Tjejmilen here I come

Helgen och minisemestern har varit great men på tok för kort! Vesoul är en underbar liten stad, ren och fin och vart man än vänder sig i världen så var man omgiven av skog. Bilder kommer inom kort. Shopping blev det såklart... Köpte ett par basket dojor (converse stuk) i guld/silver metallic med vita snören. Sen blev det ett par svarta gladiator skinn sandaler. Samt ett par sommar byxor. Bilder kommer på köpen oxå. Fick dessutom Anna att köpa sin 2a handväska någonsin. ALLTSÅ HAJJA, hon är 25 år och har bara köpt en väska i sitt liv och det i Finland, HAAAALLÅ!!! Jag har lätt 30 st liggandes bara här... köper 2 i veckan som Himself säger.... Hrm....

Idag har jag jobbat 05.50-16.50, den är smaskig, men det gick bra. Utöver sedvanliga receptionssysslor och frukosten så hade jag 12 rum att städa oxå. Kul att vara repafjolla i det här landet!!

Efter jobbet kom snälla Himself och hämtade mig och sen åkte vi hem och jag gick ut och SPRANG, hurra hurra, Im so happy!!! 30 mars sprang jag senast och innan det hade jag 2v uppehåll pga av skada. Har mått skit och tröstätit för att jag inte kunnat träna, känns sådär, men vad tusan, dör jag så dör jag mätt i maggen :) Nu jäklar blir det seriöst dock, minus 6kg och + massa fina muskler sen är jag redo att möta världen!!!

Näe, Himself ligger och gnäller i sängen, han har huvudvärk, har ni hört nåt dyligt? Så jag fixar maten jag, Thaisoppa och fransk baguett, what else??

Btw... det blir verkligen hemflytt till sommarn, hyresgästerna i huset i Märsta har tom blivit uppsagda nu så det är verklighet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Näe, soppa var det!!

Puss o hej


Snart ledighet och minisemester!

Tjihu everyhopa!

Blir ett kort inlägg, ska glo en sväng på tv'n innan det är sovdags. Jobbar 7-12 + 17-22 imorrn, jippi! Or not! Sen väntar 3 dagars ledighet. Ska åka till andra sidan av landet, Vesoul närmare bestämt, utanför Dijon, där vi ska hälsa på Anna och Cedric som flyttade för några veckor sen. Tänkte ta en spontansemester till brittiska ön Jersey men genom att det är utomlands så måste hunden vaccineras och sånt och det känns bökigt för 1 eller 2 nätter.

Petra älskade syster. Klart ni ska få komma på middag och uppleva Himselves kokkonster, och NEJ vi har inga andra kompisar, inte gemensamma iaf med tanke på att han avlider av annan musik än metal under för lång stund (så vida det inte är hos "hans" kompisar vill säga. Eftersom ni är familj så är ni ju bland de enda vi kan umgås med gemensamt, känn dig priveleged (hm, har inte tid att kolla stavning) Blir btw fett nice med förfest och konsert på Globen, sis, Annexet, vad är det för skit? :) Förresten Petra, Tiramisu är en italiens dessert gjort på champagne kex, mascarpone ost, konjak och kaffe och citron och kakao, yammie! ÄNNU GODARE GJORD PÅ BAILEYS och brownies (ej orginaldock)!!

Igår var jag ju på playan med doggen och solade ett par timmar och gick prommis. Idag är jag gris i nyllet och det bränner så det står härliga till, jag är typ helt redo för entrance i helvetet, så nåt gott förde det med sig :D Sixten försvarade mig iaf för en massa äckel karlar som åker till sjön för att ragga, han skällde ut de efter notor, TACK ÄLSKADE VOVVE!! Han fick btw en sele och säkerhetsbälte häromdan, så nu åker han säkert! Han vill ju gärna hänga ut genom fönstret när vi åker så trynet fladdrar, får skaffe en moppe med sidovagn till honom!

Firar denna evighetsförkylning med att SÄGA UPP DEN, Från och med nu tillhör du inte längre min kropp SAT**S J**LA SK*T förkylning, OK! 4-5 veckor is way to long, PÅ MÅNDAG BÖRJAR JAG TRÄNA IGEN, oavsett!! Får väl erkänna att jag njutit lite oxå och ätit vad jag behagat, maggen har jäst och blivit en fin deg att baka kaka på. Men what the heck, blir det istid imorrn så är inte jag den första att duka under!!

Hur var det nu med kort inlägg? Jag är inte känd för att hålla speciellt tyst eller hålla låg profil Eller hålla något kort. I am plenty so to speak. Men hey, why you read this blogg hein?? :)

Bon week-end à tous et à toutes!!

Puuuuss 


Sommar & Sol & Hundskit på gatorna

Underbart väder sedan ett par dagar, 20+ och sol. Idag har Lilleman och jag bilen så vi ska åka ut till sjön och sola. Eller jag antar att jag solar och att hunden ligger i skuggan och spanar omgivningen. Han är som tjuren Ferdinand, han tycker det är alldeles alldeles underbart att ligga under ett träd och lukta på blommorna!

Härom dagen hade vi två killar i ett rum på hotellet. En korthårig med babyface och en långhårig med kraftig skäggstubb trots nyligen rakat ansikte. Den senare var en tjej upptäckte jag när hon kom och bad om en duschmössa. FY FARAO VAD HEMSKT. Att vara 20-25 år och ha kraftig skägg och mustash växt i ansiktet som man MÅSET raka bort men att det syns mycket ändå.

Nä, vi ska inte klaga så mycket vi andra, dagens I-lands problem blir rätt patetiskt i en sån här jämförelse. Jag ska sluta klaga på min extra kilon, jag kan iallafall träna bort de. DET FINNS DE SOM HAR DET VÄRRE!

Happy

Jag är happy idag. Har haft en bra dag om än vääääldigt stressig! Har jobbat 9-18 och jobbat non-stop, precis som jag vill ha det. Det är det jag älskar med hotellbranchen,  många bollar i luften. Fick 100 spänn igen av en gäst idag. Vi hade fullt igen och han kom med en brud vid 15.30 tiden, bånka bäver rum såklart. Jag gav han ett rum trots att vi hade fullt och för det gav han mig 100 spänn. Jag sa att 17.00, då måste ni ut. 16.15 var det borta!! DESPERAT? Så är det ju tydligen i det här landet. Nåja, 2 likadana rum till (jag sålde och städade alltså 3) och jag har alltså åt arbetets vägnar gått sålt 50 rum istället för 47 idag, BRA ALEXX!!

Sen kom Himself och hämtade mig och vi åkte hem och gick en 1 timmes promenad med Sixten, han tyckte det var varmt! 20+ och sol, underbara sommarväder. Folk går i t.shirt och klänning. Allt är grönt och blommar. Tom Sixten snorar av pollen!

Himself har fått bud nr 2 från sverige idag, vilket det ser ut som han tackar ja till. Dock får han inget skriftligt förrän i mitten av Maj så man ska ju inte ta ut det säkra före det osäkra. ELLER JO FÖRRESTEN DET GÖR JAG, HURRA HURRA!! Han har dessutom sagt åt sin chef att han vill sluta närmare slutet av Juli så det verkar vara i sin ordning. Hej Sverige!!

Nähepp, dags att dra igång kokvattnet, bli majskolvar idag igen, Himself ville inte ha sina så jag får äta upp de!

Goddagens!!

Ps. Förkylningen har inte på nåt sätt gett sig förutom febern, snorar och jävlas, hör typ nada, men nu jävlar ska skiten ut för jag TÄNKER börja träna så smått igen... har gått 1 mån nu and it kills me Ds

Drömmar

Har lite brådis, ska fixa majskolvar till mig till middag och tina bröd till Himself till hans middag. Så nattens tre 100%-igt normala drömmar är allt jag hinner blogga :)

Enjoy!!

1. Jag satt på läktaren i en ishall med en kvinnlig vän, vet ej vem. Tittar på hockey, random match. All of a sudden så är jag nere på isen med 200 andra glada amatör skridskoåkare. Jag mitt klant åker åt fel håll, alltså motströms och klarar livhanken precis. Med mig på isen är tydligen Himselfs hockeyspelande systerson Jocke. Han är GRYM på hockey!! När vi åker förbi ena läktaren han och jag så sitter där 200 unga tjejer och skriker helt upphetsat J O C KE, JOCKE JOCKE JOCKE. Jag tittar helt chockat och frågande på Jocke, sant eller? Han bara log och sa, så är det att vara hockeyproffs :)

Sekunden senare sitter jag innanför entrén till ishallen men utanför rinken så att säga, men fortfarande på is. Här fanns oxå snö. Jag sitter på knä och hjälper min gamla klasskompis Therese Persson att göra en tårta av snön. Hon ska nämligen gifta sig och ha bröllop. (No need to say more, jag är sinnesjuk på riktigt)

2. Nu är jag på väg till Thailand med Linda, Agge och Agge's dotter Moa och 2 äldre "flickbarn" i kanske 10 års åldern, dont know who they were. Fram kommer vi i Bangkok och tar båten ner till Phuket på 10 min, helt normalt. När vi kliver av den är det 4 km gångpromenad till stranden och dit ska ju vi. Helt plötsligt har vi då 2 hästar till vårat förfogande och en skylt med 9km till standen och inom parentes 5 km häst, 4km fot. Hrm, just det. Nåja Agge tar en häst med Moa, de andra 2 tjejerna delar på den andra hästen och Linda och jag tar cykel, för såna fick vi visst oxå. När vi tillslut kommer fram till stranden så springer vi på Agge och Lindas vackre vän Therese (malmö Tessan) som precis har klippt av sig håret. Hon sa att Thailändarna betalar 13.000sek för blont långt hår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW, holy Moses sa jag, då ska jag oxå göra det, även om jag vill ha mitt långa hår kvar, för vem kan motstå 13.000kr??  THAILAND NÄSTA :)

3. Jag är på en återträff med mina 3 svenska barn i Spanien (au pair 03-04). Ebba och Filippa var så gamla de är nu, typ 13 och 15. Medans lilla Gustav som nu är typ 6, i drömmen är helt nyfödd. Han är dessutom prematur och i samma storlek som en råtta, han fick plats i min ena hand. Eftersom han var så för tidigt född så fick han ligga i en liten plastburk med vatten, för att han inte kunde andas än. Ni vet, gälar och sånt. Där slutade den drömmen.

Summa sumarum så har jag haft en busy natt. Vad säger dessa drömma mig då, jo att jag är totalt rubbad och nu även understimulerad, precis som vanligt :) I wouldn't change it for all the money in the world!! Sen om resten av jordens befolkning oroar sig och börjar ta avstånd från mig, det vore ju synd :)

Pöss då, majskolvarna kallar!!!!

Piratpartiet

För första gången i mitt liv ska jag rösta! (röstade 03-04 för EURON oxå när jag bodde i Spanien men det ville sig ju inte) I år ska jag rösta på PIRATPARTIET, därför att det helt sonika är det enda som är intressant nog att engagera sig i. Vi har ju sett i vilken riktning Sverige i är på väg och jag tvivlar på att vi kan påverka det. Är trött på att en fet fd stadsminister ska kunna sitta och äta sig ännu fetare på våran bekostnad medans våra egna farföräldrar och snart föräldrar kommer att få det ännu sämre. Och sjukvården, näe förresten, VILKEN sjukvård sen da? Nu ska de dessutom ta över vårat privatliv oxå och helst kunna övervaka oss tom i duschen. Snart får vi väl sömnläsare oxå så vi inte tänker olagliga tankar i sömen.
SUCK

Det var dagens tråkiga. Nu över till dagens roliga... (näe fanns inget sån idag)

Över till dagens dagens istället.

Har börjat tänka min ledighet i skift. Det kan helt enkelt inte vara bra att jobba skift. Det var länge sen jag gjorde det och även om de lugna helgkvällarna är soft på jobbet så är det nog inte bra för hälsan.Trodde att jag efter gårdagens och denna morgons pass skulle ta helg till på måndag, icke sa nicke, det duger att försöka. Jag jobbar kväll imorrn. Så min ledighet ser jag alltså som "Ledigt kvällspass idag, ledigt morgonpass imorrn". Jag kommer knappt ihåg vilken dag det är. Damn, jag börjar bli gammal och snurrig.

Fick in lite kul folk igår, ett par Letter som ska bo i 8 dagar bla. Hemskt trevliga killar/gubbar. De går förbi receptionen och ler och säger Hello hela tiden. Det är trevligt, så kunde alla gäster vara. Sen var det en ung trevlig it tekniker som flyttade från det finare hotellet bredivid oss till vårt hotell igår, för han tyckte det var BÄTTRE, så kunde oxå alla gäster få vara. Han frågade om det var jag som var hotellchef, om inte så tyckte han att det borde vara jag, för jag var grym på mitt jobb sa han. MAN TACKAR OCH BOCKAR. Egentligen borde jag aldrig mer gå tillbaka till jobbet, man ska sluta när man ligger på topp :) Han gick under kvällen till köpcentret mittemot för att köpa nåt att äta, frågade mig om jag ville att han skulle köpa med nåt till mig, hur snällt är inte det? Idag kom däremot en scary gäst tillbaka som vi haft förut.  Han är med all säkerhet på permis från dårhuset. Jag är snäll så såklart han får bo hos oss. Men if he's going mental så ska jag be han gå mental på chefen, hon är inte lika snäll som jag.

Har varit en bra helg på jobbet med andra ord. Blev en fransk frulle med morsan i morse oxå. Varm mjölkchoklad i djup tallrik med croissanter med nutella på till. RENA RAMA HÄLSOKOSTEN. Men jag tänkte som så, om BUI-NGOC ska go Mental, och han goes Mental på mig så har jag iaf en fet frulle i magen som jag står mig ett tag på :)

Nu måste jag göra mig i ordning. Himself är ute och tittar på husbilar. Nej, han ska inte köpa, han bara gör det ändå, han har sinne för humor. Jag gick med på att åka med och handla efter men inte mer. Va fan, rent ut sagt. Jag går väl inte in i en Armani butik utan att kunna handla eller? När man talar om trollen, nu ringde han, jag ska gå ut och ta bussen ut till affärn så slipper han krångla genom stan från fel sida. Bättre med ringled. Ringorm bättre än Huggorm so to speak. Damn, jag är riktigt sjuk i huvudet idag, har fullt av konstiga idéer. Vem vet, kanske blir fler inlägg!

Herrå

Girls just want to have fun...

...blev det istället för Beck. Hur bra är inte den filmen? En fet boost av energi och motivation, åå vad jag vill ut och leka och åka på äventyr med mina vänner nu. Snart så..... :)

På bättringsvägen

Det går inte fort men det går framåt iaf. Idag har jag inte haft nån feber så morgonpromenaden med Sixten blev över 1 hel timme. Jätteskönt för både han och mig. Det kommer att bli tufft att börja träna sen igen så får försöka ladda med lite promenader för att åtminstone orka ta mig framåt. LÄNGTAR efter att få springa igen men bihålorna och öronen säger att nog med all säkerhet inte kommer kunna gå förrän tidigast i mitten på nästa vecka. Vi får väl se.

Igår var Himself på ett lyckat möte i Paris. Jobb finns det för honom utan tvekan, får se bara vem som bjuder högst. Vi hoppas iaf ha framtiden klar i slutet av April. Ikväll är han ute och äter med kunder och kollegor. Gräsänka igen då. Har strykning jag ska ta tag i framför Beck nu. Har skurat spis och tvättat 4 maskiner idag. Himself bad mig lämna lite städning till honom i helgen, HAN BEHÖVER DET EFTER DENNA TUNGA VECKA. Seriöst, vilken kille ber om att få städa? Turkärring, är vad jag är!

Drömde inatt att jag var i en liten underklädesbutik för att köpa ett raff-set (eller hur det stavas). Fråga mig inte vad jag skulle ha det till men jag fick 2 jättefina alternativ provade och den ena hade tappat sin lilla tygrosett i bak så den var nedsatt till 50kr, haha, TAGET!

Japp, så var det med det, mycket meningsfullt i vanlig ordning! :)

Idag har Frieda flyttat sin häst till Knivsta. Jag har hållt tummarna hela dagen för att det ska ha gått bra. Jag längtar så mycket till att komma hem och få rida med henne!!!!!!!!!!

Hade en massa andra kul saker att berätta men jag har glömt bort nu vad det var, haha. Så kan det gå. Nu blir det Beck och strykjärn!! Jobbar 06-12 + 18-22 i morgon samt 7-12 på lördag, den är fin den! Sen är jag ledig lördag em och söndag förmiddag, rena lyxhelgen, Himself och jag har 1 hel kväll tillsammans, lagom umgänge på 1 vecka, haha!
 
Kramen

Elfsborgsfansen

Kanske det roligaste paret jag sett. Från senaste avsnittet av Färjan. Damn, den gubben knäcker. Ska hedra honom nu med ett dagens ordspråk om samboskap (för att citera honom själv)

"Bor man ihop är man rädda FÖR varandra. Bor man isär är man rädda OM varandra" och det är bättre.....

Det var väl ungefär det enda jag forstod av det han sa. Elfsborg ligger det i Sverige? Shit vilken dialekt!

Är gräsänka ikväll, mycket softande framför datorn. Har massa serier att kolla ikapp! LOOOOOOVELY

<3

Bikini

Hittade en supersnygg bikini häromdan, försökte hitta en bild nu men finns ingen. Saken är att den kostar över 600sek. Jag har ALDRIG betalat mer än 200kr för en hel bikini, det är samma sak med jackor och sånt normalt sett för mig. Jag vill aldrig använda sakerna mer än en säsong iaf så varför köpa dyrt när man kan köpa nytt? Dessutom är jag sjukt bra på att fynda. Förra året köpte jag flertalet bikinidelar som matchas och skapar hela bikinis som ingen annan har, flera är ännu inte använda. Men den jag såg häromdan var ju bara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ grym. Frågade Himself och han sa: köp. Gillar du den så är det väl bara att köpa.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Nu ska jag ta mitt snortjocka huvud med onda bihålor och allt och ta mig iväg till jobbet.Jobbar 15-23 och har en jumbo grupp på ankomst. SÅDÄR kul om jag ska vara ärlig.....

Nu får jag springa så jag inte missar bussen!!

Kramen

Låt mig bli frisk

Är så nedrans trött på den förkylning. När jag tror kulmen är nådd så mår jag bara sämre, var ska detta sluta? Fördelen är ju dock att man känner sig i princip döende och bara tanken på att få bli frisk igen ger en massa motivation och vilja. Det kommer bli rena barnleken att träna.

Hade velat haft 10km på 40 min som mål till tjejmilen men med min vad och förkylning så finns det inte en chans. Så jag har valt 45 min, haha! Träningen börjar på måndag med 3v uppstart. Kommer inte kunna träna spec mkt om ens allt första veckan men uppstarten är lugnare än min vanliga träning så det fixar jag på 2 veckor. Ska bli så kul. Dock ser det inte helt simpelt ut. Ska nog ha en träningsblogg oxå. För att motivera andra i sin jogging kanske :) Köpte en till löpjacka och löptröja igår, skönt att ha att byta med. Underbart med en hobby!!

På tal om det så stallas Friedas Tryggve i Knivsta fram tom hela Aug iaf så attans rackarns vad vi ska rida i sommar, ska bli så grymt kul och framför allt gratis träning liksom, förena nytta med nöje, JAG LÄNGTAR!!

I övrigt jobbade jag igår kväll och även i morse, jobbar imorrn igen så ingen rast och ingen vila. Veckan blir supertung med sena kvällar och tidigar morgnar. Himself har kundbesök i stan och även en bil tur t/r till Paris i veckan för privat möte. Nån lär vara mör på fredag (enda lediga dagen=jag)

I morgon em ska jag fika med min käre franska vän Pauline (Winona) som är på besök i stan. Hon har pluggat till lärare ett par år, en masters. Nu avslutar hon den med en bac i London (sedan Aug -08) på oviss framtid. Hon är jättesöt och framför allt hur snäll som helst. MYS PYS

Nu är det snart dags för kvällsprommis och sen sängen....

Kramen


Woha

Ett par Red Bull och energin återställd. Hur jag mår imorrn är en annan fråga! YES och TACK Frieda, snart hemma hos dig och Tryggve, här ska ridas! Tycker du ska ha kvar han i Knivsta sen, oj vad jag kan rida då ;) Du o pipen kan väl flytta lite närmre, Vallentuna eller Märsta eller nåt, finns många fina hus med stora tomter ;)

Kul grej från gårdagen:

En äldre (50+) gift par kommer in på hotellet. Kvinnan går fram till receptionen och frågar om det finns ett rum ledigt. "Visst svarar jag, med eller utan frukost?" -Utan svarar hon. "Rök eller icke rök, frågar jag?" Då vänder sig tanten mot gubben och frågar -"Röker du?" (Det var alltså inte med varandra de var gifta)

HAHAHA, och folk undrar varför jag inte vill gifta mig!!!!!! Coz nothing lasts forever.....

Natti natti

Dystert

Jordens dunderförkylning med feber, hosta och huvudvärk. Regnet faller non-stop, himlen är vit. Himla muntert or not. Ont i hela kroppen och lusten försvann utan så mkt som en pust. Har suttit på baken, bakåtlutad i fåtöljen hela dagen och tittat på webb-tv, snytit mig och druckit treo. Bara att gå på toaletten är en insats utan dess like. Nu är det snart dags för hunden att gå ut igen. På med gummistövlarna och kör bara. Ju snabbare man går ut desto snabbare kommer man in. Ett litet ljus i mörkret är att hunden hatar regn så det går undan!

Ikväll blir det Himselfs hemgjorda Tiramisu som födelsedagstårta då han fyllde år igår. Jag jobbade ju då och han var ute på middag med kollegor från Grenoble.

I övrigt är humöret lika dystert som vädret och förkylningen. Ganska skönt det oxå. Jag sitter här på mitt åskmoln och bara stör mig på allt och alla. Snacka om liv, haha. "Åh, vilken tönt, Åh, vad han sjunger dåligt, Åh vilket dåligt väder, Åh vad hon är falsk, Åh, vad han är pinsam, Åh vad dåligt gjort" Jag har tittat på Sthlm-Arl, Singing Bee, Sjukhuset, 90210 mm. GREAT en dag som denna! Det bästa med att ha en sån munter dag är att "It can only get better"!!

Ha en fortsatt bra påsk min vänner!!

Tomt på bollar eller tomt i bollen

Har spelat golf i ösregn idag efter jobbet. Tantan i golfreception hade lite ångest över det dåliga vädret och de nypeppade greenerna så hon bjöd oss på en golfbil. Jag som ALDRIG kört en sån och som ALLTID velat köra en sån blev skitglad. Inget dålig golfspel kan paja en sån upplevelse! (På 18 hål slog jag bort 6 bollar...så bra var spelet!)

Jag körde rally med den där stackars bilen, upp och ner, fram och tillbaka, runt i cirklar och gud vet vad. Samtidigt åt jag 3 Kinder Bueno, mindre bra. Sen mådde jag choklad illa och blev åksjuk. Men det var det värt. Att vi dessutom höll på att preja ner 2 stora svanar på en fairway med både bollar och golfbil blev grädden på moset. Summa sumarum, toppen eftermiddag!

Tyvärr mår min förkylning inte bättre av 3.5 timmars dyngblöta så nu ska jag krypa ner i ett varmt bad. En fransk grogg hade suttit fint nu. Eau de vie och varmt vatten!!

Puss o hej


Ps. Det var SKAPLIGT kompetenta pickadoller i frulle matsalen i morse, Ds


Broken Strings

Med James Morrison och Nelly Furtado är kanske en av de bästa låtarna som finns. Helt klart en av mina favoriter just nu. Texten är grym så här bjuder jag på den!! Enjoy!

A just det, glömde säga. Kollegan ringde. Hotellet blev uppbokat av 44 poliser ikväll. Hon sa att jag hade många och förhoppningsvis snygga uniformer att komma till. Vad är oddsen, 7 på 40? Ill get back to that one! För en gångs skull ser jag fram emot att komma till jobbet, jobbar kortpanna i morrn dessutom och börjar inte förrän 09, det är ju lite synd. Jag erbjöd mig tom att komma in tidigare, hör på den ni, men hon tyckte att 70 pers i en frukost sal som rymmer 20 var en baggis, satmara!! Jag ska komma ihåg det nästa gång hon har 40 moppemushar i 14 års åldern själv oxå :D

Nå, över till bästa låten igen da! Herrå

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me, now I can't feel anything

When I love you and so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else

Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

Oh, what are we doing?
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to say
It's like chasing the very last train
When it's too late, too late

Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

But we're running through the fire
When there's nothing left to say
It's like chasing the very last train
When we both know it's too late, too late

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
So how can I give anymore
When I love you a little less than before?
Oh, you know that I love you a little less than before

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again

Morgan-o-holic

Tog en sväng in på Morgan på väg hem från jobbet och i vanlig ordning kom jag inte ut tomhänt. Underbara Morgan!


Jag tror jag dog precis...

Tittar på Vårt bröllop i era händer och inser att jag nog aldrig vill gifta mig. Inte om det betyder att man blir så uppenbart tokig att man väljer att riskera bröllopet med att ge falsksång i morgongåva. Visserligen var den lika retusherad som Britneys senaste modellbilder men ändå..... HALLÅ!!

Fantastisk klänning däremot, me like!!

Varför är snor grönt eller gult...

.... och inte lila eller rosa? Det skulle göra det mycket roligare att vara förkyld tycker jag....

Nu ska jag snyta ut andra halvan av hjärnan.. ha en trevlig kväll gott folk!

Nike Ipod 12km

WOHA, jag har sprungit 1.2mil idag, IM SO HAPPY HAPPY HAPPY! Värmde vaden med liniment och vetekudde och stretchade innan det bar av. Hade ställt poden på 5km men det var SÅ skönt att springa och solen sken så jag bara kunde INTE nöja mig med 5km. Sprang hela vägen ut till sjön (5km) och ett varv runt sjön (2km) och tillbaka. Helt underbart!! Knäskyddet fungerade som en kraftig stödstrumpa precis som jag ville och det kändes mkt bra med det på. Nu är det bara att tuta och köra och se om det blir bättre av mycket stretch. Känns bra nu. Sprang lugnt och längre istället för fort och kort och när jag springer i det tempot (6min/km) så kan jag springa hur långt som helst, blir inte ens anfådd.

Fattar inte när jag blev sånt löp-fan. Jag älskar att springa, det gör mig så glad. FINALLY en hobby!!

Morsan sms'a från jobbet idag, Vero som har repan idag är typ dödsförkyld så hon hade däckat i ett rum i morse och ville helst slippa sin kväll så jag tar den. 4 tim ytterliga plus tid, man tackar. Det gör iofs att jag blir ensam med ryskan imorrn. Nåja, jag fick ju dras med de andra två, so what does a third one?

Nu ska hon bada sig lite och gå en solrunda med vovven innan det är dags att åka till jobbet för 6 dagen på raken, nästa lediga dag i sikte är på fredag. From nu jobbar jag ju 6 dagar i veckan i 2 mån framöver. Grattis mig själv!

Hej svejs

Benhinnor eller muskler?

Sitter och surfar runt på vadmuskler och benhinnor. Jag har tydligen inget liv idag. Har fått fram så mycket som att mina besvär tycks komma från för kort vadmuskel eller träningsvärk i smalbensmuskeln. Jag har ALLTID tränat på ett eller annat vis och tycker mig känna skillnad på benhinnor och framsida muskel. Mina 5 träningspass och 2.5 mils löpning vecka 1 var i överkant, jag vet, det är svaret på den frågan. Så har vi då den korta vadmuskeln. Vaderna är det enda jag med alla säkerhet kan säga att jag vet hur man stretchar, tillika den enda kropsdelen jag någonsin och för alltid stretchat ordenligt. Hur kommer det sig då att det är det jag har problem med??? I fatt nada. Imorrn ska jag stretcha som FAN INNAN jag går ut och springer. Men alltså, jag har sprungit typ 1 ggn på 3 v nu och vaden gör ont as we speak, kan man vara så o-stretchad?

Fråga nr 2: Kan man vara så jävla ointressant och patetisk en lördag kväll att man en ställer sådana frågor?

SVAR JA

Shopping & Pizza

Efter jobbet blev det ett bad och en slummerstund med Sixten i sängen. Grått och regnigt ute, med solen försvann energin.

Efter vår lilla nap blev det en tur till Leclerc, Himself hämtade kemtvätt och jag kollade skor och kläder. Jag hittade flera par supersnygga Le Coq skor men vad tusan, 900 spänn på rea, liiiiite saftigt kanske. Blev ett par snygga bruna puma ballerina's... Me like... (fanns bara bild på de svarta :) )

Espera Patent FS

Sen åkte vi förbi Decathlon och jag köpte ett knäskydd som jag ska prova springa i imorrn. Känner av knät hela tiden, vette tusan vad det beror på, men jag bara SKA kunna träna, så är det. Imorrn blir det ev golf innan löpning oxå, dubbel träning, great!

Har kollat godkända IATA hundtransportburar oxå, hittade bra alternativ så det ska shoppas inför hemresan. Skönt att få det avklarat.

Tog en sväng förbi Picard (bästa delikatess frysvarorna). Köpte finfint kött och pot gratäng och dessert samt massa smaskiga matlådor till veckan, (orka laga).

Slutligen blev det en tur förbi hos Véronique och Erwan (kollega till Himself) och deras småttingar, Alice (7), Annouk (3.5) och Noé (1.5). Hos de var Alex (fd kollega till Himself), Melinda och Puyo (16 mån) från Le Mans och hälsade på. Det var kul. De fick hälsa på Sixten och lilla Annouk "knäckte fett". Hon hörde mig prata med Sixten, tittade på mig med rynkade ögonbryn och frågade -" Eeeh, alltså pratar du Spanska eller Engelska, varför?" Haha, klockrent! Efter det hade vi en djup diskussion om varför vi hade Sixten i baksätet och inte i bagageluckan...för hon visste minsann att det fanns de som har sina hundar i bagageluckan. SÅDÄR JA! Smart kid. Såna ska jag oxå ha! Min unge ska iofs kunna se skillnaden på kombi och sedan :) Strax innan vi åkte hem (20.30) kläddes barnen i pyjamas och fick MIDDAG, franska tider! Ett par grymma saker med franska barn är att det är väluppfostrade på så sätt att de ALLTID kommer och hälsar utan tjafs och ger än en puss på kinden. Sen börjar de skolan tidigt så de är torra, välspråkiga och intelligenta, faktiskt, väldigt tidigt. Inga daddade, gnälliga, napp och blöjbarn här inte! De kan läsa, skriva, räkna och sjunga efter text vid 4-5 års ålder.

På vägen hem åkte vi förbi Speed Rabbit och köpte varmrätt och dessert pizza. Varmrätten blev med bbq sås, köttfärs, smörgåsgurka och ost. Dessert pizzan blev en tunn inbakad med Nutella, SMARRIGT!!

Hade massa kul och bra saker att berätta. Minnet är bra men VÄLDIGT kort, så jag skiter i kul idag :)

Hej svejs


Helg!

Jobbade i morse 9-13. Chefen kom in oxå. Hon är äcklig, japp det är hon. Franska tjejer i lag är rätt äckliga. Landet Frankrike i sig är på vissa sätt ett u-land för att de ligger långt efter tex Sverige i mångt och mycket. Franska kvinnor är således u-kvinnor. De verkar inte ha upptäckt fenomenet deodorant. Chefen, glider alltså in på mornarna, börjar med frukost och har reception och 12 rum att städa sen och hon STINKER svett redan när hon kommer till jobbet. Det är rätt mysigt med all personkontakt hon har, or not. Rummen hon städar luktar värre nystädade än de gör innan liksom. BLÄ! Nåja, hon har iaf inte mustasch, det har jag tjejkompisar som har, och skägg! Då menar jag inte att de ser ut som varken Jultomten eller Bin Ladin, men i motljus är det tillräckligt för att man inte ska kunna låta bli att stirra. Utöver att hon luktar illa så är hon inte alltid så smart min chef heller. Men hon har säkert fina sidor hon oxå!

Min lilla bebis (hunden alltså) har visst trampat på nåt vasst för han har sår på en trampdyna. Det är alltså synd om honom om ni frågar honom. Att det dessutom regnar är ju katastrof. NU har han 2 anledningar att be om att få bli buren. Borstskämda byracka. Mesig som man är så bar jag honom från asfalt till gräs för att få promenaden överstökad snabbare, med tanke på att han stannat mitt i vägen och vägrade gå. På väg tillbaka sen då så ser vi hans flickvän Caroline med husse stå och vänta på oss under portalen in till oss. VAD GÖR HUNDEN? Jo han springer utan några som helst problem, hela vägen fram till henne, simsalabim så var smärtan som bortblåst. Hans hjärna lika så, uppenbarligen!! Han är underbar min hund och jag skulle inte byta honom mot alla pengar i världen! När vi kom in så ville han ha gurka, igår åt han oliver. Han är ju nyttig iaf, ingen kan säga nåt annat!

Himself har nog fått ögoninflammation, han ser ut som ett freak så jag ska undvika att titta på honom tills det är borta, man kan ju få mardrömmar för mindre. På tal om drömmar så hade jag en att berätta igen, men har drabbats av lokal minnesförlust, jag hoppas den kommer tillbaka, drömmen alltså, minnet kan jag leva utan!

"Minne, jag har tappat mitt minne, är jag svensk eller finne? Kommer inte ihåg..........."

Skåp-miffo

Tack Frieda för att du inte tycker att jag är ett skåp-miffo! Jag vet att det finns miljarder, biljoner, triljoner människor i världen som har det värre än mig. Men det hjälper ju inte mig liksom!  Sen finns det ju oxå massvis med feta otränade människor som inte vill träna oxå. Men det vill jag!! Hade faktiskt tänkt göra det idag men snoret slutar inte att rinna och benet gör ont non-stop så det för helt enkelt bara bli styrketräning idag med. Inte så mycket att göra åt saken!

Natten till igår hade jag en sån där vanlig dröm. Den börjar och den slutar, över på ett kick! Den här gången så var jag med Frieda för att rida hennes framtida häst, Tryggve. Han är ju ett ostartat varmblod och startade varmblod är oftast som kameler att rida, man kan behöva bogsera de i hörnen på en volt/ridhus. Inte helt böjbara så att säga. Eller så är det tvärtom att de nosar sig själv i baken när man tar i ena tygeln. Hur som helst så var vi hemma hos Friedas "kompis" Å och red på hennes volt. När jag skulle sitta upp så sa Frieda att han är lite stel i halsen i kurvorna, går mest rakt fram, så man får ta kurvorna sidledes!!! Nu till det bästa: -"Men han går iaf på tygel"!

Där var drömmen slut, helt i sin ordning! I wish you good luck Frieda!!! ;D

Från igår till i morgon så har vi en stor grupp tävlingscyklande japaner boende hos oss på hotellet. Rätt grisiga, hittar inte till papperskorgen eller spolknappen osv. De var allihopa fullt utrustade med Le Coq Sportif kläder och skor SÅ satan var avis jag blev. Hur mycket snygga kläder och skor som helst överallt. DARN, jag måste shoppa! Hur som helst så hittade vi extremt fula glasögon i ett rum, stort rektangulära i leopardmönster. Snacka om förvånade vi blev när vi insåg att de tillhörde en kille. Iaf så testade morsan de och hon var så jäkla ful så vi höll på att skratta ihjäl oss. Morsan skrek rakt ut att killen måste vara blind för det var rena glasbottnarna och hon såg inte ett dugg! Hon är som sagt inte helt 100 min franska morsa!!

Igår förresten när jag hade nya tjejen med mig så fick hon en dusch i vilken gästen hade skitigt (BAJSAT), helt normalt. Det skulle vara skottpengar på såna människor. På måndag ska vi ha en ryska på prov sen måste de bestämma sig annars får morsan jobba själv, jag kör bara reception nu!

Nä, nu ska jag bada hunden och till kvällen ska han klippas!!

Trevlig helg!!

Sågverk i hemmet

Näe, det är inte snyggMatte som är här och bygger om. DET ÄR MIN HUND SOM SNARKAR. Jo, han är heeeelt normal. Han ligger på rygg i soffen, framtassarna rätt upp i luften och bakbenen brett isär. Han lever ett jobbigt liv.

Har haft två skitdagar på jobbet. Har haft en tjej per dag inne under upplärning och självklart är det svennen som får ta den uppgiften. Ok att man kan vara "ny" på jobbet, men måste man vara korkad oxå?? TAKE ME AWAY PLIIIIIIZ

Sedan igår har jag kollat runt med flyg- och hyrbils -bolad gällande resa hem. Var sugen på en roadtrip med Frieda= hyrbil hem till sverige med den drömmen grusades av en kostnad på melland 13-20.000sek, enbart för bilen.

Flyger man t/r härifrån till arlanda via paris= tot 4 flyg så betalar man normalt 3.500:-, det är rätt billigt. Men så är de ju inte dummare än så flygbolagen att det TAR 13.000sek för 1 ENKEL biljett härifrån till arlanda. HUTLÖST. Känns ju nödvändigt att betala 2 resor för hunden på det oxå när han bara åker en. SÅ NEJ TACK AIR FRANCE. Ni har varit oslagbara hittils men nu kan ni dra åt skogen, FAKTISKT!

Norwgian har grymt bra priser normalt sett men de har slutat flyga från Paris, dra ni oxå, tack och hej!!

RyanAir skulle jag inte flyga med ens om jag fick betalt för det, dö kan man göra på trevligare sätt än en flygolycka. De är ju inte kända för sin säkerhet. De flyger inte hundar hur som helst och det tackar vi för!

SIst men inte minst, SAS. 1220:- enkel resa Paris-Stockholm, TAGET. 600kr för hunden, 2.5 timmes flygresa. OK. Hyrbil Rennes-Paris+ bensin och vägtullar, tot 2000:- Det blir alltså billigare än en t/r resa med Air France. TAGET. Då är det bara resebur till hunden som ska införskaffas, samt mat och vattenbehållare oxå ska buren desificeras. Skönt att ha de funderingarna ur värden. Bara sista check med tullande av hund osv så är den biten CHECK!

Morsan berättade för mig häromdan att vi tydligen INTE ska gå på en fotbollsmatch. Vår favorit Jimmy Briand är skadad och borta resten av säsongen och det är ju för honom vi går, ELLER? Tyckte hon ja, haha. Jag hade gärna sett Petter Hansson bla spela ändå jag :) Nåja.... får väl nöja mig med en mussel middag!

Benhinnorna har förresten klarat sig bra och muskelkrampen har lagt sig sen träningen i måndags. Däremot gör det ont under höger knä. Tror det har med det tidigare att göra. Det är nåt som inte stämmer i höger ben helt enkelt. Vet inte om det har med de problem med nacke och rygg jag har eller om det är ett biproblem efter benhinnorna. Nu är jag hur som helst förkyld så nu kan jag inte träna. Kanske imorrn, vi får se. Fortsätter benproblemen så antar jag att jag måste göra nånting åt det, vet inte riktigt vem jag ska vända mig till då. Anmälan till tjejmilen är på G, och jag VILL VILL VILL verkligen kunna börja träna och genomföra detta!!!!

SNYFT, varför ska jag vara ett SKÅP-MIFFO??????????????

RSS 2.0