BLÄÄÄ

VAD jag är less på att vara sjuk! Mamma sa att jag hostade så inatt så att hon hade gått upp och kokat mjölk till mig, om hon hade orkat. HAHA, fan va schysst morsan, tack för "nästan" mjölken då. Tanken som räknas säger hon och flinar. Asså varför ska man krascha hemma hos morsan om man INTE blir ompysslad?? **TÄNKVÄRT** Nu höjer "kärringen" ljudet på tvn oxå för att överrösta mina hostattacker, va faan, ska jag bli döv oxå på kuppen??

Har jobbat hos syrran idag, eller tjaaa, var där 8 timmar och jobbade kanske 4. BRA DÄR, som en vanlig dag på jobbet :) Har mått skapligt ändå, trodde jag var på bättringsvägen men nu jäklar blir jag straffad för det. Jag HATAR att vara sjuk!

Himself åkte till Dalarna igår och kommer hem på söndag. I helgen blir tapetseringen klar och på måndag är det dags för golven. Ja Miccis, det är huset vi bodde i innan vi flyttade till Frankrike.

Nu vill jag ha en stor kopp thé och en sisådär 2kg Karamellkungen. Får väl ta en dubbel treo och tugga på lite crunch müsli. YAMMIE

By the way, kollade olja och sånt i bilen idag, snustorrt all over. Sen har jag pyspunka på ett däck oxå. Strålande tider!

Hej svejs!

Huset

Utrota ALLT SNOR! Ja, varför kan man inte göra det?? Är så less nu på denna hosta och detta snorande. I morse vaknade jag med en näsa helt täpt och snor insmetat i halva ansiktet, den är mysig. Är det då man vänder sig till in sambo och säger "God morgon älskling, KYSS MIG"?

Imorrn ska jag pallra mig iväg och jobba iaf. Jag bara måste. Efter helgen som varit så har jag inte många riksdaler kvar på kontot och väntar bara en liten påfyllning och det ska jag leva på till 20 september. Känns SÅDÄR då..... Det blir bensin för hela slanten....

Igår var vi ute en sväng i huset och kollade. Målaren hade spacklat vardagsrum och köksväggar som sitter ihop och hann måla den biten oxå. Bara taket i hallen kvar och sen kan han sätta upp tapeterna. På måndag kommer golvnissen och slipar och oljar golven, kommer bli SÅ snyggt. Vi slängde ihop garderoberna i förrådet så att det är redo för inflytt när flyttlasset kommer. Klippte av gräset lite och körde trimmern runt landet. Goda jordgubbar och körsbär!

Här kommer lite bilder......

Sett från köket Sovrum 1 med fina fläckar på tapet. Vad? kan man undra. Ska göras om. Kök sett från v-rum, alltså ett och samma rum. Bad med toalett... och...tvättstuga   O-oljad altan med o-oljade utemöbler :) Entré med carport och förråd  


Update

Jahapp, så har det gått ett tag igen då. Fullt upp hela tiden och  nu har jag gått och blivit sjuk. Hade ont i halsen och så i slutet av förra veckan. När vi åkte blå tåg på Agges SJUKT ROLIGA möhippa i lördags så bröt det ut ordentligt med nackspärr, hals och öron och nu även en förkylning med hosta. TOPPEN! Jag som skulle jobba den här veckan oxå, innan riktiga jobbet börjar nästa vecka. Nåja, det går att kombinera!!

Möhippan var riktigt lyckad. Den började med surprise entré hemma hos Agge varpå ett sexparty med rekordförsäljning på 11.000:- följde. Tror inte det var nån som INTE beställde :) Kinky Kicki & Rabbits/Monkeys gjorde succé :) Ingående berättelser om vad man INTE bör göra med självlysande kondomer var oxå en hit :) Efter partyt blev Agge utklädd till kyckling och sedan åt vi vurre lunch innan vår taxi, det blå tåget, kom och hämtade oss och körde ner oss på stan. På blå tåget blev det skumpa och sång (läs skrik) för hela slanten. Det var gullefjun och en massa av dagens moderna dadaddaaaadaadadada låtar, utan text. Hade någon röst kvar dagen efter??
På stan fick Agge sälja ägg och dansa Markolio dansen för folk och tigga pussar på kinderna. Hon skötte sig exemplariskt och verkade skämmas endel :) Så kan det gå!!! XD Öl på Salt väntade efter det. Mötte 2 andra hippor under dagen oxå, sjukt kul. Sen bar det av till föräldrarna där vi bjöds på en fantastisk grillmiddag. När kan vi komma på lördag? :)

Kvällen avslutades med utgång. Fullt folk på Flurran och det gick ju inte att hålla koll på en själ. Men kul var det! Agge fick sälja kondomer och hade i uppdrag att få shots och drinkar. Vet inte hur det gick med det men nog hade hon pengar kvar dagen efter. Och en rejäl baksmälla :) Annika körde drink marathon med mig på slutet så nu har jag fått nya uppslag till drinkar att TITTA på i framtiden. GOTT!

Japp, sen vaknar man upp på söndag morgon och inser med råge att det roliga var slut. CAN SOMEBODY PLEASE SHOOT ME!! Nackspärr, halsont, öron, hosta, ingen röst, you name it. Igår gav mig nacken sån huvudvärk att jag kräktes. Den är fin. Joråsatte, nog har jag haft mitt roliga under semestern och det får jag betala för nu :(

TYVÄRR, blev det inte så mkt bilder från möhippan, jag är besviken på migsjälv som alltid tar så mkt kort. Nu var det så många att ta kort på att jag inte visste var jag skulle börja. SNYFT

Då väntar bara bröllopet på lördag då kameran ska jobba som sjutton. Och sen ska man tillbaka till verkligheten nästa vecka igen. Ska bli kul hur som helst. Massa pyssel med hunden bara. Lösa passning ev dagis för honom och så. Hoppas på dåligt väder så mor och far är hemma och inte i husvagnen. :) Nej, så elak är jag inte!

Hoppas det är bra med everyhopa. Nu ska jag åka til apoteket och tömma deras lager.

Hej svejs!

Risig

Nu är Himself hemma igen. Sixten höll på att krypa ur skinnet när han såg husse. Såååå söt! Det var kul att få hem honom. Fast hela situationen är ju lite bizarr. 3 år som ibland har känts som de längsta någonsin har nu bara svishat förbi liksom.... skumt och overkligt.

Var ute och jobbade hos syrran igår, är ledbruten idag, skönt med lite träning. Kände igår att jag fick ont i halsen (har inga halsmandlar) och idag gör det så ont ända ut till öronen. Är dessutom svullen i halsen och utanpå är det precis som när man har mandlar. Undrar om min hals har fantomsmärtor, jag är ju inte normal så why not?

Idag ska vi åka och hämta kartongpallen Himself skickat upp till jobbet. Äntligen får jag mer kläder och skor!!!! Har dessutom köpt en universal tv dosa till mamma och pappa och den är nästan lika stor som ett A4 papper, Askul. Min humor. De är ju blindstyren så :) De kommer förresten hem idag så nu blir det luftmadrass igen!

Himself är på skatteverket och blir svensk, får se om de släpper in honom i landet :) Jag ska väl göra mig i ordning antar jag. Han lär vilja ha hjälp med pallen sen.

Idag fyller världens sötaste IsaBELLA 3 år, grattis till dig trollunge!!!!!!!

Linslus

Hej svejs!

Piggelin

Sov max 2 timmar inatt. Har blivit sån nattuggla under semestern (tack Frieda och Kim) och igår var jag så taggad inför introt i Stockholm idag och det gjorde ju inte saken bättre. Hade dessutom massa ungdomar rännandes utan för fönstret, skrikandes under nattens gång. De körde moppe som en dåre utanför mitt sovumsfönster oxå så, not easy. Pluggade på företagshistoria på intranätet igår kväll innan läggdags och namn på folk, VD, grundare, hotellchefer etc. Antal rum, e, d, h, s, lokaler gr rum per hotell, byggnadsår och you name it! Underbart att komma till en intro väl förberedd! Gick jättebra och tjejen jag satt med var jätterar och duktig på att lära ut. Så nu har jag snart 5 hotellsystem i bagaget. Spännande!! Vill börja jobba nu!! Bilresan på 1.5 timme fram och tillbaka var mindre kul för nån med taskigt tålamod haha. Men jag njöt en hel del, det är så vackert med vatten och båtar och röda hus. Det är sverige för mig!

Åkte och hämtade Sixten hos syrran efter jobbet. Tack snälla Nina, Håkke och Rebb för hjälpen idag och imorrn! Guld värt! Sixten var helt slut. Han har lekt och tulat och åkt buss idag. För att inte tala om sovit och ätit godis, bortskämda jycke :) Så ikväll tog vi en långprommis med söta Sanna. Kul att ventilera och tjabba lite skit och Sixten sprang på som bara den, duktig kille efter en sån dag, vi blev ändå ute i 1.5 timme. Nu sover han som en gris och kommer INTE vilja gå ut mer ikväll :) Imorrn ska vi upp strax efter 5 igen och Sixten ska va hos syrran när jag åker och jobbar hos svågern. Sen imorrnkväll ska vi hämta Himself vid flyget och på torsdag blir det sovmorgon!! Nu kollar jag på de RIKTIGA hemma fruarna i New York, sjukt kul, samtidigt som jag nöter med gummibandet och situps. Försöker få in den spända magen sen pizza helgen, never again säger jag bara!!

Näe, du ska jag sätta fart så jag får lite sömn sen!

Hej svejs!

Fy håle

Har precis varit ute på 5km jobbing, när sorry, jogging. Attans rackarns vad jobbigt det var. Trodde nästan jag skulle dö på kuppen. Några dagars vila, några glas vin och några pizzor och man är som betong i kroppen. Näe Alexandra Widén, flebbo med långa ben. Nu får det bli ordning på torpet igen!! Säger ju det, man ska inte ha semester!! :)

Update

Jösses vilken bloggare jag är, är det jag som vinner stora bloggpriset i år? :P Vaddå, måste man skriva för att ha en blogg, räcker det inte med att säga att man har en?

Full rulle hela tiden, skönt att vara hemma igen :) Det har blivit en del stall, en hel det vinpartaj med stalltjejerna inkl en och annan utgång :) Utöver det är det hundpromenader och hunddejter. Jojo, Sixten hade hela lördagseftermiddagen ute på ängarna med en annan "böghund". De var trötta, kladdiga och hemskt nöjda efter dagen de båda hannarna. Frieda är helt hundra på att böghundens matte var ute efter mig, hon säger att sånt bara händer mig. Man tackar :)

Idag är det tvätt och strykning och löpning och handling och ja... no need to say more. Imorrn ska jag jobba en dag i stockholm, som en del i min introduktion. Ska bli kul. Så det blir upp senast 6 imorrn. Promenixa och mata hunden, köra honom till syrran och sen ta bilen och dra. Blir skönt. Jag vaknar ju 5 varje morgon nu så kan ju vara vettigt att ha nåt att sysselsätta sig med då. Lär bli skapligt tidigt isäng imorrn kväll, kommer väl tillbaka efter 20.

På onsdag kommer Himself hem. Jag vet en liten hund som kommer bli sjukt glad!!! Ska jobba lite ute hos syrran i veckan oxå. Man kan inte bara slappa och leva livet så som jag har gjort, eller ja, inte hela tiden iaf. Dags att fylla på kulpåsen nu :)

Nähe, arbetet kallar!!

My life in pictures

Cissi på Åkanten Cissis Peter och jag på Åkanten Gargamel=Mr Clooney och Cissi Jag idag på finaste Liverpool Kim på Pyramus Bella Bus provkör min bil Bella rider Noa Linslus Vårat nya husdjur :)

Vi saknade dig idag Frieda när du satt på Ultuna med katten!!!!! <3

Imorrn blir det en sol- och baddag med övernattning i Cissis stuga i Järlåsa.

Må gott mina vänner!

Måndagsöl

Skulle åka förbi Agge på dan men dog lite halft. Somnade 4 i morse och Sixten väckte mig kl 9. Har slappat på dan, helt död. Sen på em styrketränade jag och sen åkte jag och sprang 6 km med Natta i Jällaspåret. Skönt. Jag är verkligen sjukt nöjd men att vara tebax i träningslivet, känner mig tillfreds med migsjälv och kan unna mig saker utan ångest. Det är såhär livet ska vara! Skiter lite i hur jag ser ut, det viktiga är hur jag känner mig!

På kvällningen åkte jag ner på stan och träffade Cissi för en middag och en öl. Blev en charkuteritallrik på Åkanten och några öl. Hennes kompis Peter kom förbi och vi fick även sällsis av krökar Gargamel Gorgis, eller hur han nu stavar. Kul som F-N hade vi men jag saknade mina HOMIES Freida och Kimpa!!!! Hoppas på en dejt med de snart!

Imorrn blir det nog sol och båt och fiske och stugövernattning i Järlåsa med Cissi! Home Alone 5 :D

Nu ska jag sussa. Kom hem för några timmar sen och ändå är jag vaken. Fattar inte varför jag inte kan sova om nätterna...!!!!!!!!!!!! Först ska jag bara kväva mig far en snabbis, han snarkar så det skakar i väggarna!!! XD

Hej svejs


Städdag

Jag blev hemma igår kväll. Skönt att sitta framför tvn med mamma och pappa. Pappa åkte iväg och hämtade pizza, gött! I morse tog vi sovmorgon och trynade till 10. JÄTTESKÖNT!

Har rensat ur min resväska och flyttat upp på matsalsbordet med garderoben haha. Så är det att sova luftmadrass hos mor och far :) Tråkigt för de att vara hemma och inte i husvagnen, jäkla skitväder! Nu hittar jag iaf bland mina miljarder saker och kläder, det är skönt.

Ska städa här hemma en sväng sen oxå tänkte jag. Men först ska jag smälta maten och sen åka ut till Jälla och springa 6km, ska bli sååå skönt. Ska styrketräna innan, medans jag smälter maten. Måndag till söndag har det blivit 5 träningsdagar av 7, jag är tillfreds med livet igen :)

Älskar att vara hemma och ha ett eget socialt liv igen!!! Fick uppleva igår att Årsta i Uppsala erbjuder lika mycket muckon som Årsta i Stockholm. Det kom en full gubbe från lokakrogen igår kväll och cyklade förbi mig och Sixten. Han cyklade så sakta som man nånsin kan cykla och det var väl en bedrift i sig, men han var nog inte kapabel att cykla snabbare. Dessutom rökte han cigarr samtidigt. Sixten skällde efter honom när han cyklade förbi oss och då han vände sig om för att kolla så cyklade han in i ett buskage. Hade han cyklat snabbare så hade han nog kommit ut på andra sidan, men så var inte fallet den här gången. Haha. Mr BushMan. Det var kul! Humor i vardagen, det gillar jag!

PUUUUUUUSS


Bränder och pöktanter

I Onsdags var jag som sagt på jobbmöte. Det gick bra! Se åkte jag och fikade hos Sharon och träffade supersöta Lily-Rose och Theodore. Hade träningsvila i onsdags. I Torsdags sprang jag 8km runt den här sidan stan. I Fredags sprang jag 6km i jällaspåret. Grymt bra spår, I LOVE. Där jag ska jag hänga forever! Igår åkte jag även och skrev papper på nya jobbet. Börjar i början på augusti, ev tidigare. Var igår och kikade på rean på Hööks och shoppade mig 2 jackor och 5 par "luvtröjor" för typ 500kr, det var halva reapriset! Så nu har jag vardags och stalljacka och massa myströjor. Jag som bara kom från Frankrike med en långärmad tröja. Goddag Yxskaft!

Igår åkte jag förbi i Knivsta och hämtade upp Kim och lilla Bella 3 år så åkte vi till Frieda i Årsta (sthlm). Där lekte vi hej villt med kvällsgrodan Bella och sen tog vi ett glas vin och softade och lyssnade på musik. Efter ett tag tyckte jag att det luktade som om askkoppen ute på balkongen brann så jag gick och kollade men det var inget. Frieda kände samma sak senare och blötte askkoppen för att släcka. Lukten försvann inte. Sen sa Kim att du det brinner här och då såg vi rök bakom huset rakt över på gården. Frieda ringde sos som sa att de brann på granngatan och att räddningstjänst redan var på plats. Det trodde jag inte ett ögonblick på för jag såg att det var från huset mittemot eller en bil på gatan nedanför. Så jag sprang ut i fort som F-N och höll på att smälla av. Hörnlägenheten högst upp i huset mittemot stod i full brand och svart rök vällde ut ur fönster balkong och skorsten. Jag skrek och frågade en kärring som stod och rökte på balkongen bredvid om hon ringt efter nån, VADDÅ? svarade hon. Jag ringde sos direkt och sa att min kompis nyss ringt och vad de svarat och jag sa att jag stod utanför en brinnande lägenhet nr 2 och att det var full brand. Fick stå där och prata med operatören medans han pratade med räddningstjänsten. Eftersom det redan var en patrull i kvarteret så fick de ju skicka en ny och det tog tid så när jag stod där så smällde rutor och allt. Skulle tro att det var en sängrökare, eventuellt en full en, man vet inte. I den andra lägenheten som brunnit var det i kylskåpet det hade börjat. Fin el de har där. Det här var det närmsta jag kommit något liknande och samtidigt som man var klar i huvudet så skakade man av chock. Det kom ett par killar som kunde koden och sprang in i porten och började plinga på dörrar för att få ut folk. Då fick jag springa efter in i porten för att jaga ut de igen och gasta att folk skulle stanna i lägenheterna. När jag kom ut var Frieda, Kim och Bella på ankomst. Bella helt fascinerad av brandbil och polisbil, inget ont som inte för nåt gott med sig. "Jag måste ringa min pappa och berätta att det är brandbilar här". Snuttan. Nu började avspärrningarna och de sa att de kom ut med skadad så det var i princip bara att gå hem igen och innan det så såg jag hur de kom med ett "stycke" förmodligen i brandfilt som de kastade upp på en bår. FY FAN vad tragiskt. Enligt grannarna idag så levde den 45 årige mannen när de kom ut med han då. Hur det står till nu vet vi inte men vi tror inte han kan ha överlevt den övertända lägenheten med rök och allt efter så lång tid. Vi var helt skakade efteråt och kunde inte varva ner på flera timmar.

Sen ett par timmar senare när vi fortfarande var vakna och skakade så såg vi en granne till Frieda, hans kommis komma ut från grannens port, lagom packad för att sätta sig i sin Audi och köra hem. Den är fin. Vi gick och la oss och jag somnade efter 5.30.

Vid 8 väcker Frieda mig när hon kommer uppfarandes och svär. "HÖR DU DEN JÄVLA KÄRRINGEN?" Då är den hennes kärring till granne vägg i vägg som har SEX och stönar så JÄVLA högt så man vaknar!! Åh åh ah ah ååhhhhh aaaaahhhh. SATANS ÄCKELKÄRRING! Förmodligen var den grannen dessutom som hon pökade med och det var nog ett godnattligg kl 8 på morgonen snarare än ett godmorgonligg.

Joråsatte, helt normal kväll... Only in Stockholm!!

Nu sitter jag med mor och far framför tvn, kom inte på nåt kul att göra efter den nästan sömnlösa natten. Energin är inte fullt på topp om man så säger! Tjejerna kanske ville ut och då ska jag köra tänkte jag.

Hoppas det är bra med er!!!!

Kramen

Sulorna hänger med

8km på 5.25/km runt Årsta/Slavsta/Fyrislund/Boländerna och Salabacke. Inte helt nöjd på asfalt och sulorna skaver i ena hålfoten men vad tusan, JAG HAR INTE ONT!!! :)

Nu blir det styrketräning (jag vet, man ska göra det INNAN konditionen men jag var så sugen på att springa) sen blir det middag och slapphög! Ska fortsätta Magdalena Graafs "Det ska bli ett sant nöjde att döda dig". 

Imorrn ska jag åka och skriva papper på jobbet :)

Trevlig kväll!!

Out and about FOTON

Melissa Vader ;) Sötis Jossan på sin balkong, där vi SKULLE sitta och dricka vin... Jossan när vi ended up på Flurpen, hur kom vi på det kan man undra! Maria på Flurpen Only in Muppsala Min söta Frieda ch Kim Kimpas pappa med sambo i Hur Lång är Din Tunga tävling! Jag och min darl Sötisen Kodak moment 

Fredagkväll på Flurpen och Onsdagkväll på Salt

Grattis mig själv

Till det nya jobbet som jag börjar på den 1a aug!!! Im so happy!!!

Hoppla pålle

Idag har jag varit uppe på Gränby och shoppat lite med Cissi. Premiärturen på "nya" Gränby. Det var så tjusigt så. Sen har jag varit med Frieda till stallet hos Kimpa och ridit hennes supersnälla och fina Tryggve. Det var jättekul. Men det var många år sen jag red nu så till en början blir det mest att få tillbaka känslan. Och ridning är som skidåkning, jag blir harigare ju äldre jag blir, haha. Tack iaf Frieda, du har gjort ett toppenköp!

Nu ska ta och förbereda mig inför ett möte imorrn. Sen ska jag ha dejt med Sharon och Lily-Rose och Theodore. Smashing!!! Tror vi skulle grilla Mamma Scans på 4H :) Sen blir det en ny löprunda... ska försöka hålla mig till varannan dag denna vecka men får se hur det går. Det är ju så underbart att kunna springa igen så jag vill springa tills jag stupar. Kanske inte sååååååå bra!!

Natti natti

Förlåt bloggen

Här har det då inte varit mycket bloggande på sistone :) Kan jag ha haft lite att stå i måntro??

Torsdagen gick åt till att besökan banken, köpa bil och åka på turné, bla förbi farmor och farfar. Underbart att se de igen, det är humor på många sätt men ack så tragiskt. Jag vill inte bli gammal och bo på hem. Menlös och ointresserad personal, allt för få aktiviteter och bestämd mat. Som att gå i skolan ungefär. Åkte även till syster yster med familj och gullande med syskonbarn och vägrade bada i poolen, haha. Blev en slappkväll hemma sen, helt slut.

I fredags var jag hos andra syrran och träffade lilla Melissa för första gången. Hade tänkt åka ut till stallet men det blev sent, skulle till Jossan och dricka vin sen, det var gott och såå kul att träffa min lilla snygga puffra igen!

I lördags fick jag besök av en tredje syster som spenderade hela eftermiddagen här. Sen åkte jag och lånade singstar av systerdotter Rebecka och sen blev det grillkväll hos Cissi med singstar till 05.00, söndag morgon. Säkert hemskt uppskattat av grannarna, men vi hade sjukt kul när vi lyssnade på vår falsksång i efterhand, haha!

Igår blev det pizza hos Cissi och datafix. Sen tvätt och städ hos mor och far. Idag har jag varit på Löplabbet och fixat provisoriska ilägg, hälsat på och fikat hos en syster. Sen har jag sprungit med Natta i Röbo och sen tvättat lite till! Imorrn blir det relativt lugnt, mor och far kommer hem igen så jag blir förpassad till badenbadendynorna och golvet igen, haha. Hoppas på stallet och en ridtur imorrn em/kväll. Vi får se när Frieda kommer ut.

Busy woman and Im loving every bit of it!! Foton kommer...

Tjingeling


Bilägare

Har precis kommit hem med min nya bil! En Toyota Corolla -88. Rullar och är besiktad och skattad utan anmärkning. Funkar tillsvidare!!!

Nu ska jag rulla förbi farmor och farfar!!

Hej svejs

Övertrött?

03.28, vad gör jag vaken? När ska jag¨få sova?????

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Äntligen hemma!

Hemma nu finally ska skriva den hårresande historien imorrn, haha. Nu ska jag ta en dusch och krypa isäng! Ska ringa på en bil direkt imorrn när jag vaknar...håll alla tummar och tår!!!

Kramen

D-day

Så var dagen då kommen och jag känner mig rätt lugn. Kommer precis från banken och svetten rinner på hela mig. Klockan är dryga halv 11 och redan 28+. Jag ser inte JÄTTEmycket fram emot att sitta i bilen i 3.5-4 timmar. Ska bli skönt att få resan överstökad så man kanske kan få sova en natt sen. Jag har mördande huvudvärk och ingen treo kvar haha, hur ska jag överleva? :)

Näe gott folk...nu måste jag färdigställa resväska och handbagage så jag kan ta det lugnt sen. Ska dra i mig en snabb Nutrilett, orka äta i den här värmen även om magen kurrar....

SES SNART!!!!!

Se hela bilden

RSS 2.0