Fet OCH rosa!

Har varit ute vid sjön och solat på em. Inte sååå länge tycker jag väl eftersom vi fick åka hem då Himself är döende av pollenallergi. Ni vet karlar och förkylningar..... SUCK. Hur som helst ville ju jag njuta maximalt av solen så jag tog en timmes powerwalk efter stranden, i tubtop och kjol. SKA BLI BRUN JUH!

Vissa straffar gud med det samma, jag är en av de! Det blir mageläge i sängen resten av veckan nu. Jag är inte bara fet, jag är även rosa, KNALLROSA! Som en sån rosa elefant man alltid skämtar om. Well well, inte ett skämt längre, jag är i allra högsta grad levande!

När jag säger fet syftar jag mest på dagens middag. Blev middag ute idag IGEN. Tror inte vi gör annat. Idag blev det simple hur som helst och den pizzan vi inte blev serverade igår. Gott, lätt och snabbt. Pizzorna här är stenugnsbakade, mindre och i princip fettfria jämfört med svenska pizzor. Så Himself ville piffa till det med dessert. Sagt och gjort. En hel vanlig kändes maffigt så vi tog en café gourmand vilket brukar vara en liten espresso och två små smakbitar av två desserter. HÖLL PÅ ATT DÖ när faten kom in. STORA TALLRIKAR med 4 normalstora dessertbitar på och 2 STORA högar grädde. FAN FAN FAN. Brownie, äppelkaka, päronkaka och petit choux. Päron, släng dig i väggen, sommargarderoben lika så. Välkommen fram vasshagga!!!!!


Till mor på Mors Dag!



Du finns i mina tankar idag, på din dag!

Love you!!!!!!

Halvbra mat igår, ingen idag.

Hur typiskt är det inte då?? Går med Sixten en runda och sen sätter vi oss på uteserveringen nere på hörnet. Bar och restaurang. Vi är där vid 18 och det är 1 kille som jobbar. Får dryck direkt och frågar om man kan äta från 19 eller tidigare. Från 19 säger han. 18.15 lunkar personalen in, 2 tjejer + chefen. De lallar runt och dukar ett bord som de, PERSONALEN sen sätter sig vid och äter.  Framför baren. Vi dricker upp vårat men ingen höjer ett ögonbryn. 19.10 funderar vi på om de ska resa sig och ta upp beställningar. JA MEN TITTA, de reser på sig. Hmm, ja för att gå från bordet inne, ta sig en kopp thé och gå ut och sätta sig vid bordet bredvid för att RÖKA! 19.50. Sitter vi än med tomma glas och ingen har ens tittat på oss. 19.51, vi betalar, tackar för den goda maten och utsökta servicen och GÅR hem!!

Summa sumarum: Det hade ju kanske varit lättare att knäppa med fingrarna. NÄE läs, Det hade ju kanske varit lättare att dra deras fingrar ut deras arslen och BETT de om lite service. Men nu är man ju service människa själv och VET att man inte SKA be om att få bli serverad när man dessutom ska betala för den såkallade servicen!!!

USCH, JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD!! Ska nog sluta skriva nu och äta nåt istället, här behövs förhöjda värden blodsocker!!!

Herrå

Hot

Värmen verkar har slagit till över hela europa. Hur underbart är det inte da på en skala?? FAB!!

Har precis varit iväg och bytt till nya däck på BMWn och gjort framvagnsinställning. Nu är den redo att säljas! Under de 2 timmarna den var på verkstan så tog vi en sväng förbi några butiker. Jag skulle kolla på skor. Blev det några skor? Näe! Blev det nånting annat?? JAAAAAAAAAAAAAAAA

2 linnen, 1 par byxor, 1 bikini, 1 handväska (såklart, vågar inte räkna hur många jag har längre) och 1 skitcool Spidermanpenna till Danielle! Jag är nöjd. Jag hade ju trots allt kunnat köpa skor OXÅ!! Måste söka för min shop-o-holism, eller näe, jag njuter ju av att shoppa. Och hur kul är det inte när man 3 mån senare hittar nåt i garderoben som man glömt och som dessutom har prislappen kvar!!! :) Insane in the halfbrain (or what's left of it)

Nu vankas golf och sen ska vi gå ner på restaurangen på hörnet och verifiera deras uteservering!!

Tjingeling

Ps. Maten igår var ok. Servitrisen var ännu bättre. Både blond och korkad. Hon hade en handskriven nota framför sig som hon gav till oss med alla priser specificerade. Tror ni hon lyckas ta betalt rätt då? NÄE, vi betalade 1100 kr av 2100. Man tackar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu var det ju företaget som stod för middagen, men ändå!!!!!!!!!!! Ds

Pirata Pirata - Pucko & Bäng


SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL

Såg precis på fejsan att Agge precis knäppt en bärs så jag var ju tvungen att göra det samma!!!! SKÅL! Underbart väder, ca 25+ och blå himmel. Sixten och jag har precis varit ute och salladslunchat och solat (han i skuggan) i 1.5 tim efter jobbet. SÅ skönt och VÄLbehövligt! Men det blev varmt, way to hot, så vi gick in igen.

Nu väntar dammsugning och lite plock. Ett par goda vänner kommer över på aperitif (fördrink) sen och efter det ska vi ut och äta. En liten avskedsmiddag kan man säga. Man vet ju aldrig om vi hinner med det sen. Ska använda min nya stass ikväll tror jag..... WIIIII, i love new clothes!!

FATTA, mindre än 2 mån kvar nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bon week-end!!

Fantomsmärtor

Sådär ja, dagens träning avklarad. Får räcka med cykel 2.2 mil. Bättre än inget när man är skadad, inte sant?!! Går omkring med fantomsmärtor i baken. Känns som sadeln sitter kvar. Men så stor akterbuffée har jag väl ändå inte att den ska försvinna där. Mycket kan gömmas där, men inte en hel cykelsadel!

Var riktig duktig och cyklade fel på hemvägen. Istället för att svära högt och förbanna mig själv för den onödiga omvägen så sa jag vänligt men bestämt till mig själv att jag ska VARA JÄVLIGT tacksam för den felcyklingen för på så sätt fick jag några kilometer mer träning! JAJJEMEN, det tar sig! Ni ska se att det kan bli en livsstil för mig med!!

På lunchmenyn står nu kokt vit fisk med kokta bondbönor. Efterrätt blir mango. Där har vi en nackdel till med kosthållning. Är man bara 1 som ska hålla kosten så får man ju äta samma saker hela tiden för att det inte ska bli förstört!!! Passar jag mig inte så kommer jag se ut som en mango snart och då är nog nuvarande päron att föredra!!!!!!!!!!!!!!!!

Over and out

Valet & Kvalet

Jaaa...som så många andra gånger så cirkulerar kost och träning i mitt huvud. Ju närmre sommaren kommer desto mer panik får jag. Så hur är det egentligen nu då. Är det verkligen hälsosamt att träna och äta rätt?


Nackdelar med träning och kosthållning:

1. Tränigsvärk

2. Hunger

3. Onödiga skavsår, sittsår, liggsår, ståsår, magsår, ja sår över huvudtaget.

4. Man MÅSTE eller kanske BÖR äta rätt.
5. Det tar tid.
6. Man måste orka orka och dessutom gärna motiveras.
7. Det är rätt jobbigt att laga nyttig mat, linser och grejer, sånt har man väl i ögonen? Jag har inte synfel!

8. Skador
9. Eventuella fortkörningsboter på väg till gymmet och P.T dejt (true story, faktiskt, inte hänt mig dock tack och lov)

Fördelar med träning och kosthållning:

1. Man kan bli snygg. Eller ja, smal eller näe, smalare iallafall.

2. Man kan se fit ut och oxå, om man gör det rätt.

3. Det finns de som säger att man blir piggare.

4. Det finns de som säger att man mår bättre.

5. Man får säkerligen bättre självkänsla, det kan tom jag räkna ut.

Okej, jag fattar ju att fördelarna väger över nackdelarna i det här fallet. Eller kanske inte, nackdelarna är fler. Fast jag är ju tung, och det är ju en fördel i det här fallet?!?

Så här ser en hälsosam middag ut:



 

Seriöst, ser det gott ut? Vem som helst kan väl räkna ut vad det ser ut som i glaset eller? Och det stoppar man i sig!!! Nåja, jag hoppas att det ger sig i längden. Efter cykling ett par mil till och från jobbet i morgon på den här kosten, eller vilken nyttig mat som helst, så kommer jag inte bara vara ett monster, jag kommer vara ett monster med träsmak i röven och en konstig gång!!!



Wish me luck, I'll sure need it!!


Kebab=Hela kostcirkeln?

Men det måste ju stämma, eller? Kött är bra, grönsakerna är topp, i majonnäs är det ägg...vad mer kan man begära? OKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, det kanske inte var bästa lunchen, men jag tog inga frites iaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Good Me VS Bad Me 0-1

Till middag blir det Nutrilett och imorrn tar jag cykeln till jobbet, det är iaf 1 mil!!

Good Me VS Bad Me 1-1


Ps: Tack S för dina värdefulla tips, en dag tar jag mig ur pärondräkten! Ds


Äta nyttigt=Ständigt hungrig!

Ska det verkligen vara så att man ska vara hungrig i princip hela tiden när man äter nyttigt? Äter massa frukt och grönsaker utöver måltiderna. Sitter här med sockerfri apelsin dryck och färsk mango nu för att inte hungra ihjäl innan middag. Det ser ju verkligen bra ut och det ska bli riktigt nice att kunna visa sig i bikini, NÅGON SOMMAR, men HALLÅ, jag kommer ha hungrat ihjäl innan den sommaren är kommen. Och idag har jag ju inte ens tränat idag!! (<-- titta, jag är så svulten att jag fått dyslexi)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

En prinsesstårta med extra vaniljkrääääm och grädde.... det är grejer det!!!



Eller en riktig mosbricka med extra mycket gurkmajonnäs!!!!!!



Eller 3kg karamellkungen......



Näe another life. Vill man vara fin får man lida pin. My second name is Pin. Alexandra Pin Widén, like the sound of that!!


En shop-o-holic i Rennes

Jahapp, så har hon gjort det igen!! Skulle gå förbi affären på vägen hem och köpa bröd till kvällen. Vad går jag ifrån affären med?? Bröd, givetvis. Men oxå en skitläcker klänning till sommarens kvällar på Flurran ;) Och en jättesöt top. Sådär ja, 650 spänn fattigare, nästan. De hade en drive som jag missat, handlade man för mer än 600 spänn så fick man 150 spänn i rabatt, jo man tackar. Så jag betalade bara 500:-. Way too much för bara 2 plagg men vad tusan... Tror jag måste börja lämna plånboken hemma. Det är inte hälsosamt för mig att på så centralt!!

Fick bekräftat idag att jag normalt sett har 15 dagars uppsägning men att det är ok med mindre om jag hittar jobb i Sverige. SKÖNT!

Sixten klipptes igår och han blir som förbytt varje gång. Han älskar verkligen att vara kortklippt. Vi tog kvällsrundan tillsammans igår och han sprang 20m framför oss hela vägen skitlycklig, sååå söt mitt hjärta! Vi borstar tänderna 3 gånger i veckan nu och han är såå duktig. Tigger tandkräm efteråt, tänk de barn som gjorde det!

Nu ska jag titta på färjan och njuta av en kopp thé efter min underbart goda salladslunch. Idag är det träningsvila!

Ni måste bara få se nåt sjukt kul först. Det är typ storm ute idag, kolla hur snygg jag blev i håret när jag var ute ;) Sen får ni se min hund oxå, vilket hårt liv han lever!!


Hej svejs

Pomperipossa fångad av en stormvind 


Rubrik...men om jag inte har nån då?

Kom precis på att jag drömt en massa de senaste nätterna igen som jag glömt att skriva. Nu kommer jag dessutom inte ihåg de längre. Det är sådääääär minnet vaaa!

En dröm kommer jag däremot ihåg, den var kort och enkel. Jag var hos frissan och skulle toppa mig och be de tunna ur mitt hår. Kärringen börjar med att kapa håret med kniv, och voila så har jag bara axellångt hår kvar. Jag skulle kunna mörda människan. För några dagar sen fixade jag en vääääldigt tunn lugg, sne som går från ena sidan pannan till den andra. Detta av går som gått av och lite till. Den här luggen tar tanten och klipper kort + att hon tar typ hälften av håret på mitt huvud och klipper pufflugg av. JAG HÖLL PÅ ATT SMÄLLA AV, på riktigt. Tur att det bara var en dröm. Jag skippar nog att gå till frissan, after all!!

Har varit ute och sprungit idag igen. Lite svalare men jag hade sjukt ont i benet idag + att ipod sensorn krånglade så jag blev inte helt nöjd. Nåja, sprungit över 5km har jag iaf!!

Näe, upplösningen av Prison Break kallar!!

Bonne soirée




Not really my cup of tea!!


Å regnet det bara öser ner...

....så jag tar av mig mina skor och strumpor.... dajdidajdidaaaaa...!

Han klippa hunden och gå ut för att pinka innan regnet, hinner inte mer än nu så formligen öser det ner, MAN TACKAR! Grymt skönt var det, nu kan man ju nästan andas i det kvava. Såg precis på tvn att vi typ har kallas i landet med 24+. Paris har 30+ och Grenoble (typ alperna) har 33+. Sixten är glad att han inte bor där!!

2 tvättmaskiner klara, disk samt plock klart. Tog även en cillit bang sväng på soptunnan i köket, rostfritt. Nu ska jag dra igång en maskin till och sen dammsuga och torka golven. Sen ni, tar jag ledigt för dagen!! Ska mysa med Sixten i regnet. Fick förresten precis höra av Himself nyss att ovädret inatt var något av eget slag. Hans jobb och den hålan var hårt drabbat. Massa tak som var trasiga och de hade hos himself fått varor skadade för nån miljon eller flera (euro). Man får vara glad för att man inte är uteliggare. Såna finns det i övrigt gott om här. Frivilliga uteliggare=lösdrivare.

Näe, nu blir det Wasa sport och varma koppen till lunch, sen ska städningen bli klar!

Herrå

Ps: Frieda, har du börjat läsa blogg på arbetstid?? Shit, du måste verkligen ha det riktigt värde på jobbet nu om du har tid med nåt sånt. stackars min love Ds

Städdag

Städdag innebär att jag måste göra allt annat jag kan tänkas komma på innan jag väl kommer igång med själva städandet. Tänk att det ska vara så svårt att bara ta tag i eländet. The sooner the better liksom. Men närå... blogga lite, kolla lite webb-tv.... SUCK!

Vaknade inatt av jordens oväder efter värmeböljan igår. Det ösregnade och blixtrade utan dess like. Det var inte en blixt i taget med en stunds mellanrum, närå det som regnade blixtrar. Helt sjukt, såg ut som vi hade en discokula i sovrummet! Det ska visst regna idag med, ser fram emot det, det är såååå kvavt just nu, disigt och 20+. Mot slutet av veckan ska det bli kanon igen. Jag hoppas jag hunnit städa till dess och klippt hunden dessutom så vi kan vara ute då :)

Näe, sätta på en tvätt då iaf och diska kanske.... alla bäckar små....

Later


Döende

Var ute och sprang 6km innan frukost i morse. Fullt med fiskare och löpare längs kanalen, nästan omöjligt att ta sig fram.. Hade runt 20+ redan då och höll på att smälla av av värmen. Nåja, jag tog mig hem.
Drack en nutrilett choklad och åt en banan till frukost. Började känna mig helt slut och funky. Tog ett bad och la mig på sängen, helt däckad. Snacka om värmeslag.

På em pallrade vi oss ut med Sixten och la oss och läste och solade lite. 27.5+ när jag åkte till jobbet 16.30 och inte en vindpust. Snacka om mördande värme och vilken chock sen. Sixten kommer inte bli hund igen förrän till vintern. Kliade mig precis i nacken och det gjorde ont så bränt mig har jag visst gjort oxå.

Firar sista repa passet med att blogga på arbetstid!! HAHA. Nätet krånglar och vi har inget sätt att kolla det på jobbet utan att ta med sin egen dator och surfa helt enkelt. Bra jobb man har va, allt ska skötas med egna medel, SNÅLISAR!
Nu går jag här i sakta mak och gör det lilla som finns att göra. Ingen idé att stressa för då kommer jag sitte sysslolös. Jag började passet med att rädda en vilsen ödla som var på väg att checka in på hotell. Fick med 4 australienska ungar med kameror, förklara för den lilla ödlan att han bor utomhus, Det tyckte barnen var kul. Jag är great som lekledare, det är mitt kall. Sen bjöd jag kidsen på lite barntandkräm med stjärnor i, Etap style!! Så kraftiga ansträngningar i den här värmen har gjort att min piketröja är genomblöt, jag verkligen känner hur det rinner på ryggen. JAG ÄLSKAR VÄRME MEN INTE ATT JOBBA I DEN!!!! Önskar jag låg på playan vid havet nu...... Dream on baby!!!

Nähe, sätta på en tvättmaskin och jaga sängkläder står härnäst på schemat. Sen ska parkeringen städas och fimpar plockas.

Tjingeling

Just d Frieda

Jag hade glömt gamlingarna på playan i St Malo, shit pommes... men det var typ länge sen så det räknas knappt :) Och de gick ju bara i land från båten så de var ju knappt i frankrike ens.... hahah, But still, you're right!!

Har precis varit ute på kvällsprommis med Sixten. Han träffade en annan hanne och de bankade på varann fram och bak och från sidan. Nu har Sixten andningsnöd och är nästan på väg att dö tror jag. Han lär sova gott=sovmorgon man tackar!!

Natti natti

Lurad!!

Kan tro att det är sista april idag!

1. Vi har precis varit och handlat och jag hittade 2 typ av ramar jag shoppade. Dels för att det vara fina och dels för att de var praktiska med kom i håg och foton. Kollade på hyllkanten och grymt bra priser, 30 spänn för den ena, 50 för den andra, TAGET! Väl i kassan kostade de 120 respektive 80 spänn, FAN! Med varmt ute och Sixten i bilen så var det inte värt att gå tillbaka och dubbelkolla pukkoder och sen bråka på det.

2. Himself satte ut annons på bilen igår och har redan fått mail och tel samtal. Första mailet verkade ok, frågor om foton och pris. Vi bekräftade. Fick mail nr 2 med en hel historia. Snubben bor i Afrika och han och hans fru är jätteglada för den nya bilen som de verkligen behöver. Han vill ha konto nr och kopia på identitetshandling, för det har hans advokat föreslagit för konto överföring, bla bla bla. Han ska även skicka kop på hans kk eller dyl. TROLIG UBÅT!! Han är ju ute efter att tömma ett konto, helt klart. Det är nog inte ens en han, det är nog en grupp inriktad på organiserad brottslighet. HAHA, den GUBBEN går vi INTE på!!

I övrigt var det sjukt kul att jobba igår. Fullt ös. Det var bla 12 gubbar i go ålder som var på cykelsemester. Inte så som ni tror utan mer som Tour de france. De cyklar mellan olika städer runt om i den här delen av landet under några veckor. Coolt ju, MEN SNACKA JOBBIGT! Bland de var det en irländare med underbar accent så jag pratade engelska med honom. Han blev visst oxå glad så han ville att jag skulle komma upp på hans rum sen, BRITTISK SKITHUMOR!!! Inom samma halvtimme så pratade jag spanska med 2 olika gäster och sen SVENSKA med en SPANSK gäst som bott i Täby i 40 år, tidigare. Nu skulle han och spanska frugan upp till HEDEMORA och sin sommarstuga på semester. HUR KUL ÄR INTE DET? 3 år i frankrike utan en enda svensk, så springer man på en spanjor som pratar svenska. Vad är oddsen? 4 språk på en halvtimme. Bra där. Lyckades även vara data tekniker på spansk dator. Jag är nöjd! Aa förresten, när jag säger att jag pratat spanska så betyder inte det att jag pratat sammanhängande eller bra. Det betyder snarare att jag LETT VÄÄÄÄLDIGT mycket, pekat med hela armen, hållt upp dörrar och sagt saker som, Buenos dias. Hola, como estas, muy bueno, izcuierda, derecha hur det nu stavas höger och vänster osv. Det är typ sånt jag kommer ihåg efter att jag lärt mig franska, franska språket har raderat de övriga reserver jag haft i skallen. Ska hur som helst ta upp spanskan igen när jag kommit hem.


I övrigt har jag köpt nya springattiraljer idag. En shortskjol, ett par kortkorta cykelbyxor samt en vristnyckelficka. Är för varmt att springa i vinjacka nu. Im pleased. Imorrn ska det invigas!

Idag fick jag veta att jobbet jag sökte i onsdags kanske egentligen inte skulle ha legat ute. Ja att de alltså inte söker nån just nu utan glömt att ta bort annonsen. Det positiva är att jag känner en på plats som går i god för mig och att det emellanåt dyker upp jobb ändå. DAMN, var väldigt sugen. Nåja, å andra sidan ger det mig mer tid att packa klart här och mer tid i värmen. Just nu är det 20 grader och sååå kvavt, är kladdig. I veckan ska vi ha runt 23 och sol så man kommer grillas. Det är en mycket varmare värme än hemma. Sixten flåsar redan vid 16-18 grader. Han ska få åka till havet nån dag och svalka sig lite.

Näe, nu har jag skrivit en novell igen. Fattar inte varför jag inte FATTAR när det är nog liksom. Poängen med att blogga är väl inte att söva sina läsare, eller?? MUPP

Tack och hej leverpastej


Slöseri på fin dag

Strålande sol och 20+ i skuggan, mer underbart kan det inte bli förutom vid havet då! Så är typ hela dan förstörd av jobb 6-13+17-22. Är precis bara hemma och promenerar hunden och äter salladslunch så ska man tillbaka sen. SÅÅÅÅÅÅ värde. Det har nämligen varit varmt och regnat i en vecka och det ska bli lika from imorrn igen så därför blir jag extra ledsen. Himself är upp och golfar på norrkusten idag så han lär vara pepparkaka när han kommer hem. Han måste ha tattarblod i sig för han blir aldrig riktigt blek som en annan och sen ser han sol på väderkartan på tv och han är brun. SUCK

Fullt ös på jobbet i morse och den arbestskygge häxan till kollega jag körde sitt vanliga stuk så utöver mitt eget arbete med fullt ös så fick jag göra hennes oxå. Asså ska det vara så svårt att byta jobb om man inte trivs med det? Vill man inte jobba kvällar, helger eller städa rum vid behov så har man inget på ett hotell att göra. IDIOT! SÅ GLAD ATT JAG SLIPPER SKITEN SNART, det är jobbigt att vara princip fast men vad tusan, rätt ska va rätt.

Så, då har jag fått gnälla lite igen, det var skönt, tack och bock. Nu är jag harmonisk igen :)

Ska vila benet för säkerhetsskull idag, måste ta det lugnt första tiden även om det inte klär mig haha. Men ska dra igång samma styrketräning som igår nu, för nu jäklar ska här bli ordning!! Jag är så glad för alla träningsfreaks runt i kring mig, you keep me going, togheter we are strong!! Puss till er!!!

I morrn em + söndag fm är jag ledig, det blir min långhelg, för att vara exakt 28 timmar, hur många är avundsjuka?? Jag är skidnöjd hur som helst, tänk att få ett helt dygn ledigt och en hel sovmorgon, grymt ju!!
 
Näe, träna var det, har inte tid med er längre!!


Trevlig helg era lyllosar!!

Avslutar med att pigga upp everyhopa med en riktig raring jag hittat......



Nike+Ipod is back in the business

Im so happy! Har sprungit 5km utan smärta, med endast svaga känningar, HURRA HURRA HUUUURRAAAAA!!! Jag kan börja träna ordentligt igen :) Kom in i nya löptekniken idag och jag känner verkligen hur fel jag sprang förut i tron att det var rätt. Har betalat ett högt pris för det misstaget så det gör jag inte om!!! Ska kolla om sista deltagaren fört över pengar till tjejmilen sen är det bokat!!

Hade gjort färdigt inlägget så hänger sig sidan och nu fanns bara ovan stycke kvar. Suck. Så jag tar och hoppar i badet, med spa-kitet. Inget cillit bang idag dock :)

Åt en supergod lunch innan styrketräningen och löpningen, här är den :)


Packar

Har börjat packa och det känns great!! Måste ju kunna ta ja till ev jobb och åka hem så snart det går. Väntar ok från jobbet här att få gå på dagen om det skulle vara så :) Ska köpa buren jag bestämt mig för till Sixten och sen kolla en sista grej med SAS sen är resan bara att boka oxå.

Har fått ihop nästan 4 kartonger nu, bra va?! Passar även på att rensa bland all skit man samlat på sig, inkl kläder man alltid sagt sig ska använda men som bara ligger där. Det är ju därför jag köper billiga kläder, för att kunna slänga de...varför jag gör jag inte det då??? Jo för dagen kan ju komma...... or not!!

Petra, du är inte klok, jag HATAR, verkligen HATAR Norge låten... asså det är nåt med den, den är psyko bara. Men lyssna på den du, så håller jag mig till Arash och Malena mfl :)
Jo man kan ju tycka att allt du lägger ner på träning och kost borde ge mer än så, men jag tror fortfarande att alla nytillkomna muskler räknas, även om Gurra säger att det bara är elitidrottares muskler som väger mer typ. Sen kanske det är så att det går trögt för att your hearts not in it, so to speak. Vill man så kan man. Vill man inte men gör ändå så brukar resultatet bli sämre, n'est pas?? Keep the good work up sis, I love you anyhow och jag är stolt över ditt ihärdiga arbete!!!!!

Jag har ätit naturyoghurt med färska jordgubbar och banan till frulle idag. Skippar Himselfs helgmani på 4 rostmackor och 1 glad oboy, och min frulle var fasen så mkt godare!! Ska ut och springa idag igen  OCH styrketräna. NU JÄVLAR, som vi säger på ren svenska!!

Förresten, jag har två sjukt roliga sanna berättelser att dela med mig av från jobbet!!!

1. Min morsa berättade för mig igår att de hade haft BAJS AKUT på jobbet i förrgår. HAHA, hon sa att det var en karl som lagt ett bowlingklot till skithög i muggen som inte på något sätt gick att spola ner, trots 5 försök :) De tog sugproppen och juckade för att få loss och ner klotet men det gav inget resultat. Så morsan fick ta till reserven, 1 TRÄPINNE och HACKA sönder BAJSET med den för att efter 5 spolningar till kunna få ner skiten, rent ut sagt. HUR KUL ÄR INTE DET?! Det var riktigt skitgöra!!!!!


2. När jag jobbade igår kväll så kom det in en kort fet medelålders herre med svettig panna och ville hyra ett rum. För en person frågade jag då såklart och han svarar. "Ja, eller jag kommer att få besök av en tjej, men bara nån timme eller så". "Ställer det till problem för dig om jag har en tjej på rummet?" Näe absolut inte svarade jag (tänkte för mig själv att det inte är första gången vi har otrogna svin med älskarinnor eller prostituerade på hotellet) men det sa jag såklart inte. Sånt kan vi ju faktiskt inte styra med tanke på att vi inte har reception 24/24. Hur som helst. Jag trodde jag fått all info jag behövde när han frågade om det skulle stå hotellnamnet på dragningen på kontot sen och jag svarade att oftast är det väl så, ELLER!! Då börjar idioten förklara att "Han är ju gift, och ska träffa sin älskarinna för sexuellt umgänge ett par timmar och vill ju inte att frun ska få veta" HALLÅ, HADE JAG INTE FÅTT TILLRÄCKLIGT MED INFO REDAN?? Jag sa att det kanske var bättre om han skippade kortet och åkte och hämtade ut pengar, han villej ju trots allt inte bli upptäckt?! Men nejm han nappade först men sen betalade han med kort iaf. Beviset att män dessutom är för korkade för sitt eget bästa. Nåja, fick ju återigen ett bevis för att karlar på riktigt är rätt jävla dumma i huvudet! Som sagt, nothing lasts forever!! Kul på så sätt att jag ser det som jag hade rätt IGEN!! HAHA


Näe, packningen kallar och treon kallnar ;)


Puss o hej


Kan konstatera

att väsktillverkarna helt uppenbart är helt fel ute!

Har precis sökt ett till jobb. Damn, det här är ju kul. Nåja, jag kanske inte känner likadant efter 200 nej tack. Se de säger, smekmånaden varar inte för evigt, förresten, vilket varar för evigt???

Har styrketränat idag, duktiga jag! Och fyllt på förrådet med avokado, mango, kiwi, jordgubbar och gud vet allt. Ska frossa i frukt och göra det till min livsstil! Sen att jag snaskat lite hårda karameller på em, behöver vi inte tala om :) Just det, har stretchat oxå, det ni!!

Nähepp, snart dags att ta hunden på kvällsprommis, jag jobbar 6-13 + 18-22 imorrn, PARTYY!! Men sista veckan nu... funderar fortfarande på när jag vill sluta ;O)

Puss o kramen

Glömde....

....säga att jag faktiskt sprang igår.... Testade ju en ny teknik, eller ja flera kan man väl säga. Kan inte säga att jag kom i nått speciellt gung som jag känner funkar än, det är bara att kämpa på. Stundtals gjorde det inte ont alls. Men nu såhär dagen efter så gör det ju såkalrt ont. Men jag är vid gott mod och håller det i sig så lovar jag att bli en sundare och friskare människaa TILL semestern ;)

Kan ju bara säga gällande OTH att det inte ens hållit på 3 min innan jag lipade. Mespropp var det ja!! Helt sjukt. Precis när jag förberedde och skulle slå på det så spelade Rix FM Gavin's signatur låt till OTH på radion, snacka om sammanträffande. På tal om radion överlag. Har inte lyssnat på säkert 3 mån och slår på den idag och det är samma skit som innan som spelas. Varation, vad är det??

Over and out

Hjulet i rullning

Har precis skrivit ihop en annons på beamern som ska säljas nu... Kan inte fatta.Hjulet är verkligen i rullning och vi ska flytta hem. Ska givetvis bli sjukt skönt att komma tillbaka till ett normalt umgängesliv med alla vänner och familj. Men å andra sidan har ju det här varit mitt hem sen 3 år tillbaka. Känns konstigt att lämna det och veta att man kanske aldrig mer kommer hit. Det vet man ju inte. Sitter med en kalenderöversikt och funderar på när jag vill och ska sluta på jobbet för att det ska bli bäst för mig själv oxå :) Det enda som går runt i mitt huvud nu är allt som måste göras inför flytten. Kan liksom inte fokusera på annat, och ändå kan jag inte göra nåt speciellt inför flytten heller. Ska börja packa så småningom. Vinterkläder och sånt har man ju iaf ingen användning för men allt annat använder vi ju. Kanske ska ta upp tältet och bo i det sista tiden så kan jag skruva isär sängen oxå :)

Sanna, återigen sitter vi i samma båt :) Är jätteglad för din skull så TOKGRATTIS till lägenheten!!!!

Var sjukt intelligent igår och skulle förena nytta med nöje när jag badade. Eller ja, satt och duschade då, varför stå när man kan sitta?? Hur som helst skrek jag åt Himself att skicka åt mig cillit bang och en svamp så skulle jag skura badkaret. Hatar äckliga badkar. Men hur tror ni det funkade då? Jorå, jag levde rövare som strandad valross i badkaret, man är ju inte smidigare än ett kylskåp, jag menar, jag är ju ändå 1.80 lång och väger mer än 10 kg. Nåja några förvridna ben senare så var badkaret rent, och FINA-STINA blev väl pretty ren hon oxå. Hon får nog btw heta Cillit-Stina nu efter det här. Idag ska jag skura kaklet i badrummet oxå, men jag behåller kläderna på tror jag.

Fick 60 spänn i dricks igen på jobbet igår. Fantastiskt att gå från ett 4 stjärningt hotell till ett utan och jobba på som vanligt. Servicen jag ger på ren ryggrad uppskattas utan dess like. Bara som att hålla upp en dörr för folk med mkt packning.... tänk på det. En liten gest kan betyda ack så mycket!!

Lilla Sixten är kräksjuk så han har spytt ner köksmattan idag igen. Stackare. Iofs bra för hans bantnings skull men jag tycker inte om att se honom dålig. En fördel med hundar dock är att det inte gnäller och ömkar så som vi människor gör. De finner sig i situationen liksom. Tänk om en annan kunde vara så. Har precis bytt foder mot något liknande till det han får i sverige sen, tror det är därför han är dålig. <3

Gjorde en egen undersökning när jag var på stan häromdan. Gällande handväskor. Jag tycker det är stört att alla handväskor är gjorda att bäras på vänster axel. Jag fixar inte det. Jag är högerhänt och vill bära den på höger. Vänster funkar bara som avlastning. Vill ju givetvis ha stängningen på väskan framåt så att ingen ficktjuv kan sticka ner en hand bakom ryggen på en. Det är alltså dilemmat, på så sätt är väskorna vänstergjorda. (De väskor med fram och bak sida vill säga) Min undersökning gick ut på att kolla hur många som bar sin handväska på respektive sida. Kvinnor som män. När jag kommit fram till min destination var resultatet 60 väskor på höger axel och 25 på vänster. VARFÖR gör de väskorna åt FEL håll?? Sen kan man ju fundera om det är så att de som bär väskan på vänster, är vänsterhänta? Hur gör du kusin Therese som är vänsterhänt?

Näe, nu ska jag kolla säsongsavslutningen på OTH 6. Tror jag kommer grina som f*n, i vanlig ordning. Jag är så blödig! Men ååå vad jag älskar oth!!!!!!

Ha en bra dag everyhopa!

BMW 118d wins World Green Car of the Year

Bye bye pärlan (inte vår bil på bilden, fel färg!!)

Slapp & Jobb söndag

Ja hur känns det såhär dagen efter Eurovision....?? Att det inte gick nåt vidare för Sverige, det får man ta, det är ett lotteri. Men att Norge skulle gå och göra storslam? Med en skitlåt och en sparvunge som låter som skit oxå... SUCK! Nåja, det verkar ju som hela världen har förtrollats av honom så fine. Jag är glad för deras skull och för alla hans fans skull :)

Maten igår var underbar, avokadohalvor med räkröra, gurkstavar och ägg. LOVELY!! Till dessert blev det en stor fruktsallad på färsk mango, jordgubb, hallon och banan. Toppat med kanel, det var ju bra för nånting... hur var det nu Sanna?? Så nu har jag precis ätit fruktsallad till frukost med en kopp äpple och kanelthe, yummy!!!


Himself är och tittar på golf i norr och jag ska iväg och jobba vid 16. Nu är det slappa och mysa med vovven framför webb-tv som gäller. Ska försöka börja springa i veckan igen. Han ingen vardaglig smärta i benet sedan 3 dagar nu, håll en tumme för mig och min nya springstil!!


Kram kram



Överraskningen

Haha, Frieda, din toka! Inte skulle han fria heller.... we're no big fan of churches och believing och grejer :) Överraskningen var en supergod middag på en italiens restaurang och bio efter! Mycket bra initiativ. Vi såg Stieg Larssons MÄN SOM HATAR KVINNOR, på svenska. Det ni! Med fransk text. Mycket folk var det där oxå. Fast de kan inte ha fattat allt med tanke på att sånt som visas i tidningar och på dataskärmar tex i filmen inte översattes. HAHA, skit ska de ha de jävla fransmännen. SLUTA DUBBA och lär er andra språk vettja!!!

Nu är det frulle dags. Jag ska äta en smarring smoothie med banana, kiwi, röda bär och soya slem med vaniljsmak!! Till det serveras en kokt äggvita, I HATE ÄGGULA!!!

Sen ska jag fortsätta leka med min fina dator, im plenty happy med den :)

Have a nice day!! (kanske skulle blogga på engelska? Faller ju alltid över på det ändå :) Eller franska? Vad säger ni?

Puss


Köpt dator!

Har skaffat mig en ny bebis som jag gillar väldigt mycket. Här är den!!!! Storleken mindre än ett A4 papper :)

Medion Akoya E1210


Blir ingen nyttig middag idag men sakerna är hemköpta och det blir middag efter jobbet imorrn. Himself har nämligen en överraskning och vi ska ut och äta. Han sysslar aldrig med överraskningar så jag blir fundersam. Jag är inte mkt för överraskningar, blir lite nojig när jag inte vet hur jag ska klä mig eller nåt. Jeans och tröja säger Himself så det blir väl kebab på stan!!!

Trevlig helg!!

Nyttig middag!

Underbart med sovmorgon och en ledig dag! Väntar samtal från en kär och god gammal vän som jag ska diskutera jobb med sen ska jag ut på stan och kolla på efter en dator samt köpa ingredienser till middagen. Idag står följande på menyn:

- Avokadohalvor med räkröra (innehållande räkor, gräddfil, gul lök, chilisås, dill och citron)
- Fruktsallad med mango, blåbär, granatäpple och lime.

YUMMIE!!! Ska försöka motivera mig till träning och viktnedgång genom små men ack så viktiga steg. Skippa de värsta onyttigheterna och dra ner på vissa saker. Gör jag för drastiska steg så upplever jag att jag hungrar ihjäl och då kommer jag äta ihjäl mig den dagen jag inte orkar längre. Jag är ok med min storlek, jag är big boned, så är det. Kommer aldrig kunna bli fotomodellsmal, det kan jag leva med. MEN, jag behöver ju inte ha en massa onödigt fett som jag kan bli sjuk av i framtiden. På mage, överarmar, bakdel etc. Det är det jag har tänkt försöka bli av med!



A plus, bon week-end



Helg för mig!

Japp, hela dagen i morgon är det helg och ledig dag för mig, sen jobb lördag och söndag kväll igen. SKIT på ren svenska. Eurovision då? Im my own boss so to speak så ingen jävel kommer in i rum 6, största tvn på hotellet, den ska jag ha på till eurovision, thats that!! HEJA MALENA, HEJA SVERIGE!! Gick åt pipsvängen i tisdags btw, fanns ju inte ett rum ledigt där jag kunde följa spänningen och vi har ett väldigt spärrat internet så jag kunde se på aftonbladet att hon gått vidare men jag kunde inte läsa minut för minut. Suck. Så jag fick vika en hel vagn handdukar till ljudet av folk som harklade slem inne på muggen på kinesrestaurangen som ligger vägg i vägg med vårat backoffice. Mig veteligen så var det säkert kocken som gjorde en kvällens specialité, de är nämligen riktigt vidriga där och polisen själv undrar hur den restaurangen får ha öppet, det ni! OCH DÄR HAR JAG ÄTIT, FLERA GÅNGER! Men det är slut med det, sen jag såg de ha kött hängandes på gamla kundvagnar bland soporna på baksidan, japp, så torkar kineser kött!!

Det är inte det enda äcklet jag blivit utsatt för denna vecka. I förrgår på bussen till jobbet fick jag ett nytt freak bredvid mig, jag fattar inte, de dras till mig som flugor till skit. Kanske för att jag är så duktig och sitter på fönstersätet med väskan iknät och inte på sätet bredvid. Slut på det nu! Jag har inget emot sjuka, utvecklingsstörda eller vanliga konstiga människor. Bara de ger FAN i mig. Den här snubben var ca 1.55 lång, vägde 150 kg och luktade surt av gammal svett och tobak. Ja, har han säkerligen inte tvättats sen födseln och då blev han väl bara avtorkad dessutom. Han satte sig hur som helst bredvid mig och började föra konversation. Jag med hörlurar i öronen försökte ignorera honom men det är ju inte så snällt så jag tog ur de för att höra vad han hade att säga. Spelade ingen roll, han pratade inte samma språk som nån annan på planetet. Jag sa på min bästa ryska, "I dont speak french" på typ 3 gånger och sen satte jag tillbaka hörlurarna. Nä men då börjar han trycka sig emot mig och sätter händerna på ryggstödet på sätet framför MIG och inte framför honom. Där sitter han och håller i sig som om han åkte berg och dal bana. MAN TACKAR. Om jag sedan säger att det finns ca 10 rondeller på väg till mitt och att jag satt på höger sida i bussen, vad säger det er? Jo att LILLA (läsa STORA) jag,satt som en vind-smashad fluga mot fönstret!! SKÖNT! Snäll som man är så håller man ju käften, även om spyan kryper längre och längre upp i halsen. Jag ser hur de andra på bussen kastar medlidsamma blickar. Tro inte att han kliver av nångång heller. NÄE DÅ, terra Alexx vettja. Och inte flyttar fanskapet på sig när jag ska av heller utan jag får klättra över sätet framför, I KJOL! Så var den dagen räddad!!

Efter den hemska upplevelsen så har jag bara drömt mardrömmar, om glömda barn, överflöd av kanelbullar och Gud vet allt.... Traumatised for life, poor me!!

"No use crying in the dark
A SnickersBar won't fix your broken heart
Put down that ice cream cone
It's time to do it on your own"

Här kommer lite foton tidigare nämnda... (för er som inte vet de så får man bildkommentaren presenterad om man sätter muspekaren på bilden)

Nya gold outfiten, brallor från mig själv, tröja från himself. Rönnisch, proud to be swedish!

Jo det gick ju piss på rundan så gladare kan man inte se ut, sorry. Gammal bitter ***** som man är!

Pretty grönt och summerlike även bebisträden.

Bettan, Beda & Hjördis. Hejarklacken! Vänligen notera att Beda är fet som fan och höggravid!

My newest shoes!

BILDBEVISET, min smoothie!!

Näe, nu är jag själv döende av boredom, hoppas ni överlevt! Im not in the mood today!

Btw, borstade tänderna på Sixten idag men hans nya kyclingtandkräm. HAN HATAR ATT
BORSTA TÄNDERNA. Vad tror ni hände. Jo han har pipit hela kvällen och sitter och tigger
nedaför hundväskan. Han vill ha tandkräm!!!!!

Puss o hej




HEJJA MALENA!!

HEJA MALENA!!!



Ikväll är det Eurovison semi och MALENA ska givet gå vidare. Det har jag bestämt. Hon är grym och precis vad eurovision behöver, (hon ger dessutom "fit" ett ansikte, armar att mörda för :)! Jag jobbar ju ikväll och vi har fullt hotell. Men Eurovison är Eurovision så jag ska göra mitt bästa för att hålla ett rum nära repan till någon med sen ankomst. Himself ska ev ut och äta med kunder ikväll så jag kanske tom kan ta flapflopen med till jobbet :) Vore great!

I övrigt har jag varit hos posten idag och reklamerat ett försvunnet paket, SUCK! Enda problemet under 3 år i frankrike och det uppkommer 2 mån innan hemflytt. Stackars systerdotter Fille som går och väntar på sitt paket som aldrig kommer.... Jag som köpt så fina Hannah Montana prylar till henne.....

Igår var det en gäst på hotellet som jobbar för ett internationellt företag som började diskutera jobb med mig. Får se om det kan leda någonvart..... Jag känner mig faktiskt inte så orolig gällande jobb inför hemflytten. Det ser lovande ut med de kontakter jag har och arbetsnarkomaner som jag brukara vara populära, haha.

Träningen tänker jag inte ens diskutera idag. Sanna om 2 månader är jag hemma igen, kanske lite sent till beach säsongen -09 men det kommer fler beacher att träna till!! Vi ska nog komma i form ska du se, tight och fit ska bli mitt nya middle name :)

You're not fat
You'll be alright
Just say no to snacks
And you'll see the light

Puss till er alla och snälla, håll en tumme för Malena och Sverige ikväll fr kl 21!!

Ps: Frieda, du är tyst, ssssschhhhhhh!! Ds

Smoothie frukost!

Tack för frukosten Sanna :) Blev smoothie på soya "yoghurt", avokado, banan, ingefära, frysta bär och en touch av kanel! Gott skit! Däremot var avokadon sligthly hård och jag hade i way to mkt ingefära.... HOT! Men man lär så länge man lever!

Jobbar 15-23 idag så sticker vid 14 snåret. Innan det ska hunden klippas och promeneras och maskeradkostymen ska på. Näst sista veckan på jobbet ju. Sen får vi se hur det blir. Jag tänkte hålla låg profil ifall jag får möjlighet till någon intervju i Sverige. 2 månader kvar till hemflytt. Hajja det!! CRAZY!

Dear Sister Petra: Jag tror inte att vattenpipa 1-2 ggr i veckan gör större skada en en påse lördagsgodis varje vecka. Verkligen inte! Å jag är då inte beroende, det är inte i närheten av cigaretter. Sen finns det väl kanske olika sorter. Det sprider en god doft i rummet och det är gott med lite körsbärssmak i munnen. Det varar ju dessutom bara så länge en liten kolbrikett glöder. Dubai har jag aldrig varit i men så rika som de är så kan de väl gott ha lampor i öknen och inomhuspalats med skidåkning, playa och gud vet vad.  Its too late to stop them now anyhow! Jag har ju sagt åt dig att inte gömma nåt i röven när du reser, du går så konstigt då, (även om vi är begåvade med bra förvaringsutrymme), man blir visiterad om  man ser konstig ut!!!!

Shit pommes... jag skulle ju styrketräna idag oxå. Min förbenade jäkla knä/ben ger sig inte. Tot 3 löpturer på över 2 månader nu och jag blir inte bra. Minsta belastning gör ont, bara att resa sig från en stol tex. Känns inte som löparknä heller. Precis under mjukdelen i knät, där skenbenet börjar på framsidan, i det första hårda så att säga, det är där inne smärtan sitter. Känns skönt med ett tight skydd på knät för då kan jag inte överdriva nån rörelse som gör ont + att skyddet är så tight så den pressen tar lite udden av smärtan liksom. Ursäkta men FAN VAD LESS JAG BLIR! Nåja, jag är less på hängbuken jag fått av 2 mån slapparsle och tröstätande, nu ska jag skärpa mig. Det är ingen annan än jag som kan ta detta fett ifrån mig :)

You're not fat
But put down the cake
Here, eat this celery
Give dessert a break

Have a great day folks!!!

Pöss

Hälsokväll

Frieda, älskade ärthjärna :) Hälsokväll bör vara utan alkohol. Tv spel blir det inte, mest karaoke och dans ;) Kan man inte göra sånt utan att dricka så bör man väl helst åka på avvänjning. Men jag har en annan lösning. Tar vi alla en långpromenad tillsammans i början av hälsokvällen så bör vi ha vätskekontroll, och är man ju värd då. Eller? Öl tex och vin, är ju gjort på frukt och grönsaker, i princip. Nån belöning ska man väl ändå ha för mödan????

Har precis varit ute på en snabböl med himself och hans kollegor + Sixten. Sen sprang vi hem för att se hockeyn som visas nu, 2 timmar senare än i sverige. Jag har ju fått inside information så jag vet ju att matchen slutar outside my interest så jag sitter här, bänkad med Frieda och syrran.

Åt en smarrig midda, Boeuf Charolais med rostade grönsaker. Till det blev det körsbärs vattenpipa och en orgasmdrink. Helt normalt och enligt mina normer... ÖÖÖÖ. Nu är jag så trött så ögonen åker ihop.

Himself är oxå trött. Han spenderade halva kvällen nere i soprummet och rotade runt i soptunnorna. Han hade nämligen tappat bort ett present kort på 500kr som han fått av mig i f dags present. BRA!!!!!!!!!!!!! 2 soptunnor senare kollade han i garaget markerat X. Där fanns skatten.

You're not fat
Just need to get in shape
Don't measure success
With measuring tape

Natti natti



Ledig!!

Jobbade i morse med dubbelt betalt pga röd dag här, lovely! Jobbar igen söndag eftermiddag om det inte är för mkt rum sålda så jag måste in söndag morgon oxå. Ska bli riktigt skönt att vara ledig lite, jobbar ju mest hela tiden, och hårt dessutom.

Har fyndat en ny klippmaskin till Sixten. Såg den förra veckan på rea pris 400 kr istället för det dubbla. När jag kom till kassan med den idag så kostade den under 200, det snackar vi fynd. Här ska trimmas (till hundens förtret)

Himself, Sixten och jag sitter och tittar på hockey och röker vattenpipa. **mysigt** Har varit och storhandlat  mat på eftermiddagen så det är gjort. KÖPTE AVOCADO, INGEFÄRA, SOYA PRODUKTER OCH FRYSTA BÄR TILL FRAMTIDA MÅLTIDS SMOTHIES!! Tack Sanna för att du är nyttig och kunnig i ämnet, jag tycker vi ska ha införa nyttighets tjejkvällar med god och nyttig mat och dryck för ett hälsosammare liv. Kan även innehålla singstar karaoke och ps2 dans för träning. Vad sägs?? TOGHETER WE WILL BE STRONG!!

Har gått med bandage och knäskydd på mina ben idag. Det är väl ett lovande tecken inför tjejmilen.

You're not fat
Though you could get toned
But it is not your fault-
You're just big boned

Nähe, ett litet chips kanske skulle smaka. Banta kan jag göra i morgon.... Eller?? Förresten, ska gå 18 hål golf imorrn, och ja, spela de 18 hålen ska jag oxå göra :) Ska bli trevligt med en ny bana och lite träning på stående fot!

Puss

Ps: Elefant eller inte, min mamma tycker om mig som jag är iallafall Ds :)


Full rulle

Ingen rast och ingen ro. Jag har gett Askungen ett nytt ansikte, kanske hennes hårda arbete då kan ge mig en ny kropp? Smal och snärt, fit och ärtig :) Har slitit som ett djur idag, belönades oxå, av mig själv. En 287 kcal pizza och en snickersglass till dessert. Jodå, det här med diet funkar bra, kalasbra bör tilläggas, haha! Men som sagt, jag lär inte stryka med om det blir kalla tider! Är inte så motiverad att äta rätt när jag inte kan träna. Ska be att få mitt högerben amputerat och slå på en protes med hjul. Borde det inte vara tvärtom förresten? Att det är viktigare att äta rätt när man inte tränar? Shit the same. Vad spelar det för roll om 100 år?

Födelsedagsmiddagen i tis kväll var GRYMT bra, det bästa jag ätit! Det var gåslever och fisk och kött blandat med många smaker så som thaicurry, mango, ananas, kardemumma, kanel och pepparkaka. (Alltså inte allt på samma gång, även om det visserligen skulle passa mig med kokelimokssmet) Tänk att jag skulle bli sån gourmand, jag som livnärde mig på makaroner med socker och kött och grillkrydda när jag var liten (upp till typ 16 års ålder eller nåt). Det var det bästa jag visste!!

TTEEESSSSSIIIIRREEEEEEES från Malmöööööööö! Gud vad kul att höra från dig!! Hur måååår du och lilla familjen??? Jag har tänkt spara lite på mitt hår nu så vi kan åka till Thailand och klippa det sen, du som hittar till salongen menar jag :) Kramar till dig!!

Hade massa saker att berätta nu när jag inte bloggat på ett tag. Men detta slaveri till arbete suger musten ur mig så hjärnan har i princip slutat fungera. Eller så har jag helt enkelt blivit gammal sen i tisdags. Satte på mig linnet ut och in efter jobbet idag, upptäckte jag när jag kom hem! www.zenil.com kan man säga!

Näe, nu ska jag pinka doglas och slänga städrocken i tvätten och dra på mig aftonklänningen till nästa arbetspass som börjar om ett par timmar. Har packat två askar tändstickor i handväskan. En för att hålla ögonlocken uppe fram till 22. Den andra för att bränna ner eländet om det visar sig bli en tråkig kväll! (Skämt å sido. Mr Bui-Gnoc är tillbaka på hotellet och han var mer skrämmande än vanligt idag så jag tänkte vara snäll och förbereda med eld till honom som han alltid frågar mig om fast han vet att vi inte har. Han behöver nåt till cigarettfimparna han går och plockar på parkeringen och sedan röker. Ja, jag säger ju det. Han är psycho.) Jag tänker definitivt inte låna ut min VATTENPIPA till honom, det ska han ha klart för sig!!

Tack och hej, over and out!!

29 år, 4 timmar & 25 minuter

Känns såååååååååååååååååååååååådär då! Underbart att fylla år, blir så rörd av alla gratulationer, JAG ÄLSKAR ER MINA VÄNNER!!

I övrigt känns det såååådär att vara 1 år närmre 30, DAMN, var tog mitt liv vägen? Och allt jag skulle göra?? Nåja, det finns det som har det värre..... och närmar sig 100.

Vaknade med en present i nyllet :) Underbara underkläder som vanligt från Himself, svart spets med blått! Fick förra veckan en fin kort klänning med tyll i spets från Gina Tricot av mamma och pappa. Fick en fin h&m top av kusin med fam på posten. Röda rosor, chokladtårta och champagne samt presentkort från Himself och Sixten´när jag kom hem från jobbet. Som present blir det nu oxå middag ute på valfri restaurang. Shit, måste in i duschen!!

Sanna: Jag är blond men är så glad att jag fattade vinken, haha, du hajjar :) Ja det känns som igår vi flyttade, när vi satt på möte om USA och Florida resan som jag var tvungen att tacka nej till då. Kommer du ihåg det? Vi satt bredvid varann då :) Helt sjukt vad tiden går fort, inte konstigt att man får åldersnoja! Vi får ha en heavy metal date i sommar babe! Puss

Nu måste jag duscha, Himself gapar från sovrummet att han har väntat länge nog.... han tog tel luren och "syster"son ifrån mig så jag skulle sätta fart...

Puss min vänner, miss you lots!!

Jobbsök

Har sökt 1 tjänst och skickat ut 2 intresseanmälan idag. Det är ju riktigt kul att söka jobb, får se hur länge jag känner så (kanske beroende på hur det går). Jag har ju alltid haft sån tur i mitt liv att jag aldrig behövt söka jobb, utan fått det ändå. Nu är det kanske slut på den turen. Vi får se. Det var hur som helst ett rent drömjobb jag sökte idag, helt i min smak! Håll en tumme för mig!!

NO PARK Sanna, that I promise you!! :)

I övrigt står det 2-0 till Sverige mot Frankrike i hockey, jag hoppas det håller i sig och att Sverige kickar ass, haha!

Ska iväg och jobba kl 18. Känner mig "sådär" motiverad, har en dryg vecka framför mig. Jobbar i princip varje dag och det är jag som drar de tunga passen, ska bli skönt så skönt att slippa minimi-lön och slavarbete! :)

Nu ska jag återgå till hockeyn (3-0), pipan och min red bull light! Dags att dra på workfacet oxå snart.... always with a smile on!

Ha en bra kväll gott folk!



Ledig kväll!

Jobbade i morse. En massa jäkla pack var det på hotellet. Jumbofamiljer typ zigenarfamiljer som proppade handväskorna fulla med yoghurt och kakor. Har folk inget vett? Ska vara skottpengar på såna människor som tycker att barnen ska få äta gratis och att de ändå ska få sno hela frukostbufféen. Blev skapligt less på en kärring till kollega jag har oxå som bara vill göra de enkla och icke jobbiga sakerna, resten kan man lämna till mig. HALLÅ SLAVERI ÄR AVSKAFFAT, PRECIS SOM AGAN, om det var nån som missat det. Ska gnälla lite till chefen när jag ringer henne strax, skit ska skit ha säger jag. Det är samma sak med folk som gnäller över att de har så mycket att göra på jobbet så de håller på att gå in i vägen, när det sedan visar sig att de mailar, bloggar och facebookar 90% av arbtestiden. HALLÅ, MAN JOBBAR VÄL NÄR MAN ÄR PÅ JOBBET ELLER? Det är ändå det man får betalt för trots allt. Resten av livet går inte under med 8 timmars arbete. Min kollega ringer sina barn typ 17 per arbetspass. HALLÅ, de har väl en pappa de är hemma med eller? Är han så inkompetent att mamma ska behöva oroa sig så kanske hon ska byta pappa till sina barn. De är dessutom typ 8-12 år. SUCK! Vad hände med arbetsmoralen?? Näe Frieda vad säger du, vi skiter i det där med att skaffa barn va?! Jag känner mig rätt busy utan att behöva oroa ihjäl mig över barn OXÅ!

Det var den kängan!! PMS Alexx on the GO.

Min käre sambo köpte mig en fin golftröja idag som passar mina nya golfbyxor som jag köpte. Jag kan shoppa så bra! Tack för det hjärtat!

Köpte 2 engelska böcker och en massa presenter oxå. Mamma fyller år imorrn, Fille Pille systerdotter fyller i Juni. Fille och Elliott har inte fått påskpresent så det var det oxå. I love to make people happy! Hoppas nu bara att de blir glada för sina presenter, gesten om inte annat!

På tisdag ska jag få presenter, tjihuuuuu!!

I övrigt har jag köpt mer tobak till vattenpipan, jag är begeistrad! Lakrits och Körsbär bidde det. Inte helt nikotinfri fanns det men väääldigt svag och helt tjärfri så det är ju bra. Har hittat bra och goda örtalternativ i sverige som det blir sen. Älskar andras traditioner!!

Nähe, skulle jag ta och lägga ner det här ointressanta inlägget kanske och hoppa i badet. Har sprungit 5km i värmen och det var jobbigt, benet gjorde löjligt ont men det som inte dödar en härdar en säger de ju.

A tout à l'heure!!

Ps: Dags att börja söka jobb i Sverige. Dagens tittarfråga: HUR TROR NI DET GÅR?????????????????????????????
MOAHA


Vattenpipa

Jag har fått en vattenpipa av Ibrahim från Dubai idag, den röker vi nu :) GOOOOTT! Finns så sjukt mycket goda smaker och nikotinfritt dessutom, miam miam!!!

Trevlig helg, jag jobbar varje dag jag!

Pöss

Rosa Vattenpipa 70 cm

RSS 2.0