Kräkis

Gomorron Gomooooooorrron....... Eller inte!

Kom hem 23.30 igår, hur mätta och belåtna som helst. Den franska middagen var toppen. Lilleman kvicknade till framåt eftermiddagen och fick tom i sig lite mat, jag blev sååååå glad. Men det varade inte ens över natten. Hos våra goda vänner så skulle han som alltid ut på balkongen. De hade glömt att de lagt ut smörgåsar där till fåglarna, MED OST OCH SKINKA PÅ....öööööö. Sixten va snabb och tröck i sig 2st och var hur glad som helst efter. Dock hade han ju precis ätit middag innan efter en hel dags fasta så det blev lite mkt.

Hann komma hem och lägga oss och sen strax innan midnatt började han kräkas, kaskader. Det blev väl en ca 15 gånger fram till strax efter 02. STACKARS LILLEMAN. Sista gångerna var han så matt så jag fick bära honom till badrumsmattan. Han hade så fint kräkts ner alla 3 mattor vi äger + min ena mysjacka, 15 olika högar, så vad gjorde väl en hög till. Alexandra ska tvätta idag!

Till slut fick han i sig lite vatten att späda ut gallan med och sen somnade han. I morse vaknade han hör och häpna, som sig själv. Han har skuttat omkring och tom ätit lite mat och druckit mängder med vatten. Så nu ska vi ut på morgonpromenad. Det känns utan tvivel som det blev för mkt och för fett för herrn igår med mackorna han sopade i sig.  Jag hoppas vi är klara med kräksen nu!

Ha en bra dag!!!

Kommentarer
Postat av: Josephine

Stackars liten! Ha en trevlig helg gumman! Pöss

2009-01-30 @ 13:58:21
URL: http://jossenin.blogspot,com
Postat av: Alexx

Tack det samma vännen, Puss Puss!

2009-01-30 @ 15:59:50
URL: http://www,alexxlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0