Bildbeviset

ALLA KAN DELTA I TJEJMILEN!!!


Urlakad

Förra veckan har satt sina spår. Jag är helt slut! Men grattis migsjälv, 1 kg har jag gått ner och använt muskler som jag inte visste att jag hade har jag gjort oxå. Ser bra ut för Widénskan :)

Tjejmilen var superkul men det var så himla trångt hela vägen. Folk ramlade framför fötterna på en för att vissa försökte trängas. Sen var det kärringar som valt hel fel startgrupp och slutade springa och började gå redan efter 300 meter. Nån form av självinsikt måste man väl ha? Sen det där med att gå till höger och springa till vänster... Hur tänker folk när de stannar och går till vänster då? Nästa år ska jag ha en cykeltuta med så jag kan tuta på sölpottor :) Näe det här var verkligen en morot, jag vill springa mer :D
När vi satt på Gärdet och picknickade efter så kom en tant med nummerlapp och gick förbi. Hon var säkert 150 år, hade pälsmössa och bar på 7 plastkassar. Hur stort är inte det? Sen så timade vi de sista målgångarna. De rullade väl in en sisådär 3 timmar efter start. Den är oxå fin, det är ju en verklig bedrift. Hur gjorde man då? KRÖP runt? I övrigt blev vi framhejade längs vägen av den forne "nåt" ministern Adelsohn. Hans fru sprang oxå!

Har druckit massa kaffe på jobbet idag och ändå inte vaknat till. De som tror att det är lätt att ha häst och inte alls fysikt krävande tycker jag kan slänga sig i väggen. Jag har ändå ridit den största delen av mitt liv även om det idag var flera år sen sist och jag har ont i varje muskel i kroppen efter 4 stallpass på 1 vecka. Sjukt bra träning, verkligen. Och hur kul är den inte då? GREAT!!

Nu sitter jag och tittar på Barcelonaa och Zlatan, jag får passa på när jag är gräsänka. Jag hade faktiskt hoppats på Zlatan idag. Det är dags för hans premiärmål!!!

Imorrn är jag ledig och då ska jag åka och prova ut uniform till jobbet och sen fixa extranycklar till hundpassarna och lite sånt. Ska kolla konserter oxå, utöver Pink som är spikat så är även BSB och Daughtry heta planer. Får la se.

SKIT, inget kul kul att skriva idag heller. Min hjärna kanske bara funkar bra när jag är understimulerad?! Har varit riktigt effektiv på jobbet idag, men om det innebär att jag ska bli tråkig så får jag lägga av :D

Over and out


Tjejmilen!!!

Morgonen började bra med havregrynsgröt i hela micron. Tror det är nån som försöker mildra mitt resultat att komma :) Går det såhär bra hemma på morgonen så kan det ju bara gå bättre sen eller hur!!!

Börjar bli riktigt taggad trots ömma fötter och huvudvärk. Det går ju som det går så är det men inget kan hindra mig från att göra mitt bästa, i en grupp på närmare 30.000 deltagare, haha!!!

Näe, time to get going, kläder ska på, hunden ska ut, ryggan ska packas!!

Ha en skön söndag!

Tjejmilen imorrn

Jag känner mig psykiskt redo men fysiskt sett är jag i botten. Jag är i grund och botten i rätt bra shape. Men efter influensan så har jag tappat mkt flås och kroppen är tung. Den här veckan har jag bara sprungit 2 gånger för att inte få skav från sulorna. Jag har däremot ridit och promenerat de andra dagarna så nu har jag ömma fötter som F-N och är helt slut i kroppen!! HAHA, grymt bra Alexx, du har gjort det igen!! Jag skulle kunna sova 1v känner jag nu och nu är det bara att tuta och köra liksom.

Näe, kanske ska skita i löpningen och bara titta på och ligga i gräset och vänta på vinpicknicken efteråt?! :)

Har haft kusin med fam i stallet idag, det var skoj. Sixten har fått 3 nya flickvänner idag. Den ena löpte och hon försökte spänna på Sixten (jojo, man vet ju hur det är), Sixten i sin tur försökte spänna på en av de andra. Den tredje, hon var mest söt och inte alls intresserad av nån av oss. Hon gick och la sig i bilen! Tack moster och Danielle för underhållning och omhändertagande av Sixten. Tack Therese för ridsällskapet och hjälpen i stallet!

Det är rätt skönt ändå med en hobby utanför hemmet. Man slipper vara hemma, man är alltid trött, tiden går jättefort utan att man ser den passera. Imorrn när jag vaknar är jag väl 50 och det är snart dags för pension. Då kan man ju ha hobby som jobb hela dagarna!

Näe, nu lägger jag ner, totalt ointressant idag igen! Ska bättra mig! Imorrn kan jag gå in lite djupare på exakt var jag har ont och hur mycket. Säkert JÄTTEintressant!!

Hej svejs!

Freeeeeeeeeedag

Idag haver jag jobbat, sen varit i UA och hämtat Sixten, och han blev såååååååååååååå glad av att se sin mamsi ;) och mamsi blev minst lika glad hon. Nej gladare! Sen åkte vi till Knivsta och Sixten fick besöka stallet för första gången. Han tyckte det var läskigt att vara i stallet när det fanns häst i gången så han strosade runt ute och kissade in sig. Borstade av Lilleman när Tryggve åt hö sen trensade jag honom och tog Sixten i ena handen och Tryggve i den andra och sen tog vi en 1 timmes promenad. Det gick jättebra, Sixten var superduktig och sprang före hela tiden. Sen när vi kom tillbaka till stallet så ville han direkt gå och lägga sig i bilen, haha. Han var slagen hjälte!

Imorrn ska jag jobba sen kommer kusin, moster och Danielle med ut till stallet och vi ska rida. Tar nog två hästar. Sen är det bara att åka hem och packa väskan inför Lördagen. HS ska spela golf söndag fm så jag måste stanna hemma länge nog så Sixten inte får vara hemma för länge själv sen innan HS kommer hem igen.

Fullt ös medvetlös!

Trevlig helg!


LEDIG

Sitter här och äter frukosrt kl 8 på min lediga dag. Har kört HS till bilrekonden. Inte för att han bad mig men för att han sa åt mig, typ. Your wish is my command, master! (kan inte hjälpa det men SILENCE I KILL YOU Achmed dyker upp i mina tankar igen)

Min dator har blivit mupp... när jag sitter och skriver, som nu tex, så hoppar markören och helt plötsligt skrivs det på ett redan skrivet ställe i texten. Ett smärre I-lands problem kanske men jag hade ju velat att datorn skulle funka mer än 3 månader!

Nu ska jag snart göra mig iordning och åka till syrran. Ska få massage inför tjejmilen och sen ska det sjungas karaoke!!!
Ska passera apoteket på vägen dit, Im craving for citrus TREO!!!! Sen efter syrran blir det stallet och förhoppningsvis ritt av två hästar!!! Satan vad ont jag har i ljumskarna idag, haha, bra där!! :)

Have a nice day!

Cykelröv

Har skaplig träningsvärk i sittmuskeln, skööönt! Idag har vi varit ute och cykeltrekkat på löpspåret som vi inte hittat starten på oxå så imorrn blir det cykelröv helt klart. Och det ska dövas imorrn med mer ridröv, hajjar ni?!! :) 2 hästar ser det ut att blir imorrn, LOVELY!!

Kan inte göra så mkt för löpningen iaf, kommer inte springa nån guldtid så bättre bygga muskler :)

MADDE: Jaaa stackars Tobbe. Det tycker faktiskt jag oxå. Och jag tycker synd om mig som inte får köra min bil. Fast det får jag väl kanske. Men HS vill ju såklart inte att Tobbes bil ska råka ut för sattyg, så man ska ju nästan helst sova i den. Så därför får min bil stå och ev råka ut för nåt istället för Tobbes! Schysst va?!! Mina pizzaräääääzer är ju billigare att tanka så jag har inget emot att åka den inte, trots att jag skäms som fan för den eftersom den är ful som stryk!!! Sen kan ju jag tycka  för övrigt att HS kan pallra sig upp tillbaka med bilen till Tobbe typ nu i helgen när han ändå fått sin bil och åka kommunalt hem istället för att vänta på att få nån som kör upp med honom, typ jag, eller hur!! Jag har bättre saker för mig, det ska gudarna veta! 

Näe, här är det visst bara jag som arbetar, så ska man få sig nån middag så är det väl bäst att göra sig nån, idag oxå!

Hoppas på roligare inlägg imorrn. Såhär kan vi inte ha det. Jag blir tråkad på mig själv! Iofs överdoserade jag Tabasco idag på lunchen och höll på att dö, det hade kunnat vara kul att skriva om men too late nu!! Efter min överdosering så ville viss personal överraska annan personal så det blev lite tabascofyllda chokladrutor i p-matsalen!! HAHA, hade kunnat mörda för att få se minen på den stackars saten som fick den biten, om det blev nån!!

Tjng tjing



Ridröv

Har ridit fina Tryggve idag! Sjukt kul och vi hade det så mysigt i det fina vädret. Frieda har gjort ett grymt bra jobb med honom så det var verkligen ett rent nöje att pyssla om och rida honom. Han tyckte nog att det var kul oxå och skulle jävlas lite med mig, testa mig och så. Kickade när man kratsade bakhovarna, höll på att dra ner mig i grimskaftet  i ett dike för att han tyckte han skulle få äta och så. Det roligaste är att man knappt behöver ta i eller nåt för att få honom att sluta. (förutom när han körde ner huvudet då... han väger ju ändå ett par hundra kilo mer än mig :) Han behöver bara en tillsägelse. Precis som att han bara ska se hur mkt uppärksamhet han kan få. Kul häst. Och fantastiskt FIN!! Really enjoyed it Frieda så tack för det! Ett bra substitut till min saknade vovve var det oxå. Längtar ihjäl mig efter mitt pälstryne, det är så tomt och tyst här utan honom!

Imorrn ska jag springa igen efter jobbet, lagom pigg på det nu när jag har träningsvärk men det är bara att ligga i. Är helt slut nu och kommer somna ovaggad ikväll, SKÖNT. Imorrn är det uppstigning innan 6. Vill springa 10km på SigtunaStadsloppet i september men jag jobbar då, hoppas på att få byta bort det passet! Tävlingar är ju en superbra morot till fortsatt träning!

HS hämtar sin firmabil imorrn så nu blir det åka finbil nån vecka, SKÖNT! Min pyspunkakroknäsepizzaräääääzer behöver lite vila!!

Näe, nu går ögonen i kors, jag ska somna på soffan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej svejs!

Bye bye hair

Blev så trött på mitt slitna barr och på att inte kunna borsta det så efter duschen tog jag fram saxen och klippte några dec! Det är ff nedanför axlarna med inte spec mkt. SKÖNT att slippa huvudvärken från det tunga tunga håret, och skönt när man tränar ofta att kunna tvättade det lättare och snabbare. Positivt är oxå att jag förmodligen gick ner en 5kg i av klippningen ,haha1

TRÅKIGT att en del av mig är borta, och tyvärr inte en av mina sämre sidor :) Nåja, det växer ut igen. Ska erkänna att jag höll på att börja grina när det åkte av. Att vara vilse i Sigtuna i regn och blåst är ingenting mot att bli av med MITT HÅR!!!!

Idag skulle jag springa 9.6km efter jobbet, på en slinga vid jobbet. Först klädde jag mig för varmt och höll på att dö vid 1km. Klädde av mig och sprang vidare, kom inte långt innan jag började fundera på att lägga av. Sjukt jobbigt att komma tillbaka. Jag känner mig tung i ben och andning, kommer aldrig igång. Och idag var jag så sjukt taggad innan och bara längtade efter att få springa. MUPPIGT!

Imorrn blir det stallet om allt går enlig plan, Frieda? På onsdag ska jag ge jobbslingan en ny chans och se om jag fixar 9.6 då. Bara några dagar kvar nu...... jag bävar!!!

Hej svejs!

Slut på helg

Dags för ny vecka och nya tag, lovely! Är hundfri i veckan, är så tomt men blir iofs lite skönt att slippa morgonpromenaden. Inte för att den är ett problem men nu får jag ju stanna den 1/2 timmen i sängen :) SNARK!!!

Skippade häcken idag, hum. Njöt i solen med doggen istället. What the heck, not my häck, not my problem :)

Har hämtat glasburkar hos mamsi så imorrn ska jag göra marmelad. Rabarber och vanilj marmelad samt en mixad marmelad med bigaråer, hallon och plommon. Får se om det passar ihop. Gör nog en på bara bigaråer eller hallon oxå. Nästa gång ska det bli äpple, kanel och vanilj marmelad, Vi har 130 äppenträd på jobbet så ska ta lite äpplen därifrån!

Har rensat mamma o pappas dator idag, hackat mig in i registren med ett väldigt lyckat resultat. Gav mig på min sen när jag kom hem Grymt skönt!

TACK VÄRLDENS BÄSTA HACKER HÅKKE FÖR ALLT DU LÄR MIG :D

Over and out

Alltså det var nåt...

.....jag skulle skriva. Men jag kommer inte ihåg vad!!!! BRA!

Nu ska häcken trimmas och sen blir det 5km Valstaspår och ja, jag ska hitta idag! Sen ska jag lämna Sixten hos m o p då hundpassarna är på sem denna vecka. Sen ikväll ska jag göra massa god marmelad!!!

Over and out

VM i klant

Skulle testa Valsta spåret idag (belyst 2.5km, obelyst 5km, obelyst 10km). Tänkte värma upp med 5 km efter denna månad utan träning. Jag har ju fortfarande nästäppa och lite slemhosta och tung andning så jag ville inte gå ut för hårt.

Hittade inte ens till början av spåret utan parkade bilen vid 2.5 km. Började med en sjukt lång och brant backe, smal stig med rötter och stenar. Trodde jag skulle dö och tänkte att fortsätter det såhär så får jag bryta. Kånkade på iaf och spåret blev en jättefin skogsslinga, gul och grön markerad. Kom givetvis, inte helt otippat fram till ett vägskäl, grön eller gul. Jag som inte har en blekaste om vad som är 5km och vad som är 10km kan ju bara gissa. Valde grön, det såg bäst ut.

BIG MISTAGE, HUGE (för er som sett Pretty Woman)

Jag var ju då självklart på 10km slingan. Det var inte svårt att hålla sig för garv när jag upptäckte det kan jag upplysa er om. Det regnade och blåste dessutom så jag längtade redan från start till dushen efter.

Nåja, skam den som ger sig har jag ju börjat säga. Jag kämpade på, och värre skulle det bli. Den här banan är inte riktigt gjord för nån i min formsvacka. Mycket uppför och lite nedför kan man säga. Men ack så mysig den var. Man sprang mkt i skogen på stig, grusspår längs ängar men även över trappor in och ut ur hästhagar. SUPERMYSIGT. Sen såg jag vatten och en liten söt båthamn oxå, vet inte riktigt var jag var. Hur som helst fint var det även om jag var död redan efter 1 kilometern!

Efter 5km kände jag att jag var nära döden på riktigt. Andningen funkade men benen var ju slut. Mjölksyra.com. Så såg jag  min räddning. En orange skylt med 2.5 km där den gröna gick åt annat håll. Toppen tänkte jag den tar jag så blir det 7.5km istället för 10.

Sprang och sprang och sprang. Kom till ett vägskäl för mälarleden (cykel). Hade Valsa och Sigtuna att välja mellan. Lätt val tänker ni nu, kruxet var att jag inte parkerat i Valsta utan mot Sigtuna så jag valde Sigtuna såklart.

EVEN BIGGER MISTAKE, FATAL!

Alexandra Widén finner sig själv i Sigtuna, men var vet hon inte för hon känner inte igen sig alls!

Och jag som var döende innan. Vad gör man?

1. Lägger sig ner och grinar (jävligt lockande)
2. Knackar på och ringer efter HS (hade jag gjort om jag kunnat hans sv mob nummer i huvudet)
3. Tar tjuren vid hornen, kopplar på lokalsinnet och letar sig hemåt (att ta samma väg tillbaka är inget alternativ)

Rätt svar nr 3. Nåja. 900 kcal senare och 1.10 tim spring i regn och rusk och med milen passerad så kom jag tillbaka till bilen och kunde ta mig säkert hem igen till vattenkranen. Jag hade ju såklart glömt vatten oxå.

Nämen vad säger ni? Det går bra för mig i Märsta, haha!!!!

Day off

Jajjemen, ledig idag faktiskt, jobbar imorrn igen. Jag ligger sååå mkt efter i uppackning av kartong så jag måste få baken ur vagnen idag och sätta fart. Himself har varit så duktig och packat upp det mesta av sitt, han har byggt garderober och slipat och oljat bord och bänkar. Vad har jag gort? Jobbat och däckat i soffan efter jobbet... BRA ALEXX! Det är idag det sker....

Har ju min häck att ta tag i, den är enorm och brevlådan syns knappt i häcken så den måste trimmas, helt klart! Ska slita ihjäl mig idag så HS kan känna sig lite nöjd med mig sen :)

Sixten är chockad att han matte är hemma, han sover som en gris :) Fick schema för september och det är bara 3 dagar max 4 dagar per vecka som vi kommer behöve hjälp med doggen och det känns jättebra, för att inte säga perfekt.

Mot kvällningen SKA jag ut och springa. Det finns fler belysta och oblysta spår här i Märsta, nära dessutom. Grymt skönt. Har ju bara 1 v på mig, ca. Lär ju behöva klara av milen 1 gång iaf innan loppet. Shit vad jag har att bita i!!!!

See u later

Bolt kanske är...

..... typ den coolaste idrottsmannen någonsin! Satan vilken kille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sverige då? Näe, ska sola nu och bli Jamaican tror jag.... Ni minns väl Shrek goes to Africa bilden?? Same shit, different name ;) Varmt och gött, mmmmm!!

Hade i övrigt nåt annat kul att berätta. Det var uppenbarligen så kul att jag glömde bort det. Råder er att göra det samma!

Ska i förresten ut och springa imorrn, och på lördag och på söndag. 10 dagar eller nåt till Tjejmilen och jag är i sämre form än nånsin. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ Men sa vi inte belöningsvin efter, jo det gjorde vi. DÅSÅ, spring kärring spring :)

Ikväll har vi ätit baguette, aioli, kräftstjärtar och ost. YAMMI!

Hej svejs, orkar inte skriva mer :)

Jobb igen da

Grymt nice väder. Det borde vara lag på att alla är lediga när det är så fint. Så kan man jobba när det är boring väder. Eller såhär borde det vara. De som jobbar utomhus, får vara lediga när det är dåligt väder. Vi som jobbar inomhus får jobba då och istället vara lediga när det är fint väder! Bra va?!

VOTE FOR ME AS PRESIDENT!!!

Kul Nina att ni blev så roade. Ni kanske skulle flytta till Märsta ni oxå, det är uppenbarligen här det händer :)

Nähe, då var det dags att göra sig klar för jobbet. Undrar vad dagen kan erbjuda i form av kaos. Alltid lika kul :)

Heja Barca och Zlatan förresten, jag blir inte förvånad om de på riktigt blir världens bästa fotbollslag så som de spelar! (typ nästan liksom)

Hej svejs!

Kroknäsa nr 2

En olycka kommer sällan ensam....

Jag gjorde en Frieda idag och drog en vurpa på klinkersen i hallen, Nåt smartarsle hade lämnat en pöl med vatten där. Nåja, jag hade kläder som skydd mot Frieda som fick markkänning i duschen på gymmet, endast iklädd handduk :) I mitt fall var det dock ingen som frågade om nån såg. Men det var inte heller nån som frågade hur det gick utan frågan lyder som följer:

(pappskalle) - Vad håller du på med? (var kommer alla pappskallar ifrån?)

JA JÄVLAR, DET KAN MAN FRÅGA SIG DIN PAPPSKALLE!!!! (var mitt tänkta svar) Mitt sagda svar blev;

(jag) - Jo det var ju nån som placerat ett vattenhinder mitt i hallen så jag RÅKADE ju givetvis ramla!

(pappskalle) -Så tokigt.

(jag tänker...) -Silence, I kill you!!! (achmed the dead terrorist)

Nog om det.....

Det jag egentligen skulle säga handlar ju om dagens idiotkroknäsehändelse nr 2. De blev ju 4 totalt, kroknäsorna.
OBS! Du är tyvärr inte en av dagens kroknäsor Frieda, även om din pappa är arab!!! XD

Vi beställde ju hem kebab och dricka idag. Och frågade sist vi var på pizzerian vad de tog för hemkörning. DET ÄR GRATIS VID KÖP FÖR MINST 130:- fick vi till svar.

Så vi beställde 2 kebabrullar och 2 läsk idag=130:-. När kroken kommer ville han ha 150:-.

(jag) -Hur kommer det sig? Det här kostar ju 130:-.
(kroken) -Nej, inte PÅ hemkörning.
(jag) -Jo men det ska ju vara samma pris. Och för 130:- är det fri hemkörning.
(kroken) -Ja det är GRATIS hemkörning från130:- köp, men du vet, det är lite dyrare då för det kostar ju att köra ut.
(jag) %)  Asgarvar och försöker förklara för idioten att ingen GRATIS hemkörning kan kosta pengar. Om man tar mer för den maten man kör ut så är ju de pengarna för hemkörningen. Fortfarande inte gratis kompis!!
(kroken) -Gör som du vill, jag kan bjuda. Det är jag som äger pizzerian! (den hade vi inte kunnat räkna ut)
(jag) -Nej då, rätt ska vara rätt men då ska ni sluta kalla det gratis hemkörning. Jag betalar gärna för den när jag vet vad jag betalar för. Men då ska din personal informera om det.
(han) -Du får ursäkta, han i kassan förstår inte så bra, och han är inte så bra på språket.
(jag) -Han pratar ypperlig svenska och vi har inga problem att förstå honom. Det är snarare logiken i er prissättning jag inte förstår så bra. (allt för avancerat för den stackars kroken som inser sitt underläge)
(kroken) -Jag bjuder på läsken, jag vill inte förlora er som kunder!!

DUKTIG IDIOT!  Highfive Alexx!!


Kroknäsa nr 1

12 dagar kvar till tjejmilen...och här sitter jag och snorar.... 1 månad minst, har jag varit sjuk nu. SUCK! Men what the heck... får väl springa tills jag stupar!!

Blev btw mobbad på Statoil idag av 3 kroknäsor. Först visslade de och äcklade sig. Jag nonchalerade. Då tråkade de mig för att jag kör en Toyota=Äkta kroknäsebil och pissarääzer. Skulle inte tro att de var mycket bättre i sin rostiga BMW med hängande avgassystem. Hade jag varit lite större och lite starkare så hade jag knäckt en näsa eller två men allt jag vågade göra var att ska på huvudet, sucka och säga IDIOTER. Typiskt att det var ett ord de inte lärt sig än!!

För övrigt är det fullt ös på jobbet. Finns endel att ta tag i så det är kul. Ser fram emot att intron ska va slut så man verkligen kan bita tag i saker och skapa lite ordning.

Min kära Frieda smällde med sin bil på e4an igår. THANK YOU GOD för att hon klarade sig med bara lite bulor och så. Your my heart, your my soul vännen!!

Nähe, nässpray då kanske så jag får känna lite smak på hälsokosten (kebabrullarna) vi beställt hem! Himself oljar bord och hänger tvätt. Hrm..... jag måste skärpa mig!!

Kramen

Hundpromenerare fixad!!!!!

Hurra hurra! En av våra närmsta grannar, ett pensionerat par som i princip alltid är hemma har erbjudit sig att gå en promenad med Sixten varje dag när vi är på jobbetm mer vid behov! Såååå skönt...då får han vara hemma, och ibland med de!! De har en tik på 12 år, nån typ av terrier som Sixten tycker mycket om och går ihop med. Vi sa att de får lämna deras här med om det behövs nångång. Ska erbjuda de en slant per månad och se vad de säger. Himself sa att de nog inte kommer önska nån ersättning men rätt ska va rätt. Ett hunddagis kostar 2600/mån här!

Im so relieved!!!!

YES!!

Hjärnanemi

Anemi är ju blodbrist. Jag känner att jag lider av en lätt hjärnbrist så då måste ju det heta hjärnanemi. Och då snackar vi inte järn som man har i blodet utan hjärnan man normalt har i huvudet som jag nu alltså liter brist av. Fattar ni? Näe, inte jag heller.

Jag har jobbat 8 timmar i restaurangen idag för att se hur de jobbar. Det vill alltså säga att jag har stått och gått 8 timmar. Är jag van med det? NEJ VA. Satte på en kanna kaffe när jag kom hem och sen parkerade jag mig i soffan. Nu står kaffet där borta i kannan, klart. Det ser iaf gott ut.

Ska ev in och jobba ikväll igen och hjälpa chefen. Slightely personalbrist och fullt hotell. Kul att det går bra iaf och jag har väl aldrig haft nåt emot att jobba, eller?!

GRATTIS PETRA! Hade väl iofs kunnat räkna ut att du av alla skulle ha en batteri klocka, haha! Det är lätt att vara efterklok, det lever jag efter :) Sen det där med att stå i duschen när det åskar och blixtrar har jag aldrig heller hört talas om. Kanske skulle kolla upp det. Men är man helt genomfrusen och blöt så ser jag inget annat alternativ. Blir jag grillad så slipper jag ju frysa iaf XD

Jahapp, i övrigt då.... Jo, det har flyttat in nya grannar 2 hus från oss. Vi träffade de igår och de var supertrevliga, +40. De hade dessutom en Lhasa/Shi tzu hanne i Sixtens ålder som han fick böga lite med. Så nu har han en pojkvän oxå. För att specificera det lte för dig Frieda så är Sixten nog snarast Bi åt det gayiga hållet. Hanhundar bånkar han på, för att visa att han är chef. Tikar gör han "andra" saker med för att de luktar gott ett par gånger per år.  Hur som helst så blev vi inbjudna på kaffe till grannarna så det ska vi ta nån dag!

Näe, nu kallar Ö&Bm IGEN. Himselft har varit grymt duktig med garderoberna idag. Det är ju lite hemmabygge med de iom ett gäng rör i väggan så han har skurit ut och fixat, blev jättebra. Nu är det nästan bara de stora schabraken till dörrar kvar. Imorrn ska jag klippa Sixten och sen efter det ska jag ta tag i häcken, och oljning av bord och sånt. SUCK, hur ska tiden räcka till??? Syrran, jag ska ju till dig och jobba oxå!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram sålänge


Ojojoj

Snabb öl och sängen? Kom hem efter 03!!!!!!!!!!!!! Slightely mosade idag.... :)

Skål!

Lördad it is! Har varit en pyssel dag. Gjort Uppsala och Bauhaus, Ö&B och Ikea. Jag har tagit på mig att klippa häcken. Himself slipar bänkar och bord och jag ska olja! Hyllor är uppe och de flesta kartongerna är uppackade. NICE, det blir så fint!

Sixten börjar trivas allt bättre. Området är toppen för hundar att gå i och så. Köpte gröna "staket" idag till 2 kortändar så nu kan han gå fritt runt hela huset. Han är inte van med alla ljud bara så det är endel gruff så fort nån passerar och även när vi går i dörrarna. Han har fått flera kompisar i området och även en flickvän :)

Nu har min hunk dragit på sig ett perfekt sittande brallor och min favvisparfym så nu ska jag göra mig lite fräschare också så ska vi iväg och ta en snabb öl hos en kompis till Himself. Sen blir det sängen. Ska köpa skitsnygga garderober till hallen imorrn och köra lite möbler till mor och far. Sixten är ff inte klippt.....

Hoppas ni har det bra gott folk!!!

Kramen

HELG

Tack Kimpa, du är söt som tänker på mig!! PUSS

Gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymt skönt med ledig helg!!! Har varit med städ idag för att se hur de jobbar och lära mig hitta i deras förråd och i tvättis, om det skulle behövas när man är själv. Jag som har konstiga intressen bad att få leka med mangeln :) Det var uppskattat! Har fått låna hem en historiebok om Herrgården som jag ska sträckläsa i helgen tänkte jag, ska bli spännande. Är så kul att jobba på en anläggning med så mkt historia.

Sprang en kortis efter jobbet. Får skav från pronationssulorna nu igen efter detta sjuk uppehåll så man får börja från ruta ett igen. Kommer bli tungt med milen om 2v men det är bara att gilla läget! Vi ska ju belöna oss med vin efter så det är värt att plågas i 50 min.

Sixten har varit ute och spelat 18 hål idag, han är helt slut. Bra motion dock. Ikväll ska han badas och klippas, han dör av värmen i den pälskappan han har.

Dags att sätta igång med lite pyssel... har ett gän kartonger kvar... ikväll blir det grillat, igen. FLINTASTEK, yummie!!

Märsta is da shit 2

Jaha, såg fram emot en mysig kväll med lite lugn och ro efter jobbet. Har haft sjukt mkt på jobbet idag så det behövdes. Kom hem, bytte om och skulle ut och springa en kortis, typ 4-5 km för att komma igång efter sjukan. Hostar ju ff om nätterna. Stack iväg iaf på en väg över åkern här utanför. Var helt hundra på att jag skulle komma runt. Sprang runt en gård, en bit på asfalt och svängde sen tillbaka hemåt längs en grusväg. Kom förbi några hus och upp på en gräsväg, typ traktorväg. Perfekt tänkte jag, behöver bara ta mig över kullen så är jag nästan hemma. JO TJENA!!

Kullen var omringad av taggtråd och elstängsel,de brukar säkert ha kor där. Bara att bege sig runt. I 1m högt korn, med lika högt ogräs på sidorna, med tistlar och brännässlor. Tog en sisådär 10 min att ta mig runt den åkern och sen började jag ana oråd. FUCKING åkrar överallt. Kläver och klätterväxter så långt ögat kan se. Och så kom regnet. Och så kom blåsten. Och så kom åskan. Näe, Alexx kände sig rätt nöjd med tillvaron, haha. Bör tilläggas att det var en kille som blixten slog ner i på den åkern för några år sen. Han dog.

Till råga på allt så insåg jag att det går ett vattendrag mellan åkrarna, med vass och skit i. Jag var givetvis på fel sida.

Nåja 35 min gick och jag var lagom genomblöt och hade klisterborrar över hela mig när jag slutligen kom hem. Precis när jag svängde in på tomten så blixtrade det som tusan. Skönt tänkte jag. Kastade mig in i duschen och så smällde det som F-N och allt blev svart. Jodå, då gick strömmen oxå ska ni se. Så mkt för den mysiga hemma kvällen. Himself fick åka och köpa grillmat så vi grillade i carporten, var aningens hungriga ;)

2 HELA TIMMAR  var den borta och när den väl kom på så försvann den igen efter 5 min. Haha. De hade dragit runt reserven fel skulle jag tro. Nåja, nu är skiten igång och jag har hunnit ladda min mob oxå. Vi har ju skapat vår tillvaro så bra. Hur många av er där ute har batteridrivna väckarklockor?

Nu är det dags för kvällsprommis med doggen. En kort en, han har varit ute med husse och spelat golf i em så han är slut som artist. Sen är det ju nästan dags för sängen. Skön och mysig hemma kväll va!! Nåja, jag slapp kartonguppackning, såg ju inget :)

Kram på er

Märsta is da shit

Eller kanske inte.... men ändå....

Jobbade 1 timme "övertid" idag. Grymt kul att jobba. Jag måste vara dum i huvudet. Har varit så understimulerad i flera år så jag är supertaggad och på G. Har damp på riktigt tror jag. Men det uppskattar de på jobbet :) Jag bangar inte på nåt, jag kan göra allt om det är så :)

Åkte till mor och far och skulle hämta alla grejer efter jobbet för att flytta in i huset. Skulle ha lämnat Sixten ett par dagar men dagsformen sa mig att det var likabra att ta med han. Så Himself himself blir hundansvarig tor+fre. Ska lägga lappar i brevlådorna här i området. Det är ju om en egen ö nästan. Skulle önska en pensinär som är hemma hela dagarna alternativt en ungdom som vill tjäna egna pengar och passa doggen på eftermiddagarna. Ibland kan det ju räcka med en promenad på em bara. Hittar man nån man känner att man kan lita på där man kanske blir lite "kompis" med föräldrarna så kan man ju lämna en nyckel så hunden får en promenad bara. Det löser sig.... hoppas och tror jag!!

Nähepp... dags för duschen och sängen snart. Börjar 7 imorrn med. Himself står och stryker nu och här sitter jag. Och NEJ, jag har inte sagt ett ljud till honom om strykningen. Varken sagt att det behövs göras eller bett honom göra det. Han gör det. VAD SÄGER NI BRUDAR? SÅ SKULLE MAN HA DET, ELLER??  Nåja, han har sina dåliga sidor han oxå!!

PETRA: Bra idé du hade där, ni kunde ju bo ihop du och Sixten så kunde din karl stanna hemma och sköta hushållet om dagarna... Kanske dags att barnen sätts i jobb inom familjeföretaget?? Tell me more about the hus nudå!!

NINA: Håkke kan få stryk i BUZZ, anytime!!!! :D PS: Sixten undrar när han får komma och leka.....? DS

Hej svejs!

Mindre blä idag

Fast det har varit mkt blä idag :) Summa sumarum så ska mor och far ha Sixten så mkt som det finns behov så ska jag leta dagmatte och se om det går att pussla ihop. Många låter ju sina hundar vara inne och själva hela dagar men det finns faktiskt en lag gällande det som säger MAX 6 timmar för vuxen hund, 4 timmar för valpar och äldre hundar....

Tack för tipset Petra, tell me more....bara för sakens skull... Bli du min hundmatte då, eller M kanske?! XD Haha

Flyttkillarna kom idag med alla saker. De skulle komma kl 9 men kom kl11. Bara det säger en hel del. Det första de sa var att sakerna inte var bra packade av packfirman i Frankrike. Det syntes på möbler och kartonger, här är det trasiga saker kan man säga. Blir att reklamera!!!! Ska visa kort sen, vilket bombnedslag. Men det blir bra, nån dag!!

Nu ska jag gå med pälstrynet och sen hoppa isäng, börjar 7 imorrn sen antar jag att jag bör hjälpa till med eländet i huset. Tänk om flyttfirmor bara kunde svisha in allt på rätt plats när de höll på liksom. Alternativt skulle jag önska att man kunde knäppa med fingarna à la féerna (Petr(a)onella och Gabriella?) i Askungen så allt kom på plats. Men NEJ, who said life should be easy?? :) 

Pälstrynet var det.....

Puss i påsk, over and out!

Blä

Tycker att det är så kul att ha börjat jobba och trivs jättebra på mitt nya jobb. En litet litet problem bara. Jag hittar inget dagis till Sixten. Ser väl ut som jag får leta bostat till han och mig i UA så han kan vara hos mams o paps om dagarna. Jag lär ju inte åka Märsta-Uppsala-"Knivsta" t/r varje dag.... inte sååå kul om man börjar 6.30 tex.... Och att göra mig av med doggen är inte ett alternativ......

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Möbelsläp i huset imorrn

DUBBEL BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ helt plötsligt!

Puss o hej


Trött!

Var som sagt hos syrran i fredags för att dricka lite öl och spela Buzz. Dricka öl var vi bra på, så pass bra att vi glömde Buzz för ett tag och kom igång med det ca 23. BRA DÄR! Nåja, det låter ju inte så mkt det kan man ju spela sent oxå, iaf fram till närmare 03, det testade vi! ASKUL ju! Jag vann 4 av 4 spel. Tänk så smart jag är egentligen, I might be blond but Im not stupid :) Haha, sugen på revanch Håkke? XD

Igår vaknade vi tidigt så vi var lite trötta, men inte bakis. Åkte till veterinären med hans svullna öga och det visade sig vara en infektion. Så mot Ultunas 4000 kr betalade jag istället 300 för unddersökning och salva. Bra deal tycker jag en lördag. Dock blev inte Sixten så glad när han blev våldtagen av tempen. :(

Gårdagkvällen gick till att packa upp och tvätta efter veckans bortanätter. I morse ringde klockan 5.45, 5.55 och 6.00. Jag var så trött och tänkte att en kvart till kan jag sova. Fipplade lite med klockan och somnade om. Vaknade 6.50 med 10 min kvar innan det var dags att gå med Sixten och sen åka tll jobbet. BRA ALEXX. Men nu har jag lärt mig en läxa. Det räcker inte att säga till klockan att ringa en kvart senare, man måste ställa in den på det oxå!! Hur smart var jag nu sa vi?

Efter jobbet blev det lite sol på Årstakullarna med doggen och nu har vi bänkat oss på altan. Vi har värmeslag. Undrar om jag håller på att bli gammal?!

Imorrn är det jobb igen och på tis är jag ledig och då kommer våra möbler och det är inflytt!! Såg att tempen ska skunka till 15+ max på torsdag. HÖSTEN ÄR HÄR!! Hade jag skrivit det tidigare kanske? Hur var det nu Alexx. Blond, dum, gammal och gaggig, HURRA. The botten is nådd!!! Det är nog den där utväxten som spökar. Dags för en blekning så ska ni se att jag är med på banan igen!!! Lite markkänning nu bara!! XD

Hej svejs

Back in town!

Home sweet home! Har missat några underbara soldagar med att jobba. Får tidig fredag och så fort jag närmar mig Uppsala så blir himlen nattsvart och det börjar ösregna. Vad är oddsen?? Haha, det säger nog allt. Jag ska inte bli brun i år!

Åkte förbi syrran och plockade upp henne sen åkte vi ut till Siggis och fikade med mor och far och hämtade hem Sixten. Mitt älskade lilla pälstryne, har saknat honom! Nu är vi hemma hos syrran och ska parta till de lite och spela Buzz ikväll, nice nice!

Trevlig helg gott folk!


Sista natten med gänget :D

Så var den d kommen, sista kvällen, sista natten och sista dagen i morgon med gänget. Detta gäng vill säga och för denna gång. Grymt kul att ha denna möjlighet. Dels kan man kan åka och bo på de andra anläggningarna, dels kan man hoppa in och jobba på de andra anläggningarna. Det kan aldrig bli tråkigt helt enkelt! Sen att jag är arbetsnarkoman och har mitt arbete som en hobby bör kanske sägas. Jag uppskattar och behöver mitt arbete på annat sätt än många andra. Jag älskar att jobba helt enkelt och behöver jobba för att känna mig som en människa!

Ikväll blev det en hamburgertallrik med bacon och coleslaw till middag. JÄVLA OTUR XD Till det serverades en prima solnedgång och en sisådär 200 myggor. Myggor hör ju till sommar och värme så man måste nästan se de positivt oxå. JÄVLA ODJUR!!

I övrigt har det varit en produktiv dag. Känner mig rätt hemma i systemet och har jobbat själv i det idag med. Ska bli kul att vara på MIN arbetsplats och få komma in i min roll och mina sysslor.

Nu är det tack och godnatt. Det förbenade hostan jag har vägrat ge upp. Var vaken halva natten eller mer inatt igen. Börjar bli skapligt less. Tänk att inte ens Cocillanan hjälper. Får ringa husläkaren på måndag igen. Hon sa i måndags att det ska ha gå tt över under veckan och det har det ju inte. Det är säkert svininfluensa ändå, har för många pigs runt om mig, haha! Ska söka på Eniro, det kanske finns nåt "pigbuster" i krokarna :)

Tack och gonatt var det!!


Go'natt

En toast skagen på smörstekt bröd och ett litet glas vin på altanen med utsikt över golfbanan och solnedgången. En tidning i handen med de senaste nyheterna och skvallret. En pipande telefon i handväskan som visar att jag inte är ensam trots den tillfälliga fysiska placeringen.

Jag har haft det sämre. Tänk att ensamhet i rofylld miljö kan göra en så energifylld och inspirerad!!!! GIMME MORE!!

I morgon kväll efter jobbet ska jag åka längre ut i skärgården och insupa mer stillhet och vackra vyer. Jag skulle kunna mörda för ett hus vid havet...... Nåt att drömma om!

Gick förbi stallet och trampade i en hästskit på vägen hem i mörkret så nu får jag nöja mig med att drömma om hästskit :D

Over and out


Lovely

Haft en jättebra dag på FågelbroHus. Läget är great, Väddö, skärgård, vad kan man säga? Personalen är toppen och jag känner att jag börjar få grepp om allt. Grymt bra. Ser fram emot att få komma igång och jobba på "mitt" ställe nu bara.

Solen skiner, fullt med glada människor och vacker natur. Ska vila lite och sen gå upp till golfkrogen och ta något att äta och dricka. Miam miam. Ska passa på att fota lite när jag ändå är ute. Sen blir det läggdags i skaplig tid och förhoppningsvis en hel natts sömn. Jag håller tummarna att hostan gett upp nu och packar ihop och drar. Ska bli såååå skönt med 2 hotellnätter= skön och tom säng. Stor och fin dusch. What more is there to ask for? :) Just ja, fick ju för tusan sovmorgon imorrn med, wooooha!!!!!

Hej svejs


1:a arbetsdagen avklarad

Sjukt nöjd med första dagen. Känner att jag kommer att trivas bra. Ska bli kul att komma igång och jobba efter intron! ons-fre håller jag till i Stockholm. Min lilla bögvovve är hos mor o far i husvagnen. Han har det säkert toppen men jag saknar mitt älskade lilla pälstryne!!!

Fick förresten Coccilana per tel igår så jag var och hämtade det. Tro det eller ej men svinet verkar inte gilla Coccilana. Har knappt hostat på hela dan. Fatta vad skönt det varit om jag varit så smart så jag hade skaffat det redan förra veckan. Nåja, man ska tänka positivt. Får va glad för de fina magmusklerna jag säkert fått av allt hostande nu!!!

Igår var vi runt överallt och kollade garderoblösningar och så till huset. Tror vi har en plan. Tapetseringen blev jättebra iaf, nu har jag ju inte lagt över bilderna så tyvärr får ni inte se, än. På måndag kommer grejerna, ska bli kul att få tillbaka sina tillhörigheter igen!

Näe nu ska jag hänga tvätt. Var tvungen att fylla på pyspunkedäcket idag påväg från jobbet så min vita skjorta var inte så vit längre. Håll en tumme för att jag slipper gå med oljefläckar på jobbet imorrn!! Köpte ett till däck på burk. Nu ska hålet täppas till, en gång för alla, inte en spänn jag lägger på den kroknäsebilen!!

Hej svejs!

Damp-Alexx, my new name!

Ibland funderar jag verkligen. Jag kan nog ha damp. När man var mindre kallades det så fint för myror i brallan. Precis lika kryddat som att tomten finns etc. Nu är jag stor nog att hantera sanningen= DAMP!

När jag tänker efter så är jag nog bara periodare för lika stort överskott myror jag kan ha i brallan en dag, lika stort är underskottet en annan. Vad är diagnosen på det? Är man deprimerad då oxå eller? För det har man ju hört, så fort nån är trött så är det depression. Näe, jag lägger ner den utredningen. Jag är nog mest bara Alexx, ibland, dampig, ibland slampig, ofta svampig och emellanåt tantig (läs töntig)!

Hostade mig upp ur sängen kl 7 i morse. Det är underbart att få en sån kick-start en "dagen efter". Nackspärr, snor i hela nyllet och munnen full i slemklumpar stora som golfbollar. Jodå, nog känner man sig rätt läcker! Å jag som har svårt att ta mig upp kl 7 när jag ska jobba. Jag sover nog för mycket. De här 2 timmarna jag fick i morse var nog lagom. Frukost 08, lunch kl 10 och jaaa...snart är det dags för eftermiddagsfika!! Kanske ska lägga mig och läsa en stund och se om ryggläget kan grusa ögonen.

Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen, det skulle bli bara några stycken men icke sa nicke. Måste köpa en ny kameran för min är inge bra, för många finesser som drar ner kvaliteten. Trist. Det resulterar ju bara in att den inte används så mkt och att man inte får kort på alla.

Enjoy

Just married!!              Brudgummen               Risklädd brud

FINAST!

Brudparet Sång till de lyckliga tu! Starkt jobbat Linda!!! Toastmadame Jossan Den klassiska snygg Maria posen 

Snyggaste brorsan (Hempa) & syrran (Annika)!!  Brooooooooooooooooorsan!!!  Johan

Crippe kramsugen Fina Tessan med svärmor Morgan och Magnus Peter, Danne och Jerry

Uncut version Johans ögon & Jag Saras fästman med Ibo-metin och Jorma Party morsan (Tessans) Sussie

Party-brud Linda & Cammen Jessica & Agge Miccan & Putte 

Sara med fästman Agge & Jerry Farlig Maria Skräckinjagande Annika

 Tessan i en mkt seriös konversation med Jorma! Miccan, Jessica & Pillan Syrran & Brorsan <3

Svininfluensan?

Ibland kan man ju undra.... Man borde inte behöva må såhär dåligt om det inte vore för att man drabbats av akut svin. Nu är ju inte mitt eget svin hemma så lär ju ha varit någon annans som smittat mig :D

Sitter och väntar och väntar på att hostmedicinen ska kicka in så jag kanske får sova en timme eller två. Har precis kommit från Max där ja ätit med bästaste brorsan Hempa och Annika. I love you two. Kanske den bästa "brorsan och syrran" på planeten!

Har varit på ett jättekul bröllop idag. Tack Agge och Mogge och alla andra för en suverän kväll. Jag hoppas innerligt att ni får leva lyckligt i alla era dagar....!!!!

Natti natt


RSS 2.0