag att du och Matte gott kan byta Nora veckan så att du kan hänga med på tjejmilen. Ett sånt arrangemang måste ju belönas med en pizza och öl, eller?? :)

Petra: Du behöver ett mål och då menar jag inte ett fotbollsmål utan tjejmilen tex, och det är ett bra sådant. Tycker gott och väl du kan hänga med på det!!! Nina är väl att hoppas på för mycket (för henne är det motion nog bara att veta att tjejmilen existerar :), MEN DU IAF!!!! Pliz pliz pliz!!

Frieda och Petra: Ett alternativ är ju att göra som Tiffany Persson i Hipp Hipp. Göra det i högklackat och stanna på alla uteserveringar och pizzorior man hittar längs vägen..... Kombinera nytta och nöja så att säga!!

Nu är min pastasallad slut så nu blir det en nap in tha bed!!

Pöss o kläm


Ps: En upplyftande nyhet för dagen. Jag ligger bara 30 timmar minus på jobbet för tillfället. Så det blir att jobba lite! Ds


Bra början på veckan

5km avklarade på 5.20/km. Jag är nöjd. Det var riktigt jobbigt och jag ville ta det lite easy för jag har ont i benhinnorna.... suck, månne det inte bli lika illa som innan sommaren då jag hade inflammation i typ 3 månader.

Har pratat med Nathalie idag om att ställa upp i nån löptävling i sommar. Uppsala eller Stockholm... Typ Lidingöloppet. Kul att ha nåt att se fram emot och nåt som pressar en att träna! Blir inte så långt...nånstans mellan 5-10km. Man ska ju ta sig ur det levande oxå :)

Någon som är vågar anta utmaningen??


SPARK I BAKEN

Joggare lever längre
Artikel publicerad 2008/08

"Regelbunden fysisk motion som löpning eller liknande lönar sig långt upp i åldrarna. En ny amerikansk studie publicerad i tidskriften Archives of Internal Medicine visar att löpning minskar risken för hjärt-kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar samt ger en högre livskvalitet hela livet. - I takt med att medellivslängden ökar blir det nödvändigt att fokusera på faktorer som ökar livskvalitén och förbättrar den funktionella förmågan. Regelbunden träning i form av till exempel löpning kan bidra till detta, säger Eliza F. Chakravarty, en av de ansvariga forskarna vid Stanford University i Kalifornien."




Bild: Aftonbladet.se.





Ibra, the skating terrorist!

Min syster Petra hade rätt när hon för ett tag sen sa att det är farligt att träna. Åkte skridskor igår och drog på en snygg vurpa à la framstupa sidoläge!!!! Stort blåmärke på höger knä och ont i höger höft, HAHA! Sjukt nöjd ändå. Jag blev inte det minsta självmordsbenägen av att ha slagit på "arslet" framför 300 pers. Snarare tvärtom, skitnöjd över att visa hur det går till i kjol och allt :)

SHIT JAG BÖRJAR BLI VUXEN!!

Det var Himself, Mr Jordania och jag som var iväg igår och åkte disco skridskor med 300 andra. Det var Ibras första gång på skridskor, kan man ju förstå, han kommer ju från Ökenland!! Skit kul. Han tog sig 4 varv runt i rinken... STÄNDIGT HÅLLANDES I SARGEN dessutom! Så fort han kom fram till några som sarghängde så väntade han tills de åkte innan han drog sig vidare, han vågade inte släppa sargen. Han var SÅÅÅ söt våran ökenbambi!! Slänger upp lite bilder. Han sopade tyvärr banan med mig vad det gäller snyggast vurpa. Han skulle passera en sarghängande tant och ramlade när han var rätt bakom henne så skridskorna slog i sargen och han slog i henne. Sjukt kul eftersom ingen kom till skada! Tyvärr lyckas jag inte lägga upp filmen här, FÖR JAG FILMADE JU SÅKLART! :)

Efter skrillorna åkte vi hem till Ibra på snacks och vattenpipa med dagens smak, vindruvor. Gott skit!! Men jag har en stark metallsmak i munnen idag, mindre gott.

Hunden är badad och ska klippas. Jag ska springa och sedan färga håret. Så mycket för en ledig dag!!! :)

Have a nice day folks!



















As time passes by...

...you meat great people. With great people around you, you shall become an even greater person! Unfortunately I dont have photos of all of you but that doesnt give you a smaller place in my heart!!

I miss you all so much, friends and family!!!!! (Suck, ser nu i efterhand att att det blev knas i kollaget, dubletter istället för bild jag valt.... sorry moster tex, du försvann)


Nike Ipod - Im so happy

Jag är såååå glad och sååååå stolt över mig själv. Kickade mitt hjärnspöke så hårt i röven idag så jag tror inte han (hon såklart) kommer bother mig nåt mer. Inte i det här ärendet iaf. För övriga ärenden, ta en kölapp säger jag bara!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det blev 7.2km och en ny gratulation av Lance Armstrong, längsta sträcka denna gång. Skilde väl nån meter från förra :)  Kubbade om ett gäng poliser ute på träning på vägen, skönt, haha!! Bör väl säga att vi bor vid polishuset och de tränar ju på arbetstid vilket innebär att det i princip ALLTID är poliser ute och springer... NICE VETTJA!!

Har varit en tung vecka på jobbet så jag var totalt slut och omotiverad när jag kom hem. Sa till mig själv att "Det kommer aldrig bli lättare att ge sig ut så BITE THE PILLOW" Sagt och gjort.....

Klantade mig rejält när jag kommit hem från jobbet och skulle ut med Sixten. Tog med mig sorterade soporna ut till soprummet och gick in med kassen i porten igen efter, att lägga i postboxen tills vi kom tillbaka från rundan. Sixten strövade omkring utanför på gården medans jag gjorde detta. När jag stod i postboxen såg jag honom börja springa "SHIT, PANIK, vad händer" Släppte allt jag hade för händerna och drog ut. Där stod han i godan ro och luktade på fasadväggen och undrade vad jag ville. NYCKLARNA SATT KVAR I POSTBOXEN INNANFÖR DÖRREN!!! Jahapp tänkte jag, kul utmaning, var är GUNDE?

Tänkte att Gud kan ju vara på min sida... sänder nån bara sådär att öppna porten... Efter ett par minuter insåg jag att det kommer aldrig att hända. Så det var bara att bita i det sura äpplet, fukta den torra strupen och börja ringa på alla porttelefoner.... Sagt och gjort, efter mycket peppande så började jag ringa på ALLA porttelefoner. MEN INGEN VAR HEMMA!

Väntade väl en 10-15 min sen kom det en stackare upp för garagetrappan, hon öppnade till oss trots att Sixten skällde ut henne efter notor (ja nån måste man ju skylla på).


JUST SO YOU KNOW IT, nästa veckas fredag den 13e SKITER JAG I, jag har gjort mitt!!!


Kom ut till gatan och över övergångsstället när en bil tutade och gubben (ja han var över 50) vevade ner rutan och sa nåt. Jag frågade "VAD?" - FIN HUND! Sa han... -OCH DU OXÅ, sa han sen och log!

Me VS France 4-0

Glömde ju berätta en annan grej från besiktningen jag var på (läkarundersökningen). Man skulle ju ha med sig kiss i flaska från apoteket (kiss från mig, flaska från apoteket). Grannapoteket va stängt dagen innan så jag skippade flaska (apoteksflaska). Gissa om läkaren blev förvånad när jag gav henne mitt kiss I EN EVIAN "FRANSKT KÄLLVATTEN" FLASKA. Haha, rena Mohammed karikatyrerna juh... HOHOHAHAHHEHE. Jag sa, här har du svenskt källvatten i franska flaska!!!!

Me VS France MINST 10-0


Unnade mig efter löpturen ett underbart bad igen, I FEEL GREAT, luktar som nybakat bröd! Här kommer produkterna jag använde! (Tryckfels Nisse (jag=stavfelsnisse) har varit framme såg jag i efterhand, men tror ni fattar)

Puss o kram och trevlig helg, sug och svälj!!!


Nike+Ipod= JAG ÄR GRYM

FAN, rent ut sagt. Är så nöjd med mig själv idag! 4e löprundan på 5 dagar. Idag var jag så trött och seg efter jobbet, stressad för jag hade handlat på hemvägen, skulle ut med Sixten och inte hade jag ätit. Sköt på lunchen och gick ut och sprang 6.3km, hade aldrig trott att jag skulle kunna övervinna mitt eget psyke!!!!! Åt en sallad efter och nu njuter jag av en kaffe efter stretchen och sen blir det ett bad! Blev grattad av nån annan än Lance Armstrong idag, nån brutta som hette Radcliff eller nåt, rekord var det iaf!!!!!!!!!!!!!!!!!

Me VS My brain 1-0.

Läkarundersökningen gick bra. Hade ju planerat min outfit in i minsta detalj så jag slapp bli förnedrad med att strippa in på bara underkläderna :)

Me VS France 1-0

Blev välkomnad av en ytterst korkad kärring i receptionen på mottagningen men vad gjorde det när sköterskan och läkaren var så löjligt trevliga! Den ena golfar på samma klubb som vi :) Hon berättade att hon brukar golfa med en svenska (WOHA, vi är nu 3 i stan)

Läkaren frågade om alla svenskor är så långa som jag (1.79). Jag svarade "JA visst, är alla lika långa som jag, är självklart blonda och vackra och DE flesta har absolut silikonbröst som Victoria Silvstedt!" Blev stolt över mig själv, nu har ju jag fått hjälpa till med myten om oss svenska kvinnor! Glömde dock säga att vi har isbjörnar som husdjur, men vaddå, det vet de ju redan!

Me VS France 2-0

Även fast hon frågat och jag svarat vad jag vägde så fick jag ställa mig på vågen iaf (JÄVLA snälla KÄRRING). Jag lärde henne iaf ett och annat. Jo att det var mina enorma muskler som vägde alla de där kilona, och mitt tjocka hår, glöm inte det för guds skull, det är väääääääääääldigt tjockt! Hon skrattade apan men det kändes nästan som att hon gick på det!

Me VS France 2.5-0

När jag sagt tack och hej leverpastej och gick från tanterna så hörde jag säga bakom min rygg "En lång och vacker svenska......"

Me VS France 3-0, Me VS My brain 2-0

FINAL SCORE!!!!!!


Firar detta med ett bad i nya duschcremer.... Fondant au chocolat, Crème Brûlée & Tarte au citron!!!!!!!!!!



Lite av förra veckans shopping


Veterinärbesök "check"

Lilleman var i så fin form så och fromm som ett lamm hos veterinären. Matte hans blev 500 spänn fattigare men vad gör väl det för my precious hälsa?? Vi slapp en ny rabiesvaccinering iaf eftersom vi inte ska stanna i Frankrike, skönt det!

Imorrn ska matte själv på hälsokoll och har måttlig ångest, läs "en helvetes jävla ångest". De kollar inte bara blodtryck, hjärtslag och andning utan även kiss, ögon, ryggrad, längd, VIKT, mage och BRÖST. Jag har ju INGEN SOM HELST lust att klä av mig för nån jag precis mött och låta den personen inte bara se mig i underkläder utan oxå väga mig och klämma på hela mig, jag har ångest över mina skavanker ändå!!!!!!!!!!!!!! Redan när jag gick i 6an förfalskade jag mammas namnteckning på viktrapporten från skolsyster.

Nåja... jag blir ju besiktigad iaf, bara att bita ihop och se till att springa minst 5km efter jobbet sen. Idag ska jag styrketräna och vila benhinnorna.

Jobbade på städ idag, skönt med bara 4 timmar men fy tusan vad drygt det är och vad omotiverade vi är jag och morsan. Hon går i pension nästa år och räknar dagarna. Jag flyttar hem till Sverige och räknar oxå dagarna. I helgen hade de haft ett gäng ungdomar på fyllan på hotellet. Ett rum var totalt nerspytt, hela väggar, hela badrum med dushdraperi samt gardin, överkast, filtar och sängkläder. JÄVLAIDIOTERTILLMÄNNISKORDETFINNS! Vi vädrade det rummet idag och och jag höll på att kräkas bara vi öppnade dörren, och då är rummet städat. Kommer ju aldrig kunna hyra ut det igen.

Näe shit, nu somnar jag snart. Ska ta doglas och lägga mig och läsa min franska spökmördarbok i sängen. Grymt bra bok. Graham nånting heter den skotska författaren. Känner mig så löjligt tråkig och omotiverad idag så nada mår blåggande får mi!

HejSvejs

Nike+Ipod

Jajjemen...så var hon tränad idag igen! 5km blev det!! Och det slutade med att jag blev grattad av Lance Armstrong himself för att jag hade fått bästa tiden hittils :) Grymt kul! Imorrn ska jag jobba på städ så det blir träning nog + styrketräning har jag tänkt. Måste spara på mina benhinnor så jag inte får inflammationer igen... dont orkish!

I morse när jag var ute med Sixten så såg vi en störtande and, stackaren hade flygit vilse. De är ju inga hejare på att flyga och den där rackarn hade nog hållt på ett tag. Han störtade in i ett träd och dunsade ner mellan grenarna... Tror tyvärr inte han klarar sig. Jag får ont i hjärtat. Kunde jag rädda alla djur på planeten så skulle jag göra det :)

Sanna skrev en kommentar att hon blev peppad av mitt inlägg igår. Det peppar ju mig i sin tur så jag håller i träningen! Haha, bra att vi kvinnor är så OKOMPLICERADE, or not :) Puss till dig!

Näe, nu blir det en kaffe till Efterlyst, glömde dricka det i morse!!



Påskliljor och krokusar!

Vår i Rennes, njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!










Ile de Ré bilder

Lågvatten innebär mussel och ostron fiske



Le phare des baleines, nice blue sky!







Dagens lunch :)









Mr Beach 2009

Morgondagens lunch :)







Fångarna på fortet ligger här ute och gick att se med blotta ögat, dock inte med kameran :)


La Rochelle bilder

























Nike+Ipod

Älskar att träna med mina nya leksaker :) Har precis sprungit 7km!!! Blir lika glad varenda gång hon säger "Congratulations, you have reached your goal! You may press the menu button to end your session" Sen blir jag ju såklart ännu gladare för varje gång hon säger "You have passed your goal with 0.1 km ->" idag blev det passerat med 2km!!

Nu ska jag styrketräna och stretcha!!

My new life has begun, this year is my year!

"Welcome to my life"


GRATTIS FRIEDA PÅ 26 ÅRS DAGEN!

Me love You dear Friend!!!

1000 pussar och kramar

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 (hjärtan om du inte ser det :))


Så var semestern slut och likaså solskenet

Söndag igen och en veckas semester är passé. Jag är tröttare än någonsin och har ont i nacke och rygg och huvud. Blir en dubbel citrus treo när kaffet är slut :) Tack sverige besöket för Treon!

Glömde skriva igår att jag testade mina nya Nike Ipod skor med tillbehör i det fina vädret, JAG ÄR GRYMT NÖJD!! Jag sprang 5.6 km och fick all statistik i örat längs vägen. Hur långt jag sprungit, hur långt jag hade kvar, snitttid per kilometer och totaltid och kalorier. Slippa kolla på en klocka, slippa fundera över hur långt man kan ha tänkas sprungit. GRYMT! Ska ut och springa idag igen och sen stryrketräna och stretcha. FÖRLÅT PETRA men jag har slarvat med stretchen denna vecka.... Ska bli ordning och reda nu!!!

Martina: Vilket hotell i stan jobbar du på?

På tisdag ska Sixten till veterinären och på onsdag ska jag gå med kiss i burk till mitt jobbläkarbesök. I frankrike är det så att man ska läkarundersökas vid varje anställning så att jobbet inte köper grisen i säcken, haha. De var inte så snabba på mitt jobb... jag började där i sep 2006 och ska dit i mars 2009. Mañana Mañana.....

Näe...nu blir det Treo och bloggläs....

Puss o kram


RSS 2.0