På bättringsvägen

Igår mådde jag så dåligt som jag någonsin gjort. (typ) Är inte alla riktigt usla dagar, de värsta? Jag kände mig ok i måndags kväll när jag gick och la mig, lite matt bara. Men när jag vaknade igår så kändes det som jag skulle dö. Önt i hela kroppen, illamående, svag, feber, yrsel, you name it. Fick inte tag på chefen så jag åkte in för att ta telefon och utcheck mellan 7-8, tills hon skulle komma in. Fattar inte att jag lyckades ta mig hem efter. Resten av dagen spenderades i sängen med de senaste 16 avsnitten av 90210 samt de 10 senaste avsnitten av One Tree Hill. De är riktigt usla på att visa de på tv här, eller är det jag som missat? Hur som helst är jag en sucker för de serierna, chick-flicks i miniformat :)

Nu ska jag ringa vårdcentralen och höra om man måste ner och ta prover...

Hasta la vista

Gud hör bönen

JAPP. Matförgiftningen efter musslor på favvisrestaurangen= magsjuka och diet!!! Ikväll åt jag för första gången sen i lördags och det straffade sig direkt med planetens illamående och magont. YES!! tänker jag då... :) Tavlan och jag hade ju en deal på att gå ner 5kg var till GranCan. Med rymddieten och magsjukan nu så är han klar... Inte jag :) Jag gick ner de 5 typ första veckan med GI...sen stagnerade det och sista tiden har jag skitit i det rent ut sagt... BAD GIRL! Nåja, nu är vi on track igen... kämpa rå!!

På tor kommer Sanna min babe på nagelfix och skitsnack, YAMMIE!! Det var alldeles för länge sen!!! Ena syrran sa till mig för ett tag sen att hon nästan önskat att vi stannat i frankrike för vi hade mer kontakt då. SANT. Fasen det enda jag gör är ju att jobba. For what?

Innan jag blev kalassjuk i helgen så åkte jag på en liten shopping tripp. Det var en trevlig idé från mig själv till mig själv. Kom hem med snygga klänningar, leggings, skor och bikini. Bordsskiva och ben till nagelbord oxå och Sixten fick nya bajspåsar med döskallar på :)

Näe, hemmafruarna kallar!

Tjipp

(En bild på de senaste naglarna jag gjorde... här har du att se fram emot Sanna)


Trrrrööött

Hujeda mig. Jag är slut som artist. Det tär på en att ligga på topp :) Skämt å sido så är jag helt färdigt. Känner mig så anti och omotiverad. Skulle bara vilja grina.... Jag vet att det är för att jag är helt slut så då är det ju inte lika som när man är ledsen. Å andra sidan är ju jag så blödig så ett avsnitt av Sjukhuset, Halv 8 hos mig eller Fuskbyggarna skulle göra susen haha.

Kom hem till en magsjuk hund idag. Dessa löpfläckar blir jag tokig på. Nu blir det koppel och fläckförbud för lille herrn tillsammans med risavkok och risdiet närmsta tiden. Den lediga dagen imorrn som bortblåst med andra ord. Här blir det att springa och öppna dörrar natt som dag för att hunden ska få göra sitt och bli frisk.... SUCK! Skippar därför löpningen idag och kör hopprep och styrka istället.

HS är påväg hem från affären med Halloumi och annat gott. Vi ska grilla det idag och sedan göra spätt på jumboräkor och pilgrimsmusslor.... Yammie!!

Kan rekommendera min favvisdessert just nu, funkar som frukost, lunch, mellis, middag och dessert :) Grekisk yoghurt (bra ur GI perspektiv) med pecannötter, apelsin och honung!!

Klurar på mitt kommande företag. Ska nog boka tid hos min bank och ordna kontor+kort, kortterminal och bokföringssystem... Ska kolla alternativen iaf. Känner att jag vill driva det vidare och startar jag upp allt så kan jag bara tuta och köra som jag vill sen... Wish me luck!

Nähe... ris var det. Och hopprep för den gode, den onde och den fule. Puss till Sanna!!

Ha en trevlig helg gott folk. Imorrn ska vi kolla ny bil till HS.... Audi, BMW eller VW och köpa nagelbord till mig.

Kramen!!

Back on track

Jag sa ju det. One step back and two steps forward. Sista skoldagen gick strålande. Jag var snabb och gjorde ett toppresultat. Är supernöjd. Gårdagen var bara en skitdag, att skratta åt. Man måste få ha såna!

Har hämtat lilla gullskrutten, sååå skönt att ha honom hemma igen. 4 dagar som har varit de längsta tidigare har gått på 1 kick. Snacka om att man är busy these days. Lillputte har dock haft det jobbigt hos mommo o moffa. Så mycket löptikar överallt så sen i söndags har han ätit 2 gånger och bajsat 2. Rena rama bantningskuren. Tänk om jag kunde va så :)

Imorrn ska jag springa igen efter jobbet, oavsett yttre omständigheter. Nu är det dags, nu kör vi!! Det finns liksom inga ursäkter längre....

Lyxfällan it is...

Tjing! 

Going strong

Skoldagen idag var sådär. Gjorde det fulaste par händer i naglar någonsin. Och jag bara skrattar åt det. FÖR SKITSAMMA, one step back, two step forward! Jag är helt slut i kropp och sinne av att jobba 6 av 7 dagar i veckan och plugga och göra naglar på sidan av det. Man ska ha ett liv också! I morse höll jag knappt på att få upp ögonen. Stressade som sjutton, missade bussen iaf för att det var så halt så man inte kunde springa (tro inte jag går i tid till bussen, nejdå, min tid är beräknad på spring :) När jag väl kom på det usla SL tåget så skulle den resan inte heller gå nåt vidare. SIGNALfel så vi fick stanna flera gånger. Så den vanliga resan på 25  eller 30 min tog över 50 minuter så jag kom sent till skolan oxå. När jag väl kom dit fick jag veta att vi hade modeller som väntade, inget vi visste om för morgonen. SUCK! Mina händer skakade av stress och jag skrattade inombords över hur fina naglarna inte blev, haha. Nåja. Tjejen som fick naglarna fattade ju inget iaf, för henne var de ju finast i världen!! Never again säger jag!

Jag hade bestämt att jag skulle träna idag, på något sätt. Mina två inte djävular gav mig iofs träning nog. Den ena sa "Whatever, du blir inte smalare och snyggare bara för att du tränar idag" medans den andra sa "DU MÅSTE träna, annars kommer det aldrig bli någon förändring" Vad hade jag för val? Gav mig ut direkt på en spring tur och satan vad jobbigt det var. Och de små monstren i mitt huvud bråkade hela vägen "En kort runda räcker, du orkar inte mer", "Kom igen, du borde springa ännu längre" "1km är bättre än ingen km" osv... 5.5km blev det iaf och jag är helt slut i benen nu. Har ff träningsvärk i axlar och ben efter golfen.

 
Här är han med hans andra jag!

Nu är HS klar på träningscykeln så nu ska jag ta och hämta ett par filar så jag kan fixa mina naglar. Har återbesök på mig själv i läxa idag!

Hej svejs


Back to school

Så var jag klar med Värmdö för den här veckan. Imorrn ska jag tillbaka till skolan för nagelkör i 2 dagar. Är INTE sugen! Framför allt inte på kollektivtrafik. Men det är bara att bita ihop, efter dessa 2 dagar är jag skolfri fram till provet 20 juni!

Fick en glad överraskning när jag kollade på schemat idag. Det ser ut som jag är ledig hela veckan innan resan oxå, GUD va skönt att slippa jobbet. Är schemalagd 6 av 7 dagar veckan nu under mars igen. PALLAR INTE! Inte  konstigt man blir less liksom... Så påsk o första veckan i april blir det naglar för hela slanten!!

Det var köer som tusan på e4an i morse. 2 kroknäsor som åkt ihop fast det inte var en repa på någon bil. Tror ni inte de står i vänsterfil, lutade mot varsin bil och röker en varsin cigg... MITT I MORGONTRAFIK. Jodå, en hagelbössa hade suttit fint. Nej just ja, sånt får man inte skämta om, kan ju misstolkas! SD

Nähepp... nu ska jag sussa!

Hej svejs!

Nysprungen

Har precis gjort 6km runt Märsta i hyfsat tempo. SKÖNT! Barmarksträningen kan på allvar komma igång igen!!

Trafiken flöt på bra till och från Värmdö. Hoppas det går lika bra imorrn. På ons + tor har jag skola så då blir det boring kommunaltrafik igen.

Nähe, lite sit ups nu då till halv 8 hos mig. Sen blir det en dusch och sängen.

Tjing

Ny vecka nya tag

Helt slut efter 6 av 7 dagars jobb. Nu börjar 6 av 7 nya!!

Hade supertrevliga gäster i helgen och de var alla hur nöjda som helst men inte en spänn vi fick i dricks. BORING! :)

Idag har vi lämnat tillbaka damphunden till Sixtens glädje. Han får nu oxå 4 dagars semester hos mormor och morfar så han kan ta igen sig lite :) Önskar jag fick semester oxå. Närå, upp och stompa. Det blir Värmdö imorrn igen så jag åker hemifrån 06.30 och kommer hem 18-18.30, LAGOM!

Ikväll var vi och spelade 18 håls golf i simulator med våra riktiga klubbor. Svårt men askul. Måste värma inför GranCan som nu närmar sig med stormsteg. För tillfället har de +20 där.. YES!!

Nu väger sig HS efter 1v Rysk Rymddiet. Väntar otåligt på att få höra resultate.... (dom, dom, dom (hajen tema))... 4,1 kg ner på 1vecka blev det. Mot utlovade 8kg. Han har följt det slaviskt. Så det var lite trist. Men heja grabben, keep up the good work. Mot ny vecka och nya bantninskurer!!

Hej svejs, badet kallar!!


Helg=Jobb

Så har man haft 1 enda ledig dag denna vecka. Den har spenderats med hundvakteri och nagelåterbesök! Nu blir det jobb resten av helgen... och fram till nästa fredag. Då kommer jag vara ledig på lördag och sen jobba sön-fre idag. Det är ett kul liv man har. Oxå ska man göra naglar på lediga dagar... S(

På söndag efter jobbet ska Sixten till Uppsala, Zigge ska hem och vi ska spela golfsimulator och värma inför GranCan.

Helgens gästande trynsvin ser ut så här :) Söt men totally crazy!!




Still here, still alive

Dags för en liten update igen da. Dagarna vara svishar förbi. Är på bokningen på Värmdö nu tis-tor så det blir långa dagar. Nu har ju jag en raket bil (spruttibangbang) så jag kör ju på 60 min, 70 min när det är köer mellan sollentuna-ks :) En baggis alltså :D

Har jag berättat om HS diet? Han går en 7 dagars RYSK RYMDDIET. HAHAHAHAHA Han får typ inte äta nåt. 1 kopp kaffe och en rostad brödskiva till frukost. 1 tomat, 1 mandarin och grönsallad till lunch. 100gr skinka och 1.8 dl yoghurt till middag. I övrigt vatten. THATS IT! Typ så ser det ut med lite variation. Igår tex fick han bara dricka 1 kaffe till frukost utan bröd. Han har huvudvärk och feber nu, började dieten igår. Men så kan man visst gå ner 8kg på 1 vecka så det är väl värt det, ELLER?? XD No need to say more. But will can move mountains!

I helgen gjorde jag ju naglar. 5 timmar i lördags, 3.5 i söndags. Har fått förfrågan om 1a återbesöket nu så det rullar på...

Sixten är hårig och less. Satt och klippte nyss med saxen. MÅSTE boka tid hos trimmern alt köpa ny trimmer. Men det tar ju sån tid. Både att få en tid och att klippa med den pälsen han har nu.

Hett tips har jag ett oxå. De serverar just nu Moules Frites på Båthuset i Sigtuna. Ca 150:- per person. SJUKT GOTT! Fransk rätt, musslor och pommes frites. J'adore!!!!

Tack kussen för att du håller intresset vid liv. Ska nog rikta den här bloggen till dig :)
Tack Sara för peppen, jag får väl hålla updateringarna on a regular basis :D

Over and out, börjar 8 imorrn!

Nattinatt

Nedläggning?

Ibland undrar man... varför man bloggar. Är det bara nutidens dagbok för att få skriva av sig och ens någon som bryr dig? I doubt it!

Har varit på bokningskontoret på Värmdö idag, körde dörr till dörr på 60 min. Grymt bra jobbat för övrigt! Hade väldigt kul med Lojsan, Ann och M-T. Ser fram emot att sitta där snart igen!

Imorrn kommer chefen på gelé återbesök. Ska bli kul... har inte gjort andra naglar än mina egna sen i tisdags. Nåja, är efterfrågad i sthlm så det blir väl att hänga där inne 1 dag i månaden för kundbesök. Kul. Jag trivs oerhört med mitt liv just nu. Jag råder alla med drömmar att försöka förverkliga de.

Nu, Leksand-Växjö och Almtuna-Västerås.

Over and out readers & none readers


Helg igen

Hurra hurra. Strax helg igen! Den här veckan har varit mycket intressant, lärorik och framför allt kul! Went back to work idag, mindre motiverad och med blandade känslor. Men det gick bra. Har svarat på massvis med bröllopsförfrågningar och jobbat på redan bokade bröllop hela dagen. Love it! Imorrn ska jag vara på bokningskontoret i sthlm, ska bli kul med lite variation. Lång väg att köra, ut på Värmdö, men jag gillar ju att köra bil. Kvalitet på bilen kan diskuteras :D

Fick rutan på bilen bytt igår, ÄNTLIGEN! 700 spänn fick jag betala för hela kalaset (inklusive den tidigare bytta lampan, fixade dörren och fixade sladdar), som hittat!! TACK Saliba!

Nu ska jag Pimp My Nails. Dags för påfyllning och upphottning! Har köpt gold shimmer under gel bl.a. Grymt snyggt!!

Hej svejs!  


Happy!

Idag är en bra dag. Efter en tung vecka med mycket slit så har det äntligen burit frukt. Har haft 2 kunder utifrån på skolan idag och jag fick bara positiv kritik gällande resultatet. På sista modellen så sa läraren att det var EXAMENSNAGLAR!! = såna vi ska träna oss fram till inför provet i juni. Im so happy!!

Fick bra kontakt med sista modellen, en ballerina/filmproducent. Vi tog en sallad efter och hon bjöd in till hennes klubb i stan. Får se när det kan tänkas bli av :) Jag har äntligen kommit på ett namn till firman oxå... ska registreras så småningom :)

För övrigt är jag inte speciellt nöjd med snön. Plusgraderna dock gav mig möjlighet att använda 5 lager tunntröjor idag och skaljacka. Skönt som omväxling till dunjackan! Men skor är ett minus. Fodrade gummistövlar någon? På tal om gummistövlar så är det nog precis vad jag ska dra fram ur "gabberoben" och använda imorrn. Who gives a damn? Varma torra fötter är bättre än blöta snygga fötter, eller??

;)




RSS 2.0